آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

اقای erebus یعنی شما این حرفو قبول نداری که بهش خندیدی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه حرف درستیه که قبول داشته باشم؟؟

در ضمن یکی از عللی که wii تو امریکا داره یکه تازی میکنه ضعف ps3 هست ! ولی مطمئن باش اگه سونی خودشو جمع و جور کنه راحت میتونه رقابت رو فشرده تر کنه و نزاره نینتندو هر کاری دلش میخواد بکنه که فکر میکنم سال 2008 نینتندو به راحتی امسال نیست و رقابت جدی تر میشه با اومدن سونی!
blahblahblah
lol
پ.ن:به من ایراد گرفتی که چرا حی میگی نینتندو !علتش اینه که دوست ندارم حی زبان رو عوض کنم و دوست ندارم بنویسم وییی !
Okkk
اما درست نوشتن هی، دیگه نیازی به زبان عوض کردن نداره، حداقل سعی کنیم فارسی رو درست بنویسیم که 4 تا کم سن و سال تر میان اینجا دچار سردرگمی نشن توی املای لغات.
تنها مطلبی که من از طه رسولی خوندم و خوشم اومد یه مطلب در همین مورد بود که نوشته بود توی انجمن های فارسی زبان، اشتباهات املایی خیلی خیلی زیادی دیده میشه و این اصلا خوب نیست.
چند تا نکته رو باید در نظر بگیری اولا wii یه کنسول تازه وارد بوده!
lol
فروش 360 توی 11 ماه اول سال 2006 توی آمریکا:

Code:
Jan:
Xbox 360  249,501 
Feb:
Xbox 360  160,536 
Mar:
Xbox 360  191,923
Apr:
Xbox 360  295,381
May:
Xbox 360  220,877
Jun:
Xbox 360  277,340
Jul:
Xbox 360  206,651 
Aug:
Xbox 360  204,590
Sep:
Xbox 360  259,458
Oct:
Xbox 360  217,772 
Nov:
Xbox 360  511,275
مجموعش میشه 2795k
خوب پس چرا 360 که سال 2006 تازه وارد بوده اینجوری که Wii توی 11 ماه اول 2007 فروخته، نفروخته؟؟ :cheesygri

ثانیا قیمت 360 این اواخر کم شد و بازم کمتر میشه و تو بیشتر ماه ها قیمت 400 دلار بود
قیمت Wii اگه 400 دلار هم بود باز بیشتر از 360 می فروخت (همونجوری که الان خیلیا دارن این کنسولو با قیمت 500 - 600 دلار می خرن)
در حال حاضرم قیمت Arcade تقریبا با قیمت Wii برابره اما کسی نگاهشم نمیکنه!
تازه از اول که core هم بود و 300 دلار قیمتش بود، یعنی همون 50 دلار اختلاف قیمت با قیمت wii باعث شده بود فروشش اینقدر کمتر از Wii باشه؟؟؟ lol
ثالثا: 360 ها مشکل داشتن و تازه داره کیفیت ساخت بهتر میشه
خوب پس دیگه بدتر چون نصف فروش 360 مال همون کسانی بوده که 360 شون خراب شده رفتن دوباره خریدن. :laughing: پس فروش 360 خیلی خیلی کمتر از Wii بوده. lol

رابعا:با اومدن gta ورق برمیگرده!
با اومدن oblivion ورق بر ... نه با اومدن dead rising ورق ... نه با اومدن madden 07 ورق ... نه با اومدن gears of war ورق ... نه با اومدن lost planet, forza 2, halo 3, mass effect, ... ورق بر ... نه ایندفعه دیگه با اومدن gta4 حتما ورق بر می گرده!!!!!!

یه falshback به نسل قبل!!
طرافدارای نینتندو و کنسولش GC:
مطمئن باشید با اومدن Remake ورق بر می ... با اومدن eternal darkness ورق ... با اومدن re0, super mario sunshine, metroid prime, zelda, sonic, pokemon, ... ورق بر می .....
در نهایت معلوم میشه که این ورق سنگین تر از اونیه که بخواهد برگرده. :cheesygri
پ.ن:البته نتیجه این ماه خیلی حیاتیه تا اونجایی که من اخبار رو خوندم کمبود wii باعث شده فروشش از 360 کمتر بشه و اگه این اتفاق بیفته واقعا نینتندو ضربه بدی میخوره!
lollercoaster.gif
در ضمن توقع نداری که والدین زیر درخت کریسمس واسه بچه هاشون Rain Check بزارن!!!
فعلا که دارن میگذارن، توقع من و تو هم نمیتونه کاری بکنه!

