این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اگه هنوز playstation 4 ـی حتی برای کریسمس تهیه نکردید ، پس باید توجهتون رو به Amazon Uk جلب کنید که کنسول PS4 را در رنگ سفید و سیاه تنها با قیمت £280 عرضه میکند.
این قیمت £50 کمتر از فروشگاه های UK است و £30 نیز کمتر از John Lewis که کنسول های ps4 را به قیمت هایی حدود £310 تا £330 میفروشد ، میباشد.
همچنین فقط باید £4 بدهید که آن را درب منزلتان بیاورند.
بنظر من که مایکروسافت داره کار اشتباهی میکنه اینطوری رسما جلوی رشد و فروش خوبش رو میگیره و دوباره اوضاع میشه مثل قبل، البته شاید فروش One با قیمت های گذشته ضرر زیادی رو به مایکروسافت تحمیل میکرده.
بنظر من که مایکروسافت داره کار اشتباهی میکنه اینطوری رسما جلوی رشد و فروش خوبش رو میگیره و دوباره اوضاع میشه مثل قبل، البته شاید فروش One با قیمت های گذشته ضرر زیادی رو به مایکروسافت تحمیل میکرده.
فکر نکنم بحث ضرر باشه، چون مثلا فروش ژانویه شاید یک پنجم فروش نوامبر هم نباشه، یعنی قرار باشه ضرر بدن که خب دیگه ضرر ژانویه چیزی حساب نمیشه. احتمالا میخوان یه مدت دیگه تو یه معرفی رسما بگن کنسول کلا شده 350 دلار که باز ملت بگن ایول کاهش قیمت دادن در مورد ضرر هم تو گزارش مالی که فکر کنم سه هفته دیگه میاد مشخص میشه این سه ماه از نظر مالی چیکار کردن.
این بحثا نیست اصلا. این کاهش قیمت حتی اگه موقتی بوده باشه (که ظاهرا هست و دوباره قیمت رو 400 رفته) یه اقدام خیلی خوب استراتژیک برای مایکرو بود. چون به این ترتیب تونست خیلی از کنسول های شیپ شده رو بفروشه و اختلافش رو کمتر کنه. حالا من نمیدونم اصلا مایکرو با این کاهش قیمت ضرر میده یا نه اما یکم کلی تر نگاه کنیم بنظر من اصلا نتنها ضرر نمیده بلکه براش سودده هم هست. چون هم کنسول های تولید شده توی سری های اول که هزینه بیشتری بردن رو آب کرده، هم IB کنسول رو برده بالا که از انور توی فروش نرم افزاری همه هزینه هارو جبران میکنن. چون این 2 میلیونی که احتمالا تو این دو ماه فروخته همشون بازی میخرن و تو لایو میان و ... خلاصه کلی پول سازی میکنن.
در مجموع امیدوارم مایکرو قیمت رو 350 نگه داره چون رقابت خیلی داغ تر میشه و بیشتر به نفع ماست!