آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

اینکه چون تو فلان سبک بازی زیاده پس نیازی به انحصاری نیست اصلا حرف درستی نیست :D این همه RPG خوب داریم پس نیازی به RPG انحصاری نیست؟ طبق حرف شما پس چه نیازی به اکشن ادونچر یا فایتینگ انحصاری وجود داره وقتی خیلی از بازی های این سبک مولتی پلتفرم هستن؟ :D بعد شما چند تا بازی پلتفرمر با متای بالای 88 و چند تا فایتینگ با متای بالای 86 روی PS4 می بینی که میگی این سبک ها روی X1 مثل کویر لوت می مونه؟ :D

پ.ن: اینکه Halo 5 تو سبک شوتر بی رقیب هست که مسلما درست نیست ولی اینکه Halo 5 بین بقیه شوتر ها گم شده (!) هم به همون اندازه نادرسته!

باشه خوبه ولی حداقل تو این سبک بود و نبودش فرقی نمیکنه ... هر چند تا اونجا که خاطرم هست x1 همچین زیادم fps انحصاری نداره .
به شخصه وقتی کمبودی تو این سبک نمیبیم ترجیح میدم first party ها و بازی های انحصاری تو سبک های دیگه ساحته بشن . به خصوص من که تو ژانر های مورد علاقم fps اون اواخر جا داره

من یکی که نمی بینم:D بجز اکشن ادونچر:D
تو همه ی مواردی که نام بردی ایکس باکس بازی خوب داره، ایا نمی بینی؟:D
هرچی انحصاری با کیفیت بیشتر بشه به نفع من گیمر،فرقی هم نداره برام رو کدوم کنسول بیاد:D

میشه مثال بزنی ؟ که تفاوتی نمیبینی خصوصا تو rpg و فایتینگ

• Like
Reactions: J. Constantine
باشه خوبه ولی حداقل تو این سبک بود و نبودش فرقی نمیکنه ... هر چند تا اونجا که خاطرم هست x1 همچین زیادم fps انحصاری نداره .
به شخصه وقتی کمبودی تو این سبک نمیبیم ترجیح میدم first party ها و بازی های انحصاری تو سبک های دیگه ساحته بشن . به خصوص من که تو ژانر های مورد علاقم fps اون اواخر جا داره

میشه مثال بزنی ؟ که تفاوتی نمیبینی خصوصا تو rpg و فایتینگ
به سبک خودت جواب بدم؟:دی
فکر کنم فقط یک دونه bb فرق rpg هست دیگه:دی که اون هم انقدر تو این سبک بازی خوب هست که بود و نبودش فرق نمی کنه:دی
فایتینگ هم که این طرف killer instinct هست اونور هم street fighter
حرفت در مورد ریسینگ هم عالی بود، دوست داشتمش:دی
خیلی این پست هامون مناسب اینجا نیست.خواهش میکن دیگه ادامه ندی:دی

به سبک خودت جواب بدم؟:D
فکر کنم فقط یک دونه bb فرق rpg هست دیگه:D که اون هم انقدر تو این سبک بازی خوب هست که بود و نبودش فرق نمی کنه:D
فایتینگ هم که این طرف killer instinct هست اونور هم street fighter
حرفت در مورد ریسینگ هم عالی بود، دوست داشتمش:D
خیلی این پست هامون مناسب اینجا نیست.خواهش میکن دیگه ادامه ندی:D

در واقع این شمایی که در بی اطلاعی به سر میبری ...

Rpg
Bloodborne
World of final fantasy
Final fantady xiv
Disgaea 5: Alliance of Vengeance
Star Ocean 5
Gravity rush 1-2
persona 5
tales of zestiria
darkest dungeon
i am setsuna
Digimon Story: Cyber Sleuth
digimon world next order
Grand Kingdom
God eater
odin sphere

اینایی که یادم میومدحالا اگه کسی از دوستان مطلع تره تکمیلش کنه .. البته یکی دو جا چک کردم که پلتفرمشون قطعی بشه . تا یک ماه اینده هم اوضاع شدیدا بدتر میشه.
Tales of Berseria
Horizon Zero Dawn
Ni-oh
Nier
تازه ریمستر ها رو ایگنور کردم

Fighting اولا دم شما گرم که به street fighter انقدر ارادت داشتید.
king of fighters xiv
BlazBlue: Central Fiction
Guilty Gear Xrd
skullgirls 2nd encore
nitroplus blasterz heroines
Street Fighter V
..........

