این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
دوستان فروش GTAV هنوز رکورد 77 میلیونی Wii Sports رو رد نکرده؟ اعلام نکردن کلا چند نسخه فروخته؟
آخرین فروش Gta v شصت و پنج میلیون نسخه بود که همین 18 می تو گزارش مالی تیک تو اعلام شد. اما. فروش Wii sport هم هشتاد و دو میلیون هستدوستان فروش GTAV هنوز رکورد 77 میلیونی Wii Sports رو رد نکرده؟ اعلام نکردن کلا چند نسخه فروخته؟
چون نسل قبل با وجود ساکاگوچی و دوتا JRPG بزرگ سرمایه گذاری خوبی رو بازار ژاپن کرده بود ولی این نسل دیگه کلا بازار ژاپن رو بیخیال شده مایکروسافت که به نظرم کار درستی هم کرده!وسط نسل هشت Xbox One حتی اندازه لانچ Xbox اورجینال هم تو ژاپن نفروخته!
دور از انتظارم نبود چون این نسل بیشتر شرکتها تو ژاپن خود به خود بسمت PS4 کشیده شدن.لیست RPGهای داخل ژاپن رو نگاه کنی میبینی که بیشترشون انحصاری/انحصاری کنسولی یا زمانی پلتفرمهای پلی استیشن هستن و حتی بعضی ژانرهای دیگه.wii u هم که به غیر از ژاپن بقیه جاها شکست خورده.بازار کنسول خونگی ژاپن الان تقریبا کامل دست سونیه طبق آخرین آمار هفتگی فروش:چون نسل قبل با وجود ساکاگوچی و دوتا JRPG بزرگ سرمایه گذاری خوبی رو بازار ژاپن کرده بود ولی این نسل دیگه کلا بازار ژاپن رو بیخیال شده مایکروسافت که به نظرم کار درستی هم کرده!
مجموع فروش ویتا و پلی 4 به مجموع فروش 3ds ها نمیرسه . کلا بازار ژاپن دست نینتندو است فعلا در اصلدور از انتظارم نبود چون این نسل بیشتر شرکتها تو ژاپن خود به خود بسمت PS4 کشیده شدن.لیست RPGهای داخل ژاپن رو نگاه کنی میبینی که بیشترشون انحصاری/انحصاری کنسولی یا زمانی پلتفرمهای پلی استیشن هستن و حتی بعضی ژانرهای دیگه.wii u هم که به غیر از ژاپن بقیه جاها شکست خورده.بازار کنسول خونگی ژاپن الان تقریبا کامل دست سونیه طبق آخرین آمار هفتگی فروش:
چه ربطی به کامنت من که در مورد کنسول خونگی بود داشت!مجموع فروش ویتا و پلی 4 به مجموع فروش 3ds ها نمیرسه . کلا بازار ژاپن دست نینتندو است فعلا در اصل
هر چیزی در جای خودشمن حالت کلی رو گفتم در اصل . قاعدتا هم کنسول خانگی داریم و هم کنسول قابل حمل . منظورم این نبود که شما اشتباه میکنید یا ...
من حالت کلی رو گفتم در اصل . قاعدتا هم کنسول خانگی داریم و هم کنسول قابل حمل . منظورم این نبود که شما اشتباه میکنید یا ...چه ربطی به کامنت من که در مورد کنسول خونگی بود داشت!