شما اول برو اینجا:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8054&highlight="پیشبینی"

شما می خوای بگی اطلاعاتت از این ها هم بیشتره!!!
البته من خودم می گم ps3 2010 تازه اوج می گیره و شاید تا 2012 بتونه از wii بالا بزنه اما شما هم به نظر من خیلی با اطمینان حرف می زنی.هنوز ps3 بازی های نسبتا معروف نسل قبلش از قبیل gt&gow&MGS4
نیومده که شما اینقدر راحت wii را برنده می دونی.
blahblahblah
این وسط PS3 دیگه از کجا اومد معلوم نیست!!
PS3 اول بهتره فروشش رو به حد GC برسونه توی آمریکا بعدا راجع به اینکه تا 2012 چقدر خواهد فروخت صحبت می کنیم. lol

اقا کیانوش شما اول تکلیفت را ا خودت روشن کن.
تا اونجایی که من می دونم.چند ماه قبل می گفتی که ps3 می تونه 360 را راحت پست سر بزاره حالا....
در ضمن من منظورم جهان بود.توی ژاپن که فروش ps3 داره رشد می کنه بعضی ازامار mc توی همین تاپیک توسط خود من گذاشته شده(چند صفحه قبل) شما می بینی که وی با اینکه خیلی از بازی هاش اومدن فروشش توی خیلی از ماه ها با اختلاف کم از ps3 بیشتره بعد شما فکرشو کن ff بیاد.ببین چی می شه.توی امار های هفتگی فامیتسو (لیست انتظار)که توی همین سایت (روی اینجا کلیک کنیدتا بریدخبر را ببنید) می بینی که اگه بازی ها برای ps3 یبا دچه شوری بر پا می شه.
پ.ن:می پست های شما را می خونم و هرگونه تداخل در میان پست جدید و قدیم را تا حدودی متوجه می شوم.
پ.ن2:اگه یه وقت با جوابام موجب ناراحتی می شوم مرا ببخشید.

آخرین ویرایش:
اقا کیانوش شما اول تکلیفت را ا خودت روشن کن.
تا اونجایی که من می دونم.چند ماه قبل می گفتی که ps3 می تونه 360 را راحت پست سر بزاره حالا....
اینکه PS3 بتونه در آینده به 360 برسه چه ارتباطی به این داره که Wii نتونه از 360 بیشتر بفروشه توی آمریکا؟؟؟؟ :laughing:
در ضمن من منظورم جهان بود.
وقتی یکی وارد یه بحث میشه بهتره ببینه بحث سره چیه بعدا نظر بده!!
بحث سر این بود که Wii میتونه از 360 پیشی بگیره توی آمریکا یا نه بعدا تو میای میگی PS3 هنوز بازی هاش نیومدن، وقتی بیان میترکونه، بعدشم میگی منظورت جهان بود!!!؟؟؟ خوب اینا چه ربطی دارن به هم؟؟
توی ژاپن که فروش ps3 داره رشد می کنه بعضی ازامار mc توی همین تاپیک توسط خود من گذاشته شده(چند صفحه قبل) شما می بینی که وی با اینکه خیلی از بازی هاش اومدن فروشش توی خیلی از ماه ها با اختلاف کم از ps3 بیشتره بعد شما فکرشو کن ff بیاد.ببین چی می شه.توی امار های هفتگی فامیتسو (لیست انتظار)که توی همین سایت (روی اینجا کلیک کنیدتا بریدخبر را ببنید) می بینی که اگه بازی ها برای ps3 یبا دچه شوری بر پا می شه.
PS3 فروشش توی ژاپن هم تا حالاش کمتر از GC توی مدت زمان مشابه بوده، اختلافشم با Wii خیلی خیلی زیاده، پس بهتره حرف خنده دار نزنی. من نمیگم فروش PS3 بهتر نمیشه اما اول بگذار به یه نقطه ای برسه که اگه با GC مقایسه اش کردیم کم نیاره اون وقت راجع به اینکه اصلا میتونه با Wii مقایسه بشه یا نه بحث می کنیم!!
پ.ن:می پست های شما را می خونم و هرگونه تداخل در میان پست جدید و قدیم را تا حدودی متوجه می شوم.
اینکه پست های منو میخونی که خیلی خوبه. lol
اما اولا من یادم نمیاد تداخلی بین پست هام بوده باشه
ثانیا هر آنالیستی بنا به شرایط موجود در زمان حال نظر میده. به عنوان مثال این همون گزارشیه که صفحه پیش لینکش رو داده بودی و اشکان جان یه بخشی اش رو ترجمه کرده بود:
http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=15529

