این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
سونی و جیم رایان هیچ تلاشی برای دست نیافتنی شدن COD برای مایکروسافت نکردن! فقط دنبال این بودن قرارداد 3 ساله رو بکنن 10 ساله که موفق شدن.واقعا جای تعجب نداشت که سونی و جیم رایان ، چه قدر تلاش کردن تا cod نیوفته دست مایکروسافت.
موفقیت تجاریش در هر شرایطی تضمین شده است.
و همچنان در رتبه ی اول best selling استور های ps5 و ps4 هم قرار داره.
View attachment 318764
شخصا هیچ وقت به دنبال کنسول وار نبودم و الانم نیستم.همچنین میدونم درحال حاضر تیم مدیریت چقدر روی این مسئله(درست یا غلط) حساس هستش ولی واقعا فن بوی بودن بعضی جاها باعث میشه که یک فرد بیاد و تو روز روشن این دروغ رو بگه که بله اصلا به دنبال لغو و این حرفا نبوده و فقط به دنبال 10 ساله کردن قرارداد 3 ساله بوده!سونی و جیم رایان هیچ تلاشی برای دست نیافتنی شدن COD برای مایکروسافت نکردن! فقط دنبال این بودن قرارداد 3 ساله رو بکنن 10 ساله که موفق شدن.
کسی دروغی نگفته دوست عزیزشخصا هیچ وقت به دنبال کنسول وار نبودم و الانم نیستم.همچنین میدونم درحال حاضر تیم مدیریت چقدر روی این مسئله(درست یا غلط) حساس هستش ولی واقعا فن بوی بودن بعضی جاها باعث میشه که یک فرد بیاد و تو روز روشن این دروغ رو بگه که بله اصلا به دنبال لغو و این حرفا نبوده و فقط به دنبال 10 ساله کردن قرارداد 3 ساله بوده!
View attachment 318790
همین یکم بالاتر تو همین صفحه و صفحه قبلش طرف میاد میگه فروشش 25 درصد کم شده ولی نمیاد بگه فروش فیزیکی بازی کم شده نه فروش کل این قسمت.(خجالت هم که اصلا هیچ).ببینید من خودم آخرین کالافی که بازی کردم ghost بود.مطلقا بعدش هیچ کدوم رو بازی نکردم.شخصا به کالاف علاقه زیادی دارم خودم ولی تعارف نداریم،اگه همچین وقاحتی انجام داده(قالب کردن یک dlc به عنوان کمپین اصلی بازی) باید به قول معروف نقره داغش کرد.(حداقل در حد کلام و امتیازها چون فروشش شاید همچنان بالا باشه برای خریداران و علاقه مندان و اونا شاید با متای 30 هم منصرف نشن یه عدشون)
میشه حدس هایی راجب آینده زد که فروش سری در آینده به چه شکل خواهد بود ولی این که یه همچین دروغی رو زمانی بگیم که حتی مهر قرارداد هم هنوز خشک نشده واقعا حیرت انگیزه!
اگه منظورت من بودم که باید بگم حجالت رو اکتیویژن باید بکشه که با این اشغالی که درست کرده باعث شده فروش فیزیکی تو بریتانیا ۲۵٪ ( خیلی شدید ) کاهش پیدا کنه و همینطور فن هاش خجالت بکشن که همچین اشغالی از سمت کمپانی دریافت کردن .شخصا هیچ وقت به دنبال کنسول وار نبودم و الانم نیستم.همچنین میدونم درحال حاضر تیم مدیریت چقدر روی این مسئله(درست یا غلط) حساس هستش ولی واقعا فن بوی بودن بعضی جاها باعث میشه که یک فرد بیاد و تو روز روشن این دروغ رو بگه که بله اصلا به دنبال لغو و این حرفا نبوده و فقط به دنبال 10 ساله کردن قرارداد 3 ساله بوده!