Platformer
Lbp 3
Ratchet & Clank
Tearaway Unfolded
the last guardian پلتفرمرش خیلی پررنگ تر از اکشن ادونچرشه
grow home
n++

وارد اکشن ادونچرم نشیم سنگین تریم ...

اره اینا یکی دوتان دیگه ... بسم الله بازی هست بگید تا ما هم از بی اطلاعی در بیایم

خوب یکم موضوع به آمار فروش ربطی نداره این بحث ها ولی وقتی تقریبا 25 میلیون نفر یک کنسول رو میخرن قطعا یک چیزی داشته که رفتن سراغش 25 میلیون نفر تقربا میشه یک سوم جمعیت کشوری مثل ایران!

من کلا سالهاست از کل کل کنسول کشیدم بیرون برامن فقط فروش خوب دو کنسول کافیه دو کنسول که دارن عالی میفروشن فروش فوقالعاده ps4و فروش بیشتر One نسبت به ۳۶۰ واقعا عالیه برا من خبر خوبیه چون نشون میده بازار کنسول ها حالا حالا هست برا منی که بازی با کنسول رو که بیشتر میپسندم خبر عالیه هست

سونی نسل ۸ رو عالی شروع کرد و عالی داره سپری میکنه انحصاری های خوب بازی ها متنوع که داره فقط باید بیشتر تو سبک ریسینگ بازی عرضه کنه تا الان فقط Dcرو دیدیم

مایکروسافت ‌تو سبک ریسینگ انقلابی راه انداخته این نسل که من خیلی حال میکنم فقط باید تعداد ipها رو زیادتر کنه چند تا بازی جدید معرفی کنه عرصه کنه

من که دوتاش رو دارم راضی هستم پلتفرم اصلی ps4که بیشتر وفت بازی کردن با اون سپری میکنم‌

• Like
Reactions: ma_fa198
:D:D:Dخیلی دوست داشتم این نسل بالخره یه کنسول سونی (ps4)بگیرم و بزارمش کنار Xbox و یه جورایی اینهمه اینهمه انحصاری انحصاری میکنن ببینم قضیش چیه !! ولی وقتی رفتارهایه اکثر این دوستان PS باز رو میبینم که اینقدر از رو یه افه حرف میزنن جوری که هم خودشون و هم کنسولشون از دماغ فیل افتادن و کنسولشون مثل تفنگ اب پاش چپ و راس داره رو سرشون انحصاری میپاشه حالم بهم میخوره که این کنسول رو بگیرم و خودم رو تو جمع همچین افرادی ببینم !!
میدونم این کارم اشتباهه و یه جورایی مثل نژاد پرستها رفتار میکنم و خودم رو از تجربه بعضی از بازیهایه زیبا منع میکنم منتها ایکس باکس همیشه عناوینی رو که دوست دارم بازی کنم رو عرضه کرده و هیچوقت حسرت بازیهایه رقیب رو نخوردم حالا کی فکر میکرد مایکروسافت خودش رو به گردونه رقابت برگردونه!! امسال هم که هم تو امریکا و هم اروپا خوب میفروشه
در واقع این شمایی که در بی اطلاعی به سر میبری ...

Rpg
Bloodborne
World of final fantasy
Final fantady xiv
Disgaea 5: Alliance of Vengeance
Star Ocean 5
Gravity rush 1-2
persona 5
tales of zestiria
darkest dungeon
i am setsuna
Digimon Story: Cyber Sleuth
digimon world next order
Grand Kingdom
God eater
odin sphere

اینایی که یادم میومدحالا اگه کسی از دوستان مطلع تره تکمیلش کنه .. البته یکی دو جا چک کردم که پلتفرمشون قطعی بشه . تا یک ماه اینده هم اوضاع شدیدا بدتر میشه.
Tales of Berseria
Horizon Zero Dawn
Ni-oh
Nier
تازه ریمستر ها رو ایگنور کردم

Fighting اولا دم شما گرم که به street fighter انقدر ارادت داشتید.
king of fighters xiv
BlazBlue: Central Fiction
Guilty Gear Xrd
skullgirls 2nd encore
nitroplus blasterz heroines
Street Fighter V
..........

Platformer
Lbp 3
Ratchet & Clank
Tearaway Unfolded
the last guardian پلتفرمرش خیلی پررنگ تر از اکشن ادونچرشه
grow home
n++

وارد اکشن ادونچرم نشیم سنگین تریم ...

