این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
سگا امروز تایید کرد که فروش جهانی Alien Isolation هم به 2.1 میلیون نسخه رسید. علاوه بر این اعلام شد که بازی، پرفروشترین عنوان سگا در کل سال مالی اخیر این شرکت بوده است.
Alien Isolation sales reach 2.1 million
اطلاعات دیگری هم از فروش بازیهاش منتشرشده که به صورت زیر :
Sonic Boom = 620,000 [ در مجموع روی Wii U و 3DS ]
Football Manager 2015 = 810,000
البته اون 2.1 میلیون نسخه فکر کنم آمار فروش نسخه های فیزیکیه و بعید میدونم فروش بازی در Steam در اون لحاظ شده باشه.
مشخص هم نیست که آمار شیپه یا فروش!
البته اون 2.1 میلیون نسخه فکر کنم آمار فروش نسخه های فیزیکیه و بعید میدونم فروش بازی در Steam در اون لحاظ شده باشه.این سایت SteamSpy که مدتی هستش راه افتاده آمار Football Manager رو 880 هزارتا با احتساب خطای 24 هزارتایی زده.با توجه به اینکه گزارش هم یک یا دوهفته حداقل فاصله با آمار روز داره آمارش معمولا ،میشه تخیمن زد که آمار سایتش واقعا خوبه و خیلی نزدیک به واقعیت هستش.
الان من نگه میکردم 450 هزارتا از اون 2.1 میلیون Alien ماله PC هستش(فقط استیم.احتمالا با ریتیل بیشتر هم باشه).
خودشون سال قبل آمار 2 میلیون نسخه برای Alien رو راضی کننده اعلام کرده بودند که به نظر میاد بازی بتونه تا آخرای امسال به 3 میلیون برسه که باتوجه به گندی که نسخه قبلی زده بود و سبک بازی میتونه راضی کننده باشه.
Valkyria Chronicles™ رو هم همین سایت الان حدود 270 هزارتا پیش بینی کرده.نمیدونم کلا راضیشون کرده تا پورت بیشتری بیارن روی PC یانه.
من برای این گفتم ممکنه این آمار فقط فروش فیزیکی باشه، چون تو منبع از کلمه copy استفاده کرده بود که اگر آمار فروش دیجیتالی هم منظور شده بود، احتمالا باید از کلمه unit استفاده میشد.از اونجایی که آمار Football Manger خیلی نزدیک به اکانتهای فعال استیم هستش به نظر میرسه که مال بقیه هم آمار فروش باشه.حالا نمیدونم نسخه های دیجیتالی هم صد درصد لحاظ شده باشه توی آمار اون دوتای دیگه ولی چون سگا خیلی دیجیتال محور شده این روزها به احتمال بالای 90 درصد لحاظ شدن چون اکثر فروششون هم دیجیتالی هستش و باید برای اینکه آمار دهن پرکنی برای سهام دارا داشته باشن آمار دیجیتال رو هم اعمال میکنن.الان توی گزارش مالی آمار PC/Mobile اکثرش دیجیتالی هست بعیده روی کنسول دیجیتالی لحاظ نشه، اگرچه اگه لحاظ بشه هم زیاد نمیتونه باشه