آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

View attachment 302203

تو ژاپن پیش فروش Pikmin 4 (بر اساس آمار خرده COMG) سه برابر Pikmin 3 Deluxe برآورد شده
این با میزان پیش فروش های Final Fantasy XVI تو همین فروشگاه برابری می کنه

Pikmin 3 Deluxe موفق ترین بازی سری پیکمین به لحاظ تجاری بود و تو ژاپن به صورت فیزیک بالای 700,000 نسخه فروش داشت
به جز Hey Pikmin کل بازیای Pikmin روی سیستم‌هایی بودن که فروش و کاربر فعال خیلی کمی داشتن. اولین باره که یه Pikmin کامل و درست حسابی روی یه سیستم پرفروش داره عرضه میشه.

اول اینکه: من چندسالیه که اکانت بازیسنتر دارم ولی خب حقیقتش نهایتا یک ماهه که میام اینجا و فعالیت میکنم و چون توی پست اول هم اشاره ای به VGChartz نشده بود نمی دونستم که نباید از مطالبش استفاده بشه (مطمئنا نه من نه هیچکس دیگه اول که میاد کل 1298 صفحه مطالب رو نمیخونه تا با حساسیت های کامیونیتی آشنا بشه) پس عذرخواهی منو قبول کنین.
من صرفا چیزی که به نظرم جالب اومده بود رو خواستم با بقیه هم به اشتراک بزارم (در این مورد شفاف سازی کنم چون هوادار گرن توریسمو هستم و این سری همیشه توی سال انتشارش یه جهش بزرگ توی آمار اروپا و اقیانوسیه سونی به وجود میاره ولی این آمار چیز برعکسی رو نشون میداد برام جالب و عجیب بود

مگه نمیدونی هرجا بده سونی رو بگه معتبر میشه؟ :D
دوم اینکه برای من کل صنعت گیم مطلقا فقط توی نرم افزار و خود بازیا خلاصه میشه، فلذا اینکه چه چیزی بین کنسول ها و مقایسه هاشون و... اتفاق میفته برای من هیچ اهمیتی نداره. پس لطف کنید آیدی من رو به خاطر بسپارین و دیگه درمورد مطالبی که ارسال میکنم هیچگونه کوت مربوط به کنسولز وار نفرستین. ممنون.

اول اینکه: من چندسالیه که اکانت بازیسنتر دارم ولی خب حقیقتش نهایتا یک ماهه که میام اینجا و فعالیت میکنم و چون توی پست اول هم اشاره ای به VGChartz نشده بود نمی دونستم که نباید از مطالبش استفاده بشه (مطمئنا نه من نه هیچکس دیگه اول که میاد کل 1298 صفحه مطالب رو نمیخونه تا با حساسیت های کامیونیتی آشنا بشه) پس عذرخواهی منو قبول کنین.
من صرفا چیزی که به نظرم جالب اومده بود رو خواستم با بقیه هم به اشتراک بزارم (در این مورد شفاف سازی کنم چون هوادار گرن توریسمو هستم و این سری همیشه توی سال انتشارش یه جهش بزرگ توی آمار اروپا و اقیانوسیه سونی به وجود میاره ولی این آمار چیز برعکسی رو نشون میداد برام جالب و عجیب بود

دوم اینکه برای من کل صنعت گیم مطلقا فقط توی نرم افزار و خود بازیا خلاصه میشه، فلذا اینکه چه چیزی بین کنسول ها و مقایسه هاشون و... اتفاق میفته برای من هیچ اهمیتی نداره. پس لطف کنید آیدی من رو به خاطر بسپارین و دیگه درمورد مطالبی که ارسال میکنم هیچگونه کوت مربوط به کنسولز وار نفرستین. ممنون.
امار VG CHATzمعتبر نبست

و‌ راجبع فر‌وش PS5یه اوصبح برات بدم دفیقا تا یه سال پیش کلا کنسول کم یاب بود به دلیل کرونا تولید کنسول کم بود و هیچ جا پیدا تمی شد

الان نزدیک یه سال هست که سونی تونست تولید رو‌ افرایش بده و خواسته بازار تامین کنه و تو هر بازاری که امار منتشر میشه فروش PS5به شکل عجیبی بالا هست

