آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

SE تاکید داره که فروش FF XVI رضایت بخش هست و بر اساس فن بیس PS5 خوب می فروشه و به اهداف فروشش رسیده.
قبلا بلومبرگ در گزارشی از افت شدید فروش این بازی در هفته دوم عرضش در ژاپن خبر داده بود و گزارش هایی هم منتشر شده بود که FF XVI فروشش رضایت بخش نبوده.
FF XVI در هفته اول عرضش 3 میلیون نسخه فروخته.
برای مقایسه:
FF VII Remake در 3 روز اول عرضش 3.5 میلیون نسخه فروخته. (انحصاری PS4)
FF XV در روز اول عرضش 5 میلیون نسخه فروخته. (عرضه هم زمان بر روی PS4 و Xbox One)

SE تاکید داره که فروش FF XVI رضایت بخش هست و بر اساس فن بیس PS5 خوب می فروشه و به اهداف فروشش رسیده.
قبلا بلومبرگ در گزارشی از افت شدید فروش این بازی در هفته دوم عرضش در ژاپن خبر داده بود و گزارش هایی هم منتشر شده بود که FF XVI فروشش رضایت بخش نبوده.
برای مقایسه:
FF XV در روز اول عرضش 5 میلیون نسخه فروخته. (عرضه هم زمان بر روی PS4 و Xbox One)
برای اولین بار در طول عمرم میبینم اسکوئر درمورد آمار فروش یه بازی منطقی رفتار کرده

برای مقایسه:
البته زمان FF7 کنسول بیشتری فروخته شده بود، که به نسبت میشه گفت 16 خیلی خوب عمل کرده
ولی یه حسی بهم میگه Rebirth فروشش یا حداقل فروش اولیه از ریمیک کمتر میشه:-" ایندفعه نه به خاطر IB ، به خاطر فروکش کردن بخشی از هایپ بالاخره ریمیک شدن بازی + مخالفان تغییرات بازی:-"
امیدوارم اشتباه کنم:-"

اون FF15 هم فکر کنم جزو پرفروش ترین بازی های سری باشه و فکر نکنم به این زودیا باز FFی بسازن اندازه اون بترکونه تو فروش:دی هایپ بازی از ده سال قبلش بسی زیاد بود:دی

برای اولین بار در طول عمرم میبینم اسکوئر درمورد آمار فروش یه بازی منطقی رفتار کرده
آره فکر کنم منم اولین باره که میبینم در مورد فروش نگفتن پایین تر از سطح انتظار:))

آره فکر کنم منم اولین باره که میبینم در مورد فروش نگفتن پایین تر از سطح انتظار:))
علتش اینه که ceo عوض شده!
و از لحاظ تجاری و بحث تو بازار سهام اصلا درست نیس هی سره هر لانچ بیای بگی پایین تر از انتظاراتمون بود:دی(انقدر صداقت لازم نیست:دی)
و خوب همین جو منفی که خوده اسکوئر قبلا راه می نداخت! همون اندک فروش در دراز مدت بازیو می کشت
و خوب مدیر قبلی(ماتسودا) تو فکرش این بود که ارقام بازی هامون باید مثل rpg ساز های معروف غربی باشه که خوب در اشتباه بودن و اصلا فرایند اشتباهی رو جلو می بردن:دی
.
.
در مورد فروش ریبرث هم حداقل تو لانچ منم باهات هم نظرم!
کلا حماقت محض بود نام ریبرث!
هر چند واژه ریمیک به معنای بازسازی گیم نبود
بلکه به معنی بازسازی شدن دنیای vii بود
و ریبرث هم معنای داستانی پشتشه!
ولی از لحاظ مارکتینگ حرکت بسیار بسیار بسیار اشتباهی هست(خارج از این اکثر سیکوئل های هر شماره FF از نسخه اولیه کمتر فروختن! و اگه همین تیم بره یهو FF X-3 بزنه باز همونم یک شکست تجاری خواهد بود،حالا تو بحث ریبرث اینا نه تنها شماره نزاشتن بلکه با همچین پسوندی کار رو سخت تر از سیکوئل های عادی برای فروش کردن!)
(بعد از اوردن سوکن از کپکام، باید دو سه نفر از اعضای ارشد مارکتینگ کپکامم اسکوئر جذب کنه:دی)

روزنامه GuamGaming چین آمار درآمد و سودآوری استودیو miHoYo رو نشر داده.
این استودیو چینی در آمد 3.83 میلیارد دلاری رو طی سال گذشته داشته که از این رقم 2.26 میلیارد دلار سود خالص بود.
برای مقایسه یه آمار از سود بعضی کمپانی های بزرگ دیگه اینطوریه که:

اکتیویژن 1.51میلیارد دلار سود خالص
الکترونیک ‌‌آرتز 802 میلیون دلار سود خالص
امبریسر گروپ: 417 میلیون دلار سود خالص
تیک تو : 1.12 میلیارد دلار ضرر خالص
یوبیسافت: 532.3 میلیون دلار ضرر خالص

این آمار قشنگ برتری مالی بازار موبایل گیمینگ رو نشون میده
گنشین روی pc و کنسول هم با همون قدرت داره پیش میره.... ولی من فکر میکردم که بعد از سال اول گنشین افت میکنه مخاطب و فروشش، ولی هر سال داره وحشی تر میشه 😂

• Smile
Reactions: Ffmmdreza
خب VGChartz بر اساس تخمین خودش این آمار رو برای فروش دوتا کنسول PS4 و PS5 توی اروپا در مدت 32 ماه منتشر کرده.

Ps4: 17.17 M
PS5: 12.9M

بعد از 32 ماه کنسول PS5 عملکرد حدود 5.08 میلیون ضعیف تری از PS4 توی اروپا که همیشه قوی ترین ریجن کنسول های سونی بوده داشته.

• Like
Reactions: Wolff
خب VGChartz بر اساس تخمین خودش این آمار رو برای فروش دوتا کنسول PS4 و PS5 توی اروپا در مدت 32 ماه منتشر کرده.

Ps4: 17.17 M
PS5: 12.9M

بعد از 32 ماه کنسول PS5 عملکرد حدود 5.08 میلیون ضعیف تری از PS4 توی اروپا که همیشه قوی ترین ریجن کنسول های سونی بوده داشته.
نامعتبر....
کلا این سایت کارش حدس زدنه....قدیما بود تو پست اول که ندارید ازش...نمی‌دونم چرا نیست دیگه!

Vgchartz

نا معتبر نيست
احتمالا با يكي ديگه اشتباه گرفتي
فک کنم بالای 100هزار بار تا بحال گفته شده که این سایت نامعتبره و ازش آمار گذاشتن ممنوعه، عجیبه که هنوزم داره بهش استناد میشه!

فک کنم بالای 100هزار بار تا بحال گفته شده که این سایت نامعتبره و ازش آمار گذاشتن ممنوعه، عجیبه که هنوزم داره بهش استناد میشه!
مگه نمیدونی هرجا بده سونی رو بگه معتبر میشه؟ :دی

1690122844216.png

تو ژاپن پیش فروش Pikmin 4 (بر اساس آمار خرده COMG) سه برابر Pikmin 3 Deluxe برآورد شده
این با میزان پیش فروش های Final Fantasy XVI تو همین فروشگاه برابری می کنه

Pikmin 3 Deluxe موفق ترین بازی سری پیکمین به لحاظ تجاری بود و تو ژاپن به صورت فیزیک بالای 700,000 نسخه فروش داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or