اره اینا یکی دوتان دیگه ... بسم الله بازی هست بگید تا ما هم از بی اطلاعی در بیایم
ببینید سلایق فرق میکنه و سعی نکنید بازیهایی رو که دوست دارین رو به کسی تحمیل کنید!!به نظر من کل انحصاریهایه سونی مخصوصا این لیستی که شما گزاشتین به گرد گیرز اولتیمت نمیرسن چه برسه به مابقی بازیهایه مایکروسافت! البته این نظر منه و هر جا و هر تاپیکی جار نمیزنم و رو اعصاب کسی هم راه نمیرم!! لطفا لیست انحصاریهای خوشگلتون رو تو دلتون نگه دارین خوب نیست اینقدر با ساخته دیگری اینقدر کلاس بزارین

• Like
Reactions: vaan 2
مشکل بعضی از دوستان مایکی فن اینه که
یکی از شرق بخواد یه بازی برای سونی بسازه و یا اصلا اون بازی کلا شرقی باشه مضخرف حساب میشه... و اصلا بازی نیست...
اونوقت یکی برای خودشون بخواد از شرق بازی بسازه اونو تبدیل می کنن به مورد انتظار ترین بازی سال...:))
این اتفاق برای ایندی ها هم افتاده...:D
دیگه سایر عناوین بماند...:-"
ـــــ
اتفاقا کسی سلایقشو تحمیل نمی کنه... تو تاپیک بازی های انحصاری سونی برید این کاملا مشخصه که هر کی سلیقه ای داره...
تحمیل رو کسایی می کنند که قبل مراسم ها جمع میشن از تمام انحصاری هایی که شاید یک سوم رقیب نیست به یکسان حمایت می کنند... دیگه نگاهم نمی کنن بابا برای این بازی که داری اینطوری هایپ می کنی نسخه قبلیش متاش زرد بوده...:دی
خیلی این اتحادشون رو دوست دارم:x

:D:D:Dخیلی دوست داشتم این نسل بالخره یه کنسول سونی (ps4)بگیرم و بزارمش کنار Xbox و یه جورایی اینهمه اینهمه انحصاری انحصاری میکنن ببینم قضیش چیه !! ولی وقتی رفتارهایه اکثر این دوستان PS باز رو میبینم که اینقدر از رو یه افه حرف میزنن جوری که هم خودشون و هم کنسولشون از دماغ فیل افتادن و کنسولشون مثل تفنگ اب پاش چپ و راس داره رو سرشون انحصاری میپاشه حالم بهم میخوره که این کنسول رو بگیرم و خودم رو تو جمع همچین افرادی ببینم !!
میدونم این کارم اشتباهه و یه جورایی مثل نژاد پرستها رفتار میکنم و خودم رو از تجربه بعضی از بازیهایه زیبا منع میکنم منتها ایکس باکس همیشه عناوینی رو که دوست دارم بازی کنم رو عرضه کرده و هیچوقت حسرت بازیهایه رقیب رو نخوردم حالا کی فکر میکرد مایکروسافت خودش رو به گردونه رقابت برگردونه!! امسال هم که هم تو امریکا و هم اروپا خوب میفروشه

ببینید سلایق فرق میکنه و سعی نکنید بازیهایی رو که دوست دارین رو به کسی تحمیل کنید!!به نظر من کل انحصاریهایه سونی مخصوصا این لیستی که شما گزاشتین به گرد گیرز اولتیمت نمیرسن چه برسه به مابقی بازیهایه مایکروسافت! البته این نظر منه و هر جا و هر تاپیکی جار نمیزنم و رو اعصاب کسی هم راه نمیرم!! لطفا لیست انحصاریهای خوشگلتون رو تو دلتون نگه دارین خوب نیست اینقدر با ساخته دیگری اینقدر کلاس بزارین
این که چیزی رو ترجیح میدید ... باعث ایجاد کمیت همراه با کیفیت برای همه سلیقه ها نمیشه .. و بحثمون مربوط به این بود که بخوایم چیزی رو تحمیل کنیم و دوستان بودند تو دو تا سبک ..با یکی دو تا بازی ... ps4 رو تا مرز بی انحصاری بودن کشوندند ... ولی این مقدار تفاوت تو باقی سبک ها رو نمیبینن و همچنان میگن اشتباهات اول نسل مایکرو باعث پیروزیه سونی بوده ... خیر کنسولی که انقدر بازی متنوع و با کیفیت داره محکوم به پیروزیه .

