این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
همین ویچر که این همه افزایش فروش داشته تو گیم پس تشریف دارن و اینکه هورایزن 4 هم که از اول تو گیم پس بوده و حدود 18 ماه هم از عرضه اش میگذره و همچنان تو 10 تای اول چارت انگلیس هستش (مقایسه کاملا درستی نیست ولی gts کجای چارته؟ )یه نکته رو در مورد Xbox Game Pass بگم:
درسته که این سرویس برای گیمرا عالیه و ازش استقبال شده" اما اگه در بلند مدت به فروش و سود عناوین شرکت های Third-Party آسیب بزنه اون شرکت ها یواش یواش ازش کناره گیری میکنن.
یه نکته رو در مورد Xbox Game Pass بگم:
درسته که این سرویس برای گیمرا عالیه و ازش استقبال شده" اما اگه در بلند مدت به فروش و سود عناوین شرکت های Third-Party آسیب بزنه اون شرکت ها یواش یواش ازش کناره گیری میکنن.
سرویسی که دو ساله بصورت جدی وارد رقابت شده رو نمیشه پیش بینی دقیقی دربارش کرد.آخرای نسل نهم نشون میده چه جایگاهی خواهد داشت و اینکه در این مدت چه اندازه سود یا برعکس زیان داشته واسه خود مایکروسافت و TPها.همین ویچر که این همه افزایش فروش داشته تو گیم پس تشریف دارن و اینکه هورایزن 4 هم که از اول تو گیم پس بوده و حدود 18 ماه هم از عرضه اش میگذره و همچنان تو 10 تای اول چارت انگلیس هستش (مقایسه کاملا درستی نیست ولی gts کجای چارته؟ )
توضیحات پست نخست میگه جاش همینجاست.چیزی در رابطه با آرشیو کردن گزارش ها که شما میگی موجود نیست!نمی شد حالا این رو تو خود تاپیک گیم پس بگی؟ (چون جدا قابل بحثه) این جا جاشه آخه؟ این جا گزارش ها رو صرفا آرشیو می کنیم برای بقیه
تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار و تحلیل های فروش کنسول ها، بازی ها و نرم افزار های مرتبط به آنها.
یه نکته رو در مورد Xbox Game Pass بگم:
توضیحات پست نخست میگه جاش همینجاست.چیزی در رابطه با آرشیو کردن گزارش ها که شما میگی موجود نیست!
البته من فکر میکنم اتفاقا بحث در مورد این موضوع اینجا بهتره و بیشتر ربط داره!در اون صورت هم فکر نکنم وقتی مستقتیم داری در مورد "گیم پس" بحث می کنی جاش این جا باشه، وقتی خودش تاپیک داره
انگار صبح اومدی گفتی "اوه شاید گیم پس برای تردپارتی ها در دراز مدت مشکل ساز باشه! کجا مطرحش کنیم؟ آهان! تاپیک های بخش خبری"
البته من که میدونم حتی توییتی که این بحث رو این ور و اون ور شروع کرده چیه و از کجا شروع شده
ولی بازم ربطشو به این جا نمیدونم... چون تو بحث کلمه "فروش" هست دلیل نیست بکشونیدش این جا وقتی مشخصا نود درصد بحث در مورد کارکرد گیم پس تو دراز مدته
البته من که صاحب این جا نیستم، فقط دارم فکر می کنم ته همچین "یهو بحث وا کردن" کلی اسپم و پست پاک شدنه به کرّات دیدیم این جا بحث (مخصوصا همین موضوع) باز شه و نتیجه هاشون به کجا ختم شه. البته اون بحث ها هم از سر یه آماری چیزی وا می شدن، نه این جوری (تقریبا) یهویی
من خودم فقط برام سواله این سرویس تو دنیای بازی ها چجوری میتونه سود ده باشه برای همه(ناشر و بازیساز منظورمه).... و بعید هم میدونم جز خود مایکرو کسی جوابش رو بدونه!
