این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
خودش گفت؟Ps5تا سال ۲۰۲۰معرفی نخواهد شد.تا اون زمان ps4 حدود ۱۱۰ میلیون فروش خواهد داشت.به ps2نخواهد رسید
تعداد لایک هات داره روز به روز بیشتر میشه! مواظب باش به سرنوشت یه بنده خدایی دچار نشی که خودش خودشو حذف کرد و مثل یه شبه شد.میخوای جُک بگی واضح بگو تا مشخص باشه وگرنه این حرکتای نوب گونه رو قدیمی های این سایت چند سال پیش پاس کردن و تو اولیش نیستی و آخریش هم نخواهی بود.البته ممکنه هر کدوم از ماها اشتباهاتی بکنیم ولی بهتره ازشون درس بگیریم و تو کامنتهای آیندمون ازش استفاده کنیم.خودش رو نمیدونم منظورت چیه!؟
ولی من میگم
استاد از شما بعید بود رفتی شاگرد مایکل پتچر شدی؟Ps5تا سال ۲۰۲۰معرفی نخواهد شد.تا اون زمان ps4 حدود ۱۱۰ میلیون فروش خواهد داشت.به ps2نخواهد رسید
البته شاید خیلی هم بی راه نگفته باشه اون دوستمون! ps4 ظرف دو سال و نیم (می گیریم دو سال) 30 میلیون دستگاه فروخته که به طور میانگین میشه سالی 15 میلیون ! حالا اگر این طور در نظر بگیریم که سونی از حالا تا 2020 سالی 20 میلیون کنسول بفروشه (یعنی 5 میلیون بیشتر از متوسط) در ظرف این 5 سال ( از ابتدای 2016 تا انتهای 2020) 100 میلیون دستگاه خواهد فروخت که با این 30 میلیون فعلی میشه 130 میلیون که به نظرم محاله به ps2 برسه! البته همه ی اینا پیش بینی هست شاید هم رسید ولی بعید می دونم ساخت بیشتر از 20 میلیون دستگاه در سال برای سونی امکان پذیر باشه !استاد از شما بعید بود رفتی شاگرد مایکل پتچر شدی؟
ولی در کل درود به روح پر فتوحت استاد .
اتفاقابراحتی شدنی هست حتی تا سالی 30 میلیون دستگاه بفروشه :bighug: برتری که ps4 نسبت به3 داره قیمتشه واگر تا یک سال دیگه قیمت روبیارن رو200 یا250 صددرصدرکوردps2 زده میشهالبته شاید خیلی هم بی راه نگفته باشه اون دوستمون! ps4 ظرف دو سال و نیم (می گیریم دو سال) 30 میلیون دستگاه فروخته که به طور میانگین میشه سالی 15 میلیون ! حالا اگر این طور در نظر بگیریم که سونی از حالا تا 2020 سالی 20 میلیون کنسول بفروشه (یعنی 5 میلیون بیشتر از متوسط) در ظرف این 5 سال ( از ابتدای 2016 تا انتهای 2020) 100 میلیون دستگاه خواهد فروخت که با این 30 میلیون فعلی میشه 130 میلیون که به نظرم محاله به ps2 برسه! البته همه ی اینا پیش بینی هست شاید هم رسید ولی بعید می دونم ساخت بیشتر از 20 میلیون دستگاه در سال برای سونی امکان پذیر باشه !
مثل اینکه توی یه بازه زمانی قیمتش رو 10 دلار کردن!!تا من خریدمش رفت تو لیست پرفروشا چقدر خرید من در سطح جهانی تاثیر گذاره:d
5 The Order: 1886
ولی خارج از شئخی به چه علت باید اوردر فروشش از Witcher 3 , GTA V بالاتر باشه:d
تا من خریدمش رفت تو لیست پرفروشا چقدر خرید من در سطح جهانی تاثیر گذاره:d
5 The Order: 1886
ولی خارج از شئخی به چه علت باید اوردر فروشش از Witcher 3 , GTA V بالاتر باشه:d