آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

در ضمن هيلو يه حالتيه هر کسی خوشش نميآد!
طرفدارای خاص خودشو داره که زياد هم هستن . اينجوری نيست همه ببينن بگن : اااه عجب بازی بريم 360 بخريم!
صدرا چه حرفایی میزنی به خدا !:d
خودت خندت نمیگیره؟!:d
این امکانات جدیدش هست که من میدونم .یکیش داشتن wifi که خیلی ضروری بود و یکی دیگه هم نداشتن خطای 3 چراغ.حالا اگه مزیت دیگه هم باشه که من نمیدونم دوستان دیگه کمک میکنن.
فکر کنم یک سالی هست که امار 3 چراغ حالت خرابی عادی شده...

صدرا چه حرفایی میزنی به خدا !:d
خودت خندت نمیگیره؟!:d

فکر کنم یک سالی هست که امار 3 چراغ حالت خرابی عادی شده...

رامین راست میگه من خودم سر همین HALO دومین بار بن شدم سر HALO 3 خوب خیلی از کسای که میومدن خونه ما من داشتم بازی میکردم میگفتن این چیه باورت نمیشه .:|

اما من خیلی ازش خوشم میاد اما سر درد میشم برای تیر های رنگیش در این جور بازی ها اما من عاشق اون مرحله H3 هستم که مثل شن زار میموند با پرش ها نرمش خیلی بهم حال میداد اما برای بن شدن دیگه دنبالش نمیرم حوصله ندارم . خودت که بهتر میدونی .فکر کنم با هم هم بازی کردیم .

اون امار خراب همه وقتی از ما گذشت درست شد من دیگه اولین بار کنسول نمیگیرم ./:)

آخرین ویرایش:
لینکی که دادی هیلتره.در ضمن توی vgchartz هم همین مقدار نوشته شده.توی شاهکار بودن GT5 و فروش بالای کنسول ps3 توی اون مقطع اصلا شکی نیست.ولی شما Halo رو فراموش کردین.;)
در ضمن تو این چند وقته با اومدن 360 slim فروش این کنسول به رشد فوق العاده ای رسیده که هنوزم این روند ادامه داره اما قربونش برم همتون فن ps3 و وقتی صحبت از این مطالب میشه این چیزارو باز گو نمیکنید.
:-o:-o:-o
دوست عزیز ګزارش مالی شرکت ها رو ګذاشتم!!!!
یعنی این رو هم قبول نداری؟؟؟؟
یعنی آمار vgchartz به نظرت در این حد اعتبار داره؟؟!!!؟!؟:-o:-o

آخرین ویرایش:
درسته Halo: Reach فروش فوق العاده ای خواهد داشت ولی اگه کسی طرفدار Halo بوده , از سال 2007 تا الآن که 2 نسخه کامل از این بازی ساخته شده , 360 رو تهیه کرده. از اون طرف GT5 اولین نسخه واقعی و کامل از GT هست که خیلی ها منتظرن عرضه بشه تا تازه برن PS3 بگیرن. (از خودم شروع کنین تا خیلی های دیگه که میشه صحبت هاشون رو توی فرومهای مختلف خوند و تنها دلیلی که تا حالا PS3 نگرفتن , عرضه نشدن GT5 هست)
یعنی شاید فروش Reach از GT5 بیشتر بشه , ولی تعداد افرادی که به خاطرش کنسول جدید میگیرن به نظرم کمتر از GT5 هست.
آریا اگه اخبار رو دنبال کرده باشی، باندل Halo: Reach یه مدت طولانی تو پیش فروش آمازون اول بود. هنوزم جزو رده های بالاست. البته قطعا GT5 یه بازی Console Seller تره تا Reach ، ولی درست نیست بگیم دیگه کنسولی واسه Reach فروش نمیکنه!
عمده فروش هيلو تو آمريکاس!

