این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اگه داستان بازی فن سرویس و سوپرهیرویی و قدیسپرور بود ۵ میلیون هم فروخته بود آمار عالی بود از نظر دوستان.بنظرم من با همه این توضیحاتی که دادی بازم نباید انتظار ۲۵ میلیون نسخه تو فروش رو میداشتیم اگر به قول تو تو شرایط دنیای موازی بودیم ولی آره حداقل ۶...۷ میلیون تو میزان فروش بازی تاثیر می ذاشت و بنظر من فروش بازی الان یه چیزی تو مایه های ۱۶..۱۷ میلیون میشد.
ولی بنظر من برای ما گیمرها و صنعت بازی این انتخاب دشوار و ناهمواری که ناتی داگ و سونی به جون خریدن به مراتب سودمندتر بود و یه جراتی به صنعت بازی داد که تو داستان نویسی کلیشه سازی نکنن و به چیزای دیگه ای هم نگاه کنن که قبلا تو هیچ بازی بهشون پرداخت نشده بود.
بهرحال هر تصمیمی عواقب خوب و بد خودشو داره که برای ما گیمرها بنظرم این تصمیم سودمند بوده(هرچند شاید برای سهامدارا و هییت مدیره سونی تصمیم سیف و درستی نبوده باشه)
آره همینطوره کل بازی حول این که چطور به دیگران نیکی کنیم می چرخهمادامیکه فکر کنی tlou 2 راجب انتقام بوده اذیت میشی. چون در اشتباهی.
فروش 10 میلیون نسخه از یک بازی اونم فقط روی یک پلتفرم میدونید یعنی چی؟
برای مقایسه فیفا19 روی تمام پلتفرمها 20 میلیون فروخته. رده بندی سنی ـش Pegi3 برای کودکان 3 سال و بزرگتره
پلتفرمهای فیفا19 = Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Switch
یعنی شاهکار . به هدفش رسیده . در کنار درو کردن جوایز فروش عالی هم داشته و حداقل ۳۰۰ میلیون دلار سود تقدیم سازنده ها کرده . بخش آنلاین هم تو راه هست و ریمیک شماره اول و سریالش باعث فروش بیشترش هم خواهند شدفروش 10 میلیون نسخه از یک بازی اونم فقط روی یک پلتفرم میدونید یعنی چی؟
برای مقایسه فیفا19 روی تمام پلتفرمها 20 میلیون فروخته. رده بندی سنی ـش Pegi3 برای کودکان 3 سال و بزرگتره
پلتفرمهای فیفا19 = Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Switch
پرفروش ترین کنسول های تاریخ به ترتیب کدام هستند و چه تعداد فروخته اند ؟؟حالا معمولا میگن زیاد به ویجی چارت اکتفا نکنید ولی خب واس رفع کوتی
مقایسه فروش جهانی فایو، سریزایکس و سوییچ در فاصله ی 86 هفته از لانچشون برابر است با:
Switch: 20,597,625
PS5: 20,330,998
XSX|S: 15,228,636