آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

KZ3 هم گویا آمارش به 1 میلیون رسیده که با این افت فروشی که داره به نظر من حداکثر 2 میلیون بتونه بفروشه..

خیلی کم نیست؟ تا اونجا که من میدونم البته معمولا عناوین شماره دار که روشون زیاد سرمایه گذاری و تبلیغ میشه باید از شماره قبلشون بیشتر بفروشن.بازم میگم معمولا اینجوریه.نمونشم زیاده.

KZ3 هم گویا آمارش به 1 میلیون رسیده که با این افت فروشی که داره به نظر من حداکثر 2 میلیون بتونه بفروشه..
اول برو ببین آمار برای کجاست بعد بیا اینجا از این آمار ها بزار!!البته kz3 به نظر فروش خوبی نداشته ولی آمار شما هم منبعش برای من یکی معتبر نیست!!تا زمان PR رسمی سونی نمی شه به این حرف ها زیاد اعتماد کرد.

محمد آمارهای خود سونی هم همچین قابل اطمینان نیستن! همش آمار شیپ رو میده که زیاد شده آبروش نره!:دی

من نمیدونم چرا فروش KZ اینقدر بده! شاهکار هیچ وقت نبوده اما بازی خوبی هست! باید بیشتر از این حرف ها بفروشه اما...

محمد آمارهای خود سونی هم همچین قابل اطمینان نیستن! همش آمار شیپ رو میده که زیاد شده آبروش نره!:دی

من نمیدونم چرا فروش KZ اینقدر بده! شاهکار هیچ وقت نبوده اما بازی خوبی هست! باید بیشتر از این حرف ها بفروشه اما...

بدم نیست امار فروشش اما دنبال بیشتر از این حرفاست:d

مثلا اندازه ی home front بخواد بفروشه تقصیر تیلیغات غلطشه مخصوصا اینکه قبل از اینکه بازی بیاد نصف بازی رو توی تریلر نشون می دن

آخه اصولا آمار شیپ آماری هست که اکثر شرکت ها می دن و توی گزارش مالی به اون اشاره می شه!!!
ماکرو هم خیلی از این کار ها می کنه!!!کلا اگه دقت کنی اون ها به این آمار شیپ می گن sell پس یعنی برای فروخته شده!!حالا دست مغازه دار هم ممکنه مقداریش بمونه!!که من نمی دونم آیا این ها به سونی پس فرستاده می شه یا نه!!

KZ بازی بدی نیست.هرچند از FPS روی کنسول اصلا خوشم نمیاد و KZ2 رو بزور بازی کردم ولی بد نبود.
فکر هم نمیکنم نتیجه تبلیغات ضعیف باشه اونم بعد از 3شماره....
راستش فکر میکنم اگه KZ رو 360 میومد فروش خیلی بیشتری داشت.نه به خاطر دسته...انگار هرکسی که FPS باز کنسولی بوده رفته 360 خریده.فروش امریکا هم همینو نشون میده.
سونی حتما برای PS4 باید به فکر یه کنترلر جدید باشه.توی FPS نسبت به دسته 360 کمی ضعف داره.گفتم کمی چون زیاد FPS روی کنسول بازی نمیکنم وهیچ کدوشون رو قبول ندارم.البته نکات مثبت دسته فعلی رو بی خیال نشه.واسه TPS و فوتبال و..عالیه و توی فایتنگ بهتره از کنترلر 360 عمل میکنه.

آخرین ویرایش:
KZ3 هفته اول عرضش خیلی خوب فروخت تو UK تونست با 500 هزار نسخه فروش صدر جدول باشه بالا تر از BS با اینکه یه بازی انحصاریه اما یه دفعه افت کرد ...

اول برو ببین آمار برای کجاست بعد بیا اینجا از این آمار ها بزار!!البته kz3 به نظر فروش خوبی نداشته ولی آمار شما هم منبعش برای من یکی معتبر نیست!!تا زمان PR رسمی سونی نمی شه به این حرف ها زیاد اعتماد کرد.
یک سوال برای من همیشه بوده.
ماهی چقدر حقوق میگیری؟همش رو از سونی میگیری؟=))

بیخیال بااااا یعنی هنوز نفهمیدی کیلویی هفهادو هَلَشت تومنی امار میده؟ جدا فکر میکنی امار های رسمی سونی درسته؟امار شیپ رو بجای فروش میده دسته مردم و کلی حرکت دیگه...