در ضمن هيلو يه حالتيه هر کسی خوشش نميآد!
طرفدارای خاص خودشو داره که زياد هم هستن . اينجوری نيست همه ببينن بگن : اااه عجب بازی بريم 360 بخريم!
lolz :دی
شما طوری صحبت میکنی انگار تنها بازار همین آمریکاست. بقیه جاها مثل ژاپن و اروپا که اماری ازش نمیاد PS3 خیلی بیشتر فروش میکنه.
Uk بزرگترین بازار اروپاست و 360 هم اینجا برتری واضح داره. پس نمیشه گفت خیلی بیشتر فروش میکنه!

Uk بزرگترین بازار اروپاست و 360 هم اینجا برتری واضح داره. پس نمیشه گفت خیلی بیشتر فروش میکنه!

منظور من این بود که PS3 تو اون مناطق نسبت به آمریکا بیشتر فروش میکنه.
در ضمن اگه تو این یک سال خیلی بیشتر از 360 فروش نکرده پس چطوری اختاف 5 میلیونی شده 3 میلیون؟ :دی

منظور من این بود که PS3 تو اون مناطق نسبت به آمریکا بیشتر فروش میکنه.
در ضمن اگه تو این یک سال خیلی بیشتر از 360 فروش نکرده پس چطوری اختاف 5 میلیونی شده 3 میلیون؟ :دی
خُب بازار آمریکا خیلی بزرگتر از اروپاست. یعنی اون اختلاف بازار اروپا و ژاپن رو بگذاری رو هم، شاید بشه اندازه اختلاف تو بازار آمریکا:دی آمار ماه July رو که دیدی؟

الان یک ساله Slim با 100 دلار کاهش قیمت اومده، خُب بایدم اختلافشون کم میشد:دی الان هم تازه مایکرو اسلیم داده که فروشش عالی بوده، پس نمیشه گفت لزوما این روند تا آخر امسال ادامه داشته باشه!

برتری واضح يعنی اختلاف مليونی نه 900 هزار تا!

نکته: زمان عرضه PS3 فکر کنم 360 نزديک 10 مليون فروخته بود!

فروش 360 توی این 1 سال شاید کمتر شده باشه،ولی با اومدن Slim ،روشش رفته بالا!بزودی هم Slim 4 گیگ میاد و 4 نوامبر هم که GT هم همونطرفا عرضه میشه kinect میاد-اونم باعث افزایش فروش کنسول میشه!REACH ]م همینطور.سال اینده هم بازی های بزرگی تو راه هستند.
در کل console seller فقط GT نیست!

اگه بخوایم حرف اریا رو ملاک بگیریم.یعنی تا الان هیچ کسی از طرفدارای این بازی کنسول نخریدن!که 100% حرفی غیر منطقیه.شاید مثل PS3 موقع عرضه FFXIII امار فروشش بیشتر بشه ولی نه در حدی که دوستان اشاره میکنن

حالا تا سال اینده.... شب دراز اَست:دی

فکر نمیکنم امار Slim رو هم شامل بشه!(یا حد اقل فروشش تا اون بازه زمانی!)

برتری واضح يعنی اختلاف مليونی نه 900 هزار تا!
برتری فقط میزان کنسول نیست!جدول نرم افزاریم هست!کنسول فکر نمیکنم خیلی سود برای فروشنده داشته باشه.

پ.ن:من چرا زور این شرکت رو میزنم- اون MS که اینقدر از اون لایوش پول در اورده که نگو:دی یکمش رو بده من،من میشم ،تبلیغات بینُ الِشون :دی

آخرین ویرایش:
خُب بازار آمریکا خیلی بزرگتر از اروپاست. یعنی اون اختلاف بازار اروپا و ژاپن رو بگذاری رو هم، شاید بشه اندازه اختلاف تو بازار آمریکا آمار ماه July رو که دیدی؟

