آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

محصولای پرفروش امسال مایکرو : کینکت و گیرز و فورتزا بودن و نتیجش شد این... سال بعد علاوه بر بازیهای احتمالا پرفروشتر کینکت(مثه starwars یا ryse و fable علاوه بر بازیهای همه ساله کینکت) هیلو 4 رو داره که از همین حالا چشم بسته میشه حدس زد که فروش این بازی در یه ماه اول 10 میلیون نسخه رو راحت رد می کنه .......
در نتیجه میزان فروشش به احتمال 99 درصد از امسال هم بیشتر خواهد بود

.
شما الان خودتون دارید اشتباه سونی فن های افراطی رو میکنید که اوایل سال قبل اومده بودن و هی پز یازی های انحصاریشون رو که با lbp 2 اغاز شده و کلی انحصاریه دیگه اومد و اخرشم با انچارتد 3 تموم شد میدادن و اعتقاد داشتن با وجود این همه انحصاری فروش ps3 بیشتر میشه که خب الان میبینیم که از رو باد معده نظر دادن همچین عواقبی رو هم داره و نه تنها که فاصله ی فروششون کاهش پیدا نکرده بلکه بیشترم شده.
من اعتقاد دارم تو امسال حتی هیلو 4 هم نمییتونه مثله هیلوهای قبلی 360 رو به فروش نجومی برسونه که دلیلشم اینه که دیگه تمام کسانی که هیلو رو میخواستن بازی کنن تا الان دیگه 360 گرفتن و منتظر هیلو4 نموندن تا بعد 6 سال کنسول بگیرن.:d پس امسال بازی ها خیلی تاثیر گزار نیستن اما برگ برنده ماکروسافت کینکت هستش که مطمئنا میتونه افراد کژوال و غیر گیمر به سمت خودش جذب کنه.همین بازی star wars میتونه طرفداران میلیونی این سری خوصوصا در امریکا رو که شاید تا الان هیچ کنسولی رو نگرفتن ترقیب کنه که 360 بگیرن.
در کل با کینکت 360 تازه داره موتورش روشن میشه و چه بسا که به wii هم برسه .

شما الان خودتون دارید اشتباه سونی فن های افراطی رو میکنید که اوایل سال قبل اومده بودن و هی پز یازی های انحصاریشون رو که با lbp 2 اغاز شده و کلی انحصاریه دیگه اومد و اخرشم با انچارتد 3 تموم شد میدادن و اعتقاد داشتن با وجود این همه انحصاری فروش ps3 بیشتر میشه که خب الان میبینیم که از رو باد معده نظر دادن همچین عواقبی رو هم داره و نه تنها که فاصله ی فروششون کاهش پیدا نکرده بلکه بیشترم شده.

ببینید اینا نظر و پیش بینی هستند....شاید اصلا سال بعد مایکرو از لحاظ فروش با کله بخوره زمین یا.. . اونایی هم که سال قبل فکر کردن سونی بیشتر میفروشه پیش بینی شون بودن و البته محترم بود(من هم فکر می کردم و اینچا هم ذکر کرده بودم که سونی بیشتر میفروشه:d)
ولی مساله اینجاس وقتی حرفت یا پیش بینیت درست از اب درنیومد بیای مثه مرد بگی و مساله رو کش ندی.:d

+

در مورد کینکت که مسلما باز مثه چی عامل فروش کینکت میشه ولی در مورد هیلو درسته اکثر هیلو بازا ایکس باکس دارن ولی به نظرم بازم رو فروش تاثیر خواهد گذاشت....باید منتظر موند و دید

.

Kaz Hirai، رئیس بعدی سونی گفته که سونی باید هرچه زودتر شرایط رو تغییر بده وگرنه ممکنه با مشکل مواجه بشه !

دیروز، هیرای طی صحبتی که با وال استریت ژورنال، بعد از گزارش مالی یک چهارم پایانی سال مالی سونی داشته گفته که رسوندن سونی به سود بزرگترین چالشی هست که توی شغلش براش بوجود اومده و گفته باید بروبچه های سونی باانرژی به کارشون ادامه بدن و واقع‌بین باشن و افتخارات گذشته رو بزارن کنار و شروع کنن به کار برای ارائه تجربه برتر به کاربرا.

قسمتی از صحبتاش :

"I thought turning around the PlayStation business was going to be the toughest challenge of my career, but I guess not," he said.
"It's one issue after another. I feel like 'Holy s***, now what?'"

"We really need to buckle down and be realistic. I don't think everybody is on board, but I think people are coming around to the idea that if we don't turn this around, we could be sitting in some serious trouble."

;باید بروبچه های سونی باانرژی به کارشون ادامه بدن و واقع‌بین باشن و افتخارات گذشته رو بزارن کنار و شروع کنن به کار برای ارائه تجربه برتر به کاربرا.
این شد حرف حساب چیزی که من چند ساله پس فن هایpsمیگم این سونی سونیه 10سال پیش نیست

باید بروبچه های سونی باانرژی به کارشون ادامه بدن و واقع‌بین باشن و افتخارات گذشته رو بزارن کنار و شروع کنن به کار برای ارائه تجربه برتر به کاربرا.
کار مضاعف همت مضاعف ! شما می تونید .

