این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
شما که اطلاعات بالایی داری چرا June امسال رو داری با August پارسال مقایسه میکنی؟ معمولا تو این جور مقایسه باید هر دو تا رو از یک سال در نظر بگیریم تو June پارسال X1 نزدیک 300K فروش داشته، توی August هم 200K. در کل هم میشه گفت همون طور که دوستمون اشاره کردن June نسبت به August ماه پر فروش تری هست (البته در حالت عادی، مثلا وقتی یه بازی پر فروش عرضه میشه یا یه کنسول جدید میاد تو بازار مسلما تو آمار تاثیر میزاره). البته کاری به آمار X1 ندارم و بحثم سر همین قضیه بود. به نظر خودم باید فروش X1 نزدیک های 350K میرفت که بگیم فروش خیلی خوبی داشته، الان میشه فروشش رو نسبتا مناسب در نظر گرفتمتاسفانه کسانی که این حرف می زنند(و کسانی که این حرف قبول دارن)احتمالا اطلاع زیادی از آمار فروش کنسول ها ندارن
آمار فروش X1 در ماه June امسال: 211.9K
آمار فروش X1 در ماه August سال گذشته: 200.3K
شما اختلاف خاصی بین فروش این 2 ماه X1 میبینی؟
اصولا هر ماه سال با همون ماه سال قبل اش(و قبل تر ها اش) مقایسه می کنند و در کل به جمع بندی میرسن که مثلا ماه JUNE معمولا از نظر فروش به چه صورت هست.و بعد با توجه به میانگینی که بدست میاد میشه ماه های سال با هم مقایسه کرد نه اینکه 1 سال خاص فقط از وسط برداریم و بر اساس اون بخواهیم استناد کنیمشما که اطلاعات بالایی داره چرا June امسال رو داری با August پارسال مقایسه میکنی؟ معمولا تو این جور مقایسه باید هر دو تا رو از یک سال در نظر بگیریم تو June پارسال X1 نزدیک 300K فروش داشته، توی August هم 200K. در کل هم میشه گفت همون طور که دوستمون اشاره کردن June نسبت به August ماه پر فروش تری هست (البته در حالت عادی، مثلا وقتی یه بازی پر فروش عرضه میشه یا یه کنسول جدید میاد تو بازار مسلما تو آمار تاثیر میزاره). البته کاری به آمار X1 ندارم و بحثم سر همین قضیه بود.
من که نظرم رو در مورد فروش X1 گفتم، ویرایش رو ندیدی در کل منظورم اینه معمولا June پرفروش تر از August هست، یعنی شما آمار 10 سال گذشته رو نگاه کنی قشنگ مشخصه که June ماه پرفروش تری هست. مثلا آمار سال 2014:اصولا هر ماه سال با همون ماه سال قبل اش(و قبل تر ها اش) مقایسه می کنند و در کل به جمع بندی میرسن که مثلا ماه JUNE معمولا از نظر فروش به چه صورت هست.و بعد با توجه به میانگینی که بدست میاد میشه ماه های سال با هم مقایسه کرد نه اینکه 1 سال خاص فقط از وسط برداریم و بر اساس اون بخواهیم استناد کنیم
برای مثال تو همین موضوع فروش X1 در JUNE سال 2014 تقریبا 197K بوده.
حالا امسال(با توجه به تخفیف های مایکروسافت برای پاک سازی انبارهایش از X1 های قبلی) فروش 211.9K بوده.سال قبل 297K بوده و سال قبل تر اش 197K بوده.حالا خودت به نظرت میرسه خیلی تفاوت بین این 2 ماه JUNE و AUGUST میبینی؟ اون قدر تفاوت که اگه مثلا اسلیم X1 ماه JUNE عرضه میشد خیلی تفاوت می کرد؟
من بعد اینکه ارسال کردم ویرایش دیدممن که نظرم رو در مورد فروش X1 گفتم، ویرایش رو ندیدی در کل منظورم اینه معمولا June پرفروش تر از August هست، یعنی شما آمار 10 سال گذشته رو نگاه کنی قشنگ مشخصه که June ماه پرفروش تری هست. مثلا آمار سال 2014:
June 2014
PS4 - 269K
X1 - 197K
August 2014
PS4 - 190k
X1 - 160k
مطمئن باش اگه اسلیم تو June عرضه میشد فروش بهتری داشت، البته نه خیلی زیاد ولی از این 275K بیشتر میشد البته این فقط استارت هست و چندان مهم نیست تو ماه اول چقدر بفروشه، باید دید در ادامه چطور میتونه بفروشه، خصوصا که PS4 Slim هم با همین قیمت 300 دلار عرضه شده.
آمار فروش این ماه XB1 با توجه به لانچ مدل اسلیم طبق پیش بینی ها خوب پیش نرفته و مناسب نیست.برای مقایسه در ماه June 2010 وقتی اسلیم X360 عرضه شد فروش اون ماه X360 به 452K رسید
البته باید به این نکته توجه کرد مدل 2TB به گفته مایکروسافت کمی بعد از لانچ SOLD OUT شده و بقیه طول ماه عرضه نشده است اما از طرفی مدل های 1TB و 500G هم چنان (از قبل) در حال پیش فروش بودن و 5 روز از عرضه شون در داخل این ماه حساب شده است
پ.ن:گفته میشه مدل 1TB فقط 16K فروش داشته(پیش فروش و فروش) که فروش خوبی نیست
-----------------------------------
در مورد PS4 هم مشخص بود با توجه به نزدیکی به معرفی و عرضه مدل اسلیم و PRO شاهد کاهش فروش کنسول باشیم (سال قبل در همین ماه فروش PS4 حدود 207.5K بوده است). از طرفی مدل اسلیم PS4 مدت زمان انچنانی در حالت پیش فروش نبوده و این هفته کنسول عرضه میشه و با توجه به اخبار شاهد استقبال عادی از کنسول اسلیم PS4 هستیم.
برخلاف اسلیم در مورد PS4 PRO اخباری که تو نت از پیش فروش فروشگاه ها و رتبه این کنسول در فروش سایت هایی مثل آمازون بدست آمده نشون میده استقبال فوق العاده ای از PRO شده و انتظار فروش بالایی در زمان لانچ از این کنسول میشه داشت
لیست فروش بازیها در بریتانیا در هفته گذشته:
- BioShock: The Collection
- PES 2017: Pro Evolution Soccer
- NBA 2K17
- Destiny: The Collection
- Overwatch
- Rocket League
- Fallout 4
- Grand Theft Auto V
- LEGO Star Wars: The Force Awakens
- Uncharted 4: A Thief's End