این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
چقدر به این جدول میشه اطمینان کرد ؟
VGCharts آمار دقیق نمیده. همیشه یه کم اینور اونور داره، ولی تقریبا درست و نزدیک به واقعیت است . (البته بعضی اوقات دیگه خیلی اینور اونور میشهچقدر به این جدول میشه اطمینان کرد ؟
یعنی GOW1+2+coo روی هم توی ژاپن 100 هزار تا فروختن ؟
الان نزدیک یک هفته بازی ریلیز شده!و به نسبت 2 نسخه قبل بیشتر فروخته(یک جایی خوندم اینو)یک مدتی که بگذره فروش بالا میره الان چند ساله نسخه اول ریلیز شده!نمیخوام جو رو متشنج کنم چون خودم هم یکی از طرفدارهای این کچل خان هستم ولی فروش جالبی نداشته ها.2.48 gow1 کجا 0.7 gow3 کجا؟:confused:
البت منم به این که چند سالی هست که gow1 اومده حواسم نبود ولی واقعا فکر کنم به نظر خودم نهایت تاریخ فروشی که این دست بازی ها داشته باشن 1ساله.یعنی 1سال بعد که دیگه کسی gow3نمیخره(خیلی کم شاید).حالا سوال اینجاست که به 3M میرسه؟یا همون 2.5M؟الان نزدیک یک هفته بازی ریلیز شده!و به نسبت 2 نسخه قبل بیشتر فروخته(یک جایی خوندم اینو)یک مدتی که بگذره فروش بالا میره الان چند ساله نسخه اول ریلیز شده!
اگر لطف کنید آمار فروش این بازیها رو بزارید ممنون میشم.
mw2
mw1
mag
bad company 2
![]()
BF:BC2 :
X360: 1,472,751
PS3: 940,796
MW2 :
X360: 10,119,637
PS3 : 7,358,012
MW : (تقریبی)
X360: 8,190,000
PS3: 5,080,000
MAG: (تقریبی)
PS3 : 710,000
آمار برا VGCHartz هست.
*ویرایش:
یه مساله ی جالبی برای من پیش اومده و اونم فروش خیره کننده ی FF XIII روی پلتفورم سونی هست. تو همه ی مناطق به غیر از Japan فروشش روی ps3 تقریبا 2 برابر بوده و فروش کلشم که تقریبا 4 برابر بوده !!!
فروش کم mag برام خیلی جالبه چون قبل از اینکه بخوام این بازیو بخرم کلی بحث داشتیم که این بازی حال میده یا نه.نکته جالب دیگه فروش خیلی خوب این نوع بازیها روی 360 هست فقط حیف که از لایو دیگه نمیتونم استفاده کنم.این آمار درست نیستند.
بابا من چقدر باید بګم آمار رو از vgchartz نذارید!!!
اینجا مدیر نداره!!!!
ببخشید مثل اینکه شما خیلی پرتینا!اولا که این امار ماله ps3 و 360 هستش که اگه با مال pc جمع کنیم تقریبا همون میشه که گفتی.بعدشم اماری که vgchartz میده به شدت تقریبیه و آمار بازیهایی که ملت خریدن رو نشون میده نه آماری که کمپانی شیپ میکنه!برای همینم آمار هر بازیی رو که شرکتها اعلام میکنن فروختیم از امار این سایت بیشتره چون آماره شیپ هست.این رو کی ګفته؟؟؟؟
من هم اګه بیام و یه سایت بزنم چهار تا حدس هم بزنم آمار فروش رو تقریبی درست می ګم!!!
الان به نۍر شما MW2 حدود ۱۸ میلیون فروش داشته!!!!
این آما تا اونجایی که من می دونم بیشتر از این حرف ها است.خبرش همین چند وقت قبل بیرون اومد که اکتیویژن حدود ۱میلیارد دلار از این بازی در آمد داشته.(حدود ۲ قبل ماه فکر کنم)حتی اګه قبمت فروش هر بازی رو ۵۰ دلار(که نسبتا عدد بالایی هست) در نظر بګیریم می شه چیزی حدود ۲۰ میلیون نسخه از بازی شیپ شده!!!و حداقل کم کم باید الان فروشش تا الان به اندازه همون ۲۰ میلیون که چند ماه قبل توسط اکتویژن فروخته شده باشه رسیده باشه!!تازه اګه در آمد از هر نسخه رو ۴۰ دلار (که به نظر عدد کمی می یاد یعنی تقریبا معقول هست)در نظر بګیریم می شه حدود ۲۵ میلیون نسخه!!!!تا حدود دو ماه قبل شیپ کرده!!!