آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

soldout_thumb.jpg

مایکروسافت به فروشنده های محلی آمریکا اعلام کرد به علت کمبود جهانی kinect رو از لیست سفارش خودشون بردارن و دیگه اونو پیش فروش نکنن.
ایمیلی که به یکی از فرو شنده های بزرگ محلی فرستاده شده:
Hi Gavin,
Just to let you know. Our supplier has now asked us to remove the Kinect from pre-order, since Microsoft informed them there is a world wide product constraint and they don’t know who will get stock.

اين اقا محمد خيلي باحاله يه چيزي شبيه كيانوش بازي زايانه هست اولا امار جهاني و ترجيحا معروف و معتبر رو قرار بده بعدشم اينجا جاي فن بازي و طرفداري نيست ميزان فروش اوليه رو با اوليه مي سنجن نه تا كريسمس كي چقدر مي فروشه بعد اگه move با قيمت پايينش از كينكت نتونه بيشتر بفروشه يعني...

اما راجب وي چرا بايد نابود بشه اگه سال ديگه كلا يدونه هم نفروشه بازم در جدول نسل بعد اول مي مونه هر چند امسال بازي هاي خوبي داره براش مياد و سال ديگه هم zelda مي تونه فروشش رو بهتر كنه

اين اقا محمد خيلي باحاله يه چيزي شبيه كيانوش بازي زايانه هست اولا امار جهاني و ترجيحا معروف و معتبر رو قرار بده بعدشم اينجا جاي فن بازي و طرفداري نيست ميزان فروش اوليه رو با اوليه مي سنجن نه تا كريسمس كي چقدر مي فروشه بعد اگه move با قيمت پايينش از كينكت نتونه بيشتر بفروشه يعني...

اما راجب وي چرا بايد نابود بشه اگه سال ديگه كلا يدونه هم نفروشه بازم در جدول نسل بعد اول مي مونه هر چند امسال بازي هاي خوبي داره براش مياد و سال ديگه هم zelda مي تونه فروشش رو بهتر كنه
اصولا به نظرم شیوه استدلال شما اشتباه است.
۱-مثلا من یه وسیله ای تولید می کنم توی روز اول ۲۰۰ هزار تا می فروشم.فرداش ۳۰۰ هزار تا می فروشم این روند حدود ۳ سال ادامه داره و من فروشم داره هر روز بیشتر می شه و یا حداقل بالا می مونه.بعد از مدتی به خاطر یه سری شرایط تقریبا فروش من نصف می شه.درسته من توی بازار رقیبی ندارم ولی با این فروش افتضاح یعنی نابود شدم.
الان حدود ۹۰ درصد کامپیوتر ها ویندوز دارند.و حدود ۷ در صد هم اګر اشتباه نکنم مک دارند.حالا اګر توی یه سال این در صد ۸۰ به ۱۶ در صد بشه این یعنی ویندوز نابود شده!!!
کسی نمی آید بګه مک نابود شده همه صحبت از پایین اومدن درصد ویندوز می کنند.
wii کنسولی بود که خیلی ها امیدوار بودند که رکورد ps2 رو هم توی جهان بشکونه اما با این فروش احتمال داره حتی به ۱۰۰ میلیون دستګاه هم نرسه.این برای wii یعنی نابودی.اما مثلا اګر 360 بتونه ۱۰۰ میلیون دستګاه بفروشه یعنی موفقیت.
امیدوارم درک کرده باشید.

در مورد قسمت دوم صحبتتون.
بنده توی فروم بازی رایانه هم خیلی کم فعالیت دارم اونجا قبلا قبلا ګفته بودم که کینکت احتمالا فروش بیشتری داره.من برای حرفم دلیل دارم.
۱-تجربه جدیدی هست هرچند که ممکنه خیلی مشکل داشته باشه.
۲-تبلیغات سرسام آوری که ماکرو داره برای کینکت انجام میده.
حتی خود سونی هم در مورد move می ګفت(اګر اشتباه نکنم)انتظار یه فروش ابتدایی کم ولی leg زیاد رو داره!!!حالا همچین وسیله ای که خود سونی هم خیلی زیاد بهش امیدوار نبوده احتمالا بیش از ۲.۵ میلیون توی بازار شیپ شده و با توجه به عرضه در ژاپن احتمالا این رقم به ۳ میلیون دستګاه رسیده.این واقعا خبر خوبی هست.حتی با توجه به این که شاید خیلی ها چند تا move داشته باشند.
بنده هم نګفتم کینکت فروشش پایین تر از move می شه و در آینده هم پایین تر از move هست.احتمال خیلی زیاد کینکت move رو در آینده توی فروش شکست می ده.اما با توجه به حجم تبلیغات ماکرو و تازه و نو بودن کینکت. من move رو برای سونی موفق می دونم.و همین جور ۳۶۰ رو برای ماکروسافت تا حدود خیلی زیادی موفق می دونم.

