آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

Top 10 Best Selling PS5 Games in Japan
(Physical Only)

1. GT7 - 300k
2. Hogwarts Legacy - 158k
3. Horizon Forbidden West - 155k
4. Elden Ring - 151k
5. Miles Morales - 95k
6. RE4 - 89k
7. RE Village - 87k
8. Crisis Core FF7R - 78k
9. Demon's Souls - 77k
10. Tales of Arise - 74k

(As of March 26, 2023)
:Source
23年度はPS5の売上がゲーム市場活性化のカギ、Switchの旧作ソフトが売れ続ける理由は? “2023年春季ゲーム産業セミナー”リポート | ゲーム・エンタメ最新情報のファミ通.com

Top 10 Best Selling Switch Games in Japan! (Physical Only)

1. ACNH - 7.4M
2. Mario Kart 8 DX - 5.2M
3. Smash Ultimate - 5.1M
4. Pokémon S/V - 4.9M
5. Pokémon Sw/Sh- 4.4M
6. Splatoon 2 - 4.1M
7. Splatoon 3 - 3.9M
8. Ring Fit - 3.3M
9. Minecraft - 3M
10. Momotaro Dentetsu - 2.8M

پ.ن: :D
Nintendo sales in Japan vs. Sony
GIFYk8XuCG0xcuckRSk5b.gif

هیت یه سری به نینتندو در پوست و گوشتشونه:دی هر چقدرم سعی میکنن مثلا خودشون رو منطقی نشون بدن تو تاپیکا و مثلا زیرپوستی ترول میکنن، بازم یجا مثل الان بالاخره وا میدن و به خزئبل گویی محض روی میارن:دی
طرف تو همه تاپیکهای نینتندو فقط داره نفرت افکنی میکنه چشم هم نداره ببینه فروش بازیها و کنسولش چقدره.... pathetic:دی

man I'm dumb... I can't even see if you're joking or not :D
اخه نینتندو نصف بیشتر فروشش هاش روی باندل هاشه یادمه نسل قبلی اکثر باندل ماریو بودن می گفت 50 میلیون فروخته
هیت یه سری به نینتندو در پوست و گوشتشونه:D هر چقدرم سعی میکنن مثلا خودشون رو منطقی نشون بدن تو تاپیکا و مثلا زیرپوستی ترول میکنن، بازم یجا مثل الان بالاخره وا میدن و به خزئبل گویی محض روی میارن:D
طرف تو همه تاپیکهای نینتندو فقط داره نفرت افکنی میکنه چشم هم نداره ببینه فروش بازیها و کنسولش چقدره.... pathetic:D
من اگه هیت داشتم بهش توی این چند ماه 2 تا وی از ایران با یک عدد NEW 3DS XL که از خارج به قیمت 300 دلارم برام اب خورد نمی خریدم من حتی دستگاه سوییچ با کیت هکشم اینجا فروختم

اما شماها چرا فن هستید چون انتقاد اسمش می ذارید هیت یعنی فقط بلدید تعریف کنید نه انتقاد شماها گناهتون از هیترها هم حتی بیشتره :D
شما چهار جا شما دو نفر بهم نشان بدید که از نینتندو بد گفتید یا انتقاد کردید فقط در حال تعریف کردنید اما من نه به موقعش تعریف می کنم به موقعش هم می کوبم حقیقت رو می گم

اکثر ادم ها دوست دارن یک جناح توی هر چیزی بگیرن بشن طرفدار متعصبش من خوب نه عاشق حقیقتم برای همینم پست هام به اندازه شما لایک نمی گیره شما نیستن کسایی که هر چیزی بذارم الکی لایکش کنن :D
من همیشه نظر واقعیم گفتم چه کسی خوشش بیاد چه نیاد

• Like
Reactions: *Cyberman
اینایی که برای سوییچ زدین همشون باندل کنسول بودن این سبک سیاه نمایی نینتندو همیشه برای امار بوده
مورد دیگه ای هم که هست، سوییچ زیاد بازیه تردپارتی رو کنسولش نداره و تمام سافتوری که میفروشه بازی های خودشن، اما رو کنسول های دیگه اینطور نیست، فرست پارتی ها شاید 20 درصد بازی های فروخته شده رو کنسولشونم نشه به همین خاطر از نظر دلاری، درآمد سونی از نینتندو بیشتره چون درصدی هم از اون بازیا برای پلتفرم هولدره!