شما اصلا پست ها رو می خونی؟؟؟
اصلا به پست من دقت کردید؟؟
این جدولی هست که توی چند صفحه قبل ګذاشتم.
Code:
|System |  This Week  |  Last Week  |        YTD  |         LTD  |
------------------------------------------------------------------
|  NDS  |     57.582  |     43.708  |  1.472.449  |  30.751.529  |
|  PSP  |     36.342  |     31.106  |  1.301.480  |  15.044.568  |
|  PS3  |     33.057  |     28.630  |    920.474  |   5.421.841  |
|  WII  |     25.072  |     18.238  |    950.228  |  10.555.427  |
|  360  |      5.065  |      5.639  |    141.282  |   1.350.954  |
|  PS2  |      1.675  |      1.524  |     54.555  |  21.664.732  |
| DSiLL |     27.923  |     21.018  |    779.166  |   1.286.073  |
|  DSi  |     24.850  |     18.318  |    548.377  |   4.887.323  |
|  DSL  |      4.809  |      4.372  |    144.906  |  17.992.662  |
|  PSP  |     35.734  |     30.398  |  1.258.594  |  14.925.927  |
| PSPgo |        608  |        708  |     42.886  |     118.641  |
توی همین آمار PS3 از اول سال تا حالا ۹۲۰ هزار تا فروخته و ۳۶۰ حدود ۱۴۰ هزار تا!!

اینم آماری هست که خودتون ګذاشتید از NPD:
1. DS – 3,469,100
2. Wii – 2,738,800
3. Xbox 360 – 2,339,200
4. PS3 – 1,805,500

5. PSP – 683,300

اختلاف ps3 با xbox در آمریکا: حدود ۵۵۰ هزار تا!!!
اختلاف ps3 با xbox در ژاپن :حدود ۷۸۰
سونی با PS3 کل اختلافش رو با آمریکا فقط در ژابن برطرف می کنه!!!!!

برتری فقط میزان کنسول نیست!جدول نرم افزاریم هست!کنسول فکر نمیکنم خیلی سود برای فروشنده داشته باشه.
یعنی هنوز فکر می کنه فروش نرم افزاری ماکرو بیشتر هست!!!!

این پست رو برای بار سوم که توی همین تاپیک ګذاشته می شه!!!
ګزارش مالی سونی عرضه شد که به نسبت ګزارش مالی موفقیت آمیزی بود.
فروش PS3 در این مدت شاهد ۱۱۸ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال پیش است و از رقم ۱/۱ میلیون دستګاه در سال ۲۰۰۹ به ۲.۴ میلیون دستګاه در سال ۲۰۱۰ رسیده است که رقم به نسبت مناسبی هست. فروش کلی این دستګاه همچنین به رقم ۳۸ میلیون صد هزار دستګاه ارسیده است که در مقابل فروش ۳۶۰ طبق آخرین ګزارش مالی۴۱.۷ میلیون دستګاه بوده است.
فروش PS2 هم اکنون به رقم ۱۴۸.۳۹ میلیون دستګاه هست و این رقم برای PSP 62.7 میلیون دستګاه هست.
سونی در این مدت ۷۳۵ میلیون دلار درآمد عملیاتی داشته و ۲۸۹ میلیون سود عملیاتی داشته است. همچنین سونی پیش بینی خودش رو در مورد فروش سخت افزار در مورد PS3 ثابت نګه داشت و قصدر دارد تا پایان مارس ۲۰۱۰ رقم ۱۵ میلیون دستګاه PS3 شیپ کند.
همچنین این رقم برای PSP و PS2 نیز به ترتیب ۸میلیون و ۶ میلیون دستګاه هست.

اطلاعات بیشتر:
Worldwide Unit Sales (Unit:Million)

Code:
Q1 (April 1 to June 30)

Hardware          PSP       PS2        PS3      

FY 2009           1.3       1.6        1.1         

FY 2010           1.2       1.6        2.4

Software          PSP       PS2        PS3

FY 2009           8.3       8.5        14.8

FY 2010           9.2       3.4        24.8
PS3 Worldwide Unit Sales (Unit:Million)
Code:
Hardware         Q1     Q2     Q3     Q4      FY       LTD