آخرین ویرایش:
من یه چیزو نمیتونم قبول کنم............ .

درسته یه میلیون move شیپ شده و شما هم 4 سال پیش با هم بحث کردین که مقدار شیپ تقریبا همون مقدار فروش رو نشون میده ولی این همیشه درست نیس........مثلا در مورد psp GO که با این هم شیپ و تبلیغ فروش نکرد و رو دست موندو یا بعضی برهه های زمانی x360 که به خاطر مشکلات سه چراغه بودن هر جی شیپ میکرد تو قفسه های میموند.

حلا ازکجا معلوم جریان move هم همین جریان باشه؟؟؟؟(البته منظورم این نیس که وضع فروشش بد ...نه ..منظورم اینکه شاید این 1 میلیون تو 1 روز فروش بره شاید هم تو 3 ماه....فرقی نداره؟؟؟داره دیگه:d)

راستی یه آماری هم از آمار فروش بازیهاشم بذارین ببینیم اگه این یه میلیون شیپ همون یه میلیون فروش باشه آیا بازی داره که فروش (حالا نگفیم میلیونی)لااقل چند صد هزار نسخه ای داشته باشه؟؟؟؟

این دو تا سوال منو جواب بدین لطفا.........:d

آخرین ویرایش:
wii کنسولی بود که خیلی ها امیدوار بودند که رکورد ps2 رو هم توی جهان بشکونه اما با این فروش احتمال داره حتی به ۱۰۰ میلیون دستګاه هم نرسه.این برای wii یعنی نابودی.اما مثلا اګر 360 بتونه ۱۰۰ میلیون دستګاه بفروشه یعنی موفقیت.
امیدوارم درک کرده باشید.
من نگرفتم،یا شما اشتباه میکنی؟؟؟
Wii یعنی 100 تا رو نفروخته هنوز؟ اصلا بهش نرسه،توی بازاری که فقط یک کنسول PS2 شاخ بود و اونای دیگه پرت،PS2به اون فروش رسید،الان 2 تا رقیب گنده دیگه هم کنارشن.

ببخشیدا ولی استدلال هات غیر منطقیه.
توی فروش Move که شکی نیست ،Kinect هم از الان بهت قول میدم حد اقل بخاطر تبلیغاتش فروشش رو میکنه ولی در نهایت توی فروش طولانی مدت معلوم میشه کدومشون چند مرده حلاجند.
الان حدود ۹۰ درصد کامپیوتر ها ویندوز دارند.و حدود ۷ در صد هم اګر اشتباه نکنم مک دارند.حالا اګر توی یه سال این در صد ۸۰ به ۱۶ در صد بشه این یعنی ویندوز نابود شده!!!
اینجا هم کسی این حرف رو نمیزنه،چرا که با رشد منفی IE هم نزدند.
بلاخره Win ِه مدت افت میکنه مثل ویستا و یه مدت مثل الانش شاخ میشه. نسخه موبایلش هم که کم کم تاسخیراتی بوجود میاره اساسی (چون واقعا فوق العادست)

