این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
چون ناشرای باید 30 درصدش رو بدن به استور های دیجتالینمیدونستم کجا بپرسم، برای همین اینجا مطرح میکنم.
چرا قیمت بازیهای دیجیتالی با فیزیکی تفاوت نداره؟؟؟ دیسک ۷۰ دلار، نسخه دیجیتال هم ۷۰ دلار.
View attachment 292485
واقعا که گوریلا خیلی خفنه... تاپ تری سونی استودیوعه بدون شک...View attachment 292548
رسما اعلام شد که Horizon Forbidden West به فروش 8.4 میلیون واحد در حدود یکسال دست پیدا کرده است.
• مجموع فروش فرانچایز Horizon از 32.7 میلیون واحد فراتر رفت!
عنوان قبلی یعنی Horizon Zero Dawn در بازه مشابه یکساله به فروش 7.6 میلیون واحدی و در دو سال به 10 میلیون واحد فروش رسیده بود.
View attachment 292549
View attachment 292550
البته اون 30% رو فکر کنم برای فروش فیزیکی هم میدن به پلتفرم هولدرها...نمیدن؟چون ناشرای باید 30 درصدش رو بدن به استور های دیجتالی
نه، فقط عنوانی میدن که از استور خود پلتفرم فروخته باشه و در مواردی که از استور پلتفرم فروخته نشده باشه و فیزیکی از فروشگاههای دیگه مثل آمازون و ... فروخته شده باشه، اون فروشگاه فیزیکی درصد خودشونو میگیرن و فقط سازنده، یه هزینه که بهش میگن license fee رو میدهالبته اون 30% رو فکر کنم برای فروش فیزیکی هم میدن به پلتفرم هولدرها...نمیدن؟