این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
مایکروسافت یه سری آمار از Black Friday منتشر کرده:
فروش X1 توی آمریکا نسبت به مدت مشابه سال قبل 22% افزایش داشته و این فروش میشه دومین فروش برتر توی BF بین کل خانواده Xbox.
البته مهم هم هست که بدونیم توی اون سال نوامبر چهار هفته ای بوده یا پنج هفته ای ولی به نظرم حتی اگر توی بلک فرایدی هم PS4 باخته باشه با توجه به دو تا باندلی که توی این ماه داشته فروش به مراتب بیشتری را داره و شخصا حتی با توجه به چهار هفته ای بودن ماه هم 1.2 میلیون رو حداقل پیشبینی می کنم.این طور که مشخصه Black Friday تو امریکا PS4 برده چون مطمئنا اگه ماکروسافت برنده شده بود اعلام می کرد همون طور که چند روز پیش هم اخبار و شایعات برنده شدن PS4 می گفت.در هر صورت هر 2 کنسول فروش خیلی خوبی داشتن و اگه بر اساس همین دومین فروش برتر تو تاریخ XBOX حساب کنیم سال 2012 حدود 750K در Black Friday و امار ماه نوامبر اش 1.26M بوده.با این حساب میشه انتظار داشت هر 2 کنسول هر کدوم بالا 1.26M فروش تو این ماه داشته باشن(البته به شرطی که تو 3 هفته دیگه روند فروش زیاد فرقی با سال های قبل نداشته باشه)
---------------------------------------------------
فروش بازی ها در اسپانیا در ماه نوامبر:
از 10 بازی پر فروش ماه نوامبر 7 بازی برای PS4 و 2 بازی برای PS3 و 1 بازی برای XB1 هست
1 CALL OF DUTY: BLACK OPS III PS4
2 FALLOUT 4 PS4
3 CALL OF DUTY: BLACK OPS III PS3
4 FIFA 16 PS4
5 STAR WARS: BATTLEFRONT PREORDER PS4
6 FIFA 16 PS3
7 STAR WARS: BATTLEFRONT PS4
8 NEED FOR SPEED PS4
9 ASSASSIN'S CREED SYNDICATE PS4
10 CALL OF DUTY: BLACK OPS III XBOXONE
"We've just seen the most successful Black Friday in the company's history," he said in an interview with the Financial Times. "We are now trying to benchmark against the success of the PlayStation 2 - or exceed it if possible."
The company has been able to stay ahead of rivals such as Microsoft's Xbox One and Nintendo's Wii U partly through exclusive content partnerships with leading games makers. These have included a deal with Activision Blizzard, the world's largest games publisher, for last month's launch of Call of Duty: Black Ops 3. Such deals have added to the PS4's popularity with hardcore gamers.
In Europe, meanwhile, Germany has become Sony's largest console market for the first time, as gamers switch from PCs to PlayStations.
امسال بزرگترین جمعه سیاه تاریخ برای سونی بوده
فرمودن در نظر دارن به فروش PS2 برسن و حتی اگر بشه از اون هم رد بشن:d
مقدار زیادی بستگی به ساپورت PS4 بعد از عرضه PS5 هم داره . PS2 صد و خورده ای میلیون تقریباً فروش کرده بود وقتی که PS3 لانچ شد !احتمالا تو امریکا حدود 1.5 میلیون فروخته باشه ! فروش جهانی هم تا اخر سال بالای 35 میلیون بشه و با توجه به لاین اپ قوی 2016 میتونه به فروش PS2 برسه فقط عمر کوتاه تر این نسل که خود سونی هم پیش بینی کرده بود مانع این میشه !
بنظر من PS4 مثل PS1 به راحتی به فروش 100 میلیونی میرسه و اونی که رکورد PS2 رو میزنه PS5 هست !
مطمئنی ؟ فکر کنم اشنباه میکنیا من امار دقیق ندارم ولی فکر کنم تا 2008 (وقتی PS3 جون گرفت تازه ) حدود 130-40 میلیون فروخته بوده !مقدار زیادی بستگی به ساپورت PS4 بعد از عرضه PS5 هم داره . PS2 صد و خورده ای میلیون تقریباً فروش کرده بود وقتی که PS3 لانچ شد !
اِ فکر کردم PS3 نوامبر 2005 لانچ شد ! فرقی نمیکنه حالا 10 میلیون بالا پایین, بعد از عرضه PS3 پی اس 2 تقریباً 40 میلیون فروش داشته .مطمئنی ؟ فکر کنم اشنباه میکنیا من امار دقیق ندارم ولی فکر کنم تا 2008 (وقتی PS3 جون گرفت تازه ) حدود 130-40 میلیون فروخته بوده !
موقعی که PS3 لانچ شد، میشه گفت PS2 بیشتر از 120 میلیون فروخته بود. (تا آخر March 2007، فروش 117.89 میلیون بوده).
https://web.archive.org/web/20120609161654/scei.co.jp/corporate/data/bizdataps2_e.html
چند ماه بعد از لانچ PS3 هم فروشش به 140 میلیون رسید.
https://web.archive.org/web/2009012...-5678-11dd-8686-000077b07658.html&_i_referer=
با این حساب میشه گفت رکورد PS2 شکستنی نیست ! اینطور که بنظر میاد بخشی از فروشش مدیون گند زدنِ PS3 بوده ! ولی خوب میشه مطمئن بود فروش PS4 راحت به 120 میلیون میتونه برسه !
احتمالا تو امریکا حدود 1.5 میلیون فروخته باشه ! فروش جهانی هم تا اخر سال بالای 35 میلیون بشه و با توجه به لاین اپ قوی 2016 میتونه به فروش PS2 برسه فقط عمر کوتاه تر این نسل که خود سونی هم پیش بینی کرده بود مانع این میشه !
بنظر من PS4 مثل PS1 به راحتی به فروش 100 میلیونی میرسه و اونی که رکورد PS2 رو میزنه PS5 هست !