این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
پرسونا اونقدر به نوبه خودش بازی خوب و بزرگی هست که وقتی فاینال15 تأخیر خورد به شوخی میگفتن از ترس پرسونا5 بوده!به حال من که فرقی نمیکنه چقدر بفروشه ولی به جز مثلاً Pokemon و Final Fantasy و Kingdom Hearts چنتا JRPG داریم که توی آمریکای شمالی بیشتر از 500 هزار نسخه فروخته باشن؟
الان ردیت بازی رو چک کردم از کل دنیا 7-8 هزار نفر عضو داره.
چنتا بازی مخاطب خاص تونستن روی این کنسول 55 میلیون کاربری این رشدی که انتظار داری رو داشته باشن؟
بعد هم یه نکتهای 550 هزار (روی دو تا کنسول با اینستال بیس 10 میلیونی تو ژاپن) چه جوری بیشتر از دو برابر 400 هزار تا (روی یه کنسول با اینستال بیس دست بالا 2-3 میلیون تو ژاپن در زمان عرضه بازی) هست؟
اگه بازی بازم عقب نیفته، تو محدودۀ عرضهش، MEA و KH1.5&2.5 و Yooka Laylee و DSIII:Ringed City و MLB و Toukiden 2 میان که مستقیم و غیر مستقیم (اگه یه بازی عامه پسندتر باشه اکثراً اونو ترجیح خواهند داد) میتونن روی فروش 2-3 هفتۀ اولش که معمولاً عمدۀ فروش بازیها رو تشکیل میده تأثیر بذارن.
بازم میگم من امیدوارم فروش همیشه با بازیهای خوب باشه ولی یه سری واقعیتها رو نمیشه نادیده گرفت.
کلاً پیش بینی کردن رو دوست ندارم، یه ماه دیگه سرنوشت فروش بازی تو غرب معلوم میشه.
کجای اون پست من کوچیک شمردن پرسونا هست؟ چرا هر کی هر چی میگی واستون حکم توهین داره؟پرسونا اونقدر به نوبه خودش بازی خوب و بزرگی هست که وقتی فاینال15 تأخیر خورد به شوخی میگفتن از ترس پرسونا5 بوده!
دومین بازی مورد انتظار جماعت گیمر در neogaf واسه 2017 هم همین پرسوناس... رتبه 1 چی بوده؟ زلدا... (NeoGAF's Most Anticipated Games of 2017)
با کوچک شمردن پرسونا توسط شما، پرسونا کوچک نمیشه!
دقیقا کجای اون پستت کوچیک شمردن پرسونا و سایر بازیای ژاپنی پسند نبود؟که دقیقا به واسطه پست شما هم باقی دوستان دست به ترول شدن ... شما تو همین پستتم داری ترول میکنی بازی رو ...کجای اون پست من کوچیک شمردن پرسونا هست؟ چرا هر کی هر چی میگی واستون حکم توهین داره؟
دارم میگم سری بازیای که پرفروشترین قسمتش یه میلیون نسخه فروخته (حالا یا مجموع P4وGolden تو 5-6 سال که حدودای دومیلیونه)، خیلی سخته که بتونه یهو سه میلیون بفروشه.
خوشحال میشم که برعکس حرف من در بیاد و مثلاً مثل ویچر بشه که قسمت آخرش اومد از فروش کل سری تا قبل از خودش بیشتر فروخت اما آیا پرسونا به همه پسندی ویچر3 هست؟
neogaff اندازۀ همین بازیسنتر خودمون کاربر داره. اگه کل کاربرای دو تا سایت، نه فقط اونایی که توی نظرسنجی بهش رأی دادن، بازی رو بخرن 300 هزارتا هم نمیشه.
این تو لیست Anticipated بودن، دلیلی بر فروش خوب بازی هست اما آیا دلیلی برای موفقیت چند برابر هم هست؟ چنتا بازی شکست خورده تو لیستهای سالهای قبلتر هست؟
یعنی الان چون نزدیک به BotW بوده تو یه نظرسنجی، فروشش هم قراره نزدیک باشه؟
رتبهش از MEA و RDR2 بالاتره یا Dragon Quest 11 تو 20 تای اول هم نیست !!! یعنی قراره از اینا بیشتر بفروشه؟
من آدمی نیستم که مثلاً فروش بازی مورد علاقهم منو بالا ببره یا فروش بازیای که این پیش بینیها رو در موردش کردم بهم آسیبی بزنه.
محصولی که هیچ ارتباطی به من نداره فروشش چه تأثیری میتونه تو زندگی من داشته باشه؟ همین سری زلدا. من آخرین قسمتیش که بازی کردم Twilight Princess بوده و قسمتیش که شدیداً دوست دارم Minish Cap هست و مثلاً OoT از معدود چیزاییه که برچسب اورریتد رو بهش میزنم ولی اینا باعث نمیشه فروش BotW واسم هیجان انگیز نباشه چون همیشه دوست دارم بازیهایی که خوب هستن و نوآوری میکنن موفق بشن. تازه من نه WiiU دارم و نه هرگز Switch خواهم خرید.
