این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
قدرت نینتندو و سونی در انحصاریطبق آمار NPD از 20بازی پرفروش ماه، 5تاش انحصاریی هست که برای کسی مهم نیست
از 10تای برتر سال هم باز 2تاش چنین وضعیه!
اشتب شد... 6تا انحصاری ، Farpoint هم هست و ... بازیه VR تو لیست؟ اصلا انتظارش رو نداشتم بازی های VR بتونند بیان تو اینجور لیست ها
چیزی از ویتا نیست در این لیست البته عجیبم نیست با توجه به استقبال نه چندان جالب ازش در غرب3DS and Vita:
- Fire Emblem Echoes: Shadow of Valentia
- Pokemon Sun
- Pokemon Moon
- Super Mario Maker
- Mario Kart 7
- Mario Sports Superstars
- Super Smash Bros.
- Poochy and Yoshi’s Wooly World
- The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
- Super Mario 3D Land
طبق آمار NPD از 20بازی پرفروش ماه، 5تاش انحصاریی هست که برای کسی مهم نیست
اشتب شد... 6تا انحصاری ، Farpoint هم هست و ... بازیه VR تو لیست؟ اصلا انتظارش رو نداشتم بازی های VR بتونند بیان تو اینجور لیست ها
متلک؟ من چیزی رو که دارم میبینم میگم!من شخصا اهمیت بازی رو درک میکنم و برام مهم هست ولی خب شما که علاقه به متلک انداختند دارید در مقابل میشه بگید تو لیست پرفروشترین بازیهای سال 2013 2014 2015 2016 چنتا انحصاری بوده تا یکم اطلاعاتمون افزایش پیدا کنه :think:
متلک؟ من چیزی رو که دارم میبینم میگم!
آمار تک پلتفرم سال های قبل رو هم ندارم، دارید بزارید ما هم اطلاعاتمون بره بالا!
به طور کلی هم پرفروش ترین بازی های سال یک سری اسم های تکرارین ولی بازم دلیل نمیشه که بقیه ی بازی ها بد عمل کردن!
اون لیست پرفروس ترین ها هم تقریبا 90%شون دو سه ماه آخر میان ، اما یک کنسول تمام فروشش تو 3ماه در سال خلاصه نشده! بقیه ی سال رو تولید نکنند یا مثلا مجانی کنسول رو بدن بیرون؟
همین لیست 3DS و Vita رو ببینید، مشخص میشه انحصاری مهمه یا نه! نه فقط حالا، ساپورتی که از اول هر دو شرکت از کنسولشون داشتن!
یکیش تو تاریخ گم میشه ، یکی کل لیست رو میگیره!
منم به کل جامعه ی XBox فن ها تعمیم ندادم! صرفا صحبت همون شخص رو بازگو کردم! چون به نظرم تاریخی ترین پست بازی سنتر رو داده! و مطمئنم بقیه ی فن های Xbox این حرف رو قبول که ندارن هیچ، خودشم این حرف رو قبول نداره!نه خب بحث متلک اینکه یکی دو نفر تو یک گفتگویی درباره اهمیت بازیهای مولتی پلتفرم یکسری حرفا ها زدند اما خب دوستای Ps باز دارن اون حرف ها رو به کل جامعه Xbox Gamer ها تو تمام تاپیک ها تعمیم میدند در حالی که برخلاف واقعیت هست.
ولی خب بحث درباره اهمیت بازیهای انحصاری خیلی گسترده هست یکسری بازیها مثل Uncharte و Halo و حتی همین Horizon به عنوان فرانچایز جدید گل کرده یقینا بی تاثیر نیستند اما درباره تاثیر بازیهای دیگه در مقابل بازیهای مولتی پلتفرم میشه محطات نر صحبت کرد به همون دلیلی که این دست بازیها تمام اوقات لیست پرفروشترین های سال رو پر میکنند.
پ ن : حقیقتا اشنایی زیادی به کنسول های دستی ندارم ولی فکر کنم وضعیت 3ds و vita در حد تفاوت ده پونزده تا بازی انحصاری در سال نباشه. چیزی که به نظر میاد لایبری کلی بازیهای 3DS خیلی بیشتر از Vita هست.
