آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

امار Media Create مربوط به فروش کنسول ها به نقل از n4g

Nintendo DS Lite - 168,255
Wii - 115,057
PSP - 91,481
PlayStation 3 - 38,123
PlayStation 2 - 11,987
Xbox 360 - 8,876
امار Media Create مربوط به فروش نرم افزار ها به نقل از next-gen.biz
01. Wii Fit (Wii) - 150,000 / 411,000
02. Mario Party DS (DS) - 107,000 / 646,000
03. Tales of Innocence (DS) - 104,000 / New
04. Hot Shots Golf Portable 2 (PSP) - 87,000 / New
05. Professor Layton and Pandora's Box (DS) - 76,000 / 370,000
06. Dragon Quest IV (DS) - 63,000 / 795,000
07. Lost Odyssey (Xbox 360) - 55,000 / New
08. Power Pro Kun Pocket 10 (DS) - 54,000 / New
09. Super Mario Galaxy (Wii) - 45,000 / 476,000
10. Mario & Sonic at the Olympic Games (Wii) - 45,000 / 148,000
11. SD Gundam G Generation Spirits (PS2)
12. World Soccer Winning Eleven 2008 (PS2)
13. Gintama: Gin-Oh Quest (DS)
14. Wii Sports (Wii)
15. Wii Play (Wii)
16. Sengoku Basara 2: Heroes (PS2)
17. Yuusha no Kuse ni Namaikida (PSP)
18. Nep League DS (DS)
19. Silent Hill Origins (PSP)
20. Mario Party 8 (Wii)
21. World Soccer Winning Eleven 2008 (PS3)
22. Pokémon Mysterious Dungeon: Time Expedition Party (DS)
23. Mario Kart DS (DS)
24. Uncharted: Drake's Fortune (PS3)
25. MySims (DS)
26. Yakuza 2 (PS2)
27. New Super Mario Bros. (DS)
28. Pokémon Mysterious Dungeon: Shadow Expedition Party (DS)
29. Grand Theft Auto: Vice City Stories (PSP)
30. Haneru no Tobira DS: Tanshuku Tetsudou no Yoru (DS)

آخرین ویرایش:
Hardware Sales, 08th Dec 2007

هفته اي بسيار خوب براي PS3 و بلوري

ميشه گفت كه فروش PS3 توي آسيا و اروپا خيلي خوب بوده و فقط توي آمريكا فروشش ضعيفتر از X360بوده . اما همونطور كه مي بينيد فروشش كلي اين هفته براي PS3 بيشتر بوده.

X360 و Wii هر هفته دارن سهمي از بازار رو از دست مي دن . كه البته اين وضع بيشتر شامل X360 ميشه كه به آرامي داره سهم بازارش كم ميشه.
در طي دوماه PS3 تونسته ،نزديك به 9 درصد از بازار رو از چنگ اين دو كنسول در بياره و سهم فعلي خودشو به 18.9 برسونه.
ميشه گفت هفته بسيار خوبي براي سوني بوده چون فروش بلوري هم تو اين هفته بسيار عالي بوده.

PS3:417.534

X360:414.159

منبع Vgchartz

آخرین ویرایش:
X360 و Wii هر هفته دارن سهمي از بازار رو از دست مي دن . كه البته اين وضع بيشتر شامل X360 ميشه كه به آرامي داره سهم بازارش كم ميشه.
در طي دوماه PS3 تونسته ،نزديك به 9 درصد از بازار رو از چنگ اين دو كنسول در بياره
اگر می شود برای این کم شدن سهم wii و X360 به خصوص wii و این 9 درصد از بازار را که ps3 به به دست آورده منبع بگذارید.
در این 2 ماه با حضور halo 3 و super mario galaxy کم شدن 9 در صد از بازار از این دو کنسول زیاد نیست:-"
حالا خوبه فقط همین 1 هفته اون هم فقط از X360 و اون هم فقط 3 هزار دستگاه
9 در صد از بازار گرفته............../:):)

Hardware Sales, 08th Dec 2007

هفته اي بسيار خوب براي PS3 و بلوري

ميشه گفت كه فروش PS3 توي آسيا و اروپا خيلي خوب بوده و فقط توي آمريكا فروشش ضعيفتر از X360بوده . اما همونطور كه مي بينيد فروشش كلي اين هفته براي PS3 بيشتر بوده.