ای بابا گیر سه پیچ دادین به سونی ول کن هم نیستینا
خدایی من الان دیگه مطمعن شدم این مایکروسافت به چند نفری اینجا حقوق با مزایای عالی میده تا تبلیغات کنن

Kaz Hirai، واقع‌بین باشن و افتخارات گذشته رو بزارن کنار و شروع کنن به کار برای ارائه تجربه برتر به کاربرا.
چقدر پرمعنی!. با این حال که همه عالم میدونن Ps2 موفقیت خارق العاده ی کسب کرده و یکی از بهترین کنسولهای بازی تاریخ هست و اینا; تا 2008 یا 2009 بود تو هرکنفرانسی از موفقیتهای دست نیافتنی PS2 صحبت میکردن.
امیدوارم کاز-سان یه سروسامونی به اوضاع بده تا نسل بعد شاهد یه Ps2 ـی دیگه باشم.

ای بابا گیر سه پیچ دادین به سونی ول کن هم نیستینا
خدایی من الان دیگه مطمعن شدم این مایکروسافت به چند نفری اینجا حقوق با مزایای عالی میده تا تبلیغات کنن

خب اینم دیگه مراحل اخر پروژه ی توجیه شکست هست که خلاصه میشه در بی اهمیت جلوه دادن این قضیه و لاپوشانی کردن جوگیری های هفته ی گذاشته مبنی بر:"صبر کنید امار سونی بیاد اون وقت بهتون میگیم" ;;)

خدا بعد چند سال بازی سنتر اجازه پست دادن به ما داد ....:x

خب اینم دیگه مراحل اخر پروژه ی توجیه شکست هست که خلاصه میشه در بی اهمیت جلوه دادن این قضیه و لاپوشانی کردن جوگیری های هفته ی گذاشته مبنی بر:"صبر کنید امار سونی بیاد اون وقت بهتون میگیم" ;;)

جنگ ... شکست ... لاپوشونی ... کمرنگ کردن پیروزی ... جوگیری ... خیانت ...:-o

اه ... اینجا فروم بازیه ... درست امدم ... نه بابا خیالاتی شده بودم .... :-s

ولی برادر من خوب نیست برا قلبت بده ... حالا چقدر از این پول فروش در جیب مبارک رفته ...

یه چیز این نسل جالب بوده ... که کنسول ها تونستن دست رقیب رو از کشور خودشون به نسبت زیادی کوتاه کنن .... و از اونجا که امیریکا بازاری به مراتب بزرگتر از ژاپنه ... با این اوصاف طبیعیه که بیشتر بفروشه ... حتی فکر میکنم تا اخر این نسل اختلاف فروش بیشتر هم بشه ...

من که امیدوارم این 3 تا کمپانی فروششون بیشتر بشه .... و سود بیشتری نسیبشون بشه ... تا بتون پیشرفت صنعت گیم رو سرعت بدن ....

به خدا که اگه اینها با هم رقابت نمیکردن ... دنیای بازی به این سرعت پیشرفت نمیکرد و امکان نداشت چیزهایی ببینیم ... که فکر میکردیم مال 50 سال بعده

به حق که بعد از پیروزی غرور آفرین جنگ تحمیلی و 8 سال دفاع مقدس!! این بزرگترین و شیرین ترین پیروزی برای شماست. برای سال بعد هم از همین الان دخیل ببندید... .>:d<

بیا در خدمتمون باش !
چی شد ؟
این اختلاف شده 4 میلیون نشون میده حرف تو درست بوده ؟:))
-----------------------------------------------------------------------
من همچنان آمار سالیانه رو دستم گرفتم و منتظرت هستم ... چقدر گفتم همون آمار قبلی رو بچسب اینو بی خیال شو ...
یه سوال ؟ الان سر اختلاف فروش سال 2011 بحث میکنید یا فروش کلی ؟
اگر مورد دوم که فن های ms خوشحال نشید . اینا آمار Ship هستن So آمار شیپ همیشه بالاتر از فروش هست و چندتا دلیل هم برای ارائه اون هست ، من جمله اینکه چون رقم بزرگتری هست برای گزارش دهی به سهام دار ها و افزایش جلب توجه اونها استفاده میشه. و اینکه شرکت ها به توزیع کننده ها میفروشن و به بقیه ماجرا کاری ندارن.
حالا
من با اعتماد کامل میگم فروش ( Sold ) کلی PS3 در مقایسه با 360 ، اگر بیشتر نبشه ، برابره.
.
.
.
میدونم الان 4 نفر سریع Reaction میدن که : آی فلان و اینطور نیست و ...
ولی هست . Fact هم هست. میدونی چرا ؟ جدا از اینکه ms آخر امسال رو فقط overship کرده ، از این بگذریم دلیل اصلی تو 2 سال اول عرضه 360 هست . که ms هر کنسول رو 2 بار و یا بیشتر میفروخت . کنسول رو میفروخت. (1) کنسول 3 چراغه میشد ، برمیگشت Fix میشد ، دوباره تو قالب جنس Refer برمیگشت تو بازار و فروخته میشد.

پس انقدر بحث چیپ انجام ندید.
به قول یه دوستی خارج از اینجا :

به عنوان یک گیمر باید بگم مهمترین چیز برای من آمار فروش هستش. در واقع من آمار فروش 360 رو رایت می کنم و میزارم توی کنسول و باهاش بازی می کنم.
/sarcasm

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or