این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
KZ3 هم گویا آمارش به 1 میلیون رسیده که با این افت فروشی که داره به نظر من حداکثر 2 میلیون بتونه بفروشه..
اول برو ببین آمار برای کجاست بعد بیا اینجا از این آمار ها بزار!!البته kz3 به نظر فروش خوبی نداشته ولی آمار شما هم منبعش برای من یکی معتبر نیست!!تا زمان PR رسمی سونی نمی شه به این حرف ها زیاد اعتماد کرد.KZ3 هم گویا آمارش به 1 میلیون رسیده که با این افت فروشی که داره به نظر من حداکثر 2 میلیون بتونه بفروشه..
محمد آمارهای خود سونی هم همچین قابل اطمینان نیستن! همش آمار شیپ رو میده که زیاد شده آبروش نره!
من نمیدونم چرا فروش KZ اینقدر بده! شاهکار هیچ وقت نبوده اما بازی خوبی هست! باید بیشتر از این حرف ها بفروشه اما...
محمد آمارهای خود سونی هم همچین قابل اطمینان نیستن! همش آمار شیپ رو میده که زیاد شده آبروش نره!
من نمیدونم چرا فروش KZ اینقدر بده! شاهکار هیچ وقت نبوده اما بازی خوبی هست! باید بیشتر از این حرف ها بفروشه اما...
هائوون؟؟!!:-oKZ3 هفته اول عرضش خیلی خوب فروخت تو UK تونست با 500 هزار نسخه فروش صدر جدول باشه بالا تر از BS با اینکه یه بازی انحصاریه اما یه دفعه افت کرد ...
یک سوال برای من همیشه بوده.اول برو ببین آمار برای کجاست بعد بیا اینجا از این آمار ها بزار!!البته kz3 به نظر فروش خوبی نداشته ولی آمار شما هم منبعش برای من یکی معتبر نیست!!تا زمان PR رسمی سونی نمی شه به این حرف ها زیاد اعتماد کرد.
یک سوال برای من همیشه بوده.
ماهی چقدر حقوق میگیری؟همش رو از سونی میگیری؟
بیخیال بااااا یعنی هنوز نفهمیدی کیلویی هفهادو هَلَشت تومنی امار میده؟ جدا فکر میکنی امار های رسمی سونی درسته؟امار شیپ رو بجای فروش میده دسته مردم و کلی حرکت دیگه...
مثل KZ2 کیلویی روی کنسولا میده مردم.امار KZ برای با امار فروش بازی هایی مثل logo batman فرقی نداره دقیقا هم سبک هم میفروشن
ایناها اینم یه نمونه از اعلام آمار شیپ!!!بنابر اعلام رسمی کپکام تا کنون 2 میلیون از عنوان Marvel vs Capcom 3 در سراسر دنیا شیپ شده است .
هائوون؟؟!!:-o
کی این رو گفته؟؟؟
فروش هفتگی نرم افزار UK:
killlzone 3 در صدر جدول
- Killzone 3 (Guerrilla Games, Sony Computer Entertainment)
- Bulletstorm (People Can Fly/Epic Games, EA)
- Call of Duty: Black Ops (Treyarch, Activision)
- FIFA 11 (EA Sports, EA)
- Just Dance 2 (Ubisoft, Ubisoft)
- Dead Space 2 (Visceral Games, EA)
- Marvel vs Capcom 3 (Capcom, Capcom)
- Need for Speed: Hot Pursuit (Criterion Games, EA)
- Wii Party (Nintendo, Nintendo)
- Assassin’s Creed: Brotherhood (Ubisoft, Ubisoft)
این یعنی500 هزار نسخه؟؟من که فکر نمی کنم kz3 تا همین الان هم توی uk به 250 هزار نسخه فروش رسیده باشه!!از خودم در نیاوردم ...
[/LIST]