در طي دوماه PS3 تونسته ،نزديك به 9 درصد از بازار رو از چنگ اين دو كنسول در بياره و سهم فعلي خودشو به 18.9 برسونه.
ميشه گفت هفته بسيار خوبي براي سوني بوده چون فروش بلوري هم تو اين هفته بسيار عالي بوده.

PS3:417.534

X360:414.159

منبع Vgchartz

چه جالب از کی تا حالا VGChartz شده منبع معتبر :laughing: اولا این 9 درصد بازار منظورت کجاست اروپا یا آسیا اگه آسیاست که هیچ کس از 360 توقع نداره که اونجا فروش بکنه اگرم منظورت اروپاست که فعلا بزرگترین بازار فروش تو اروپا که انگلیس هست فروش 360 از PS3 بیشتره دیگه 9 درصد نمیدونم از کجا در اومده(اصلا خودت یکم فکر کن 9 درصد بازار رو چجوری تونسته از چنگ 360 و Wii دربیاره با وجود بازیایی مثل Halo 3 و Call Of Duty 4 و Super Mario Galaxy)
دوما هیچوقت از VGChartz آمار نده چون واسه همه ثابت شده که اونا فقط حدس میزنن و آمار دقیق رو به هیچ وجه ندارن

آمار فروش در ماه نوامبر هم توسط NPD اعلام شد که به خاطر نزدیک شدن تعطیلات و صد البته Black Friday همه کنسولها رشد چشمگیری داشتن

Hardware:

PlayStation 2 -- 496,000

PlayStation 3 -- 466,000

PlayStation Portable -- 567,000

Xbox 360 -- 770,000

Wii -- 981,000

Nintendo DS -- 1,530,000

Software:

Call of Duty 4: Modern Warfare (Xbox 360) -- 1,570,000
Super Mario Galaxy (Wii) -- 1,120,000
Assassin's Creed (Xbox 360) -- 980,000
Guitar Hero III: Legends of Rock (PlayStation 2) -- 967,000
Wii Play w/ Remote (Wii) -- 564,000
Mass Effect (Xbox 360) -- 473,000
Call of Duty 4: Modern Warfare (PlayStation 3) -- 444,000
Guitar Hero III: Legends of Rock (Wii) -- 426,000
Halo 3 (Xbox 360) -- 387,000
Assassin's Creed (PlayStation 3) -- 377,000

آمار فروش تو کانادا از سوی NPD

CANADIAN GAME HARDWARE SALES, NOVEMBER 2007
NDS -- 120,000
Wii -- 82,000
360 -- 59,000
PS3 -- 51,000
PSP -- 33,000
PS2 -- 30,000

TOP 10 GAME SOFTWARE TITLES, NOVEMBER 2007
01. Super Mario Galaxy (Wii) - Nintendo - 94,000
02. Guitar Hero III: Legends of Rock W/Guitar (PS2) - Activision - 82,000
03. Call of Duty 4: Modern Warfare (X360) - Activision - 78,000
04. Assassin's Creed (X360) - Ubisoft - 60,000
05. Wii Play W/Remote (Wii) - Nintendo - 51,000
06. Guitar Hero III: Legends of Rock W/ Wireless Guitar (X360) - Activision - 32,000
07. Mass Effect (X360) - Microsoft - 30,000
08. Call of Duty 4: Modern Warfare (PS3) - Activision - 30,000
09. Assassin's Creed (PS3) - Ubisoft - 26,000
10. Halo 3 (X360) - Microsoft - 26,000

اینجا دوستان اینقدر شعور دارن که بفهمن کی بیشتر میفروشه کی کمتر پس خواهشا تا موقعی که منبع معتبر مثل NPD گیر نیاوردی بیخیال این VGChartz شو با اون آمار من در آوردیش :laughing:

تا چند ماه پیش که معتبر بود وقتی فروش 360 چند برابر PS3 بود.حالا شده نامعتبر :laughing:

مشکل اینه که هنوزم بیشتره :laughing:کافیه یه نگاه به فرومهای معتبر بندازی اگه دیده باشی(که مطمئنم دیدی)کسی که آمار از VGChartz میزاره فقط بهش میخندن اصلا چرا راه دور بریم میتونی آمار همین VGChartz عزیزت رو با آمار NPD که گذاشتم مقایسه بکنی تا تفاوت حدس رو با واقعیت بفهمی در ضمن خودت هم خوب میدونی فعلا فروش 360 بیشتر از PS3 هست البته غیر از ژاپن حالا اگه میخوای خودتو به کوچه علی چپ بزنی مشکل من نیست این پست من رو هم خواهشا نقل قول نکن که نمیخوام بقیه بیان اینجا دعوا راه بندازن البته اگه دوست داری نقل قول کنی با دلیل قاطع بیا

آخرین ویرایش:
ا حالا چرا دعوا مي كنيد.:confused:

پلي استيشن بعد از كاهش قيمت فروشش خيلي خوب شد. شما اگه يه نگاهي به آمارهاي VGchartz بندازيد مي بينيد كه توي اين چند وقته اخير، هر هفته سهم بازار براي PS3 داره بالا ميره و سهم بازار 360 خيلي آروم داره پايين مياد.( دقت كنيد دارم ميگن خيلي آروم )
من نمي دونم چرا تا ديروز VGchartz معتبر بود و حالا از نظر بعضي از شما اعتبار نداره. در مورد اختلاف با آمارهاي NPD هم اين سايت هر ماه گزارش ارايه ميده و دليل اختلاف ها رو ميگه.تا حالا نديدم جايي آمارهاي Vgchartz رو قبول نداشته باشند. ( شايد من نديدم )
چيزي كه كاملا مشهوده اينه كه فروش PS3 در اين يكي دوماه خيلي خوب بوده. مثلا طبق آمارهاي همين NPD ، فروشش توي آمريكا درحدود 285درصد رشد كرده.تو آسيا و اروپا هم كه فروشش از 360 بالاتر بوده.
حالا اصلا من نميدونم شما سر چي داريد دعوا ميكنيد . بعد از يكسال X360 يه هفته فروشش كمتر از PS3 بود . اينكه ديگه دعوا و جنجال نداره.
مهم زمان كريسمس و همچنين ساله بعده كه تمام پيش بيني ها به نفع PS3 هستش.خدا مي دونه چي ميشه.
هر چي كه باشه اين رقابت سه شركت به نفع من و شماست كه باعث ميشه بازي هاي بهتر با قيمت مناسب تر دستمون برسه.

در ضمن خودت هم خوب میدونی فعلا فروش 360 بیشتر از PS3 هست البته غیر از ژاپن

راستي جواب شما رو هم بدم . فروش PS3 توي اروپا هم از 360 بيشتر بوده . تنها جايي كه باعث برتري 360 بوده فقط آمريكاست.

آخرین ویرایش:

پلي استيشن بعد از كاهش قيمت فروشش خيلي خوب شد. شما اگه يه نگاهي به آمارهاي VGchartz بندازيد مي بينيد كه توي اين چند وقته اخير، هر هفته سهم بازار براي PS3 داره بالا ميره و سهم بازار 360 خيلي آروم داره پايين مياد.( دقت كنيد دارم ميگن خيلي آروم )
من نمي دونم چرا تا ديروز VGchartz معتبر بود و حالا از نظر بعضي از شما اعتبار نداره. در مورد اختلاف با آمارهاي NPD هم اين سايت هر ماه گزارش ارايه ميده و دليل اختلاف ها رو ميگه.
چيزي كه كاملا مشهوده اينه كه فروش PS3 در اين يكي دوماه خيلي خوب بوده. مثلا طبق آمارهاي همين NPD ، فروشش توي آمريكا درحدود 285درصد رشد كرده.تو آسيا و اروپا هم كه فروشش از 360 بالاتر بوده.
حالا اصلا من نميدونم شما سر چي داريد دعوا ميكنيد . بعد از يكسال X360 يه هفته فروشش كمتر از PS3 بود . اينكه ديگه دعوا و جنجال نداره.
مهم زمان كريسمس و همچنين ساله بعده كه تمام پيش بيني ها به نفع PS3 هستش.خدا مي دونه چي ميشه.
هر چي كه باشه اين رقابت سه شركت به نفع من و شماست كه باعث ميشه بازي هاي بهتر با قيمت مناسب تر دستمون برسه.:biggrin1:

ببین دوست عزیز خوب کاملا طبیعیه که PS3 خوب فروش کرده تو این دو ماه ولی فقط PS3 نبوده که خوب فروخته همه دستگاهها خوب فروختن چون الان موقعشه که بفروشن اگه الان نفروشن پس کی

VGChartz خیلی وقته که معلوم شده نامعتبره پس واسه من فرقی نمیکنه اعلام کنه فروش 360 بیشتر بوده یا PS3 (اگه حرف منو باور نمیکنید بالاخره یکی از مدیرا براتون توضیح میده)

بهتره بیخیال این پیش بینیها بشی چون اگه به پیش بینی باشه تا حالا باید خیلی اتفاق میوفتاد

من واسم مهم نیست کی بیشتر میفروشه چون جفتشون رو دارم ولی این که بیاید بگید VGChartz معتبره از اون حرفاست

راستي جواب شما رو هم بدم . فروش PS3 توي اروپا هم از 360 بيشتر بوده . تنها جايي كه باعث برتري 360 بوده فقط آمريكاست.

خوب چه مقدار بیشتر فروخته مهمه .اختلافش به اندازه اختلاف 360 و PS3 تو آمریکا هست حتی اگر هم بگیم بیشتر بوده میشه باور کرد که اختلافش انقدر زیاده که تونسته 9 درصد بازار رو پس بگیره؟

آخرین ویرایش:

من نمي دونم چرا تا ديروز VGchartz معتبر بود و حالا از نظر بعضي از شما اعتبار نداره. در مورد اختلاف با آمارهاي NPD هم اين سايت هر ماه گزارش ارايه ميده و دليل اختلاف ها رو ميگه.تا حالا نديدم جايي آمارهاي Vgchartz رو قبول نداشته باشند. ( شايد من نديدم )
هر چي كه باشه اين رقابت سه شركت به نفع من و شماست كه باعث ميشه بازي هاي بهتر با قيمت مناسب تر دستمون برسه.:biggrin1:
مهم می دونی چی هست
مهم این است که هر حرفی را بدون مدرک ذکر نکنیم
من هنوز منتظر دادن منبع برای اون حرفی که گفتی ps3 توانسته 9 درصد از بازار wii و X360 را تصاحب کنه هستم؟

VGChartz خیلی وقته که معلوم شده نامعتبره پس واسه من فرقی نمیکنه اعلام کنه فروش 360 بیشتر بوده یا PS3 (اگه حرف منو باور نمیکنید بالاخره یکی از مدیرا براتون توضیح میده)

اگه ميشه يكي لطف كه و بگه چرا VGchartz نا معتبره .اگه واقعا اينطوره ديگه آمار ازش نديم .
فقط خواهش مي كنم دليلشو بگيد.
آخه من تاحالا جايي نديم كه به آمارش اعتراضي بشه و خيلي جاها به سايتش لينك دادن. البته نمي خوام بگم صد در صد مطمنم كه معتبره ولي مي خوام اگه دليلي براي نامعتبر بودنش هست بگيد تا ما هم بدونيم.

اگه ميشه يكي لطف كه و بگه چرا VGchartz نا معتبره .اگه واقعا اينطوره ديگه آمار ازش نديم .
فقط خواهش مي كنم دليلشو بگيد.
آخه من تاحالا جايي نديم كه به آمارش اعتراضي بشه و خيلي جاها به سايتش لينك دادن. البته نمي خوام بگم صد در صد مطمنم كه معتبره ولي مي خوام اگه دليلي براي نامعتبر بودنش هست بگيد تا ما هم بدونيم.

دلیلش کاملا سادست چون به آمار دقیق فروش کنسولها دسترسی نداره کارش فقط حدس زدنه NPD آمار رسمی رو تو آمریکا و کانادا اعلام میکنه MediaCreate هم آمار رسمی ژاپن رو اعلام میکنه این وسط میمونه اروپا که من اطلاع ندارم کی آمار رسمی رو اعلام میکنه

VGChartz از روز اول نامعتبر بوده و الانم هست و احتمالا خواهد موند البته برای کسانی که واقعا تو کار آمار و تحلیل بازار هستن نه برای کسایی که فقط به 4 تا آمار هفتگی از روی حدسیات کار دارن.

