این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
کسی آمار فروش کلی watchdogs میدونه
فروش THE WITCHER 3 در شروع بسیار خوب بود و سریع به 6 میلیون نسخه رسید ولی بعد از اون دیگه افت داشت. با توجه به وسعت و کیفیت بازی انتظار فروشی حالا نه در حد Skyrim یا Diablo 3 ولی فکر می کردم راحت به 10 میلیون نسخه برسه. نکته امیدوار کننده اینه که بازی فقط 15 درصد تخفیف خورده و نسخه فیزیکی در آمازون الان 45 دلاره.
فروش MGS V هم به نظرم با توجه به هزینه 85 میلیون دلاری بازی، نمرات بازی و بازخوردی که از منتقدها گرفت، اصلا خوب نبوده. فروش PES هم نسبت به رقیبش FIFA اصلا خوب نبوده. در کل Konami destined for failure
منم تفاوت قائل شدم در مورد انتظار فروش بازی نسب به بازیهای Skyrim و Diablo 3متاسفانه جفت حرف های شما اشتباه هست در مورد The Witcher 3 فروش بازی خیلی خوب بود و از انتظار خود سازنده ها هم خیلی بیشتر بوده.مخصوصا نسخه PC خیلی خوب عمل کرده و 6 میلیون فروش تا اون زمان عالی بوده.مشخص هست که با گذشت زمان فروش بازی افت می کنه و ما بعد اعلام فروش 6 میلیون آمار دیگه ای در دست نداریم. حالا شما انتظار فروش خیلی بیشتری داشتید خوب این انتظار بی مورد هست و مقایسه اش با Skyrim و فن بیس بزرگی که پشت این بازی هست مناسب نیست در هر صورت فروش The Witcher 3 فوق العاده بوده و کاملا مناسب سطح کیفیت و ارزش این بازی هست ----------------------------- اما در مورد MGS V هم حرف تون کاملا اشتباه هست.بازی فروش فوق العاده ای داشته و فقط در هفته اول اش 3 میلیون نسخه در جهان شیپ شده و برای مقایسه MGS 4 در ماه اول به فروش 3 میلیون نسخه رسیده.درسته اون بازی انحصاری و فقط بر روی 1 پلتفورم بود اما همین MGS V هم فروش اصلی اش بر روی PS4 هست و فروش 3 میلیون در 1 هفته از همه نظر برای این IP عالی هست چندین هفته از عرضه MGS V میگذره اما با 1 نگاه ساده به چارت های مختلف فروش هفتگی میشه راحت فهمید که بازی هم چنان فروش خوبی داره و در رتبه های بالا جدول فروش قرار داره.هفته آینده آمار ماه سپتامبر آمریکا هم اعلام میشه و مطمئنا MGS V در صدر جدول فروش قرار خواهد داشت و بالا 1.5 میلیون نسخه فروش اش در ماه اول در آمریکا خواهد بود در مجموع مطمئنا فروش MGS V نه تنها هزینه 80 میلیونی ساختش(85 میلیون غلط هست) تامین می کنه بلکه باعث سودآوری خوبی برای کونامی میشه (که البته از سرش زیادی هست)
ولی 6 میلیون هم رقم بالایی و منم حرف شما رو تایید میکنم. ولی بعد از اون، تو گزارش های هفتگی اکثرا تو top 10 و برخی اوقات تو top 20 هم نیست. ولی در کل حق با شماست و فروش اولیه بازی بسیار خوب بوده. احتمالا انتظار من زیادی بالا و بی مورد بوده. البته بازی با توجه به کیفیت و وسعتش هیچی از Skyrim کم نداره و بازی جدیدی هم نیست و این شماره سوم بازیه و کاملا شناخته شدس و پتانسیلش رو داشته.با توجه به وسعت و کیفیت بازی انتظار فروشی حالا نه در حد Skyrim یا Diablo 3 ولی فکر می کردم راحت به 10 میلیون نسخه برسه.
البته نمی دونم این بابا که توی Neogaf فعاله چقدر آمارش دقیقه ولی فعلا تاپیکش تو Neogaf قفل نشده و میشه بهش استناد کردXbox One sells better than PS4 in Latin America in 2014
باندل AC Syndicate کو پس ؟!با کاهش 50 دلاری PS4 در آمریکا(و کانادا) از فردا یعنی 9 اکتبر قیمت کنسول عادی در آمریکا $349.99 و در کانادا $429.99 (دلار کانادا) خواهد بود.قیمت همه باندل ها هم کاهش پیدا کرد و قیمت های جدید به این صورت هست
UNCHARTED: The Nathan Drake Collection PS4 Bundle-----$349.99
Limited Edition Call of Duty: Black Ops III 1TB PS4 Bundle-----$429.99
Limited Edition Disney Infinity 3.0: Star Wars PS4 Bundle-----$399.99
Limited Edition Star Wars Battlefront PS4 Bundle-----$399.99
Star Wars Battlefront PS4 Bundle-----$349.99
NHL 16 PS4 Bundle-----$429.99 (این باندل فقط در کانادا عرضه شده و قیمت اش بر اساس دلار کانادا هست)
چند وقت پیش خبری آمده بود که اکثر کنسول های فروخته شده در آمریکا به صورت باندل بوده هست و همون طور که میبینید قیمت باندل های UNCHARTED: The Nathan Drake Collection و Star Wars Battlefront به اندازه قیمت کنسول عادی هست
با این کاهش قیمت و قیمت گذاری خوبی که بر روی باندل ها PS4 صورت گرفته مطمئنا شاهد تعطیلات خوبی از نظر فروش برای PS4 خواهیم بود
فکر کنم برای اورپا هست:dباندل AC Syndicate کو پس ؟!رقابت اخر سال امریکا خیلی دیدنی میشه !
![]()