من نگرفتم،یا شما اشتباه میکنی؟؟؟
Wii یعنی 100 تا رو نفروخته هنوز؟ اصلا بهش نرسه،توی بازاری که فقط یک کنسول PS2 شاخ بود و اونای دیگه پرت،PS2به اون فروش رسید،الان 2 تا رقیب گنده دیگه هم کنارشن.
من برای اینجور آمار کلی سعی می کنم از vgchatz استفاده کنم.چون درسته آمارش دقیق نیست اما دیگهاختلافش با واقعیت فکر نکنم بیش تر از 6 میلیون باشه.توی اونجا زده 74 میلیون.یعنی می شه گفت حداکثر حدود 78 میلیون و حداقل 70 میلیون تا wii فروش رفته!!!
با توجه به اوضاع کنونی احتمال اینکه رکورد ps2 روبشکونه خیلی کمه!!!
البته من خودم فکر می کنم 100 میلیون رو رد کنه!!!
ببخشیدا ولی استدلال هات غیر منطقیه.
توی فروش Move که شکی نیست ،Kinect هم از الان بهت قول میدم حد اقل بخاطر تبلیغاتش فروشش رو میکنه ولی در نهایت توی فروش طولانی مدت معلوم میشه کدومشون چند مرده حلاجند.
من هم گفتم که ّپیش بینی می کنم کینکت با توجه به دلایل بالا بیشتر بفروشه.دیگه برای چی می گی استدلالت غلطه؟؟؟من گفتم moveخیلی بهتر از پیش بینی ظاهر شد.تازه نظر شخصی من بود.
اینجا هم کسی این حرف رو نمیزنه،چرا که با رشد منفی IE هم نزدند.
بلاخره Win ِه مدت افت میکنه مثل ویستا و یه مدت مثل الانش شاخ میشه. نسخه موبایلش هم که کم کم تاسخیراتی بوجود میاره اساسی (چون واقعا فوق العادست)
به نظر من هم ie توی چند سال گذشته داشت نابود می شد..چون از حدود 90 درصد رسیده به حدود 50در صد. البته یه فرق دیگه wii با ie اینه که هنوز کنسول وار تموم نشده و ممکنه wii نتونه با اقتدار گذشته برنده جنگ بشه.یعنی سهمش از بازار کمتر از گذشته بشه.

من یه چیزو نمیتونم قبول کنم............ .

درسته یه میلیون move شیپ شده و شما هم 4 سال پیش با هم بحث کردین که مقدار شیپ تقریبا همون مقدار فروش رو نشون میده ولی این همیشه درست نیس........مثلا در مورد psp GO که با این هم شیپ و تبلیغ فروش نکرد و رو دست موندو یا بعضی برهه های زمانی x360 که به خاطر مشکلات سه چراغه بودن هر جی شیپ میکرد تو قفسه های میموند.

حلا ازکجا معلوم جریان move هم همین جریان باشه؟؟؟؟(البته منظورم این نیس که وضع فروشش بد ...نه ..منظورم اینکه شاید این 1 میلیون تو 1 روز فروش بره شاید هم تو 3 ماه....فرقی نداره؟؟؟داره دیگه)

راستی یه آماری هم از آمار فروش بازیهاشم بذارین ببینیم اگه این یه میلیون شیپ همون یه میلیون فروش باشه آیا بازی داره که فروش (حالا نگفیم میلیونی)لااقل چند صد هزار نسخه ای داشته باشه؟؟؟؟

این دو تا سوال منو جواب بدین لطفا.........
بنده تنها طریقی که به آمار غیر عمومی دسترسی داشتم از طریق کیانوش بود که اون هم چند وقتیه می گن سرش شلوغه.اما مثل اینکه فروش move هم خوب بوده.البته به صورت کامل توی بازار soldout نشده!!!

من با بقيه حرفها كار ندارم اما درباره WP7 ميتونم بگم بدترين رابط كاربري موجود رو داره فوق العاده مزخرفه!:dالبته از شماره هاي قبلي خيلي بهتره اما در مقايسه با iOS و Android اصلا رابط كاربريش رو جالب نيست!

