این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
شما الان خودتون دارید اشتباه سونی فن های افراطی رو میکنید که اوایل سال قبل اومده بودن و هی پز یازی های انحصاریشون رو که با lbp 2 اغاز شده و کلی انحصاریه دیگه اومد و اخرشم با انچارتد 3 تموم شد میدادن و اعتقاد داشتن با وجود این همه انحصاری فروش ps3 بیشتر میشه که خب الان میبینیم که از رو باد معده نظر دادن همچین عواقبی رو هم داره و نه تنها که فاصله ی فروششون کاهش پیدا نکرده بلکه بیشترم شده.محصولای پرفروش امسال مایکرو : کینکت و گیرز و فورتزا بودن و نتیجش شد این... سال بعد علاوه بر بازیهای احتمالا پرفروشتر کینکت(مثه starwars یا ryse و fable علاوه بر بازیهای همه ساله کینکت) هیلو 4 رو داره که از همین حالا چشم بسته میشه حدس زد که فروش این بازی در یه ماه اول 10 میلیون نسخه رو راحت رد می کنه .......
در نتیجه میزان فروشش به احتمال 99 درصد از امسال هم بیشتر خواهد بود
.
شما الان خودتون دارید اشتباه سونی فن های افراطی رو میکنید که اوایل سال قبل اومده بودن و هی پز یازی های انحصاریشون رو که با lbp 2 اغاز شده و کلی انحصاریه دیگه اومد و اخرشم با انچارتد 3 تموم شد میدادن و اعتقاد داشتن با وجود این همه انحصاری فروش ps3 بیشتر میشه که خب الان میبینیم که از رو باد معده نظر دادن همچین عواقبی رو هم داره و نه تنها که فاصله ی فروششون کاهش پیدا نکرده بلکه بیشترم شده.
تو که pc گیمری چرا الکی میخوای بیای تو گود؟:dالان این همه دعوا کردین تو سر و کله هم زدید چی گیرتون اومد ؟! بگید اگه ارزش داره منم بیام دعوا !![]()

"I thought turning around the PlayStation business was going to be the toughest challenge of my career, but I guess not," he said.
"It's one issue after another. I feel like 'Holy s***, now what?'"
"We really need to buckle down and be realistic. I don't think everybody is on board, but I think people are coming around to the idea that if we don't turn this around, we could be sitting in some serious trouble."
چقدر پرمعنی!. با این حال که همه عالم میدونن Ps2 موفقیت خارق العاده ی کسب کرده و یکی از بهترین کنسولهای بازی تاریخ هست و اینا; تا 2008 یا 2009 بود تو هرکنفرانسی از موفقیتهای دست نیافتنی PS2 صحبت میکردن.Kaz Hirai، واقعبین باشن و افتخارات گذشته رو بزارن کنار و شروع کنن به کار برای ارائه تجربه برتر به کاربرا.
ای بابا گیر سه پیچ دادین به سونی ول کن هم نیستینا
خدایی من الان دیگه مطمعن شدم این مایکروسافت به چند نفری اینجا حقوق با مزایای عالی میده تا تبلیغات کنن

خب اینم دیگه مراحل اخر پروژه ی توجیه شکست هست که خلاصه میشه در بی اهمیت جلوه دادن این قضیه و لاپوشانی کردن جوگیری های هفته ی گذاشته مبنی بر:"صبر کنید امار سونی بیاد اون وقت بهتون میگیم"![]()

یه سوال ؟ الان سر اختلاف فروش سال 2011 بحث میکنید یا فروش کلی ؟بیا در خدمتمون باش !
چی شد ؟
این اختلاف شده 4 میلیون نشون میده حرف تو درست بوده ؟![]()
-----------------------------------------------------------------------
من همچنان آمار سالیانه رو دستم گرفتم و منتظرت هستم ... چقدر گفتم همون آمار قبلی رو بچسب اینو بی خیال شو ...
به عنوان یک گیمر باید بگم مهمترین چیز برای من آمار فروش هستش. در واقع من آمار فروش 360 رو رایت می کنم و میزارم توی کنسول و باهاش بازی می کنم.
/sarcasm