این مورد رو هم که شما ندیدی کسی آمار VGchartz رو قبول نداشته باشه کجا دیدی تو سایت گیم اسپات یا حتما تو سایت های فارسی؟ هیچ کدوم از سایت ها و فروم های تحلیلی که آمار فروش علمی و دقیق می دن اصلا سایت VgChartz رو قبول ندارن!
دلیل این هم که بهش انقدر لینک می دن یا در موردش صحبت می کنن اینکه آمار ها رو به صورت عمومی و مجانی در اختیار همه می زاره در صورتی که اکثر سورس های معتبر این شکلی نیستند.

همین جناب mohammd007 که تو کار آمار فروش هست و خیلی وقته آمار رو دنبال می کنه اوایل چند تا مطلب از این سایت گذاشته بود ولی بعدا متوجه شد که آمارش دقیق نیست (البته یه بحثی هم در این مورد کردیم) و از اون به بعد من هر وقت دیدم این شخص آماری گذاشته همگی از سایت های معتبر و تحلیل گر بوده اند از قبیل NPD یا Media-Create.

در ضمن کسایی که می گن چطور تا دیروز معتبر بود این سایت، شما اگر همین 27 صفحه این تاپیک رو بخونید هیچ پستی پیدا نمی کنید که توش کسی تایید کرده باشه آمار این سایت رو. اگر هم مطلبی گذاشته شده فقط در حد خبری بوده و رد شده البته اوایل آمار هایی که از سایت های nexgenwars و vgchartz ارسال می شد پاک می شد ولی به دلیلی این کار انجام نمی شه فعلا.

سایت هایی مثل nexgenwars یا vgchartz دارای آمار دقیق و معتبر نیستند.

دلیلش کاملا سادست چون به آمار دقیق فروش کنسولها دسترسی نداره کارش فقط حدس زدنه NPD آمار رسمی رو تو آمریکا و کانادا اعلام میکنه MediaCreate هم آمار رسمی ژاپن رو اعلام میکنه این وسط میمونه اروپا که من اطلاع ندارم کی آمار رسمی رو اعلام میکنه
حرف شما در مورد اينكه Vgchartz فقط بر اساس حدس آمار ميده ، اشتباهه.
تا اونجا كه من مي دونم VGchartz كارش فقط حدس زدن نيست.
سايت Nextgenwars بود كه فقط از روي حدس كار مي كرد ولي VGchartz هم براساس آمار فروش و هم وضعيت بازار ، ارقام فروش رو اعلام مي كنه.

اينجا رو ببين

UT3 PC Sells 33,995, Crysis Sells 86,633 in US in November

1 Call of Duty 4 (Xbox 360) - 1,565,404 copies
2 Super Mario Galaxy (Wii) - 1,123,070 copies
3 Assassin's Creed (Xbox 360) - 980,000 copies
4 Guitar Hero III: Legends of Rock (PS2) - 967,000 copies
5 Wii Play (Wii) - 564,000 copies
6 Mass Effect (Xbox 360) - 472,793 copies
7 Call of Duty 4 (PS3) - 444,000 copies
8 Guitar Hero III: Legends of Rock (Wii) - 426,000 copies
9 Halo 3 (Xbox 360) - 387,000 copies
10 Assassin's Creed (PS3) - 376,843 copies

Crysis (PC) 86,633
Unreal Tournament 3 (PC) 33,995

No PC games in the top ten then.
The state of the industry at the moment is such that console games invariably sell a hell of a lot more copies than PC titles, so PC game numbers will reflect that. Nevertheless, having big PC titles like UT3 and Crysis outsold by Sonic and Mario at the F*cking Olympics (328,314 copies) is a little hard to swallow. Should be interesting to see how PS3 UT compares in its first month, being as it is the crown jewel in Sony's festive line-up.
http://planetunreal.gamespy.com/fullstory.php?id=146256
http://www.thesimexchange.com/blogpost.php?post_id=455

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or