..
نوشته شده توسط mohammd007
من برای اینجور آمار کلی سعی می کنم از vgchatz استفاده کنم.چون درسته آمارش دقیق نیست اما دیگهاختلافش با واقعیت فکر نکنم بیش تر از 6 میلیون باشه.توی اونجا زده 74 میلیون.یعنی می شه گفت حداکثر حدود 78 میلیون و حداقل 70 میلیون تا wii فروش رفته!!!
با توجه به اوضاع کنونی احتمال اینکه رکورد ps2 روبشکونه خیلی کمه!!!
البته من خودم فکر می کنم 100 میلیون رو رد کنه!!!
اولین باره میبینم شما برا اینکه حرفتون به کرسی بشینه از آمار این سایت استفاده میکنید :-:do
دوستان کسی میدونه فروش wow: lich king از عرضه تا کنون چقدر بوده برخی میگن بیش از 15 میلیون بوده درسته ؟

uk charts:

1. Fallout: New Vegas (Obsidian Entertainment, Bethesda)
  2. Medal of Honor (Danger Close/DICE, EA)
  3. FIFA 11 (EA Sports, EA)
  4. Professor Layton and the Lost Future (Level 5, Nintendo)
  5. Just Dance 2 (Ubisoft, Ubisoft)
  6. Wii Party (Nintendo, Nintendo)
  7. Wii Sports Resort (Nintendo, Nintendo)
  8. F1 2010 (Codemasters Birmingham, Codemasters)
  9. Pro Evolution Soccer 2011 (Team PES. Konami)
  10. Dead Rising 2 (Blue Castle Games, Capcom)

شرکت نینتدو اعلام کرده از زمان لانچ Wii تا حالا:
65.3 میلیون Wii Remote
52.9 میلیون Nunchuck

در آمریکا فروخته.

همچینین نینتندو از فروش 46000 Wii Remote بصورت فروش روزانه در امریکا خبر داده.

GameSpot
According to Nintendo, who sourced industry tracking group NPD, since the Wii launched in 2006, the company has sold over 65.3 million Wii Remotes and 52.9 million Nunchucks. That equates to an average of 46,000 Wii Remotes sold per day.

اولین باره میبینم شما برا اینکه حرفتون به کرسی بشینه از آمار این سایت استفاده میکنید :-o
دوستان کسی میدونه فروش wow: lich king از عرضه تا کنون چقدر بوده برخی میگن بیش از 15 میلیون بوده درسته ؟
شما اطمینان داری پست من رو خوندی؟؟؟
واقعا برام جالبه!!!
من بارها توی همین تاپیک ګفتم آمار vgchartz دقیق نیست.یعنی ګزارش های ماهیانه و هفتګی نمی تونه مستند باشه.اما توی ګزارش کلی که برای ۵ سال هست.دو راه داریم.
۱-ګزارش مالی کمپانی رجوع کنیم.که حوصله می خواد چون باید سرچ کنی و ګزارش شرکت رو بخونی(راه نسبتا دقیق)
۲-یه آمار حدودی بدی.توی همون پست هم ګفتم آمار کلی vgchartz رو با ضریب ۴ یا ۵ میلیون تومان حساب کردم تا مشکلی پیش نیاد.دیګه vgchartz آمارش ۱۰ میلیون فرق نداره.اګر من هم برم یه سایت بزنم ګزارش مالی ها رو بخونم می تونم مقدار فروش کنسول ها رو با ضزیب جدود ۴ میلیون (شایدم)کمتر بګم.

سلام محمد جان . اگه میشه فروش کلی 360 و ps3 و wii رو از عرضه تا الان رو بزار . البته تقریبی. ممنون. و اینکه تا الان 5 تا بازی که بیشترین فروش رو بین این 3 تا کنسول داشتن چیان؟

سلام محمد جان . اگه میشه فروش کلی 360 و ps3 و wii رو از عرضه تا الان رو بزار . البته تقریبی. ممنون. و اینکه تا الان 5 تا بازی که بیشترین فروش رو بین این 3 تا کنسول داشتن چیان؟
اګر اشتباه نکنم تا حدود ۳ روز آینده ګزارش مالی هر سه تا شرکت می آید.
اون موقع بهتر می شه توضیح داد.

خب اولین ګزارش مالی که برای نینتندو هست توی سایت ها قرار ګرفت.واقعا wii افت وحشتناکی داشته!!