اگه میخوایم بحث کنیم، خب درست بحث کنیم. این جبهه گرفتنا چیه؟
کجای پست من ترول هست؟ چتونه آخه؟ چرا انقدر نسبت به چیزایی که دوس دارین آسیب پذیر هستین که هیچ کس هیچ جوره نباید هیچی در موردشون بگم غیر از چیزایی که شماها تایید میکنید؟دقیقا کجای اون پستت کوچیک شمردن پرسونا و سایر بازیای ژاپنی پسند نبود؟که دقیقا به واسطه پست شما هم باقی دوستان دست به ترول شدن ... شما تو همین پستتم داری ترول میکنی بازی رو ...
مثلا دوست داری botw خوب بفروشه چون جز بازی های عالی با نواوری هست ...ولی پرسونا نمیفروشه چون جز بازی های چیپ و مضخرف و الکی معروف شده است.
بعد گاف اندازه اینجا کاربر داره؟
اینجا آروم بود؟ قبل از پستای من هیچ کسی در مورد موفقیت یا عدم موفقیت برند Xbox در ده سال آینده نظرات تند نداده بود؟اینجا بهترین و ارام ترین تاپیک بود تا زمانی که این اقا با یه پست بی اهمیت پرسونا رو کوچک شمرد ممنون از شما که این تاپیکم به گند کشیدی
ول كنين ديگه يه جمع تفريق ساده بيشتر نيست ، يه چيز خيلي واضحي هست كه بازي كه آنقدر فرهنگ ژاپن توش تاثير داره اندازه يه western rpg مثل ويچر يا مثلا بازي مثل مس افكت يا. حتي همين گوست ريكان كه متا76 نميفروشه تو غرب.ربطي هم به بد يا خوب بودن يا كوچك بودن پرسونا نداره،. طول ميكشه تا بازي با اين سبك جا بگيره تو غرب، مسلما خود شركت سازنده هم انتظار فروش 7-8ميليوني نداره از بازي، دقيقا مثل سگا، بازي مثل پرسونا يا ياكوزا بازار اصليشون ژاپنه، و قطعا شركتا انتظار خيلي معقولي از فروش بازي تو غرب دارن، پست دوستمون هم نه به كسي توهين شد نه بازي ترول شد كه آنقدر ترول ترول ميكنيندقیقا کجای اون پستت کوچیک شمردن پرسونا و سایر بازیای ژاپنی پسند نبود؟که دقیقا به واسطه پست شما هم باقی دوستان دست به ترول شدن ... شما تو همین پستتم داری ترول میکنی بازی رو ...
مثلا دوست داری botw خوب بفروشه چون جز بازی های عالی با نواوری هست ...ولی پرسونا نمیفروشه چون جز بازی های چیپ و مضخرف و الکی معروف شده است.
بعد گاف اندازه اینجا کاربر داره؟
1. [PS4] Ghost Recon Wildlands – 89,791 / NEW
2. [PS4] Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix – 62,770 / NEW
3. [NSW] Zelda: Breath of the Wild – 44,483 / 230,862
4. [PS4] Horizon Zero Dawn – 34,292 / 151,299
5. [NSW] 1-2-Switch – 20,746 / 100,282
6. [PS4] NieR: Automata – 20,532 / 257,068
7. [WIU] Zelda: Breath of the Wild – 17,482 / 62,084
8. [3DS] Pokemon Sun/Moon – 11,646 / 3,200,916
9. [3DS] Dragon Quest Monsters: Joker 3 Professional – 9,795 / 172,853
10. [NSW] Super Bomberman R – 8,550 / 45,173
11. [NSW] Dragon Quest Heroes I-II – 7,206 / 32,812
12. [PS4] Super Robot Wars V – 6,331 / 121,806
13. [PS4] Grand Theft Auto V (4,990 Yen Edition) – 6,220 / 297,547
14. [3DS] Super Mario Maker for 3DS – 6,009 / 989,876
15. [PS4] Resident Evil 7 – 5,523 / 297,189
16. [PSV] Super Robot Wars V – 4,790 / 101,336
17. [PS4] Nioh – 4,577 / 133,401
18. [3DS] Yo-kai Watch 3: Sukiyaki – 4,558 / 685,797
19. [NSW] Puyo Puyo Tetris – 4,469 / 17,323
20. [3DS] Poochy & Yoshi’s Woolly World – 4,333 / 101,649
Switch – 61,998
PS4 – 28,902
New 3DS LL – 18,360
Vita – 8,398
PS4 Pro – 6,398
2DS – 4,094
New 3DS – 1,227
PS3 – 639
Wii U – 430
Xbox One – 117
البته این وسط 1 نکته ای وجود داره که فروش دیجیتالی بازی این قدر بالا رفته(غیر از اینکه این آمار فقط برای امریکا هست و تو آمریکا فروش دیجیتالی به نسبت بقیه نقاط دنیا بالاتر هست)For Honor بزرگترین لانچ امسال تا این لحظه بوده، حالا این مهم نیست 56% از فروش بازی به صورت دیجیتالی بوده، این مهمه!
اوایل نسل فروش دیجیتالی بازی ها بین 15 تا 20 درصد بود، بعد موقع لانچ Halo 5 مشخص شد فروش دیجیتالی بازی 33% بوده و بعد از اون کم کم اعلام شد که فروش دیجیتالی اکثر بازی های AAA به حدود 30% رسیده (بازی های اسپورت معمولا فروش دیجیتالی بیشتری دارن)، حالا رسیدیم به 56%. به نظر میاد در آینده حداقل بازی هایی که بخش آنلاین قوی دارن، اکثر فروششون به صورت دیجیتالی خواهد بود.