مثل KZ2 کیلویی روی کنسولا میده مردم.امار KZ برای با امار فروش بازی هایی مثل logo batman فرقی نداره:دی دقیقا هم سبک هم میفروشن:دی

یک سوال برای من همیشه بوده.
ماهی چقدر حقوق میگیری؟همش رو از سونی میگیری؟=))

بیخیال بااااا یعنی هنوز نفهمیدی کیلویی هفهادو هَلَشت تومنی امار میده؟ جدا فکر میکنی امار های رسمی سونی درسته؟امار شیپ رو بجای فروش میده دسته مردم و کلی حرکت دیگه...

مثل KZ2 کیلویی روی کنسولا میده مردم.امار KZ برای با امار فروش بازی هایی مثل logo batman فرقی نداره:دی دقیقا هم سبک هم میفروشن:دی

می خوای بگی ماکرو فقط آمار sold to consumer رو به ملت می ده؟؟
عزیز من برو یکم مطلب بخون یه چیز یاد بگیر!تقریبا اکثریت آماری که شما ها اینجا می زارید که از طرف کمپانی ها اعلام می شه آمار شیپ هست!!
آمار شیپ هم مگه دروغه؟؟مگه مثلا آمازون دیوانه است 200 هزار تا کیلزون سفارش بده رو دستش بمونه!اون ها هم براساس سفارشات خودشون به کمپانی مثل سونی سفارش می دهند.
باور کن خیلی کار دارم و کلی هم درس دارم که نخوندم ولی اگه بخوام بگردم می تونم چندین مورد برات پیدا کنم که ماکرو هم آمار شیپ رو به مردم داده!!
اصن آماری که توی گزارش های مالی می آید معمولا آمار شیپ هست!!!همین که خیلی ها اومدن در آمد (اگه اشتباه نکنم) 350 میلیونی ماکرو از هیلو ریچ رو توی فروم ها(فکر کنم بابک بود) نوشتن این ها همه آمار است که احتمالا از شیپ بازی نصیب کمپانی شده!!

در ضمن شاید من فن سونی باشم ولی برای حرفام مدرک دارم و به جاش از ماکرو هم آمار می زارم.در کل مواظب حرف زدنت باش!!
بنابر اعلام رسمی کپکام تا کنون 2 میلیون از عنوان Marvel vs Capcom 3 در سراسر دنیا شیپ شده است .
ایناها اینم یه نمونه از اعلام آمار شیپ!!!
اصن مرسومش به نظرم دادن آمار شیپ هست کسی که آمار سولد رو می ده به نظرم خارج از عرف کار می کنه!!

هائوون؟؟!!:-o
کی این رو گفته؟؟؟

از خودم در نیاوردم ...

فروش هفتگی نرم افزار UK:

killlzone 3 در صدر جدول

1. Killzone 3 (Guerrilla Games, Sony Computer Entertainment)
  2. Bulletstorm (People Can Fly/Epic Games, EA)
  3. Call of Duty: Black Ops (Treyarch, Activision)
  4. FIFA 11 (EA Sports, EA)
  5. Just Dance 2 (Ubisoft, Ubisoft)
  6. Dead Space 2 (Visceral Games, EA)
  7. Marvel vs Capcom 3 (Capcom, Capcom)
  8. Need for Speed: Hot Pursuit (Criterion Games, EA)
  9. Wii Party (Nintendo, Nintendo)
  10. Assassin’s Creed: Brotherhood (Ubisoft, Ubisoft)

اما این جا 1 مشکلی هست محمد آقا.شیپ کردن داریم تا شیپ کردن.1 وقت به صورت عادی مثل PS3 و X360 شیپ می کنند تو جهان و بین فروشنده ها پخش می کنند و اعلام می کنند.1 وقت هم مثل PSP GO اون شکلی شیپ می کنند و اعلام می کنند و آخرش گندش در میاد و معلوم میشه over اش کردن.
شیپ کردن عادی و اعلامش که مشکلی نداره و همه این کار را می کنند چه ماکروسافت چه سونی چه مثل همین آخری برای بازی کپکام و غیره اما مثل این نمونه ای که من گفتم نباید بشه.
شما برای ماکروسافت نمونه ای داری به همون اندازه PSP GO ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or