این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
بیشتر قدرت گاچا و انیمه هازبندو و وایفو ها!این آمار قشنگ برتری مالی بازار موبایل گیمینگ رو نشون میده
برای اولین بار در طول عمرم میبینم اسکوئر درمورد آمار فروش یه بازی منطقی رفتار کردهSE تاکید داره که فروش FF XVI رضایت بخش هست و بر اساس فن بیس PS5 خوب می فروشه و به اهداف فروشش رسیده.
قبلا بلومبرگ در گزارشی از افت شدید فروش این بازی در هفته دوم عرضش در ژاپن خبر داده بود و گزارش هایی هم منتشر شده بود که FF XVI فروشش رضایت بخش نبوده.
FF XVI در هفته اول عرضش 3 میلیون نسخه فروخته.
برای مقایسه:
FF VII Remake در 3 روز اول عرضش 3.5 میلیون نسخه فروخته. (انحصاری PS4)
FF XV در روز اول عرضش 5 میلیون نسخه فروخته. (عرضه هم زمان بر روی PS4 و Xbox One)
البته زمان FF7 کنسول بیشتری فروخته شده بود، که به نسبت میشه گفت 16 خیلی خوب عمل کردهSE تاکید داره که فروش FF XVI رضایت بخش هست و بر اساس فن بیس PS5 خوب می فروشه و به اهداف فروشش رسیده.
قبلا بلومبرگ در گزارشی از افت شدید فروش این بازی در هفته دوم عرضش در ژاپن خبر داده بود و گزارش هایی هم منتشر شده بود که FF XVI فروشش رضایت بخش نبوده.
FF XVI در هفته اول عرضش 3 میلیون نسخه فروخته.
برای مقایسه:
FF VII Remake در 3 روز اول عرضش 3.5 میلیون نسخه فروخته. (انحصاری PS4)
FF XV در روز اول عرضش 5 میلیون نسخه فروخته. (عرضه هم زمان بر روی PS4 و Xbox One)
آره فکر کنم منم اولین باره که میبینم در مورد فروش نگفتن پایین تر از سطح انتظاربرای اولین بار در طول عمرم میبینم اسکوئر درمورد آمار فروش یه بازی منطقی رفتار کرده
علتش اینه که ceo عوض شده!آره فکر کنم منم اولین باره که میبینم در مورد فروش نگفتن پایین تر از سطح انتظار
گنشین روی pc و کنسول هم با همون قدرت داره پیش میره.... ولی من فکر میکردم که بعد از سال اول گنشین افت میکنه مخاطب و فروشش، ولی هر سال داره وحشی تر میشهروزنامه GuamGaming چین آمار درآمد و سودآوری استودیو miHoYo رو نشر داده.
این استودیو چینی در آمد 3.83 میلیارد دلاری رو طی سال گذشته داشته که از این رقم 2.26 میلیارد دلار سود خالص بود.
برای مقایسه یه آمار از سود بعضی کمپانی های بزرگ دیگه اینطوریه که:
اکتیویژن 1.51میلیارد دلار سود خالص
الکترونیک آرتز 802 میلیون دلار سود خالص
امبریسر گروپ: 417 میلیون دلار سود خالص
تیک تو : 1.12 میلیارد دلار ضرر خالص
یوبیسافت: 532.3 میلیون دلار ضرر خالص
این آمار قشنگ برتری مالی بازار موبایل گیمینگ رو نشون میده
نامعتبر....خب VGChartz بر اساس تخمین خودش این آمار رو برای فروش دوتا کنسول PS4 و PS5 توی اروپا در مدت 32 ماه منتشر کرده.
Ps4: 17.17 M
PS5: 12.9M
بعد از 32 ماه کنسول PS5 عملکرد حدود 5.08 میلیون ضعیف تری از PS4 توی اروپا که همیشه قوی ترین ریجن کنسول های سونی بوده داشته.
گفتم "تخمین"نامعتبر....
کلا این سایت کارش حدس زدنه....قدیما بود تو پست اول که ندارید ازش...نمیدونم چرا نیست دیگه!
فک کنم بالای 100هزار بار تا بحال گفته شده که این سایت نامعتبره و ازش آمار گذاشتن ممنوعه، عجیبه که هنوزم داره بهش استناد میشه!Vgchartz
نا معتبر نيست
احتمالا با يكي ديگه اشتباه گرفتي
مگه نمیدونی هرجا بده سونی رو بگه معتبر میشه؟فک کنم بالای 100هزار بار تا بحال گفته شده که این سایت نامعتبره و ازش آمار گذاشتن ممنوعه، عجیبه که هنوزم داره بهش استناد میشه!