این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اینکه چون تو فلان سبک بازی زیاده پس نیازی به انحصاری نیست اصلا حرف درستی نیست این همه RPG خوب داریم پس نیازی به RPG انحصاری نیست؟ طبق حرف شما پس چه نیازی به اکشن ادونچر یا فایتینگ انحصاری وجود داره وقتی خیلی از بازی های این سبک مولتی پلتفرم هستن؟ بعد شما چند تا بازی پلتفرمر با متای بالای 88 و چند تا فایتینگ با متای بالای 86 روی PS4 می بینی که میگی این سبک ها روی X1 مثل کویر لوت می مونه؟
پ.ن: اینکه Halo 5 تو سبک شوتر بی رقیب هست که مسلما درست نیست ولی اینکه Halo 5 بین بقیه شوتر ها گم شده (!) هم به همون اندازه نادرسته!
من یکی که نمی بینم بجز اکشن ادونچر
تو همه ی مواردی که نام بردی ایکس باکس بازی خوب داره، ایا نمی بینی؟
هرچی انحصاری با کیفیت بیشتر بشه به نفع من گیمر،فرقی هم نداره برام رو کدوم کنسول بیاد
به سبک خودت جواب بدم؟باشه خوبه ولی حداقل تو این سبک بود و نبودش فرقی نمیکنه ... هر چند تا اونجا که خاطرم هست x1 همچین زیادم fps انحصاری نداره .
به شخصه وقتی کمبودی تو این سبک نمیبیم ترجیح میدم first party ها و بازی های انحصاری تو سبک های دیگه ساحته بشن . به خصوص من که تو ژانر های مورد علاقم fps اون اواخر جا داره
میشه مثال بزنی ؟ که تفاوتی نمیبینی خصوصا تو rpg و فایتینگ
به سبک خودت جواب بدم؟
فکر کنم فقط یک دونه bb فرق rpg هست دیگه که اون هم انقدر تو این سبک بازی خوب هست که بود و نبودش فرق نمی کنه
فایتینگ هم که این طرف killer instinct هست اونور هم street fighter
حرفت در مورد ریسینگ هم عالی بود، دوست داشتمش
خیلی این پست هامون مناسب اینجا نیست.خواهش میکن دیگه ادامه ندی
ببینید سلایق فرق میکنه و سعی نکنید بازیهایی رو که دوست دارین رو به کسی تحمیل کنید!!به نظر من کل انحصاریهایه سونی مخصوصا این لیستی که شما گزاشتین به گرد گیرز اولتیمت نمیرسن چه برسه به مابقی بازیهایه مایکروسافت! البته این نظر منه و هر جا و هر تاپیکی جار نمیزنم و رو اعصاب کسی هم راه نمیرم!! لطفا لیست انحصاریهای خوشگلتون رو تو دلتون نگه دارین خوب نیست اینقدر با ساخته دیگری اینقدر کلاس بزاریندر واقع این شمایی که در بی اطلاعی به سر میبری ...
Rpg
Bloodborne
World of final fantasy
Final fantady xiv
Disgaea 5: Alliance of Vengeance
Star Ocean 5
Gravity rush 1-2
persona 5
tales of zestiria
darkest dungeon
i am setsuna
Digimon Story: Cyber Sleuth
digimon world next order
Grand Kingdom
God eater
odin sphere
اینایی که یادم میومدحالا اگه کسی از دوستان مطلع تره تکمیلش کنه .. البته یکی دو جا چک کردم که پلتفرمشون قطعی بشه . تا یک ماه اینده هم اوضاع شدیدا بدتر میشه.
Tales of Berseria
Horizon Zero Dawn
Ni-oh
Nier
تازه ریمستر ها رو ایگنور کردم
Fighting اولا دم شما گرم که به street fighter انقدر ارادت داشتید.
king of fighters xiv
BlazBlue: Central Fiction
Guilty Gear Xrd
skullgirls 2nd encore
nitroplus blasterz heroines
Street Fighter V
..........
Platformer
Lbp 3
Ratchet & Clank
Tearaway Unfolded
the last guardian پلتفرمرش خیلی پررنگ تر از اکشن ادونچرشه
grow home
n++
وارد اکشن ادونچرم نشیم سنگین تریم ...
اره اینا یکی دوتان دیگه ... بسم الله بازی هست بگید تا ما هم از بی اطلاعی در بیایم
این که چیزی رو ترجیح میدید ... باعث ایجاد کمیت همراه با کیفیت برای همه سلیقه ها نمیشه .. و بحثمون مربوط به این بود که بخوایم چیزی رو تحمیل کنیم و دوستان بودند تو دو تا سبک ..با یکی دو تا بازی ... ps4 رو تا مرز بی انحصاری بودن کشوندند ... ولی این مقدار تفاوت تو باقی سبک ها رو نمیبینن و همچنان میگن اشتباهات اول نسل مایکرو باعث پیروزیه سونی بوده ... خیر کنسولی که انقدر بازی متنوع و با کیفیت داره محکوم به پیروزیه .خیلی دوست داشتم این نسل بالخره یه کنسول سونی (ps4)بگیرم و بزارمش کنار Xbox و یه جورایی اینهمه اینهمه انحصاری انحصاری میکنن ببینم قضیش چیه !! ولی وقتی رفتارهایه اکثر این دوستان PS باز رو میبینم که اینقدر از رو یه افه حرف میزنن جوری که هم خودشون و هم کنسولشون از دماغ فیل افتادن و کنسولشون مثل تفنگ اب پاش چپ و راس داره رو سرشون انحصاری میپاشه حالم بهم میخوره که این کنسول رو بگیرم و خودم رو تو جمع همچین افرادی ببینم !!