در ضمن تو خودت رو از یه تجربه لذت بخش محروم میکنی چون سونی فن این رو میگه یا اون کار رو میکنه ؟ جالبه؟
والا اگه x1 چند تا انحصاری تو ژانر های مورد علاقه من داشت لحظه ای تو خریدش تردید نمیکردم

دوست عزیر همه رو به یه چشم نبین... خیلی از PS4 دارا هستن که به راحتی دارن از انحصاری‌ها لذت میبرن و نیازی نمیبینن که دم به دیقه بیان یه لیست درست کنن...اینکه می‌گی اکثر PS بازا این رفتارو دارن هم اشتباهه چون خیلیا اصلا توی این بحثا شرکت نمیکنن.
البته فکر نکن فقط بعضی از PS دارا اینکارو میکنن و Xbox دارا خاصن و... چون نسل قبل و اوایل این نسل به اندازه کافی لیست X1 دارا رو هم دیدیم!
ولی من هم تقریبا شرایط تو رو دارم ولی برعکسش...یعنی PS4 دارم ولی خیلی دوست دارم یه X1 هم کنارش داشته باشم ولی وقتی رفتار افرادی مثل شما رو میبینم که میگن انحصاری‌های سونی به گرد پای GeOW نمیرسه یا یکی دیگه می‌گه هنوز هیچ شوتری توی این نسل به خوبی Halo 5 وجود نداره (!!!!!!!) و از این مضخرفاتی که خودتم حالت ازش بهم می‌خوره ولی در هر صورت داری انجامش میدی، کلا منصرف میشم! البته X1 دارایی هم هستن که دارن از کنسولشون لذت میبرن و کاری به این مقایسه‌ها ندارن...
در کل وقتی از یه رفتاری که باهاتون میشه بدتون میاد، منطقیه که همون رفتارو با بقیه انجام ندی!

اینم اولین و آخرین پستم در این مورد بود چون این بحث هیچ ربطی به این تاپیک نداره...

شما به خاطر طرز فکر بعضی سونی فن ها خودت رو از سرگرم شدن محروم میکنی؟ اصلا این اشتباه رو نکن ! من خودم نسل قبل به شدت طرف 360 بودم ولی به دلایلی مجبور شدم بفروشمش و ps3 خریدم ( با اینکه هیچ علاقه ای هم به ps3 نداشتم ولی یه موضوعی پیش اومد بالاجبار خریدم ) ! بعد متوجه شدم که چقدر اشتباه می کردم ! وقتی بعضی بازی های ps3 رو تا خرخره جویدم تازه متوجه شدم که تعصبم فقط منو از سرگرم شدن محروم کرده بود! از من می شنوی هیچ وقت اجازه نده که تعصب تو تصمیم گیریت تأثیر بذاره چون جز محدودیت هیچ چیزی واست نمیاره! اگه توانایی مالیش رو داری و فک میکنی سلیقه ات با بازی های ps4 جوره حتماً اونم بخر!

آخرین ویرایش:
به نظر من زیاد از بحث اصلی تاپیک خارج شدیم و برای برگشتن به موضوع اصلی فروش بازی ها در هفته گذشته در ژاپن: (با چند روز تاخیر)