البته که باندل هم کم تاثیر نیست

اما شماها چرا فن هستید چون انتقاد اسمش می ذارید هیت یعنی فقط بلدید تعریف کنید نه انتقاد شماها گناهتون از هیترها هم حتی بیشتره :D
شما چهار جا شما دو نفر بهم نشان بدید که از نینتندو بد گفتید یا انتقاد کردید فقط در حال تعریف کردنید اما من نه به موقعش تعریف می کنم به موقعش هم می کوبم حقیقت رو می گم
نینتندو هر چند وقت یبار این گوه بازیاشو شروع میکنه میزنه یه سری رو به فنا میده. الانم چون نزدیک اومدن زلداس دوباره جو گرفتتشون شروع کردن به این حملات. واقعا در این زمینه بشدت کمپانی مزخرف و مریضین
این یکی از پستهای من در چند هفته گذشته در مورد گوه کاری های نینتندو. در نتیجه خیر، ما چشم و گوش بسته نیستیم. ولی کسی که راه به راه میاد توی تاپیک های نینتندو تحلیل های آبگوشتی میکنه تهش هم میگه این میزان فروش سیاه نماییه فقط داره خودشو خالی میکنه. اینا اسمش انتقاد نیست قاطیشون نکن با هم.

این یکی از پستهای من در چند هفته گذشته در مورد گوه کاری های نینتندو. در نتیجه خیر، ما چشم و گوش بسته نیستیم. ولی کسی که راه به راه میاد توی تاپیک های نینتندو تحلیل های آبگوشتی میکنه تهش هم میگه این میزان فروش سیاه نماییه فقط داره خودشو خالی میکنه. اینا اسمش انتقاد نیست قاطیشون نکن با هم.
اما به نظر من کسی که لوگوی سونیک می ذاره بعد میاد از نیننتدو طرفداری می کنه باید دارش بزنیم :D
کسی که عصبانی داره خودش خالی می کنه من الان دارم می خندم پست می ذارم:D
بارها هم گفتم از تمام بازی های محبوب من بی نهایت بد بگید فحش بدین من اصلا به یک طرفمم نیست چون حتی به مال منم فحش بدید بازم برام مهم نیست چه برسه به چیزی که دارایی منم نیست می تونید خودتون خالی کنید:D

مخاطبم شما نیستیا کلا حمایت از شی به هر نحویش حماقته و خنده داره حرف باد هواس اینقدر سرش حرص نخورید

اخه نینتندو نصف بیشتر فروشش هاش روی باندل هاشه یادمه نسل قبلی اکثر باندل ماریو بودن می گفت 50 میلیون فروخته

Damn
پس شوخی نمی کردی :D

تنها بازی ای که از تو لیست پرفروش های نینتندو سوییچ.... نه ببخشید از کل بازی های نینتندو سوییچ از فروش باندل سود می بره Mario Kart 8 Deluxe ـه اونم فقط تو تخفیف های آخر ساله
یعنی واقعا هیچ کدوم از بازی های دیگه نینتندو به صورت رسمی با کنسول به صورت مجانی باندل نمیشن.... هیچ کدوم!!

البته صبر کن! امسال بعد فاکینگ 6 سال واسه روز ماریو (10 Mar) بالاخره اینا یه باندل دوم هم رونمایی کردن که میتونی یه سوییچ بخری و کد دیجیتالی یکی از سه تا بازی ماریوی سوییچ رو روشون فعال کنی. سه تا گزینه است و فقط میتونی یکی رو فعال کنی.... یکی از این سه تا بازی هم دوباره ماریو کارت 8 ـه :D

یعنی نه زلدا
نه اسمش
نه پوکمون
نه انیمال کراسینگ
هیچ کدوم باندل ندارن... هیچ کدوم! البته کنسول با شکل و شمایل و تم این بازی ها عرضه میشه، ولی هیچ کدوم شامل خود بازی نمیشه. حداقل اگه هم بشه پول بازی رو باهاش میگیره نینتندو.

