این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
بچه بازی lol سال ها هست همه شرکت ها دارن از Attach Rate استفاده میکنن، تو فکر میکنی مزخرفه تقصیر بقیه نیست. در کل اگه کسی نمی دونه کاربرد Attach Rate چیه از بی اطلاعیش تو زمینه آمار فروش هست و ربطی به مایکروسافت و مزخرف گفتنش نداره.داره میگه به نسبت کنسول های فروخته شده، ما نرم افزار بیشتری فروختیم تو فلان ماه. اگه کلا فروش نرم افزار روی X1 بیشتر از بقیه بود، یه راست میگفت ما تو فروش نرم افزار اول بودیم. این یعنی دنبال هر چرتی بودن برای اینکه بگن ما بازنده نیستیم. مثل همون Fastest selling console in felan month
بعد هم اون پست من چه ربطی به سونی داشت که سری پریدی وسط اون حرف رو زدی؟ این بچه بازی ها رو بذارید کنار بابا.
مزخرف، مزخرفه، فرقی نمیکنه سونی بگه یا مایکروسافت.
اولین مزیت attach rate بالا اینه که سازنده های Third Party دیگه نگاه به Install Base کنسول نمیکنن چون می بینن اونایی که فلان کنسول رو گرفتن با یه درصد مناسب واسش بازی تهیه میکنن و در نتیجه تولید بازی برای اون کنسول فارغ از بحث Install Base، سود آوره. دومین مزیتش نسبت بیشتر فروش به شیپ و کاهش هزینه و اینا هست. در کل اون جوری که تو فکر میکنی مسخره نیست این قضیهبرتری داشتن تو attach rate چه سودی به حال شرکت داره وقتی در مجموع داره کمتر میفروشه؟
سودش اینه که ممد فروباری و بابک چیزی برای گفتن داشته باشن
بازی بیشتر بفروشی سودش بیشتره یا اینکه attach rate بالاتری داشته باشی؟
برای مایکروسافت مهم اینکه تویه رقابت باشه که فعلا هست این رو ند رو تا 2020 ادامه بده تا فرصت برای طرح بزرگترش که همون کنسول بازی غیر فیریکی هستش عملی شه.فعلا همین که شتاب سونی رو کم کرده خوبه براش هدفش خیلی بزرگتر ازاین حرفاست.وگرنه کنسولهای بازی در بهترین شرایط هم کم سود محسوب میشن
سود شرکتها از محل کنسول بازی خیلی کمه.درآمدش خوبه ولی خرجش خیلی بالاست نظر من اینه(شاید اشتباه باشه)موندن مایکروسافت در این بازار کم سود(اگه ضرر نده)فقط یه خاطر اهداف بلند مدتشه.تا برنامه هاش کامل شه
شاید نه ، قطعا اشتباس...سود شرکتها از محل کنسول بازی خیلی کمه.درآمدش خوبه ولی خرجش خیلی بالاست نظر من اینه(شاید اشتباه باشه)موندن مایکروسافت در این بازار کم سود(اگه ضرر نده)فقط یه خاطر اهداف بلند مدتشه.تا برنامه هاش کامل شه
الان سونی از قبال 18.5 میلیون کنسولی که فروخت چقدر گیرش اومد؟صنعت بازی پر سود هست نه وقتی که باید میلیار دلار بزاری برای تحقیق و توسعه و در نهایت به قیمت تمام شده بدی دست مصرف کننده.این باعث میشه در نهایت سود خالص بکشه پایین.ولی اگه میشد کنسول رو حذف کرد ولی گیم رو حفظ کرد خیلی سود ده میشد.در واقع کنسول فیزیکی نداشته باشیم.من فکر میکنم شرکتی مثل مایکروسافت واسه همین داره خودش رو نگه میداره تا به اون مرحله برسنشاید نه ، قطعا اشتباس...
سود تو این صنعت به قدری هست که تو این یک سالی که PS4 اومده یه تنه داره کل سونی رو میچرخونه!سونی که خودش بزرگ ترین تولید کننده سنسور دوربینه تی وی میزنه موبایل میزنه و کلی چیز دیگه و صنعت فیلمسازی داره و ... به وضوح اومدن گفتن که هر چی ضرر داریم میدیم با موفقیت PS4 جبران شده!
یا همین نینتندو که تمرکزش کاملا روی این صنعته و تو شاخه های دیگه بیزینسی نداره جزو بزرگ ترین و پردرآمد ترین شرکت های جهانه
حالا اگر میبینی ماکروسافت هی میناله و همش خبر میاد که سود این بخش کمه و سهامدارها میخوان بفروشنش و فلان برمیگرده به سرمایه گذاری وحشتناک اونا تو این بخش و بازدهی که در حد اون خرج و مخارج نیست و یا هر چیز دیگه ای ولی مطمعنا اشکال از خود ماکروسافته چون این صنعت به اندازه کافی پول توش هست...
18.5 ملیون کنسول+تمام چیز هایی که توی STORE قرار میگیره تازه برای هر DLC یا آپدیت هم پول میگیرنالان سونی از قبال 18.5 میلیون کنسولی که فروخت چقدر گیرش اومد؟صنعت بازی پر سود هست نه وقتی که باید میلیار دلار بزاری برای تحقیق و توسعه و در نهایت به قیمت تمام شده بدی دست مصرف کننده.این باعث میشه در نهایت سود خالص بکشه پایین.ولی اگه میشد کنسول رو حذف کرد ولی گیم رو حفظ کرد خیلی سود ده میشد.در واقع کنسول فیزیکی نداشته باشیم.من فکر میکنم شرکتی مثل مایکروسافت واسه همین داره خودش رو نگه میداره تا به اون مرحله برسن
1 میلیارد که واسه تحقیق و توسعه مبلغ زیادی نیست . یه کمپانی مثل سامسونگ سال 2014 نزدیک 14 میلیارد صرف R&D کرده ، مایکروسافت هم همیشه جزو 5 تا کمپانی برتر از لحاظ هزینه تو R&D بوده فقط ایرانه که خیلی اهمیت نمیدن. اتفاقا این هزینه تاثیرش تو درآمد و سود شرکت بیشتر نشون میده . بعد کسی که کنسول میخره مطمئنا از کلی سرویس استفاده میکنه که اینا همش سود دهی داره . مایکروسافت هم سودش خیلی خوبه شاید تو مقایسه با بخش های نرم افزاریش زیاد به چشم نیاد .الان سونی از قبال 18.5 میلیون کنسولی که فروخت چقدر گیرش اومد؟صنعت بازی پر سود هست نه وقتی که باید میلیار دلار بزاری برای تحقیق و توسعه و در نهایت به قیمت تمام شده بدی دست مصرف کننده.این باعث میشه در نهایت سود خالص بکشه پایین.ولی اگه میشد کنسول رو حذف کرد ولی گیم رو حفظ کرد خیلی سود ده میشد.در واقع کنسول فیزیکی نداشته باشیم.من فکر میکنم شرکتی مثل مایکروسافت واسه همین داره خودش رو نگه میداره تا به اون مرحله برسن