آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

.Sony's Games and Network Services segment, which contains the PlayStation business, has become the corporation's biggest earner in terms of raw revenues - jumping 33 per cent year-on-year

143038807271.png

فروش جهانی to the consumers) PS4) از مرز 22.3mil گذشت. یعنی از لحاظ آماری هر روز 44.6 هزار و هر دوثانیه یک عدد PS4 از 2013 November فروخته شده.
همچنین Sony انتظار داره تا آخر March 2016 حدود 16mil کنسول (PS4) دیگه بفروشه.
PlayStation 4 lifetime sales pass 22.3m worldwide • Eurogamer.net

آخرین ویرایش:
:arrowu:
البته این تعداد فقط مربوط به نسخه های فروخته شده توی Steam هست و هنوز فروش Social Club و بقیه فروشگاه ها اعلام نشده:d
ولی خب عالی فروخته. نوش جونش، گوشت بشه به تنش:d

با این آمار و در نظر گرفتن فروش 22.3 میلیونی ps4 فک کنم x1 در حد 13 میلیون اینا فروخته باشه
البته فروش خوبی محسوب میشه تو این بازه 13 میلیون, ولی مساله اینجاس فروش ps4 خیلی عالی بوده و درصد زیادی از بازارو کشیده سمت خودش

.

رسانه های چینی گزارش کردندکه فروش PS4 در چین هشت ماه دیرتر از Xone شروع شده در عرض یکماه فروش بیشتری از هشت ماه گذشته ی کنسول مایکروسافت داشته ( البته چون همه ی گزارش ها مبتنی بر منبع چینی بوده توی گف به عنوان شایعه با خبر برخورد شده)

101225_34134453.jpg

101224_85376053.jpg

One Month of PS4 sales in China beats 8 months of Xbox One sales (Rumour) - NeoGAF

یه جوی برای چهار پیکسل رزولوشن بالا پایین تر بوجود آوردند که حالا حالا ها PS4 بفروشه و سونی حال کنه.... اما به هیچ وجه استحقاق چنین فروشی رو نداره، اون جوی که اول نسل بوجود اومد برای اختلاف عددی کوچیک تو رزولوشن و یه سری سیاست های غلط اون زمان مایکرو باعث ــش شده وگرنه سونی تو خواب هم نمی دید کنسولش انقدر راحت به چنین اختلافی تو فروش برسه....

پ.ن: ویرایش کردم تا به دوستان متعصبی که بعضا اینکار رو انجام میدند بگم من خودم پیش دستی میکنم و میگم کسایی که پستم با عقیده و کنسول ــشون همخوانی نداره بخونند بخندند رد بشند، تا نیازی به تکرار و اعلام دوباره نباشه ....

آخرین ویرایش:
یه جوی برای چهار پیکسل رزولوشن بالا پایین تر بوجود آوردند که حالا حالا ها PS4 بفروشه و سونی حال کنه.... اما به هیچ وجه استحقاق چنین فروشی رو نداره، اون جوی که اول نسل بوجود اومد برای اختلاف عددی کوچیک تو رزولوشن و یه سری سیاست های غلط اون زمان مایکرو باعث ــش شده وگرنه سونی تو خواب هم نمی دید کنسولش انقدر راحت به چنین اختلافی تو فروش برسه....

تجربه ثابت کرده در دراز مدت بازیهای کنسول باعث فروشش میشن. اگه واقعاً بازیهای انحصاری کنسول مایکروسافت با کیفیت و متنوع باشن (مثل نیمه دوم نسل قبل برای PS3) در دراز مدت میتونه فروش نزدیکی به PS4 داشته باشه.

اما اتفاقی که این نسل افتاد؟ کنسول سونی روی کاغذ قدرت سخت افزاری بیشتری داره (اختلاف هم ناچیز نیست)، سیاست های افتضاح مایکروسافت موقع معرفی کنسول مثل DRM بودنِ کنسول، سیستم مسخره تعویض بازیها، اجباری کردن کینکت و قیمت بالاتر و ... و از همه مهمتر سازنده های فرست پارتی سونی که باعث شد خیلی ها به وجود بازیهای انحصاری روی کنسول سونی بیشتر از کنسول مایکروسافت امیدوار باشن. همه اینا با هم تبدیل شد به یه Perfect Strom و هنوزم مومنتوم دستِ سونیه.

ولی در کل این که بگیم سونی انقدر راحت به چنین فروشی رسیده منطقی نیست. سونی با توجه به شرایط موجود بهترین تصمیمات رو گرفت، و نتیجش شد همین فروش بالا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or