این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اون قسمت که قرمز کردم آفره خیلی خوبیه ولی برا کدوم فروشگاهه ؟ آمازون رو چک کردم با یه بازی مجانی و TLOU همون 399 دلار هست , همین پکیج با هدست فعلا در دسترس نیست و باید براش sign up کرد , باندل دستینی هم نمیدونم رو چه حسابی الان دیدم آمازون 470.95 گذاشته ! 330 دلاری بدون بازی در والمارت هم چک کردم همچنان out of stock هست !
اون قسمت که قرمز کردم آفره خیلی خوبیه ولی برا کدوم فروشگاهه ؟ آمازون رو چک کردم با یه بازی مجانی و TLOU همون 399 دلار هست , همین پکیج با هدست فعلا در دسترس نیست و باید براش sign up کرد , باندل دستینی هم نمیدونم رو چه حسابی الان دیدم آمازون 470.95 گذاشته ! 330 دلاری بدون بازی در والمارت هم چک کردم همچنان out of stock هست !
فروش ایکسباکس در تعطیلات بسیار کم بوده که نشاندهنده وضعیت نا به سامان و بحرانی ماکروسافت است.به احتمال بالای 90 درصد بخش ایکسباکس ماکروسافت فروخته خواهد شد
راستی یه توصیه به دوستانی که آمار میزارن اگه خواستید از Neogaf آمار بزارید لطفا فقط به آماری که کاربر Creamsugar میزاره استناد کنید چون آمارش کاملا معتبر و بدون نقص هستن. صحت آمار ایشون که خیلی وقته ثابت شده ولی سر قضیه فروش GTA V توی نوامبر من خودم کاملا متوجه شدم که اعدادش همون چیزی هستن که NPD اعلام میکنه (گفته فروش GTA V نزدیک 1.1 میلیون هست، بعدش هم گفته بود که 380 هزار تا باندل GTA V فروش رفته، دیروز NPD اعلام کرد که فروش GTA V به همراه باندل 1.47 میلیون بوده).
فکر کنم 95 درصد خودکشی های آمریکایی ها از خوشحالی زیادی باشه آخه این چه وضعشه ما روز به روز دلار میره بالا کنسول وبازی گرونتر میشه اینا TF میخرن 10 دلار BF3 یک دلار..!!!
یه HumbleBundle بود که 1 دلار می دادی Dead Space 3, Dead Space, Crysis 2 Maximum Edition, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Medal of Honor, Mirror’s Edge رو می گرفتی بعد اگه علاوه بر 1$ حدود 4$ دیگه یعنی 5$ می دادی Sims 3 با 2 تا DLC Pack و Battlefield3 و Soundtrack های BF3 هم می گرفتی
همه بازی ها کد Origin بودن که به کنار ، یک سریشون کد استیم هم داشتن
Bethesda still has to consider The Evil Within a success. It set a new record for the highest first-month sales for a release in the survival-horror genre, according to the NPD.
Bethesda still has to consider The Evil Within a success. It set a new record for the highest first-month sales for a release in the survival-horror genre, according to the NPD.