این یه تیکه اشه:
Controversially, DFC has raised its forecasts for the Wii and the PlayStation 3 in all three scenarios and lowered its forecasts for the Xbox 360.
یعنی پیش بینی شون رو برای فروش Wii و PS3 توی هر 3 تا سناریو بالا بردن و از طرف دیگه پیش بینی شون رو برای 360 پایین آوردن. به اینکه این پیش بینی به نظر من درسته یا نه کاری ندارم فقط می خواهم بهت بگم که هر تحلیلگر یا موسسه تحقیقاتی با توجه به شرایط موجود و با توجه به تصمیم گیری های کلان شرکت های تولید کننده، هر چند وقت یکبار پیش بینی هاشو به روز میکنه (با توجه به شرایط زمان حال) پس اگه توی پیش بینی های منم یکمی تفاوت دیدی چیز عجیبی به نظرت نیاد. هر چند بازم میگم حداقل یک ساله که من با اطمینان میگم برنده این جنگ مشخص شده و Wii هست، اونم نه در مجموع بلکه توی تک تک بازار ها هم Wii از همه بیشتر فروش خواهد کرد. پس حالا چه تناقضی وجود داشته؟؟
پ.ن2:اگه یه وقت با جوابام موجب ناراحتی می شوم مرا ببخشید.
نه بابا ناراحتی چیه دیگه ;)

اینکه PS3 بتونه در آینده به 360 برسه چه ارتباطی به این داره که Wii نتونه از 360 بیشتر بفروشه توی آمریکا؟؟؟؟ :laughing:

وقتی یکی وارد یه بحث میشه بهتره ببینه بحث سره چیه بعدا نظر بده!!
بحث سر این بود که Wii میتونه از 360 پیشی بگیره توی آمریکا یا نه بعدا تو میای میگی PS3 هنوز بازی هاش نیومدن، وقتی بیان میترکونه، بعدشم میگی منظورت جهان بود!!!؟؟؟ خوب اینا چه ربطی دارن به هم؟؟

PS3 فروشش توی ژاپن هم تا حالاش کمتر از GC توی مدت زمان مشابه بوده، اختلافشم با Wii خیلی خیلی زیاده، پس بهتره حرف خنده دار نزنی. من نمیگم فروش PS3 بهتر نمیشه اما اول بگذار به یه نقطه ای برسه که اگه با GC مقایسه اش کردیم کم نیاره اون وقت راجع به اینکه اصلا میتونه با Wii مقایسه بشه یا نه بحث می کنیم!!

اینکه پست های منو میخونی که خیلی خوبه. lol
اما اولا من یادم نمیاد تداخلی بین پست هام بوده باشه
ثانیا هر آنالیستی بنا به شرایط موجود در زمان حال نظر میده. به عنوان مثال این همون گزارشیه که صفحه پیش لینکش رو داده بودی و اشکان جان یه بخشی اش رو ترجمه کرده بود:
http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=15529

این یه تیکه اشه:
Controversially, DFC has raised its forecasts for the Wii and the PlayStation 3 in all three scenarios and lowered its forecasts for the Xbox 360.
یعنی پیش بینی شون رو برای فروش Wii و PS3 توی هر 3 تا سناریو بالا بردن و از طرف دیگه پیش بینی شون رو برای 360 پایین آوردن. به اینکه این پیش بینی به نظر من درسته یا نه کاری ندارم فقط می خواهم بهت بگم که هر تحلیلگر یا موسسه تحقیقاتی با توجه به شرایط موجود و با توجه به تصمیم گیری های کلان شرکت های تولید کننده، هر چند وقت یکبار پیش بینی هاشو به روز میکنه (با توجه به شرایط زمان حال) پس اگه توی پیش بینی های منم یکمی تفاوت دیدی چیز عجیبی به نظرت نیاد. هر چند بازم میگم حداقل یک ساله که من با اطمینان میگم برنده این جنگ مشخص شده و Wii هست، اونم نه در مجموع بلکه توی تک تک بازار ها هم Wii از همه بیشتر فروش خواهد کرد. پس حالا چه تناقضی وجود داشته؟؟

نه بابا ناراحتی چیه دیگه ;)
جناب شما كافيه بري امار فروش كنسول ها رو از سايتهاي معتبر در ژاپن ببيني متوجه ميشي كه PS3 مدتهاست كه از 360 پيشي گرفته...ديگه چه برسه به GC :laughing:
تا چند ماه ديگه هم كه بازي هاي فوق العاده PS3 بيان فروش اين كنسول چند برابر خواهد شد و از Wii هم پيشي ميگيره;)
شما الان رو نگاه نكن كه Wii داره فروش ميكنه درآينده همه چيز تغيير خواهد كرد;)

جناب شما كافيه بري امار فروش كنسول ها رو از سايتهاي معتبر در ژاپن ببيني متوجه ميشي كه PS3 مدتهاست كه از 360 پيشي گرفته...ديگه چه برسه به GC :laughing:
تا چند ماه ديگه هم كه بازي هاي فوق العاده PS3 بيان فروش اين كنسول چند برابر خواهد شد و از Wii هم پيشي ميگيره;)
شما الان رو نگاه نكن كه Wii داره فروش ميكنه درآينده همه چيز تغيير خواهد كرد;)
آهان پس یعنی از الان GC بیشتر میفروشه آره؟؟؟
:laughing::laughing:
چه شاهکار بزرگی میکنه واقعا!!!!!!