View attachment 318790
همین یکم بالاتر تو همین صفحه و صفحه قبلش طرف میاد میگه فروشش 25 درصد کم شده ولی نمیاد بگه فروش فیزیکی بازی کم شده نه فروش کل این قسمت.(خجالت هم که اصلا هیچ).ببینید من خودم آخرین کالافی که بازی کردم ghost بود.مطلقا بعدش هیچ کدوم رو بازی نکردم.شخصا به کالاف علاقه زیادی دارم خودم ولی تعارف نداریم،اگه همچین وقاحتی انجام داده(قالب کردن یک dlc به عنوان کمپین اصلی بازی) باید به قول معروف نقره داغش کرد.(حداقل در حد کلام و امتیازها چون فروشش شاید همچنان بالا باشه برای خریداران و علاقه مندان و اونا شاید با متای 30 هم منصرف نشن یه عدشون)
میشه حدس هایی راجب آینده زد که فروش سری در آینده به چه شکل خواهد بود ولی این که یه همچین دروغی رو زمانی بگیم که حتی مهر قرارداد هم هنوز خشک نشده واقعا حیرت انگیزه!
شکی نیست که از نسخه قبلی کمتر میفروشه چون حتی Red Dead Redemption 2 هم ازش کمتر فروخته (هفته اول) قرار هم نیست کالاف هر سال رکورد نسخه قبلیش رو بزنه تا طرفدارش خجالت نکشن ولی حتی اگر فروشش 50 درصد هم از MW2 کمتر بشه بازم از خیلی بازی ها بیشتر میشه.اگه منظورت من بودم که باید بگم حجالت رو اکتیویژن باید بکشه که با این اشغالی که درست کرده باعث شده فروش فیزیکی تو بریتانیا ۲۵٪ ( خیلی شدید ) کاهش پیدا کنه و همینطور فن هاش خجالت بکشن که همچین اشغالی از سمت کمپانی دریافت کردن .
تا دیروز که همین ۲۵٪ کاهش فروش رو گردن نمیگرفتید و میگفتید آمار رسمی نیست و فلان و … الانم که میگید فیزیکی هست و …
ما صبرمون زیاده و آماره رسمی از فروش کلی میاد و به هر حال درصد بالا پایینش رو هم میبینیم و اون موقع است که ببینیم شما هم خجالت اره یا هیچ .
طبیعتا که اگه تونست از نسخه قبلی اش بیشتر بفروشه و موفق تر باشه شخص خود من بابت این حرفام خجالت زده خواهم بود
بر منکرش لعنت . بعله همینطور هست که ۵۰٪ فروش MW2 از بسیاری بازی ها بیشتر هست .شکی نیست که از نسخه قبلی کمتر میفروشه چون حتی Red Dead Redemption 2 هم ازش کمتر فروخته (هفته اول) قرار هم نیست کالاف هر سال رکورد نسخه قبلیش رو بزنه تا طرفدارش خجالت نکشن ولی حتی اگر فروشش 50 درصد هم از MW2 کمتر بشه بازم فروشش از خیلی بازی ها بیشتر میشه.
وضع forza خیلی وخیمه...
در فروش هفتگی UK هم کلا چارت نشد .وضع forza خیلی وخیمه...
رفیق این واگعیه یا کیکه ؟ جدی میگم . آخه خود فروش Xone افتضاح بود نسبت به نسل قبلش بعد الان سری اس و ایکس که انقدر هایپ و دبدبه کبکبه پشتشه از اونم کمتر فروخته ؟فروش YTD تا اکتبر (آمریکا)
2023 PS5 ~4.24M
2023 XBS ~2.19M
مقایسه با سال 2016
2016 PS4 ~2.41M
2016 XBO ~2.22M
بعد از 36 ماه مقایسه وضعیت فروش PS4 با PS5 و XONE با XSX/S:
PS5 ~16.16M
PS4 ~14.83M
XBO ~13.33M
XBS ~11.86M
در بازار آمریکا، پلی استیشن 5 حالا 9 درصد بیشتر از PS4 در همون بازه زمانی فروخته و ایکس باکس نسل جدید 11 درصد فروش کمتری رو نسبت به XONE تجربه کرده!