این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
به جز Hey Pikmin کل بازیای Pikmin روی سیستمهایی بودن که فروش و کاربر فعال خیلی کمی داشتن. اولین باره که یه Pikmin کامل و درست حسابی روی یه سیستم پرفروش داره عرضه میشه.View attachment 302203
تو ژاپن پیش فروش Pikmin 4 (بر اساس آمار خرده COMG) سه برابر Pikmin 3 Deluxe برآورد شده
این با میزان پیش فروش های Final Fantasy XVI تو همین فروشگاه برابری می کنه
Pikmin 3 Deluxe موفق ترین بازی سری پیکمین به لحاظ تجاری بود و تو ژاپن به صورت فیزیک بالای 700,000 نسخه فروش داشت
دوم اینکه برای من کل صنعت گیم مطلقا فقط توی نرم افزار و خود بازیا خلاصه میشه، فلذا اینکه چه چیزی بین کنسول ها و مقایسه هاشون و... اتفاق میفته برای من هیچ اهمیتی نداره. پس لطف کنید آیدی من رو به خاطر بسپارین و دیگه درمورد مطالبی که ارسال میکنم هیچگونه کوت مربوط به کنسولز وار نفرستین. ممنون.مگه نمیدونی هرجا بده سونی رو بگه معتبر میشه؟
امار VG CHATzمعتبر نبستاول اینکه: من چندسالیه که اکانت بازیسنتر دارم ولی خب حقیقتش نهایتا یک ماهه که میام اینجا و فعالیت میکنم و چون توی پست اول هم اشاره ای به VGChartz نشده بود نمی دونستم که نباید از مطالبش استفاده بشه (مطمئنا نه من نه هیچکس دیگه اول که میاد کل 1298 صفحه مطالب رو نمیخونه تا با حساسیت های کامیونیتی آشنا بشه) پس عذرخواهی منو قبول کنین.
من صرفا چیزی که به نظرم جالب اومده بود رو خواستم با بقیه هم به اشتراک بزارم (در این مورد شفاف سازی کنم چون هوادار گرن توریسمو هستم و این سری همیشه توی سال انتشارش یه جهش بزرگ توی آمار اروپا و اقیانوسیه سونی به وجود میاره ولی این آمار چیز برعکسی رو نشون میداد برام جالب و عجیب بود
دوم اینکه برای من کل صنعت گیم مطلقا فقط توی نرم افزار و خود بازیا خلاصه میشه، فلذا اینکه چه چیزی بین کنسول ها و مقایسه هاشون و... اتفاق میفته برای من هیچ اهمیتی نداره. پس لطف کنید آیدی من رو به خاطر بسپارین و دیگه درمورد مطالبی که ارسال میکنم هیچگونه کوت مربوط به کنسولز وار نفرستین. ممنون.
1 | Hogwarts Legacy |
2 | Diablo IV |
3 | FIFA 23 |
4 | The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom |
5 | Grand Theft Auto V |
6 | Call of Duty: Modern Warfare II |
7 | Red Dead Redemption 2 |
8 | Star Wars Jedi: Survivor |
9 | NBA 2K23 |
10 | Resident Evil 4 |
11 | Gof of War Ragnarok |
12 | Mario Kart 8 Deluxe |
13 | Dead Island 2 |
14 | The Last of Us: Part II |
15 | Far Cry 6 |
16 | Final Fantasy XVI |
17 | Assassin's Creed Valhalla |
18 | Nintendo Switch Sports |
19 | Tom Clancy's Rainbow Six: Siege |
20 | Grand Theft Auto Online |
یعنی HOG WARTSاون صدر می بینم جگرم حال میاد20 بازی پر فروش اروپا طی 6 ماهه اول سال به گزارش گیم اینداستری
سه بازی TOTK، Mario Kart 8 و NS Sports بدون در نظر گرفتن فروش دیجیتال هستن
1 Hogwarts Legacy 2 Diablo IV 3 FIFA 23 4 The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom 5 Grand Theft Auto V 6 Call of Duty: Modern Warfare II 7 Red Dead Redemption 2 8 Star Wars Jedi: Survivor 9 NBA 2K23 10 Resident Evil 4 11 Gof of War Ragnarok 12 Mario Kart 8 Deluxe 13 Dead Island 2 14 The Last of Us: Part II 15 Far Cry 6 16 Final Fantasy XVI 17 Assassin's Creed Valhalla 18 Nintendo Switch Sports 19 Tom Clancy's Rainbow Six: Siege 20 Grand Theft Auto Online
فک کنم بالای 100هزار بار تا بحال گفته شده که این سایت نامعتبره و ازش آمار گذاشتن ممنوعه، عجیبه که هنوزم داره بهش استناد میشه!
خطاب من شما نبودی داداش، خودش میدونهاینکه برای من کل صنعت گیم مطلقا فقط توی نرم افزار و خود بازیا خلاصه میشه، فلذا اینکه چه چیزی بین کنسول ها و مقایسه هاشون و... اتفاق میفته برای من هیچ اهمیتی نداره. پس لطف کنید آیدی من رو به خاطر بسپارین و دیگه درمورد مطالبی که ارسال میکنم هیچگونه کوت مربوط به کنسولز وار نفرستین. ممنون.
مگه هاگوارتز توی خودش قابلیت ساخت کاراکتر های LGBT نداره؟یعنی HOG WARTSاون صدر می بینم جگرم حال میاد
که مشتی شد بر سک صورت این حامیان رنکین کمونی
من که بازیش نکردم هنوزمگه هاگوارتز توی خودش قابلیت ساخت کاراکتر های LGBT نداره؟
استریت فایتر خیلی خوب داره عمل میکنه