این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
بازی های فیزیکی تو ایران مجود نیست اونور فکر کنم تو دسترس باشن. در هر صورت اگه تو استور هم باشه خیلی بهتره!من فکر میکنم یکی از دلایل کم فروش بودن kz 2 kz3 (همچنین خیلی بازی های دیگر ps3) نبودشون تو استور و disc only بودن باشه.چه معنی داره kz2 بهترین شوتر نظامی نسل قبل(نظر شخصی) تو استور موجود نباشه در حالی که برای مثال دمو مجانیش موجوده؟ الان خود من نزدیک 1 ساله دنبال kz 2 3 اورجینال بودم چون تو store موجود نبودند همین چند روز پیش شانس اوردم فیزیکی شون را پیدا کردم و از یکی از بچه های همین سایت خریدم. یا مثلا castlevania lords of shadow نسخه اولش موجود نیست و کلی بازی دیگر. همین دیروز تصمیم گرفتم نسخه اول nier رو ps3 تجربه کنم که دیدم ایشون هم موجود نیست! شانس اوردم heavy rain برای ps4 تایید شد وگرنه الان در به در دنبالش بودم. حالا من برای تجدید خاطره اینطوری پیگیرم و اکثر این مثال هام را در زمان جیل بریک بودن تمام و کمال تجربه کردم. حساب کنید کسانی که تازه ps3 می خرند چه قدر برای تجربه این بازی ها به مشکل بر می خورند.
خب اگر در استور موجود بود بازی که من خریدم/می خرم جز فروش بازی حساب می شد. حساب کنید تو این 5 7 سالی که از عرضه بازی ها می گذره چه قدر سر ایم موضوع فروش بازی های disc only ps3 تحت شعاع قرار گرفتند.
جالب اینه قدیما که ps3یم جیل بریک بود به تک تک این بازی ها دسترسی داشتم و دانلود می کردم الان که دنبال خرید ارجینال بازی ها هستم به اکثرشون دسترسی ندارم .:d
اگر دلیل خاصی داره که من مطلع نیستم باز یک چیزی.
تخمین فروش کنسول ها توی سپتامبر در آمریکا:
WiiU = 76k
XB1 = 250k
PS4 = 302k
دو تا آمار خیلی جالب در مورد این ماه
Fifa 16 - 650K
PES 16 - 15K
فروش Fifa تقریبا 43 برابر فروش PES بوده.
NBA 2K16 - 1.1M
NBA Live 16 - 8K
فروش NBA 2K16 تقریبا 137 برابر فروش NBA Live بوده.
اینم آمار فروش MGS V:
MGS V - 800K
PS4: 69%
X1: 23%
فروش Forza 6 به همراه باندل، 195K بوده.
یـ 3 و خورده ای رو استیم فروخته رو شبکه ی خودش هم یحتمل یـ 1.5 تایی باید فروخته باشه سر جمع فک کنم پنج میلیون رو رد کرده باشه ...GTA لامصب فروشش تمومی نداره! مشخص شده چقدر رو PC فروخته؟
از همه جالبتر Counter-Strike: Global Offensive ـه ! یکی نیست این و از برق بکشه ؟
به نظر میاد کاهش قیمت X1 در راه باشه DELL تبلیغ Black Friday خودش رو شروع کرده و X1 Gears Bundle + Fallout 4 + Extra Controller رو با قیمت 300 دلار برای فروش گذاشته که از 26 نوامبر شروع میشه. این قیمت و اینکه اینقدر زود یکی از تبلیغات رو نشون دادن، این احتمال رو به وجود میاره که مایکروسافت برای تعطیلات امسال هم کاهش قیمت در نظر بگیره.
BF پارسال کنسول شده بود 330 دلار، الان قیمت شده 300 دلار بگذریم از اینکه معمولا فقط یه آیتم اضافه برای کنسول در نظر میگیرن (بازی یا Gift Card یا کنترلر و ...) ولی اینجا 2 تا آیتم اضافی در نظر گرفتن. به نظر خودم قیمت معمولی کنسول حداقل 20 یا 30 دلار کمتر میشه، احتمالا اوایل نوامبر خبرش رو اعلام کنن، شاید هم کمتر نشد!بلک فرایدی همیشه آف میخوره عجیب نیست ولی اگه غیر از بلک فرایدی 299 بشه عجیبه !!