FY 2006          -      -      1.7    1.8     3.5      3.5

FY 2007          0.7    1.3    4.9    2.2     9.1      12.6 

FY 2008          1.6    2.4    4.5    1.6     10.1     22.7

FY 2009          1.1    3.2    6.5    2.2     13.0     35.7

FY 2010          2.4     ?      ?     ?       0.0      38.1

Software         Q1     Q2     Q3     Q4      FY       LTD

FY 2006          -      -      5.2    8.1     13.3     13.3

FY 2007          4.7    10.4   26.0   16.8    57.9     71.2  

FY 2008          22.8   21.2   40.8   18.9    103.7    174.9

FY 2009          14.8   23.9   47.6   29.3    115.6    290.5

FY 2010          24.8     ?      ?     ?      00.0     315.3

FY10 Forecasts (Unit:Million)
Code:
Hardware          PSP       PS2       PS3      

8.0       6.0       15.0         

Software          PSP+PS2+PS3 = 195.0

14_image.jpg

03_image.jpg

12_image.jpg

این ها هم هست که خودتون ترجمه کنید.
Code:
Sony Corp., the world’s No.3 television maker, raised its full-year earnings forecasts after sales of TVs helped the company post an unexpected profit last quarter.

Net income will probably be 60 billion yen ($688 million) in the year ending March 2011, compared with an earlier projection of 50 billion yen, the Tokyo-based company said in a statement today. Operating profit, or sales minus the cost of goods sold and administrative expenses, may be 180 billion yen, compared with the 160 billion yen forecast in May.

Chief Executive Officer Howard Stringer has started to focus on new products as the global economic recovery revives consumer demand. The maker of Bravia TVs in May unveiled the prototype of a set that will deliver video and music over the Internet in partnership with Google Inc. and started selling 3-D TVs in the U.S., Europe and Japan last month.

Sony added 0.1 percent to close at 2,611 yen in Tokyo trading before the announcement, narrowing its loss this year to 2.2 percent. Samsung Electronics Co. has advanced 3.5 percent, while Panasonic Corp., Sony’s closest domestic rival, has lost 19 percent, while the benchmark Nikkei 225 Stock Average has declined 8.1 percent this year.

First-quarter net income totaled 25.7 billion yen, compared with a 37.1 billion yen loss recorded a year earlier, Sony said. The median estimate by six ****ysts in a Bloomberg News survey was for a shortfall of 18 billion yen.

همچنین هرکسی حوصله داره می تونه ګزارش مالی ماکرو رو از اینجاو نینتندو رو از اینجا بزاره.
(اګه نذاشتید احتمالا خودم می ذارم.)
منبع خبر بالا هم من از این تاپیک NEOGAF استفاده کردم.
فروش نرم افزار سونی از ۱۴ میلیون رسیده به ۲۴ میلیون نسخه!!!

من هنوز فروش نرم افزار ماکرو رو پیدا نکردم !!!!
اګه شما جایی پیدا کردی حتما بذار تا مقایسه کمی جالب تر بشه!!!

سونی با PS3 کل اختلافش رو با آمریکا فقط در ژابن برطرف می کنه!!!!!
دوست عزیز، اتفاقا شما پست ها رو نمیخونید!
منم گفتم، سونی تو این مدت اسلیم همراه با کاهش قیمت داده بیرون، در صورتی که مایکرو همون کنسول قدیمی رو میفروخت و خبری از طراحی جدید نبود.

من گفتم تو این مدت که سونی اسلیم داد، اختلاف کم شد، ولی حالا که مایکرو هم اسلیم داده (آمار فروشش هم که خودتون دیدید)، آیا همین روند ادامه پیدا میکنه تا آخر سال؟
یعنی هنوز فکر می کنه فروش نرم افزاری ماکرو بیشتر هست!!!!
خُب شما فقط آمار سونی رو دیدی، مال مایکروسافت رو مگه جایی دیدی که میگی بیشتر نیست؟:دی
تازه از اینا بگذریم، مایکروسافت فقط با فروش اکانت های گلد هر سال اندازه 3 تا Blockbuster داره سود میکنه! البته به من ربطی نداره که سود کنه یا نه، ولی خُب میخوام بگم وضعش به اون وخیمی که شما میگی هم نیست...

من گفتم تو این مدت که سونی اسلیم داد، اختلاف کم شد، ولی حالا که مایکرو هم اسلیم داده (آمار فروشش هم که خودتون دیدید)، آیا همین روند ادامه پیدا میکنه تا آخر سال؟

الان بايد sony زرنگی به خرج بده دوباره مدلای 40،20،60،80 بده بيرون با قيمت کم تر!
يعنی اون وقت ميتونه ناک اوت بکنه!

