این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
من الان درست متوجه شدم!یکی منو روشن کنه.چیزی که خیلی جالبه , فروش PS2 به عنوان یه کنسول نسل قبل هست که در دهمین سال تولیدش توی 3 ماه 1.5 میلیون واحد میفروشه ! در حالی که 4 سال هم از شروع شدن این نسل گذشته و خیلی وقته بازی انحصاری خاصی برای PS2 نیومده !
چیزی که خیلی جالبه , فروش PS2 به عنوان یه کنسول نسل قبل هست که در دهمین سال تولیدش توی 3 ماه 1.5 میلیون واحد میفروشه ! در حالی که 4 سال هم از شروع شدن این نسل گذشته و خیلی وقته بازی انحصاری خاصی برای PS2 نیومده !
بعضی ها چه جوی میدن..!
شما این پست رو بخون که نتیجه گیری بحث صفحه قبل هست بعد حالا این هم در نظر بگیر که هنوز ماکرو آمار سه ماه اخیر رو نداده و اگر حداقل مثل سال قبل بفروشه میشه 49.7 که اختلافش با سونی میشه بیش از 8 میلیون..
چرا عزیزم ارائه داده.اون 2.8 میلیون ماله 3 ماهه دومه.PS3 تونسته 3.5 میلیون واحد بفروشه 360 تونسته 2.5 میلیون واحد بفروشه.اون اختلاف 700 هزارتایی از اینجا میادهنوز که MS آمار این سه ماه رو نداده..!!!
اگر تو این سه ماه حداقل 2 میلیون بفروشه که قطعا با توجه به سال گذشته بیشتر میفروشه سونی رو خیلی جا میگزاره..
Xbox 360 Worldwide Hardware Unit Sales (Unit:Million
Code:Code: [LEFT]Hardware Sales Jl-Sp Oc-Dc Ja-Mr Ap-Jn FY LTD FY 2005/06 - 1.5 1.7 1.8 5.0 5.0 FY 2006/07 1.0 4.4 0.5 0.7 6.6 11.6 FY 2007/08 1.8 4.3 1.3 1.3 8.7 20.3 FY 2008/09 2.2 6.0 1.7 1.2 11.1 31.4 FY 2009/10 2.1 5.2 1.5 1.5 10.3 41.7 FY 2010/11 2.8 - - - 2.8 44.5[/LEFT]
بعضی ها چه جوی میدن..!
کدوم 3 ماه اخیر؟ جولای تا سپتامبر دیگه؟ برای اطلاع آمار این 3 ماه رو همه کمپانی ها اعلام کردند و با همین استناد داریم فروش PS3 و 360 رو مقایسه میکنیم. تا به این جا 360 حدود 44.5 میلیون فروش داشته و PS3 حدود 41.6
حالا چطور میگی مایکروسافت امارش رو اعلام نکرده؟
وقتی ژاپنی جماعت کنسول غیر ژاپنی آنچنان نمیخره باید مایکرو چیکار بکنه دیگه ؟؟؟ الان بیاد بگه دونه 100$ هم ژاپنی ها باز همون کنسولهای ژاپنی رو میخرن! ذاتشون اینه!در اینکه مایکروسافت در عرضه بازیهای انحصاری افتضاح ظاهر شده بحثی نیس:dولی باید به دو نکته توجه کنیم :
1-کنسول x360 هنوز شروع کار کنسول مایکرو هستش(xbox1 که فاجعه بود:d) و به نوعی این کنسولو به بازیبازهای دنیا شناسونده و همینکه تونسته یه برند 8 ساله سهم بزرگی از بازار رو بدست بیاره خودش موفقیت بزرگیه(همونطور که mohammad 007 هم اشاره فرمودن:d)
2-مورد دوم بازار ژاپنه.....:dآخه با این فروش عجیبی که این کنسول می کنه مگه xbox میتونه به ps3 برسه؟؟
البته درسته بازی انحصاری بزرگ ژاپنی پسندی نداره مایکرو برای ژاپن........ولی بهر حال بازهم نمیتونه این عقب موندگیش تو بازار ژاپنرو جبران کنه مایکرو:d
همین دیگه..........................من خودمم فکر کنم سران ماکرو از همین فروششون هم تعجب کردن چون از حد تصورشون بالاتره ....... .