یعنی واقعا وقتی عدد رقم های خفن نینتندو رو می بینید فکر می کنید اینا دارن باندل میفروشن فقط :))
کامل برعکسه :>
این لعنتی ها تک تک این عدد رقم ها رو با بازی های فول پرایس بدون کاهش قیمت و تخفیف های گاه به گاه (تا 66%) بدست آوردن
اونم تازه اگه تخفیف بخوره، من یادم نیست Smash bros. Ultimate هیچ وقت تخفیف خورده باشه رو eshop
و فقط هم محدود به یه پلتفرم اند و هیچ وقت رو PC بازی هاشون عرضه نمیشه و هنوزم کنسول بعدی نینتندو نیومده بیرون که این بازی ها یه تنفس دوم با نسخه ریمستر و اینا داشته باشن
بدتر این که اینو شیخ و بر و بچ این سایت باید بهتر بدونن، ولی کنسول سوییچ کامل هک شده و امولیتورشم بیرون هست و یه جامعه پایرت باز گسترده هم دارن
کارشون از همه ناشرهای دیگه سخت تره وقتی فکر کنید
از هر نظر پشم ریزونه عملکرد اینا تو این نسل.

(اگه هم در مورد نسل های قبلی صحبت می کنید، تنها مورد خیلی بارز این قضیه همون یکی همون Wii Sports ـه که با همه Wii ها باندل شده بود و Super Mario Bros. که با NES باندل شده بود... همین :D)

مورد دیگه ای هم که هست، سوییچ زیاد بازیه تردپارتی رو کنسولش نداره و تمام سافتوری که میفروشه بازی های خودشن، اما رو کنسول های دیگه اینطور نیست، فرست پارتی ها شاید 20 درصد بازی های فروخته شده رو کنسولشونم نشه به همین خاطر از نظر دلاری، درآمد سونی از نینتندو بیشتره چون درصدی هم از اون بازیا برای پلتفرم هولدره!

You're not wrong
but you're not quite right >:)>:)

FvrBv2zXoAA6gYW.jpg
(چون سنگین ـه عکس بندانگشتی گذاشتم)
این لیست 60 تا بازی ایه که نینتندو از اول عمر سوییچ تا الان رو کنسول منتشر کرده و بالای یک میلیون نسخه فروختن - آپدیت تا آخر مارس 2023 (هولی شعط... 60 تا بازی میلیون سلر تو شش سال :D)
و خب مشخص کردیم از این لیست 60 تایی فقط رتبه اول که ماریو کارت 8 دیلاکسه از فروش باندل ها به صورت مقطعی سود می بره

یه حساب سرانگشتی کنید و همه رقم عددهای این لیست رو جمع کنید میرسید به حول و حوش عدد 500 میلیون این طرفا.
یعنی فروش بازی هایی که نینتندو رو کنسولش به صورت انحصاری میده 500 میلیونه (البته خارج از نینتندو چند تا ناشر دیگه هم هستن که بازی انحصاری روی سیستم میدن مثل یوبیسافت با Mario + Rabbids یا کونامی با Momotaro Densetsu جدیده ولی اون قدره زیاد نیستن و عمده کار همیناست)