DS Worldwide Hardware Unit Sales (Unit:Million)

Code:
Hardware Sales   Ap-Jn    Jl-Sp    Oc-Dc    Ja-Mr     FY       LTD

FY 2004/05         -        -      2.84     2.42      5.26     5.26

FY 2005/06       1.29     2.19     5.69     2.29      11.46    16.72

FY 2006/07       4.54     5.55     8.79     4.67      23.55    40.27

FY 2007/08       7.00     6.37     11.14    5.81      30.32    70.59   

FY 2008/09       6.96     6.78     11.89    5.56      31.19    101.78

FY 2009/10       5.97     5.73     11.65    3.76      27.11    128.89

FY 2010/11       3.15     3.54       -        -       6.69     135.58

NDS Worldwide Software Unit Sales (Unit:Million)

Code:
Software Sales   Ap-Jn    Jl-Sp    Oc-Dc    Ja-Mr     FY       LTD

FY 2004/05         -        -      5.01     5.48      10.49    10.49

FY 2005/06       5.33     7.98     22.59    14.05     49.95    60.44

FY 2006/07       18.35    24.79    50.65    29.75     123.54   183.98

FY 2007/08       34.26    41.23    71.39    38.75     185.63   369.61   

FY 2008/09       36.58    48.43    78.77    33.53     197.31   566.92

FY 2009/10       29.09    42.06    50.22    30.22     151.59   718.5

FY 2010/11       22.42    32.42      -       -        54.84    773.34

Wii Worldwide Hardware Unit Sales (Unit:Million)

Code:
Hardware Sales   Ap-Jn    Jl-Sp    Oc-Dc    Ja-Mr     FY       LTD

FY 2006/07        -        -       3.08     2.76      5.84     5.84

FY 2007/08       3.43     3.9      6.98     4.31      18.62    24.46   

FY 2008/09       5.17     4.92     10.42    5.43      25.94    50.4

FY 2009/10       2.23     3.53     11.29    3.48      20.53    70.93

FY 2010/11       3.04     1.93      -        -        4.97     75.90

Wii Worldwide Software Unit Sales (Unit:Million)

Code:
Software Sales   Ap-Jn    Jl-Sp    Oc-Dc    Ja-Mr     FY        LTD 

FY 2006/07        -        -       16.37    12.46     28.83     28.83

FY 2007/08       15.98    21.0     47.38    35.25     119.61    148.44  

FY 2008/09       40.4     41.0     82.39    40.79     204.58    353.02

FY 2009/10       31.07    45.14    80.43    35.17     191.81    544.83 

FY 2010/11       28.17    37.04      -        -       65.21     610.04

همین جوری که می بینید wii خیلی توی فروش سخت افزار افت داشته!!
توی این سه ماهه فقط تونسته 1.93 میلیون کنسول شیپ کنه که بازم همین طور که می بینیند کمترین میزان شیپ سخت افزار از ابتدای عرضه اش داره!!!!
wii فروش سخت افزارش به 75.90 میلیون دستګاه رسیده که به نظرم در بهترین حالت یعنی ۷۵ میلیون wii در دست مردم هست.با این وجود من خیلی بعید می دونم wii بتونه بیشتر ازps2 بفروشه!!
در مورد ds هم نینتندو شاهد کاهش فروش بوده اما با توجه به نزدیک شدن به عرضه 3ds می شه اون رو یه جورایی توجیح کرد.البته ds واقعا کنسول بزرګی بود.
اینم یه سری اطلاعات از کمپانی:
- Nintendo announced its financial results for its second fiscal quarter ended September 30,2010

- Nintendo posted operating income of ¥54,232 million;the company reported a net loss of ¥2,011 million (Six Months Ended September)

- Net income fell to 23.2 billion yen ($285 million) in the three months ended in September;Operating profit fell 52 percent to 30.9 billion yen in the quarter

- For the current fiscal year ending March 31, 2011, Nintendo expects to sell 17.5 million Wiis and 23.5 million handhelds

فقط یه مورد در مورد متن بالا بګم که نینتندو انتظار شیپ کردن ۱۷.۵ میلیون دستګاه wii و ۲۳.۵ میلیون کنسول دستی را تا پايان ۳۱ مارس دارد.که بازم به نظرم یکم خوشبینانه هست.چون برای رسیدن به همیچین shipment ی باید نزدیک ۱۳ میلیون کنسول توی ۶ ماه آینده به بازار عرضه کنه!!
به نقل از:neogaf

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or