میدونم این کارم اشتباهه و یه جورایی مثل نژاد پرستها رفتار میکنم و خودم رو از تجربه بعضی از بازیهایه زیبا منع میکنم منتها ایکس باکس همیشه عناوینی رو که دوست دارم بازی کنم رو عرضه کرده و هیچوقت حسرت بازیهایه رقیب رو نخوردم حالا کی فکر میکرد مایکروسافت خودش رو به گردونه رقابت برگردونه!! امسال هم که هم تو امریکا و هم اروپا خوب میفروشه
ببینید سلایق فرق میکنه و سعی نکنید بازیهایی رو که دوست دارین رو به کسی تحمیل کنید!!به نظر من کل انحصاریهایه سونی مخصوصا این لیستی که شما گزاشتین به گرد گیرز اولتیمت نمیرسن چه برسه به مابقی بازیهایه مایکروسافت! البته این نظر منه و هر جا و هر تاپیکی جار نمیزنم و رو اعصاب کسی هم راه نمیرم!! لطفا لیست انحصاریهای خوشگلتون رو تو دلتون نگه دارین خوب نیست اینقدر با ساخته دیگری اینقدر کلاس بزارین
دوست عزیر همه رو به یه چشم نبین... خیلی از PS4 دارا هستن که به راحتی دارن از انحصاریها لذت میبرن و نیازی نمیبینن که دم به دیقه بیان یه لیست درست کنن...اینکه میگی اکثر PS بازا این رفتارو دارن هم اشتباهه چون خیلیا اصلا توی این بحثا شرکت نمیکنن.خیلی دوست داشتم این نسل بالخره یه کنسول سونی (ps4)بگیرم و بزارمش کنار Xbox و یه جورایی اینهمه اینهمه انحصاری انحصاری میکنن ببینم قضیش چیه !! ولی وقتی رفتارهایه اکثر این دوستان PS باز رو میبینم که اینقدر از رو یه افه حرف میزنن جوری که هم خودشون و هم کنسولشون از دماغ فیل افتادن و کنسولشون مثل تفنگ اب پاش چپ و راس داره رو سرشون انحصاری میپاشه حالم بهم میخوره که این کنسول رو بگیرم و خودم رو تو جمع همچین افرادی ببینم !!
میدونم این کارم اشتباهه و یه جورایی مثل نژاد پرستها رفتار میکنم و خودم رو از تجربه بعضی از بازیهایه زیبا منع میکنم منتها ایکس باکس همیشه عناوینی رو که دوست دارم بازی کنم رو عرضه کرده و هیچوقت حسرت بازیهایه رقیب رو نخوردم حالا کی فکر میکرد مایکروسافت خودش رو به گردونه رقابت برگردونه!! امسال هم که هم تو امریکا و هم اروپا خوب میفروشه
ببینید سلایق فرق میکنه و سعی نکنید بازیهایی رو که دوست دارین رو به کسی تحمیل کنید!!به نظر من کل انحصاریهایه سونی مخصوصا این لیستی که شما گزاشتین به گرد گیرز اولتیمت نمیرسن چه برسه به مابقی بازیهایه مایکروسافت! البته این نظر منه و هر جا و هر تاپیکی جار نمیزنم و رو اعصاب کسی هم راه نمیرم!! لطفا لیست انحصاریهای خوشگلتون رو تو دلتون نگه دارین خوب نیست اینقدر با ساخته دیگری اینقدر کلاس بزارین
شما به خاطر طرز فکر بعضی سونی فن ها خودت رو از سرگرم شدن محروم میکنی؟ اصلا این اشتباه رو نکن ! من خودم نسل قبل به شدت طرف 360 بودم ولی به دلایلی مجبور شدم بفروشمش و ps3 خریدم ( با اینکه هیچ علاقه ای هم به ps3 نداشتم ولی یه موضوعی پیش اومد بالاجبار خریدم ) ! بعد متوجه شدم که چقدر اشتباه می کردم ! وقتی بعضی بازی های ps3 رو تا خرخره جویدم تازه متوجه شدم که تعصبم فقط منو از سرگرم شدن محروم کرده بود! از من می شنوی هیچ وقت اجازه نده که تعصب تو تصمیم گیریت تأثیر بذاره چون جز محدودیت هیچ چیزی واست نمیاره! اگه توانایی مالیش رو داری و فک میکنی سلیقه ات با بازی های ps4 جوره حتماً اونم بخر!خیلی دوست داشتم این نسل بالخره یه کنسول سونی (ps4)بگیرم و بزارمش کنار Xbox و یه جورایی اینهمه اینهمه انحصاری انحصاری میکنن ببینم قضیش چیه !! ولی وقتی رفتارهایه اکثر این دوستان PS باز رو میبینم که اینقدر از رو یه افه حرف میزنن جوری که هم خودشون و هم کنسولشون از دماغ فیل افتادن و کنسولشون مثل تفنگ اب پاش چپ و راس داره رو سرشون انحصاری میپاشه حالم بهم میخوره که این کنسول رو بگیرم و خودم رو تو جمع همچین افرادی ببینم !!
به گمان امسال خیلی شیرین ۷۰ میلیون رو رد کنه و تا مرز ۷۵ بره.SuperData Research | Games data and market research » Nintendo Switch: the SuperData Take
PS4 55M
XB1 26M
پ.ن.آمار تا آخر 2016 هست و با توجه به آمار فروش رسمی سونی(53.4M) این آمار باید شیپ کنسول ها باشه و اگه EA یا یوبیسافت اعلام کنند اونها آمار دقیق تری دارند