اتفاقا متد خیلی خوبی هست و میتونه برای شرکت های تردپارتی، بخصوص بازی های کوچکتری که مارکتینگ جمع و جوری دارن سودآوری بیشتری داشته باشه. به عنوان مثال یه بازی جدید وقتی میاد رو استور ما اگه بخوایم ببینیم چیه باید بخریمش و پول بدیم. و در نتیجه قبلش میریم ویدئو میبینیم و کلی تحقیق میکنیم ببینیم آیا ارزش پول خرج کردن داره یا نه و دست آخر ممکنم هست پشیمون بشیم. اگه اگه این بازی تو سرویس گیم پس باشه خیلی راحت میشه رفت دنلدش کرد و شخصا ببینیم چیه. حالا اگه خوشمون امد هم که بیشتر بازی میکنیم و نه دراپش میکنیم. در نتیجه بازی هایی که بخصوص کمتر تبلیغات دور و ورشون هست شانس تجربه کردنشون توسط مخاطب میره بالاتر و بر مبنا این پلی تایم هم از مایکرو پول میگیرن.
نکته ای که اینجا گیج کننده است حق اشتراک پایینی هست که مایکرو میگیره و این وسط قطعا مایکرو داره به طریقی که بنده مطلع نیستم این گپ رو پوشش میده. مثلا حق اشتراک واقعی هرکسی n دلار در نظر گرفته میشه و بر مبنا زمان بازی کردن یه مقداریش به ناشر داده میشه. اما مایکرو اون حق اشتراک واقعی رو از مخاطب نمیگیره و با یه تخفیف بسیار بالا میفروشه تا در عوض مخاطب رو متقاعد کنه بیاد Xbox بخره و روی این کنسول بازی کنه نه مثلا PS4. به هر حال اینکه مایکرو چطور داره این رو محاسبه میکنه خیلی واضح نیست اما مدل درآمدی گیم پس چیز جذابیه. بخصوص برای ناشرها و بازی های کوچیک.
منم نمیدونم در حال حاضر برای مایکروسافت چقدر سود داره، مخصوصاً وقتی در نظر میگیری که در کنار بازیهای خودش که روز اول برای گیمپس میان، کلی بازی عالی دیگه هم توی این سرویس هست که به هر حال نباید براشون ارزون دربیاد، ولی با قیمت خوبی میدن دست مشتری. قیمت خوب که چه عرض کنم، یه دورهای که کم مونده بود مجانی بدن دیگه!نکته ای که اینجا گیج کننده است حق اشتراک پایینی هست که مایکرو میگیره و این وسط قطعا مایکرو داره به طریقی که بنده مطلع نیستم این گپ رو پوشش میده. مثلا حق اشتراک واقعی هرکسی n دلار در نظر گرفته میشه و بر مبنا زمان بازی کردن یه مقداریش به ناشر داده میشه. اما مایکرو اون حق اشتراک واقعی رو از مخاطب نمیگیره و با یه تخفیف بسیار بالا میفروشه تا در عوض مخاطب رو متقاعد کنه بیاد Xbox بخره و روی این کنسول بازی کنه نه مثلا PS4. به هر حال اینکه مایکرو چطور داره این رو محاسبه میکنه خیلی واضح نیست اما مدل درآمدی گیم پس چیز جذابیه. بخصوص برای ناشرها و بازی های کوچیک.
تایید میشهاین مسله کاملا رد شده و براساس گفته های سربسته سازنده ها به یکسری سایت ها مثل gamesindustry و ... مایکروسافت براساس تعداد دانلود و ارزشی که از نظره خودش یک بازی داره به سازنده ها پول پرداخت میکنه
همین نیم خطو که خوندم بیخیال خوندن بقیش شدم.هر وقت یاد گرفتی بدون مسخره بازی و تیکه انداختن صحبت کنی جدی گرفته میشی.با اون هم قماشای خودت که دائم بین خودتون لایک ردو بدل میکنید خوش باش.از اونجا که احتمال میدم شما از 6 کیلومتری این سرویس هم رد نشدی