نینتندو همزمان با همین آمار اینم ارائه داده:
1685644160710.png

که یعنی فروش نرم افزار روی این سیستم به یک میلیارد نسخه رسیده. این عدد شامل فروش بازی های تماما دیجیتال نمیشه در ضمن. درسته با 1.5 میلیارد پلی استیشن 4 فاصله معناداری داره ولی برای نینتندوی "بدون تردپارتی" موفقیت خفنی محسوب میشه وقتی فکرشو کنید :D
در نتیجه نصف بازی هایی که روی سوییچ فروخته میشن بازی های نینتندوئن. نه بیشتر نه کمتر
درسته اینم از 20 درصدی که به طور مثال بازی های سونی روی پلی استیشن میفروشن فاصله معناداری داره.
ولی دوباره...به نیمه خالی لیوان نگاه کنید :D فقط نصف فروش بازی های سوییچ مربوط به فرست پارتی هاست و فروش تردپارتی ها واقعا خوبه. و همین رقم هم با نبود بازی های وحشتناک تکون دهنده ای مثل GTA و COD و Assassin's Creed به دست اومده. بازی هایی که نه فقط فروش خود بازی شون خفنه. یه درآمد تخیلی ای هم به پلتفرم هولدرها به واسطه درصد توافقی ای که از فروش پرداخت های درون برنامه ای هم درمیارن بهشون میدن. معلومه سونی درآمد بیشتری از نینتندو داره وقتی اینا رو حساب می کنی. البته از اون جا که سوددهی عناوین انحصاری خیلی خالص تره وقتی نوبت به مقایسه سود عملیاتی میشه نینتندو تو این سال ها از سونی جلوتر بوده

این جنبه آماری قضیه (هنوز تموم نشده >:) >:) )
یه جنبه دیگه هم داره این قضیه

من هر وقت یکی میگه بازی های نینتندو میفروشن چون بازی های دیگه رو کنسولشون نیست همیشه یه چیز رو میگم:
رو سر مردم اسلحه نذاشتن که کنسول نینتندو بخرن :D که حالا بعدشم فقط محدود به بازی های نینتندو باشن :-"

یه چیزی جذابه این وسط دیگه. که قطعا خود سخت افزار نمی تونه باشه. fucking hell داریم در مورد سخت افزاری صحبت می کنیم که سال بعد عرضه اش گوشی های هوشمند ازش جلو زدن تو پرفورمنس :D
گفتیم که بازی های تردپارتی کله گنده هم نداره (به استثناء فیفا که اونم Legacy Edition ـه)
میمونه بازی های انحصاری دیگه
این ها اگه چیزی میدن و میفروشه، داره میفروشه چون عین چی سیستم سلره نه این که که سیستمی که دارن میدن سافتور سلر باشه. یعنی با یه اختلاف ترسناکی بهترین سیستم سلرها رو داره نینتندو. قبول ندارید؟
الان همین بالا پست اش هست. سوییچ تو UK تو ماه May وسط قویترین بازه رشد فروش PS5 از اول عرضه اش تا الان، بعد 6 سال عمر کردنش تونسته دوباره پرفروش ترین کنسول ماه اون جا شه، مارکتی که اساسا نقطه قوت نینتندو هم نیست و یه جورایی مال رقباشه عموما. دلیلش هم مشخصه دیگه. عرضه Zelda: TotK ـه. تازه من خودم هم تعجب کردم از این قضیه... اصولا نباید یه زلدای دیگه روی کنسول مشابه همچین تاثیری روی فروش اون کنسول داشته باشه :D. هر کسی نظرش به زلدا جلب شده باشه اساسا باید همون 2017 با BotW سوییچ میخرید. نمیدونم این کثافتا چه جادوی سیاهی تو مارکتینگ زدن که دنباله همون بازی داره دوباره به جنازه مرده کنسول تو بازار نفس دوباره میده :D ولی خب باندل و این کوفت و زهرمارها نیست :D

اگه هم بهونه تون اینه که تنها کنسول هندهلد بازاره...
در وهله اول زرشک، پس گوشی های هوشمند چه کوفتی اند
دو وهله دوم دوباره زرشک... تقصیر خود پلتفرم هولدرهای دیگس که فاتحه هندهلد گیمینگ رو خونده بودن اون زمان
دو وهله سوم هم الان خوشبختانه مثل چند سال پیش هم نیست و بازار دیوایس های هندهلد به واسطه Handheld PC ها گسترده تر از قدیمه و دیگه هندهلد بازها هم به یه گزینه محدود نیستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or