در آخر هم آفرین ps3............>:d<
مثل اینکه شما به عمق فاجعه پی نبردی دوست عزیز یا داری همایونی حساب میکنی ؟آریا مثل اینکه تو هنوز به عمق فاجعه پی نبردی؟؟؟:d
۳۶۰ اسلیم ماکرو تقریبا توی همین ۳ ماه بیرون اومد.و قیمت آرکد به حدود ۱۵۰ دلار هم رسید.همچنین بزرګترین بازی انحصاری ماکرو یعنی HALO هم توی همین دوران عرضه شد.باز هم توی همین سه ماهه هفت صد هزار تا PS3 بیشتر فروخت.
کینکت طبق پیش بینی خود ماکرو (اګر اشتباه نکنم)قراره تا پایان سال ۳ میلیون بفروشه حالا من می ګم ۴ میلیون می فروشه.حتی اګر بګیم ۱ میلیون از این ها به نظرم در بهترین شرایط XBOX نداشتند باز هم فروش ۳۶۰ فقط یک میلیون بالاتر می ره.
يکم نسبت بندی دوران ابتدايی رو به کار بگيريد بد نيست!به دور از فن بازی من یادمه دوستان میگفتن ps3 یک ساله x360 رو میگیره:d و الا 5 ساله قراره فروش ps3 به x360 برسه که هی نمیرسه
شایدم هیچ وقت هم نرسه و این همون عمق فاجعه هست که دوستمون گفتن
شما حرص چیو میخوری؟ چی به شما میرسه؟ الان این آمار خوشحال فروش ps3 بخاطر کپی شدن رو از کجا در آوردی؟؟؟؟ بازار اینجا ربطش به دنیا چیه؟مثل اینکه شما به عمق فاجعه پی نبردی دوست عزیز یا داری همایونی حساب میکنی ؟
ps3 که به تازگی move رو عرضه کرده که جز همین فروش اخیر حساب میشه !!! مهم نیست ؟
ناگفته نماند همین هک ps3 برای جماعت بزرگ کپی بازها ( مفت پرها ) کلی در فروش ps3 تاثیر داشته توی همین بازار ایران بازار ps3 کلی داغ شده . سایت جیلبریک توی یک روز بالای 1 میلیون بیننده داشت که اصلا سایت بالا نمی اومد
و باید بگم که خبر هک ps3 از عرضه halo :reach هم مهمتر و بزرگتر بود .
صرف اینکه بخاطر طرز فکر ژاپنی ها x360 اصلا بازار ژاپون رو نداره مگر نه اگر بازار ژاپون رو توی هر دو کنسول حذف کنیم ps3 باید لنگش کنه
این فروش کلا واسه x360 کم تجربه بسیار عالی هست . عالی
============================================================================================================
به دور از فن بازی من یادمه دوستان میگفتن ps3 یک ساله x360 رو میگیره:d و الا 5 ساله قراره فروش ps3 به x360 برسه که هی نمیرسه
شایدم هیچ وقت هم نرسه و این همون عمق فاجعه هست که دوستمون گفتن
شما حرص چیو میخوری؟ چی به شما میرسه؟ الان این آمار خوشحال فروش ps3 بخاطر کپی شدن رو از کجا در آوردی؟؟؟؟ بازار اینجا ربطش به دنیا چیه؟
عمق فاجعه اینه که 360 با یک سال عرضه زودتر از PS3 فاصلش واقعا نسبت به یک سال کمه!
لانچ moveيکم نسبت بندی دوران ابتدايی رو به کار بگيريد بد نيست!
تا الان sony فاصله رو کم کرده ولی مايکروسافت بيشتر نکرده حتی با Halo Reach بنابر اين با عرضه GT5 و KZ3 و بازيهای آينده و احتمالاً يه کاهش قيمت يا عرضه اسليم با هارد 40 گيگ يا 80 ميشه انتظار پيشی افتادن PS3 رو داشت!
پ.ن: در عرض 4 سال sony اختلاف 10 مليونی رو به 3 مليون رسونده!
ميزان فروش PS3 در اروپا و آسيا بالا تره!