این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
سبک بازی یه جوری هست که عامه ی مردم ، اونجوری که دنبال بازی هایی مثل cod یا gta یا ... هستن ، ازش استقبال نمی کنن ! قاعدتاً خود سونی هم به عنوان یه بازی سیستم سلر بهش نگاه نمی کرده و به احترام طرفدارای ps در این سالها عرضه اش کرده ! ولی تا اونجایی که من تو نت می خوندم فروشش خیلی هم بد نبوده!کسی میدونه The Last Guardian چقدر فروخته؟
فک کنم توی لیست 20 تای اول Playstation Store واسه ماه دسامبر هم کلا نبود
میدونم ولی بعد از این همه سروصدا و نمایش توی بیشتر کنفرانسای سونی فکر میکردم حداقل توی لیست 20 تای دسامبر باشه. شایدم بیشتر طرفدارا نسخهی فیزیکی بازیو خریدن که توی آمار PS Store حساب نمیشهسبک بازی یه جوری هست که عامه ی مردم ، اونجوری که دنبال بازی هایی مثل cod یا gta یا ... هستن ، ازش استقبال نمی کنن ! قاعدتاً خود سونی هم به عنوان یه بازی سیستم سلر بهش نگاه نمی کرده و به احترام طرفدارای ps در این سالها عرضه اش کرده ! ولی تا اونجایی که من تو نت می خوندم فروشش خیلی هم بد نبوده!
عجیب اینه که کلا توی 2016 هر چی نسخهی دومش عرضه شده، از لحاظ فروش سقوط کرده. مثل Watch Dogs 2، Titanfall 2، Dishonored II، Mirrors edge catalyst و ... الان همینا یادمه ولی فک کنم بازم هستآقا dishonored 2 هم ظاهرا خیلی خوب نفروخته، واقعا من موندم توی کف سلیقه گیمرا. واقعا امیدوارم خیلی بیشتر بفروشه ، یدونه استودیو هم که واقعا بازیسازه رو گیمرا با این استقبال ضعیف میزنن نابودش میکنن. اینجوری شاید نسخه های بعدیش با اما و اگر باشه ساختش.
دقیقا همین عجیب غریبه برای من، نمیدونم چرا اینجوری میکنن گیمرا بخدا، آدم شاخ درمیاره والا.میدونم ولی بعد از این همه سروصدا و نمایش توی بیشتر کنفرانسای سونی فکر میکردم حداقل توی لیست 20 تای دسامبر باشه. شایدم بیشتر طرفدارا نسخهی فیزیکی بازیو خریدن که توی آمار PS Store حساب نمیشه
عجیب اینه که کلا توی 2016 هر چی نسخهی دومش عرضه شده، از لحاظ فروش سقوط کرده. مثل Watch Dogs 2، Titanfall 2، Dishonored II، Mirrors edge catalyst و ... الان همینا یادمه ولی فک کنم بازم هست
بعد از اونور میبینی که ریمستر Skyrim از DOOM و D2 خیلی بیشتر فروخته الان Bethesda وسوسه میشه ورمیداره هرچی داره ریمستر میکنه