این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
مگه حرف درستیه که قبول داشته باشم؟؟اقای erebus یعنی شما این حرفو قبول نداری که بهش خندیدی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blahblahblahدر ضمن یکی از عللی که wii تو امریکا داره یکه تازی میکنه ضعف ps3 هست ! ولی مطمئن باش اگه سونی خودشو جمع و جور کنه راحت میتونه رقابت رو فشرده تر کنه و نزاره نینتندو هر کاری دلش میخواد بکنه که فکر میکنم سال 2008 نینتندو به راحتی امسال نیست و رقابت جدی تر میشه با اومدن سونی!
Okkkپ.ن:به من ایراد گرفتی که چرا حی میگی نینتندو !علتش اینه که دوست ندارم حی زبان رو عوض کنم و دوست ندارم بنویسم وییی !
lolچند تا نکته رو باید در نظر بگیری اولا wii یه کنسول تازه وارد بوده!
Jan:
Xbox 360 249,501
Feb:
Xbox 360 160,536
Mar:
Xbox 360 191,923
Apr:
Xbox 360 295,381
May:
Xbox 360 220,877
Jun:
Xbox 360 277,340
Jul:
Xbox 360 206,651
Aug:
Xbox 360 204,590
Sep:
Xbox 360 259,458
Oct:
Xbox 360 217,772
Nov:
Xbox 360 511,275
قیمت Wii اگه 400 دلار هم بود باز بیشتر از 360 می فروخت (همونجوری که الان خیلیا دارن این کنسولو با قیمت 500 - 600 دلار می خرن)ثانیا قیمت 360 این اواخر کم شد و بازم کمتر میشه و تو بیشتر ماه ها قیمت 400 دلار بود
خوب پس دیگه بدتر چون نصف فروش 360 مال همون کسانی بوده که 360 شون خراب شده رفتن دوباره خریدن. :laughing: پس فروش 360 خیلی خیلی کمتر از Wii بوده. lolثالثا: 360 ها مشکل داشتن و تازه داره کیفیت ساخت بهتر میشه
با اومدن oblivion ورق بر ... نه با اومدن dead rising ورق ... نه با اومدن madden 07 ورق ... نه با اومدن gears of war ورق ... نه با اومدن lost planet, forza 2, halo 3, mass effect, ... ورق بر ... نه ایندفعه دیگه با اومدن gta4 حتما ورق بر می گرده!!!!!!رابعا:با اومدن gta ورق برمیگرده!
lollercoaster.gifپ.ن:البته نتیجه این ماه خیلی حیاتیه تا اونجایی که من اخبار رو خوندم کمبود wii باعث شده فروشش از 360 کمتر بشه و اگه این اتفاق بیفته واقعا نینتندو ضربه بدی میخوره!
فعلا که دارن میگذارن، توقع من و تو هم نمیتونه کاری بکنه!در ضمن توقع نداری که والدین زیر درخت کریسمس واسه بچه هاشون Rain Check بزارن!!!
blahblahblahشما اول برو اینجا:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8054&highlight="پیشبینی"
شما می خوای بگی اطلاعاتت از این ها هم بیشتره!!!
البته من خودم می گم ps3 2010 تازه اوج می گیره و شاید تا 2012 بتونه از wii بالا بزنه اما شما هم به نظر من خیلی با اطمینان حرف می زنی.هنوز ps3 بازی های نسبتا معروف نسل قبلش از قبیل gt&gow&MGS4
نیومده که شما اینقدر راحت wii را برنده می دونی.
اینکه PS3 بتونه در آینده به 360 برسه چه ارتباطی به این داره که Wii نتونه از 360 بیشتر بفروشه توی آمریکا؟؟؟؟ :laughing:اقا کیانوش شما اول تکلیفت را ا خودت روشن کن.
تا اونجایی که من می دونم.چند ماه قبل می گفتی که ps3 می تونه 360 را راحت پست سر بزاره حالا....
وقتی یکی وارد یه بحث میشه بهتره ببینه بحث سره چیه بعدا نظر بده!!در ضمن من منظورم جهان بود.
PS3 فروشش توی ژاپن هم تا حالاش کمتر از GC توی مدت زمان مشابه بوده، اختلافشم با Wii خیلی خیلی زیاده، پس بهتره حرف خنده دار نزنی. من نمیگم فروش PS3 بهتر نمیشه اما اول بگذار به یه نقطه ای برسه که اگه با GC مقایسه اش کردیم کم نیاره اون وقت راجع به اینکه اصلا میتونه با Wii مقایسه بشه یا نه بحث می کنیم!!توی ژاپن که فروش ps3 داره رشد می کنه بعضی ازامار mc توی همین تاپیک توسط خود من گذاشته شده(چند صفحه قبل) شما می بینی که وی با اینکه خیلی از بازی هاش اومدن فروشش توی خیلی از ماه ها با اختلاف کم از ps3 بیشتره بعد شما فکرشو کن ff بیاد.ببین چی می شه.توی امار های هفتگی فامیتسو (لیست انتظار)که توی همین سایت (روی اینجا کلیک کنیدتا بریدخبر را ببنید) می بینی که اگه بازی ها برای ps3 یبا دچه شوری بر پا می شه.