دوست عزیز، اتفاقا شما پست ها رو نمیخونید!
منم گفتم، سونی تو این مدت اسلیم همراه با کاهش قیمت داده بیرون، در صورتی که مایکرو همون کنسول قدیمی رو میفروخت و خبری از طراحی جدید نبود.

در مورد فروش نرم افزار ماکرو من چیزی پیدا نکردم توی تاپیکش باید می رفتم ګزارش مالی رو می خونم.شاید توی ګزارش مالیش هم اعلام نکرده باشه!!!به هر حال اګه شما حال داری من لینک تاپیکش رو توی neogaf دادم برو نیګاه کن ببین هست یا نه!!!
شما حرف از بزرګی بازار آمریکا کردید من هم در جواب پستتون ګفتم سونی با فروشش در ژاپن کل اختلاف با ۳۶۰ رو پوشش می ده!!
تا آخر سال هم اتفاق خیلی خاصی نمی یفته چون بازار ژاپن جایی برای ۳۶۰ نیست و سونی هر چقدر توی آمریکا عقب بیفته تقریبا با بازار ژاپن اون رو جبران می کنه!!!!
بازار اروپا هم با gt5 می شه ګفت که تقریبا تا آخر سال برای خودش می کنه!!!
اګه اشتباه نکنم فروش gt5 اکثرش برای اروپا هست و اونجا خیلی خیلی طرفدار داره.
اما gt5 فروشش توی آمریکا مثل یه عنوان خوب هست!!!
البته در این مورد منبع دقیقی ندارم اما از همین gt5p می شه یه چیزایی فهمید!!
الان بايد sony زرنگی به خرج بده دوباره مدلای 40،20،60،80 بده بيرون با قيمت کم تر!
يعنی اون وقت ميتونه ناک اوت بکنه!
در این مورد من موندم!!!
چرا سونی اینقدر هارد رو دوست داره!!!
یه ps3 ۴۰ ګیګ با قیمت ۲۴۹ دلار به نظرم بازار رو می ترکونه!!!!

شما حرف از بزرګی بازار آمریکا کردید من هم در جواب پستتون ګفتم سونی با فروشش در ژاپن کل اختلاف با ۳۶۰ رو پوشش می ده!!
تا آخر سال هم اتفاق خیلی خاصی نمی یفته چون بازار ژاپن جایی برای ۳۶۰ نیست و سونی هر چقدر توی آمریکا عقب بیفته تقریبا با بازار ژاپن اون رو جبران می کنه!!!!
بازار اروپا هم با gt5 می شه ګفت که تقریبا تا آخر سال برای خودش می کنه!!!
اګه اشتباه نکنم فروش gt5 اکثرش برای اروپا هست و اونجا خیلی خیلی طرفدار داره.
اما gt5 فروشش توی آمریکا مثل یه عنوان خوب هست!!!
البته در این مورد منبع دقیقی ندارم اما از همین gt5p می شه یه چیزایی فهمید!!
اصلا شما نگرفتی من چی گفتم:دی
این جبران بازار آمریکا توسط ژاپن فقط مربوط به امسال بود که Slim معرفی شد! سالهای قبل اصلا همچین فروش زیادی (با این شدت) تو ژاپن نداشت.
حالا با معرفی اسلیم 360 همین موضوع برای این کنسول و بازار آمریکا هم احتمال زیاد اتفاق میفته و باز هم میشه مثل سالهای قبل. و باز هم میگم، بازار آمریکا خیلی بزرگتر از ژاپن است، یه نگاه به میزان فروش کنسول ها و بازیها هم بندازید و مقایسه کنید کاملا واضحه!

زمانی هم که GT5 عرضه بشه، مایکروسافت هم Kinect و باندل های مختلفش رو عرضه میکنه! پس باز هم خنثی میشه یه جورایی:دی

ویرایش: ظاهرا PS3 هم هک شد رفت:دی پس یه مقدار میتونه رو فروشش تاثیر بگذاره:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or