آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

این آمار رو هی می خونید که می ګید فروش بازی ها رو ۳۶۰ بیشتر هست!!!(اونم تا الان بدون منبع)
لطفا از ګذاشتن این آمار پرهیز کنید!!!
شما حالت خوب نیست انگار! منبع به اون گندگی گذاشتم آخرش.

چشم سعی میکنیم از آمارهای مورد علاقه شما بیشتر بگذاریم. منتها اگر باشه!

آمار VGChartz برای فروش اشتباه است.
اما آمار پیش فروشش همیشه درسته. تنها منبع برای پیش فروش هم هست. شما آمار دیگه ای بده اینو نقض کنه...

همه عالم و آدم ميدونن آمارای اين سايت حدسی هستن يه بار ديگم همينو گزاشتی پاک کردن!

همه عالم و آدم ميدونن آمارای اين سايت حدسی هستن يه بار ديگم همينو گزاشتی پاک کردن!
اتفاقا همه عالم و آدم میدونن که آمار پیش فروشش درسته. پارسال هم وقتی آمار پیش فروش MW2 رو اعلام کرد، بعد از عرضه Activision تاییدش کرد. اگر خیلی بهت فشار آورده میتونی نخونیش! (پیش فروش هم جدیدا حدسی شده lol).

اون آمار هم خودم پاک کرده بودم!

پیش فروش ها واقعا جالب و دیدنی بودند!:d
دیگه vgchartz اینقدر بیکار و البته دیوانه نیست بیاد برای خودش حساب کتاب کنه و از روی معده! آمار بزاره!!!

در مورد فروش آره !

اما پیش فروش نه ! اصولا جاهایی که پیش فروش می کنن انقدر زیاد نیستن که نشه دقیق ازشون آمار گرفت و قرار داد ! که VG در مورد پیش فروش اتفاقا خوب عمل می کنه !

اما فروش که فکر کنم دیگه عالم و آدم می دونن که بیشترش از روی حدسیاتش هست (بعضی هاش رو با توجه به همین پیش فروش اعلام می کنه) و اصلا معتبر نیست !

آمار پیش فروش های آمریکا:

hwltf4oo3x92b7iczro8.png

همانطور که میبینید Halo: Reach با 183 هزار نسخه ای که این هفته براش ثبت شد، همچنان با اختلاف زیاد در صدر جدول است و رده های بعدی رو COD Black Ops و Medal of Honor (نسخه 360) کسب کرده اند. البته اون دو بازی به ترتیب در 12 و 8 هفته دیگه عرضه می شوند، در حالی که Reach فقط 4 هفته دیگر عرضه میشود. اما به هر حال پیش فروش Reach واقعا رویایی بوده و تا 4 هفته قبل از عرضه فقط 1.25 میلیون نسخه پیش فروش شده!

اما نکته ای که برای خودم هم جالب بود، پیشی گرفتن Fable III از GT5 است، در حالی که از نظر زمان عرضه هم فقط 1 هفته با هم فاصله دارند!

و از همه اینها جالبتر، قرار گرفتن عنوان Kinect Adventures در رتبه 13ـُم است (بالاتر از AC: Brotherhood و حتی LBP2 !) که نشون میده کم نیستند کسانی که واقعا از Kinect خوششون اومده.

بقیه آمار هم نکته خاصی نداره و خودتون مشاهده میکنید:دی

منبع

تشکر بابت دادن امار پیش فروش.
راستشو بخوای منم این امار رو ظهر تو vgchrtz دیدم ، اولش خواستم بیام این جا هم بگم ، ولی پیش خودم گفتم فنهای ps3 میانو......................
راستی به نظرت بهتر نبود یه تاپیک جدا براش میزدی. (خب اینکه آمار فروش نیست ، آمار پیش فروشه:d) تازشم، وقتی دوستان برا گذشتن فروش HR از 1.5 میلیون تاپیک میزنن ، این که دیگه راحت ارزش یه تاپیک رو داره.
اما خودمونیما ، عجب پیش فروشی:-o اگه همینجوری پیش بره ، فکر کنم پیش فروشش از 2 میلیون میگذره.

• Like
Reactions: HalfLife G
نتیجه گیری های کارشناس های بانمک بازیسنتر از روی امار پیش فروش دیدنیه.
به امار پیش فروش توجه نکنید ،قسمتی از این پیش خریدها توسط فروشگاههای کوچک انجام میشه.
پارسال قبل از ریلیز اعلام شد امار پیش خرید های K2 فقط در اروپا از مرز 1.1 میلیون هم گذشته است.در حالی که سونی 3-2 هفته بعد از عرضه اعلام کرد تازه فروش بازی(با احتساب بازار امریکا) از یک میلیون گذشته.
بهرحال حدس میزنم Halo:Reach فقط در Sep چیزی بین 4 تا 5 میلیون فقط در امریکا فروش داشته باشه.

واقعا ایول داره،به اندازه فروش یه بازی فقط پیش فروش داره-مسلما توی این 4 هفته هم همینجوری امار پیش فروشش بالاتر میره

اقا یه سوال داشتم بازی Gears of War1 تا حالا چند نسخه فروش داشته؟
راست میگن بیش از 20 میلیون نسخه فروخته؟!!!!!!!!!
اگه میشه با منبع جوابمو بدید.
خیر دوست عزیز
این سری قریب 12 میلیون (مجموع شماره اول و دوم) نسخه فروش داشته.
شماره اول هم تقریبا 5 میلیون نسخه فروش داشته.

راستی امار فروش کلی ps3 از تاریخ عرضه کنسول تا حالا چقدر بوده ؟

و امار فروش کلی xbox 360 از تاریخ عرضه کنسول تا حالا چند میلیون بوده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Mick
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or