این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اگر می شود برای این کم شدن سهم wii و X360 به خصوص wii و این 9 درصد از بازار را که ps3 به به دست آورده منبع بگذارید.X360 و Wii هر هفته دارن سهمي از بازار رو از دست مي دن . كه البته اين وضع بيشتر شامل X360 ميشه كه به آرامي داره سهم بازارش كم ميشه.
در طي دوماه PS3 تونسته ،نزديك به 9 درصد از بازار رو از چنگ اين دو كنسول در بياره
Hardware Sales, 08th Dec 2007
هفته اي بسيار خوب براي PS3 و بلوري
ميشه گفت كه فروش PS3 توي آسيا و اروپا خيلي خوب بوده و فقط توي آمريكا فروشش ضعيفتر از X360بوده . اما همونطور كه مي بينيد فروشش كلي اين هفته براي PS3 بيشتر بوده.
X360 و Wii هر هفته دارن سهمي از بازار رو از دست مي دن . كه البته اين وضع بيشتر شامل X360 ميشه كه به آرامي داره سهم بازارش كم ميشه.
در طي دوماه PS3 تونسته ،نزديك به 9 درصد از بازار رو از چنگ اين دو كنسول در بياره و سهم فعلي خودشو به 18.9 برسونه.
ميشه گفت هفته بسيار خوبي براي سوني بوده چون فروش بلوري هم تو اين هفته بسيار عالي بوده.
PS3:417.534
X360:414.159
منبع Vgchartz
تا چند ماه پیش که معتبر بود وقتی فروش 360 چند برابر PS3 بود.حالا شده نامعتبر :laughing:
در ضمن خودت هم خوب میدونی فعلا فروش 360 بیشتر از PS3 هست البته غیر از ژاپن
ا حالا چرا دعوا مي كنيد.:confused:
پلي استيشن بعد از كاهش قيمت فروشش خيلي خوب شد. شما اگه يه نگاهي به آمارهاي VGchartz بندازيد مي بينيد كه توي اين چند وقته اخير، هر هفته سهم بازار براي PS3 داره بالا ميره و سهم بازار 360 خيلي آروم داره پايين مياد.( دقت كنيد دارم ميگن خيلي آروم )
من نمي دونم چرا تا ديروز VGchartz معتبر بود و حالا از نظر بعضي از شما اعتبار نداره. در مورد اختلاف با آمارهاي NPD هم اين سايت هر ماه گزارش ارايه ميده و دليل اختلاف ها رو ميگه.
چيزي كه كاملا مشهوده اينه كه فروش PS3 در اين يكي دوماه خيلي خوب بوده. مثلا طبق آمارهاي همين NPD ، فروشش توي آمريكا درحدود 285درصد رشد كرده.تو آسيا و اروپا هم كه فروشش از 360 بالاتر بوده.
حالا اصلا من نميدونم شما سر چي داريد دعوا ميكنيد . بعد از يكسال X360 يه هفته فروشش كمتر از PS3 بود . اينكه ديگه دعوا و جنجال نداره.
مهم زمان كريسمس و همچنين ساله بعده كه تمام پيش بيني ها به نفع PS3 هستش.خدا مي دونه چي ميشه.
هر چي كه باشه اين رقابت سه شركت به نفع من و شماست كه باعث ميشه بازي هاي بهتر با قيمت مناسب تر دستمون برسه.:biggrin1:
راستي جواب شما رو هم بدم . فروش PS3 توي اروپا هم از 360 بيشتر بوده . تنها جايي كه باعث برتري 360 بوده فقط آمريكاست.
مهم می دونی چی هستا حالا چرا دعوا مي كنيد.:confused:
پلي استيشن بعد از كاهش قيمت فروشش خيلي خوب شد. شما اگه يه نگاهي به آمارهاي VGchartz بندازيد مي بينيد كه توي اين چند وقته اخير، هر هفته سهم بازار براي PS3 داره بالا ميره و سهم بازار 360 خيلي آروم داره پايين مياد.( دقت كنيد دارم ميگن خيلي آروم )
من نمي دونم چرا تا ديروز VGchartz معتبر بود و حالا از نظر بعضي از شما اعتبار نداره. در مورد اختلاف با آمارهاي NPD هم اين سايت هر ماه گزارش ارايه ميده و دليل اختلاف ها رو ميگه.تا حالا نديدم جايي آمارهاي Vgchartz رو قبول نداشته باشند. ( شايد من نديدم )
چيزي كه كاملا مشهوده اينه كه فروش PS3 در اين يكي دوماه خيلي خوب بوده. مثلا طبق آمارهاي همين NPD ، فروشش توي آمريكا درحدود 285درصد رشد كرده.تو آسيا و اروپا هم كه فروشش از 360 بالاتر بوده.
