این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اینایی که برای سوییچ زدین همشون باندل کنسول بودن این سبک سیاه نمایی نینتندو همیشه برای امار بوده
اخه نینتندو نصف بیشتر فروشش هاش روی باندل هاشه یادمه نسل قبلی اکثر باندل ماریو بودن می گفت 50 میلیون فروختهman I'm dumb... I can't even see if you're joking or not
من اگه هیت داشتم بهش توی این چند ماه 2 تا وی از ایران با یک عدد NEW 3DS XL که از خارج به قیمت 300 دلارم برام اب خورد نمی خریدم من حتی دستگاه سوییچ با کیت هکشم اینجا فروختمهیت یه سری به نینتندو در پوست و گوشتشونه هر چقدرم سعی میکنن مثلا خودشون رو منطقی نشون بدن تو تاپیکا و مثلا زیرپوستی ترول میکنن، بازم یجا مثل الان بالاخره وا میدن و به خزئبل گویی محض روی میارن
طرف تو همه تاپیکهای نینتندو فقط داره نفرت افکنی میکنه چشم هم نداره ببینه فروش بازیها و کنسولش چقدره.... pathetic
مورد دیگه ای هم که هست، سوییچ زیاد بازیه تردپارتی رو کنسولش نداره و تمام سافتوری که میفروشه بازی های خودشن، اما رو کنسول های دیگه اینطور نیست، فرست پارتی ها شاید 20 درصد بازی های فروخته شده رو کنسولشونم نشه به همین خاطر از نظر دلاری، درآمد سونی از نینتندو بیشتره چون درصدی هم از اون بازیا برای پلتفرم هولدره!اینایی که برای سوییچ زدین همشون باندل کنسول بودن این سبک سیاه نمایی نینتندو همیشه برای امار بوده
اما شماها چرا فن هستید چون انتقاد اسمش می ذارید هیت یعنی فقط بلدید تعریف کنید نه انتقاد شماها گناهتون از هیترها هم حتی بیشتره
شما چهار جا شما دو نفر بهم نشان بدید که از نینتندو بد گفتید یا انتقاد کردید فقط در حال تعریف کردنید اما من نه به موقعش تعریف می کنم به موقعش هم می کوبم حقیقت رو می گم
این یکی از پستهای من در چند هفته گذشته در مورد گوه کاری های نینتندو. در نتیجه خیر، ما چشم و گوش بسته نیستیم. ولی کسی که راه به راه میاد توی تاپیک های نینتندو تحلیل های آبگوشتی میکنه تهش هم میگه این میزان فروش سیاه نماییه فقط داره خودشو خالی میکنه. اینا اسمش انتقاد نیست قاطیشون نکن با هم.نینتندو هر چند وقت یبار این گوه بازیاشو شروع میکنه میزنه یه سری رو به فنا میده. الانم چون نزدیک اومدن زلداس دوباره جو گرفتتشون شروع کردن به این حملات. واقعا در این زمینه بشدت کمپانی مزخرف و مریضین
اما به نظر من کسی که لوگوی سونیک می ذاره بعد میاد از نیننتدو طرفداری می کنه باید دارش بزنیماین یکی از پستهای من در چند هفته گذشته در مورد گوه کاری های نینتندو. در نتیجه خیر، ما چشم و گوش بسته نیستیم. ولی کسی که راه به راه میاد توی تاپیک های نینتندو تحلیل های آبگوشتی میکنه تهش هم میگه این میزان فروش سیاه نماییه فقط داره خودشو خالی میکنه. اینا اسمش انتقاد نیست قاطیشون نکن با هم.
اخه نینتندو نصف بیشتر فروشش هاش روی باندل هاشه یادمه نسل قبلی اکثر باندل ماریو بودن می گفت 50 میلیون فروخته
مورد دیگه ای هم که هست، سوییچ زیاد بازیه تردپارتی رو کنسولش نداره و تمام سافتوری که میفروشه بازی های خودشن، اما رو کنسول های دیگه اینطور نیست، فرست پارتی ها شاید 20 درصد بازی های فروخته شده رو کنسولشونم نشه به همین خاطر از نظر دلاری، درآمد سونی از نینتندو بیشتره چون درصدی هم از اون بازیا برای پلتفرم هولدره!