طبق آمار NPD از 20بازی پرفروش ماه، 5تاش انحصاریی هست که برای کسی مهم نیست
Switch کنسولیه که تازه لانچ شده و اونایی که همون اول کنسول رو میخرن در واقعه همون کسایین که به انحصاری ها اهمیت میدن. ( به نظرم در خوشبینانه ترین حالت ۱۰ میلیون نفر بیشتر نیستن.)و 60میلیون نفر هم Switch دارن؟
و تمام این 60میلیون اون انحصاری رو خریدند، و یا کسی نبوده که کنسول جدیدی به خاطر این انحصاری ها خریده باشه؟
و 60میلیون نفر هم Switch دارن؟عزیز این انحصاری ها به خاطر این فروششون بالا بوده که ۶۰ میلیون نفر ps4 دارن. خیلی واضحه!
اصلا نگران نباش ، انتشارش روي ساير پلتفرما كه رسما تاييد شد تبديل به بازي قرن ميشه و يه دو جين تاپيكم براش ميزننو 60میلیون نفر هم Switch دارن؟
و تمام این 60میلیون اون انحصاری رو خریدند، و یا کسی نبوده که کنسول جدیدی به خاطر این انحصاری ها خریده باشه؟
----
از اینا بگذریم ، گویا پیش فروش Crash خیلی خوبه
این رتبه ی آمازون سون میباشد گویا
Amazon US: 25
Canada: 6
UK: 1
Germany: 1
Italy: 1
France: 3
Spain: 3
آمریکا هم Soldout شده که به این وضع افتاده
خیلی هم عالی ... حالا باز یک سری بگن دوره ی این بازی ها گذشته و کسی نمیخره
شما که رابطه های واضح رو استادی توش به اینم دقت کن یک رابطه ی دو طرفه ست، بازی انحصاری میدی، کنسول بیشتری میفروشی، بازی های انحصاری خودتم بیستر میفروشه!Switch کنسولیه که تازه لانچ شده و اونایی که همون اول کنسول رو میخرن در واقعه همون کسایین که به انحصاری ها اهمیت میدن. ( به نظرم در خوشبینانه ترین حالت ۱۰ میلیون نفر بیشتر نیستن.)
واضحه! ۶۰ میلیون نفر برابره ۳۰ میلیون نفر. یعنی اگه نخوایم کارشناسی نگاه کنیم و اینا هر عنوان شانس فروش دو برابره روی ps4!
البته من این حرفم بیشتر با بعضی از فن های PS بود، که میگفتن کراش برنگرده، این دور و زمونه کسی این بازی ها رو نمیخره و ... فعلا که ریمیک همون قدیمی ها اینجوری داره میفروشه! اگر یک نسخه ی جدید از سازنده ی اصلیش می دیدیم مطمئنا استقبال بیشتر هم میشداصلا نگران نباش ، انتشارش روي ساير پلتفرما كه رسما تاييد شد تبديل به بازي قرن ميشه و يه دو جين تاپيكم براش ميزنن
البته اون دست پی اس فن ها هم با خود بازی مشکلی نداشتن که هیچ اتفاقا خیلی هم دوسش دارن مشکل اون دسته بیشتر با ساخت بازی توسط ND بود. با شرایط فعلی خیلی هم راضینشما که رابطه های واضح رو استادی توش به اینم دقت کن یک رابطه ی دو طرفه ست، بازی انحصاری میدی، کنسول بیشتری میفروشی، بازی های انحصاری خودتم بیستر میفروشه!
اصلا بحث PS4vsX1 نیست این وسط! بحث اینه انحصاری ها برای هرکنسولی مهمند!
البته من این حرفم بیشتر با بعضی از فن های PS بود، که میگفتن کراش برنگرده، این دور و زمونه کسی این بازی ها رو نمیخره و ... فعلا که ریمیک همون قدیمی ها اینجوری داره میفروشه! اگر یک نسخه ی جدید از سازنده ی اصلیش می دیدیم مطمئنا استقبال بیشتر هم میشد
از اینا بگذریم ، گویا پیش فروش Crash خیلی خوبه
چون به نظرم تاریخی ترین پست بازی سنتر رو داده!
اگه ایرانم بود اینجا هم اول میشد!
تاریخی ترین پست بازیسنتر که قطعا اینه: Halo ترکیبی از Gran Turismo و Diablo و Call of Duty هست
نمیشد! الان مده که این بازی ها کلا برای بچه هاست ، بازی باید خاکستری و سیاه باشه+خون به مقدار زیاداگه ایرانم بود اینجا هم اول میشد!
تاریخی ترین پست بازیسنتر که قطعا اینه: Halo ترکیبی از Gran Turismo و Diablo و Call of Duty هست