این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
سویچ رکورد فروش Wii تو ژاپن رو زد اونم تو نصف زمانی که Wii به فروش میرسیده !!
اینجوری که پیش میره PS2 باید احساس خطر کنه![]()
![]()
اتفاقا به شدت خفن ناک میتونه چنین حرکتی بزنه!سوییچ حتی به PS4 هم نمیرسه، چه برسه به PS2.
اتفاقا به شدت خفن ناک میتونه چنین حرکتی بزنه!
بستگی داره خود نینتندو کی بخواد تغییر نسل بده...وگرنه چون دربند گرافیک و اینا نیست شاید بتونه عمر کنسولش رو بیشتر از چرخه ی معمول هم بکنه حتی![]()
همین الان هم اکثر خریدارای سوییچ یه PS4 و ONE دارناتفاقا به شدت خفن ناک میتونه چنین حرکتی بزنه!
بستگی داره خود نینتندو کی بخواد تغییر نسل بده...وگرنه چون دربند گرافیک و اینا نیست شاید بتونه عمر کنسولش رو بیشتر از چرخه ی معمول هم بکنه حتی![]()
دقیقا اینی که گفتی نقطه قوته سوییچه!همین الان هم اکثر خریدارای سوییچ یه PS4 و ONE دارن
با عرضه نسل بعد توجه همه میره سر خرید اونا و فروش سوییچ به شکل چشمگیری سقوط میکنه
حرفت درسته ولی نکته اصلی رو فراموش کردیدقیقا اینی که گفتی نقطه قوته سوییچه!
هرکی رو میبینی(نه ایران) در کنار کنسول اصلیش یه سوییچ هم داره میخره! پس فرقی نداره نسل عوض بشه یا نه، ملت باز سوییچ رو به خاطر خاص بودنش میخرن، PS5 و XSX جانشین سوییچی که میخواستن بخرن یا داشتن نمیشه، اینا جانشین PS4 و X1ها میشن!![]()
بعید بدونم هیچ کنسولی دیگه بتونه به ps2 برسه... جدا از فروش خوب ps2 زمان حیاتش، یکی از دلایل اون فروش طول عمر طولانی بود، هیچ کنسولی دیگه عمرا بتونه اون همه مدت عمر کنهاتفاقا به شدت خفن ناک میتونه چنین حرکتی بزنه!
سال بعد که PS5 و XSX امدن در این زمینه بیشتر با هم بحث میکنیم. نسل عوض میشه، تفاوت گرافیکی یه چیز وحشتناکی میشه، و اساسا توجه عموم گیمرها معطوف میشه به نسل بعد. در نتیجه فروش Switch خواه ناخواه افت میکنه و نینتندو هم باید به فکر نسل بعدش باشه. درسته که فن بیسش سلیقه متفاوتی دارن و اثبات کرده در ساخت بازی هایی که بازین و میتونن با گیم پلی مخاطب رو جذب کنن استاده، اما بالاخره خیلی هم نمیشه خلاف جهت آب شنا کرد. الان یکی از دلایلی که سوییچ خیلی خوب داره میفروشه اینه که آخر نسلیم و فروش کنسول های فعلی نزولیه و دیگه به سختی میتونه جهش داشته باشه. حتی امدن بازی هایی مثل TLoU2 یا FFVIIR هم نمیتونه بوست خوبی برای فروش PS4 باشه، چون هاردکور گیمرهایی که مخاطب این بازی هان یحتمل تا الان گرفتن، در نتیجه سوییچ که به نسبت رقبا سن کمتری داره بیشتر میفروشه. بازی هاشم به شدت خاصن و نظیرش رو نه سونی داره و نه مایکرو. پس میتازونه. البته فعلا.
من که این قرنطینه تموم شه بتونم برگردم کلا از اینجا خداحافظی میکنم و میرم و دیگه نیستم، اما شما یادتون باشه سال بعد همین موقع فروش هارو مقایسه کنید و ببینید آیا بازم سوییچ میتونه اینجوری بفروشه یا نه.