20 بازی پر فروش اروپا طی 6 ماهه اول سال به گزارش گیم اینداستری
سه بازی TOTK، Mario Kart 8 و NS Sports بدون در نظر گرفتن فروش دیجیتال هستن
1Hogwarts Legacy
2Diablo IV
3FIFA 23
4The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
5Grand Theft Auto V
6Call of Duty: Modern Warfare II
7Red Dead Redemption 2
8Star Wars Jedi: Survivor
9NBA 2K23
10Resident Evil 4
11Gof of War Ragnarok
12Mario Kart 8 Deluxe
13Dead Island 2
14The Last of Us: Part II
15Far Cry 6
16Final Fantasy XVI
17Assassin's Creed Valhalla
18Nintendo Switch Sports
19Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
20Grand Theft Auto Online

20 بازی پر فروش اروپا طی 6 ماهه اول سال به گزارش گیم اینداستری
سه بازی TOTK، Mario Kart 8 و NS Sports بدون در نظر گرفتن فروش دیجیتال هستن
1Hogwarts Legacy
2Diablo IV
3FIFA 23
4The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
5Grand Theft Auto V
6Call of Duty: Modern Warfare II
7Red Dead Redemption 2
8Star Wars Jedi: Survivor
9NBA 2K23
10Resident Evil 4
11Gof of War Ragnarok
12Mario Kart 8 Deluxe
13Dead Island 2
14The Last of Us: Part II
15Far Cry 6
16Final Fantasy XVI
17Assassin's Creed Valhalla
18Nintendo Switch Sports
19Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
20Grand Theft Auto Online
یعنی HOG WARTSاون صدر می بینم جگرم حال میاد
که مشتی شد بر سک صورت این حامیان رنکین کمونی 😂😂😂

فک کنم بالای 100هزار بار تا بحال گفته شده که این سایت نامعتبره و ازش آمار گذاشتن ممنوعه، عجیبه که هنوزم داره بهش استناد میشه!

نامعتبر چیه، شما ببین گرگ خیابون پاستور نظرش چیه و چی میگه. همون قطعا درسته.

اینکه برای من کل صنعت گیم مطلقا فقط توی نرم افزار و خود بازیا خلاصه میشه، فلذا اینکه چه چیزی بین کنسول ها و مقایسه هاشون و... اتفاق میفته برای من هیچ اهمیتی نداره. پس لطف کنید آیدی من رو به خاطر بسپارین و دیگه درمورد مطالبی که ارسال میکنم هیچگونه کوت مربوط به کنسولز وار نفرستین. ممنون.
خطاب من شما نبودی داداش، خودش میدونه 😁
کلا اگه فروش نسبت به پی اس ۴ کمتر هم باشه طبیعیه، چون تا همین پارسال خط تولید مشکلات جدی داشت و کنسول های کمی روانه بازار میشد که چند وقته این مشکل برطرف شده و دوباره چارتهای فروش‌ رو به نفع خودش تغییر داده

• Like
Reactions: Roozbeh7
مگه هاگوارتز توی خودش قابلیت ساخت کاراکتر های LGBT نداره؟
من که بازیش نکردم هنوز

ولی به دلیل صبحت های خالق هری پاتر خانم رولینگ‌
حامیان رنگین کمونی بازی رو کوبیدن و گفتن نباید کسی این بازی رو بخره و جو‌ بدی علیش درست کردن

بابت این گفتم

خیلی دوست دارم ببینم بعد از اومدن GTA VI، وضعیت GTA V در جداول فروش و امار چه تغییری میکنه، قطعا مثل PS2 نمیشه که تا مدت ها از PS3 بالاتر بود، اما در کل خیلی باحال میشه ببینیم رقابت نسل های قبلی راک استار، با نسل جدید خودش، به کجا میکشه،

فکر کنم تا حد زیادی به در دسترس بودن بخش "انلاین" در روز اول هم ربط داشته باشه، باز هم جالبه، چون انلاین GTA V چنان غولی شده که واقعا باحال میشه ببینیم راک استار چطور میخواد نسخه جدید و نسل جدیدش رو ارائه کنه... و چطور میخواد این n میلیون نفر رو وادار به کوچ به نسخه جدید و خرج اولیه خرید بازی و کلی چیز دیگه کنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or