3DS 88.878
PS4 87.169
PSV 34.023
WIU 3.147
PS3 1.156
XB1 180

01./02. [3DS] Super Mario Maker for Nintendo 3DS <ACT> (Nintendo) {2016.12.01} (¥4.700) - 100.308 / 890.838 (+37%)
02./01. [3DS] Pokemon Sun / Moon <RPG> (Pokemon Co.) {2016.11.18} (¥4.980) - 90.298 / 3.039.585 (-1%)
03./03. [3DS] Momotaro Dentetsu 2017: Tachiagare Nippon!! <TBL> (Nintendo) {2016.12.22} (¥4.980) - 47.905 / 244.357 (-25%)
04./06. [PSV] Minecraft: PlayStation Vita Edition # <ADV> (Sony Computer Entertainment) {2015.03.19} (¥2.400) - 32.031 / 1.074.494 (+35%)
05./08. [3DS] Miitopia <SLG> (Nintendo) {2016.12.08} (¥4.700) - 23.867 / 144.838 (+31%)
06./04. [3DS] Yo-Kai Watch 3: Sukiyaki <RPG> (Level 5) {2016.12.15} (¥4.800) - 23.698 / 585.206 (-52%)
07./05. [PS4] Final Fantasy XV # <RPG> (Square Enix) {2016.11.29} (¥8.800) - 23.346 / 907.768 (-23%)
08./09. [3DS] Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo <ETC> (Nintendo) {2016.11.23} (¥2.700) - 15.512 / 101.354 (+43%)
09./07. [PS4] Yakuza 6: The Song of Life # <ADV> (Sega) {2016.12.08} (¥8.190) - 13.825 / 326.325 (-30%)
10./10. [3DS] Jikkyou Powerful Pro Baseball Heroes <SLG> (Konami) {2016.12.15} (¥4.500) - 13.766 / 73.560 (+29%)
11./11. [WIU] Minecraft: Wii U Edition <ADV> (Microsoft Game Studios) {2016.06.23} (¥3.600) - 13.391 / 271.044 (+38%)
12./15. [3DS] Mario Party: Star Rush <ETC> (Nintendo) {2016.10.20} (¥4.700) - 10.293 / 145.318 (+44%)
13./14. [PS4] Grand Theft Auto V [New Price Edition] <ACT> (Take-Two Interactive Japan) {2015.10.08} (¥4.990) - 9.513 / 235.352 (+13%)
14./19. [3DS] Mario Kart 7 <RCE> (Nintendo) {2011.12.01} (¥4.571) - 8.946 / 2.723.302 (+56%)
15./12. [PS4] Watch Dogs 2 <ADV> (Ubisoft) {2016.12.01} (¥8.400) - 8.718 / 97.955 (-8%)
16./23. [3DS] Kirby: Planet Robobot <ACT> (Nintendo) {2016.04.28} (¥4.700) - 8.225 / 525.226 (+61%)
17./17. [3DS] Sumikko Gurashi: Mura o Tsukurundesu <ETC> (Nippon Columbia) {2016.07.21} (¥4.800) - 8.141 / 145.722 (+27%)
18./21. [3DS] New Super Mario Bros. 2 # <ACT> (Nintendo) {2012.07.28} (¥4.571) - 7.785 / 2.516.249 (+41%)
19./26. [3DS] Yo-Kai Watch 3: Sushi / Tempura - Busters T-Pack {Yo-Kai Watch 3: Sushi \ Yo-Kai Watch 3: Tempura} <RPG> (Level 5) {2016.12.15} (¥6.400) - 7.002 / 41.430
20./18. [PS4] Battlefield 1 <ACT> (Electronic Arts) {2016.10.21} (¥7.800) - 6.770 / 244.406 (+17%)

SuperData Research | Games data and market research » Nintendo Switch: the SuperData Take

PS4 55M
XB1 26M

پ.ن.آمار تا آخر 2016 هست و با توجه به آمار فروش رسمی سونی(53.4M) این آمار باید شیپ کنسول ها باشه و اگه EA یا یوبیسافت اعلام کنند اونها آمار دقیق تری دارند
به گمان امسال خیلی شیرین ۷۰ میلیون رو رد کنه و تا مرز ۷۵ بره.

Awesome Games Done Quick Spring 2017 موفق به جمع کردن 2,216,608.30$ از میان 43,384 اهدا کننده شد که به طور میانگین هز شخص 51.09$ به این مراسم کمک کرده و حدود 200 اسپیدرانر در این مراسم حضور داشتند
مبلغ جمع شده در این مراسم رکورد دار هست و حدود 2 برابر مبلغی هست که سال پیش در این مراسم جمع شده
مبلغ جمع آوری شده از این مراسم به بنیاد جلوگیری از سرطان اهدا می شه
شایان ذکر هست که Toby Fox سازنده بازی Undertale در طول شو این بازی، مبلغ 10,000$ به این مراسم کمک کرد

Awesome Games Done Quick مراسمی هست که دو بار در سال برگزار می شه و در آن به صورت 24 ساعته Speedrunner های مختنلف به بازی کردن عناوین کلاسیک و جدید متفاوت می پردازند تا اون ها رو در کمترین زمان ممکن به پایان برسونند
برای این مراسم تعداد محدودی بلیت حضوری فروخته می شه و مراسم از سرویس اینترنتی استریم Twitch به صورت زنده پخش می شه
در طول مراسم Side Event هایی برای Donator ها و بینندگان اینترنتی مراسم هم برگزار می شه و جوایزی همانند کنسول و عناوین نایاب کنسول های کلاسیک و باندل های نایاب کنسول ها و ... به اون ها اهدا می شه که همگی این جوایز نیز توسط شخص یا اشخصای به این مراسم اهدا شدند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or