همین الان هم اکثر خریدارای سوییچ یه PS4 و ONE دارن
با عرضه نسل بعد توجه همه میره سر خرید اونا و فروش سوییچ به شکل چشمگیری سقوط میکنه
خوب؟ همه ملت از PS4 و X1 کوچ میکنند به PS5 و XSX ... باز ربطی به خرید یک سوییچ کنار اون کنسول ها ندارهحرفت درسته ولی نکته اصلی رو فراموش کردی
الان همه PS4 و ONE خودشون رو سال هاست خریدن حالا به فکرشون میفته کنارش یدونه سوییچ هم بخرن
ولی وقتی نسل بعد میاد دوباره همه این ملت باید از نوع شروع کنن XBOX PS خریدن اون جاست که دیگه فروش سوییچ ریزش میکنه![]()
دلیل اصلیش اینه که ps2 ارزونترین dvd player اون دوران بوده سر همین حدود یک چهارم خریداراش به عنوان dvd player گرفتنشبعید بدونم هیچ کنسولی دیگه بتونه به ps2 برسه... جدا از فروش خوب ps2 زمان حیاتش، یکی از دلایل اون فروش طول عمر طولانی بود، هیچ کنسولی دیگه عمرا بتونه اون همه مدت عمر کنه
دلیل اصلیش اینه که ps2 ارزونترین dvd player اون دوران بوده سر همین حدود یک چهارم خریداراش به عنوان dvd player گرفتنش
من واسه ps3 مگه چیزی گفتماین درصد خرید به خاطر پخش دی وی دی تو ps2 یا پخش بلوری تو ps3 و از کجا میارید؟
که تو ps2 رسیده به یک چهارم و تو ps3 تا نصف هم میگید!
من واسه ps3 مگه چیزی گفتم
این که یه بخشی از فروش ps2 به خاطر قضیه dvd پلیر بوده افتخار بخش بازاریابی سونیه و اتفاقا از موفقیتای ps2 هه که خانواده هایی که درکی از بازی نداشتن با خریدن این به عنوان dvd پلیر بعدا به دنیای گیم پیوستن
یادم نیست تو کدوم ویدیو یوتیوب دیدم ولی زمان لانچ ps2 قیمت ps2 از ارزون ترین dvd پلیر بازار هم ارزون تر بوده سر همین خیلی از خانواده ها به خاطر این موضوع خریدن (بهانه خوبی هم بوده واسه بچه خونه که خودش باهاش بازیشو می کرده خونواده هم فیلم می دیدن)
و متاسفانه xbox سری اولش چون این قابلیت رو نداشت و باید یه دانگل واسه پخش dvd می خریدی بازار این موضوع رو از دست میده
این حرف البته راجع به ps3 هم درسته ولی شدتش خیلی کمتره چون موج dvd غیر قابل مقایسه است با موج بلوری چون بلوری به خاطر قیمت زیاد تکنولوژیش نگرفت (مخصوصا این که خود ps3 هم زمان لانچ گرون بود و بلوری پلیر ارزون تا مدتها نبود)
وقتی هم تکنولوژی بلوری ارزون شد چون اینترنت جهان سرعتش پیشرفت کرده بود استریم و دانلود جای بلوری رو گرفت
لحنتون هم نفهمیدم چرا انقد خشنه انگار توهین به شان ps2 هه که یه بخشی از فروشش سر این موضوع بوده (که به نظر من افتخاره واسه سونی برای جذب افراد تازه به پلتفرمش)
دقیقه سه ش من اولین بار اینجا شنیدممن دنبال منبع واسه این ادعا هستم همین.
اینکه شما چطور یک چهارم رو اوردید!
ps3 و شما نگفتید, از طرف عده ای داره مطرح میشه در راستای همین ادعای شما من باب ps2.
لحن من خشن نبود! صرفن سوال پرسیدم.
اگه ملاک فروش در حده یک چهارم پخش مدیا باشه پس میشه نتیجه گرفت یک چهارم فروش xbox تو نسل فعلی هم به خاطر پخش بلوری باشه که ps این قابلیت و نداره!