حالا اصلا من نميدونم شما سر چي داريد دعوا ميكنيد . بعد از يكسال X360 يه هفته فروشش كمتر از PS3 بود . اينكه ديگه دعوا و جنجال نداره.
مهم زمان كريسمس و همچنين ساله بعده كه تمام پيش بيني ها به نفع PS3 هستش.خدا مي دونه چي ميشه.
هر چي كه باشه اين رقابت سه شركت به نفع من و شماست كه باعث ميشه بازي هاي بهتر با قيمت مناسب تر دستمون برسه.:biggrin1:
VGChartz خیلی وقته که معلوم شده نامعتبره پس واسه من فرقی نمیکنه اعلام کنه فروش 360 بیشتر بوده یا PS3 (اگه حرف منو باور نمیکنید بالاخره یکی از مدیرا براتون توضیح میده)
اگه ميشه يكي لطف كه و بگه چرا VGchartz نا معتبره .اگه واقعا اينطوره ديگه آمار ازش نديم .
فقط خواهش مي كنم دليلشو بگيد.
آخه من تاحالا جايي نديم كه به آمارش اعتراضي بشه و خيلي جاها به سايتش لينك دادن. البته نمي خوام بگم صد در صد مطمنم كه معتبره ولي مي خوام اگه دليلي براي نامعتبر بودنش هست بگيد تا ما هم بدونيم.
VGChartz از روز اول نامعتبر بوده و الانم هست و احتمالا خواهد موند البته برای کسانی که واقعا تو کار آمار و تحلیل بازار هستن نه برای کسایی که فقط به 4 تا آمار هفتگی از روی حدسیات کار دارن.من نمي دونم چرا تا ديروز VGchartz معتبر بود و حالا از نظر بعضي از شما اعتبار نداره. در مورد اختلاف با آمارهاي NPD هم اين سايت هر ماه گزارش ارايه ميده و دليل اختلاف ها رو ميگه.تا حالا نديدم جايي آمارهاي Vgchartz رو قبول نداشته باشند. ( شايد من نديدم )
حرف شما در مورد اينكه Vgchartz فقط بر اساس حدس آمار ميده ، اشتباهه.دلیلش کاملا سادست چون به آمار دقیق فروش کنسولها دسترسی نداره کارش فقط حدس زدنه NPD آمار رسمی رو تو آمریکا و کانادا اعلام میکنه MediaCreate هم آمار رسمی ژاپن رو اعلام میکنه این وسط میمونه اروپا که من اطلاع ندارم کی آمار رسمی رو اعلام میکنه
http://planetunreal.gamespy.com/fullstory.php?id=1462561 Call of Duty 4 (Xbox 360) - 1,565,404 copies
2 Super Mario Galaxy (Wii) - 1,123,070 copies
3 Assassin's Creed (Xbox 360) - 980,000 copies
4 Guitar Hero III: Legends of Rock (PS2) - 967,000 copies
5 Wii Play (Wii) - 564,000 copies
6 Mass Effect (Xbox 360) - 472,793 copies
7 Call of Duty 4 (PS3) - 444,000 copies
8 Guitar Hero III: Legends of Rock (Wii) - 426,000 copies
9 Halo 3 (Xbox 360) - 387,000 copies
10 Assassin's Creed (PS3) - 376,843 copies
Crysis (PC) 86,633
Unreal Tournament 3 (PC) 33,995
No PC games in the top ten then.
The state of the industry at the moment is such that console games invariably sell a hell of a lot more copies than PC titles, so PC game numbers will reflect that. Nevertheless, having big PC titles like UT3 and Crysis outsold by Sonic and Mario at the F*cking Olympics (328,314 copies) is a little hard to swallow. Should be interesting to see how PS3 UT compares in its first month, being as it is the crown jewel in Sony's festive line-up.