راستی من چند تا نکته رو یادم رفت بگم در مورد آخرین آمار فروش توی ژاپن:
1. مهم ترینش اینکه بالاخره بنا بر آمار Media Create، کنسول دستی DS فروشش از PS2 بیشتر شد توی ژاپن!
بدین ترتیب فروش DS توی 3 سال و 21 روز (از 2 دسامبر 2004 تا 23 دسامبر 2007، یکمی بیشتر از 3 سال) از فروش PS2 توی 7 سال و 8 ماه بیشتر شد!!! البته لازم به ذکره که بنا به آمار Famitsu این اتفاق حتی زود تر هم افتاده (یعنی چند هفته قبل)

2. فروش Wii دقیقا 4 برابر فروش PS3 هستش، قابل توجه اونهایی که فکر می کنن فروش PS3 و Wii به هم نزدیکن!! اگه چند هفته فروش PS3 بالا و در حدود Wii اومده بود فقط به خاطر کاهش قیمت و عرضه چند تا بازی مثل Musou بود، در نتیجه کاملا مقطعی بود. این قضیه هم با نگاه به فروش از ابتدای سال تا الان این کنسول ها (که فروش Wii بیشتر از 3 برابر فروش PS3 بوده) و همینطور فروش از ابتدای عرضه تا الان این کنسول ها (که باز فروش Wii حدودا سه برابر PS3 بوده) و همینطور فروش این چند هفته آخر سال کاملا مشخص میشه.

راستی اینم بگم که DS توی ژاپن بیشتر از 30-35 میلیون خواهد فروخت که از این بابت هیچ کنسولی توی تاریخ (چه دستی چه خانگی) حتی به گرد پاشم نمیرسه. (فقط تنها کنسولی که میشه با DS مقایسه اش کرد، Gameboy بود که اونم مجموع فروش Gameboy و Gameboy color اونم توی مدت زمانی بیش از 12 سال، توی ژاپن به حدود 31 میلیون رسید!! احتمالا DS توی 5 سال به مجموع فروش Gameboy و Gameboy Color میرسه!!!)

باز هم فروش بيشتر Ps3 نسبت به X360

i59367_vg.jpg

باز هم فروش بيشتر PS3 نسبت به X360

فروش اروپا و Other خيلي داره به فروش PS3 كمك مي كنه
=====================================================

آمار VGchartz از كجا مي آيد؟

Unlike many other websites (which use manufacturer shipment figures and reports to estimate current console sales), VG Chartz collects data directly from retailers all over the world. Retailer sample sizes are small compared to professional tracking services, but are large enough to provide very accurate projections of the latest console sell through figures worldwide. We are the only provider anywhere in the world of weekly American sales charts and are expanding our data collection and coverage all the time. To find out more, visit our about us and methodology pages.

آخرین ویرایش:
خوب مایکروسافت عنوان کرده که تا به امروز 17 میلیون و 700 هزار دستگاه 360، 8 میلیون و 100 هزار نسخه از بازی Halo 3 و یک میلیون و 600 هزار نسخه از بازی Mass Effect رو به فروش رسونده. البته طبق معمول آماری که این شرکت ها اعلام می کنن آمار شیپ هست.

آخرین ویرایش:
خوب مایکروسافت عنوان کرده که تا به امروز 17 میلیون و 700 هزار دستگاه 360، 8 میلیون و 100 هزار نسخه از بازی Halo 3 و یک میلیون و 600 هزار نسخه از بازی Mass Effect رو به فروش رسونده. البته طبق معمول آماری که این شرکت ها اعلام می کنن آمار شیپ هست.

با این تعداد 8 میلیون که ماکروسافت اعلام کرده به نظرت هنوز فروش به مشتری به 5 میلیون نرسیده؟

یه سوال هم دارم vgc اعلام کرده 360 تا حالا 16 میلیون فروخته یعنی 1.7 میلیون تو فروشگاه ها موجود هست یعنی حدود چهار ماه فروش جنس تو فروشگاه ها انبار شده که به نظر من عاقلانه نیست هر فروشگاه حداکثر 1 یا دوماه جنس رو انبار میکنه و تازه ممکنه قیمت ها بخواد بیاد پایین تو ces . نظرت چیه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or