این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اره میانگین 10 میلیون برای هر نسخه خیلی هم خوبه ولی وقتی با بازی مثه هورایزن مقایسش میکنی (که کیفیت کلی کمتری داره) می بینی جا برای فروش بیشتر داشتهتقریبا هر شماره 10 میلیون نسخه فروخته که اصلا بد نیست. الان یه سری بازی ها انقدر دیوانه وار میفروشن که دیگه 40 50 میلیون نسخه برای یک فرنچایز واسمون کم به نظر میاد مثلا فروش 180 میلیونی GTAV
انچارتد و گاد سه نسخه اول فروش خفنی نداشتن، برای همین فروش کلی سری ونسخههای ps4 رو پایین کشیدنبا انتشار نسخه بعدی اسپایدر من این فرانچایز راحت فروش 60 میلیونی رو تو دو سه سال رد خواهد کرد که برای یه بازی سینگل داستانی اونم فقط تو دو شماره عالیه.بیخود نیس که سونی سراغ ولورین هم رفته (درسته محبوبیتش به اسپایدی نمیرسه ولی بازم با کیفیتی که اینسامنیاک بازی ابر قهرمانی میسازه حتما فروش عالی میکنه)
هورایزن هم خداییش به نسبت کیفیتش عالی فروخته ...
این وسط بنظرم میزان فروش انچارتد خیلی میتونست بهتر باشه
.
رفیق درستش این هست.این که شما گذاشتید رو اگر توی Reset Era بگذارید بن می شوید!!!بزرگترین لانچ های فیزیکی و فروش رتبه اول کشور انگلستان تا به این جای سال (6 ماهه اول)
View attachment 298825
تو مغز اینا چی میگذره ؟رفیق درستش این هست.این که شما گذاشتید رو اگر توی Reset Era بگذارید بن می شوید!!!
فکر میکنم از پایین ترین پیش بینی ها هم پایین تره این آمارطبق بنری که ماکروسافت در یکی از فستیوال های گیمینگ برزیل گذاشته تا به اینجا امار فروش کنسولهای نسل نه و هشت Xbox به شرح زیر هستش:
View attachment 299283
58 میلیون Xbox one
21 میلیون Xbox Series X|S
رفیق البته این آمار مشخص نیست مربوط به چه بازه زمانی هست.آخرین آمار رسمی سونی مربوط به ۳۸ میلیون تا آوریل بوده است،این هم ممکن است مربوط به همین زمان باشد.با توجه به اینکه مایکروسافت سال گذشته بازی سیستم سلر خاصی نداشت،به نظر بنده انتظار بیشتری هم نباید از فروش کنسول داشت.باید دید عرضه Starfield چه تاثیری بر فروش کنسول می گذارد.فکر میکنم از پایین ترین پیش بینی ها هم پایین تره این آمار
۲۱ میلیون در مقابل فروش الانِ ۴۴-۴۵ میلیونی PS5 عملا یعنی شکست کامل...
واقعا فقط گیم پسه که مایکرو رو تو بازی نگه داشته
یعنی ۲برابر کمتر از Ps5فروش رفتهطبق بنری که ماکروسافت در یکی از فستیوال های گیمینگ برزیل گذاشته تا به اینجا امار فروش کنسولهای نسل نه و هشت Xbox به شرح زیر هستش:
View attachment 299283
58 میلیون Xbox one
21 میلیون Xbox Series X|S