اینکه پست های منو میخونی که خیلی خوبه. lolپ.ن:می پست های شما را می خونم و هرگونه تداخل در میان پست جدید و قدیم را تا حدودی متوجه می شوم.
نه بابا ناراحتی چیه دیگهپ.ن2:اگه یه وقت با جوابام موجب ناراحتی می شوم مرا ببخشید.
جناب شما كافيه بري امار فروش كنسول ها رو از سايتهاي معتبر در ژاپن ببيني متوجه ميشي كه PS3 مدتهاست كه از 360 پيشي گرفته...ديگه چه برسه به GC :laughing:اینکه PS3 بتونه در آینده به 360 برسه چه ارتباطی به این داره که Wii نتونه از 360 بیشتر بفروشه توی آمریکا؟؟؟؟ :laughing:
وقتی یکی وارد یه بحث میشه بهتره ببینه بحث سره چیه بعدا نظر بده!!
بحث سر این بود که Wii میتونه از 360 پیشی بگیره توی آمریکا یا نه بعدا تو میای میگی PS3 هنوز بازی هاش نیومدن، وقتی بیان میترکونه، بعدشم میگی منظورت جهان بود!!!؟؟؟ خوب اینا چه ربطی دارن به هم؟؟
PS3 فروشش توی ژاپن هم تا حالاش کمتر از GC توی مدت زمان مشابه بوده، اختلافشم با Wii خیلی خیلی زیاده، پس بهتره حرف خنده دار نزنی. من نمیگم فروش PS3 بهتر نمیشه اما اول بگذار به یه نقطه ای برسه که اگه با GC مقایسه اش کردیم کم نیاره اون وقت راجع به اینکه اصلا میتونه با Wii مقایسه بشه یا نه بحث می کنیم!!
اینکه پست های منو میخونی که خیلی خوبه. lol
اما اولا من یادم نمیاد تداخلی بین پست هام بوده باشه
ثانیا هر آنالیستی بنا به شرایط موجود در زمان حال نظر میده. به عنوان مثال این همون گزارشیه که صفحه پیش لینکش رو داده بودی و اشکان جان یه بخشی اش رو ترجمه کرده بود:
http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=15529
این یه تیکه اشه:
Controversially, DFC has raised its forecasts for the Wii and the PlayStation 3 in all three scenarios and lowered its forecasts for the Xbox 360.
یعنی پیش بینی شون رو برای فروش Wii و PS3 توی هر 3 تا سناریو بالا بردن و از طرف دیگه پیش بینی شون رو برای 360 پایین آوردن. به اینکه این پیش بینی به نظر من درسته یا نه کاری ندارم فقط می خواهم بهت بگم که هر تحلیلگر یا موسسه تحقیقاتی با توجه به شرایط موجود و با توجه به تصمیم گیری های کلان شرکت های تولید کننده، هر چند وقت یکبار پیش بینی هاشو به روز میکنه (با توجه به شرایط زمان حال) پس اگه توی پیش بینی های منم یکمی تفاوت دیدی چیز عجیبی به نظرت نیاد. هر چند بازم میگم حداقل یک ساله که من با اطمینان میگم برنده این جنگ مشخص شده و Wii هست، اونم نه در مجموع بلکه توی تک تک بازار ها هم Wii از همه بیشتر فروش خواهد کرد. پس حالا چه تناقضی وجود داشته؟؟
نه بابا ناراحتی چیه دیگه
آهان پس یعنی از الان GC بیشتر میفروشه آره؟؟؟جناب شما كافيه بري امار فروش كنسول ها رو از سايتهاي معتبر در ژاپن ببيني متوجه ميشي كه PS3 مدتهاست كه از 360 پيشي گرفته...ديگه چه برسه به GC :laughing:
تا چند ماه ديگه هم كه بازي هاي فوق العاده PS3 بيان فروش اين كنسول چند برابر خواهد شد و از Wii هم پيشي ميگيره
شما الان رو نگاه نكن كه Wii داره فروش ميكنه درآينده همه چيز تغيير خواهد كرد
خوب مایکروسافت عنوان کرده که تا به امروز 17 میلیون و 700 هزار دستگاه 360، 8 میلیون و 100 هزار نسخه از بازی Halo 3 و یک میلیون و 600 هزار نسخه از بازی Mass Effect رو به فروش رسونده. البته طبق معمول آماری که این شرکت ها اعلام می کنن آمار شیپ هست.