این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
این انیمیشن مضخرف هم باعث شد این نسل یه r&c درست حسابی نداشته باشیم هر نسل داره بد تر میشه از نسل 6 سونیک بعد اون دو نسخه ادونچر رفت پی کارش نسل هفت جک دکستر این نسلم اسلای r&c کم کم.....البته فروش کراش یه نکته مهم رو نشون میدن! عطش ملت برای پلتفرمر خوب، که تو این نسل قحطی اومده تو این سبک! دیگه خوب و بدش به کنار
انیمیشن مضخرف ربطی به بازی نداشتا! بازی رو اتفاقا همه خیلی حال کردن و پرفروش ترین بازیه سری بود! و خود بازی هم خیلی خوب بود!این انیمیشن مضخرف هم باعث شد این نسل یه r&c درست حسابی نداشته باشیم هر نسل داره بد تر میشه از نسل 6 سونیک بعد اون دو نسخه ادونچر رفت پی کارش نسل هفت جک دکستر این نسلم اسلای r&c کم کم.....
Mario که بهره ای ازش نمیبریم خوبه که sonic mania داره میاد تا مارو کمی از قحطی دربیاره
با این فروش دیگه رویه تغییر میکنه و کرش های جدید و مئارد دیگه صدرصد تو راههانیمیشن مضخرف ربطی به بازی نداشتا! بازی رو اتفاقا همه خیلی حال کردن و پرفروش ترین بازیه سری بود! و خود بازی هم خیلی خوب بود!
بهترین بازیه سری نبود( aCiT ) ولی جزو بهترین ها بود مسلما!
اما خوب قحطیه پلتفرمر رو همه موافقیم...یعنی الان فقط ایندی سازها این سبکی میسازن
اون رو که بازی نمیکنیم فایده نداره ، ولی اگر همچنان بفروشن و باعث بشه بقیه هم بفهمن این بازی ها هنوز میفروشن...البته با تبلیغات مناسب،نه اینکه بی سر و صدا بازی رو منتشر کنند ... و برن سراغ این سبک خیلی اتفاق خوبی میشه!با این فروش دیگه رویه تغییر میکنه و کرش های جدید و مئارد دیگه صدرصد تو راهه
گفتی کارتینگ داشتم نقد ماریو کارت ۸ میدیدیم اصلا هوایی میکنه ادم رو ! ۴۸ تا کاراکتر و کلی مسیر اصلا ctr اورد جلوی چشمم برای دوستداران این سبک ها سوییچ مناسبهاون رو که بازی نمیکنیم فایده نداره ، ولی اگر همچنان بفروشن و باعث بشه بقیه هم بفهمن این بازی ها هنوز میفروشن...البته با تبلیغات مناسب،نه اینکه بی سر و صدا بازی رو منتشر کنند ... و برن سراغ این سبک خیلی اتفاق خوبی میشه!
البته امیدوارم اکتی قبل از ساخت کراش های بعدی، اسپایرو تریلوژی و CTR رو بده! ( اون CTR هم بیاد و خفن بفروشه، شاید دوتا کارتینگ هم ساخته شد! این نسل اوضاع کارتینگ از پلتفرمر هم بدتره! )
خب همین انیمیشن باعث شد که اینا ریبوت بسازن نه یه بازی از سری اصلی خیلی ها هم باهاش حال نکردن البته سری اصلی هم اخریش چندان خوب نبود اصن بهش نگاه هم نکردم بنظرم دیگه زیادی داره خسته کننده میشه باید یه تغییری ایجاد کنن برای مثال ارزویه من اینه که مثل اسپایدرمن یا سانست اپن ورلدش کنن نه اینکه بازی 16 سال پیش دوباره بسازنانیمیشن مضخرف ربطی به بازی نداشتا! بازی رو اتفاقا همه خیلی حال کردن و پرفروش ترین بازیه سری بود! و خود بازی هم خیلی خوب بود!
بهترین بازیه سری نبود( aCiT ) ولی جزو بهترین ها بود مسلما!
اما خوب قحطیه پلتفرمر رو همه موافقیم...یعنی الان فقط ایندی سازها این سبکی میسازن
بازی با اون نسخه ی 16سال پیش خیلی متفاوته! چه داستانی، چه طراحی مراحل!خب همین انیمیشن باعث شد که اینا ریبوت بسازن نه یه بازی از سری اصلی خیلی ها هم باهاش حال نکردن البته سری اصلی هم اخریش چندان خوب نبود اصن بهش نگاه هم نکردم بنظرم دیگه زیادی داره خسته کننده میشه باید یه تغییری ایجاد کنن برای مثال ارزویه من اینه که مثل اسپایدرمن یا سانست اپن ورلدش کنن نه اینکه بازی 16 سال پیش دوباره بسازن
میدونم فرق داره اما خیلی....بعد cit از نظرمن داره ضعیف تر میشه باید یه تغییری بکنه البته منظور من از ow این نیست که تو یه محیط باشه منظورم این بود که مثل همیشه تو سیارات مختلف ولی با محیط بزگ تر باشه(کاری که یه سری بازیا قرار بود بکنن )البته تو این نسخه هم تو یکی از سیاراتش شاهد یه محیط بزرگ بودیمبازی با اون نسخه ی 16سال پیش خیلی متفاوته! چه داستانی، چه طراحی مراحل!
صرفا یک سری بخش ها مثل قطار شباهت داره فقط!
وگرنه بقیه ی اون مپ، کاراکترها و داستان فرق میکنند!
الان سری اصلی همین حساب میشه دیگه
اتفاقا امیدوارم هیچوقت این اتفاق نیفته که OW بشه! تنوعی که توی ساخت سیاره های مختلف هست، حس گشتن تو فضا و ... ، همش به فنا میره! چیزی که میخوای میشه گفت بدترین مورد برای چنین بازیی هست
دو تا دلیل مشخص داره یک تو پرترافیک ترین زمانی من به یاد دارم عرضه شد دو فن ها اعتمادشون رو به سری از دست دادن ! من خودم به عنوان فن قدیمی دیگه هیچ هیجانی از شنیدن اسم رزیدنت اویل بهم دست نمیده و هایپ نمیشم براش !اویلم تازه با این متای خوب و بازگشت به ریشه ها بازم در حد انتظارشون نفروخته فروشش بازم زیاد خوب نیست به نسبت توقعشون