این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
در عرض سه ماه به چنین فروشی رسیده! و نکته جالب اینکه همچین بازی مستقل پرفروشی از روز اول عرضه (نسخه اکس باکس) روی گیم پس دردسترس بوده و جالب تر دوستان این مسله رو ترول هم میکنند!
بازی ای که ملت روی باقی پلتفرم ها باید 20 30 دلار پول بدن، روی Xbox مفته میشه با گیم پس تجربه کرد
جنسی که میزنی رو عوض کن این واقعا مرغوب نیست ...در عرض سه ماه به چنین فروشی رسیده! و نکته جالب اینکه همچین بازی مستقل پرفروشی از روز اول عرضه (نسخه اکس باکس) روی گیم پس دردسترس بوده و جالب تر دوستان این مسله رو ترول هم میکنند!
بازی ای که ملت روی باقی پلتفرم ها باید 20 30 دلار پول بدن، روی Xbox مفته میشه با گیم پس تجربه کرد
حالا بد نیست به اینم اشاره کنیم
اول کار بودن در نینتندو دایرکت، باعث ایجاد اینقدر توجه نسبت بهش بود و باعث شد meme ها سرازیر شن
معلوم که نه! اما منبع درامد شرکت ها فقط فروش که نیست! الان با همین روش یک بخشی از درامدهاشون تامین میشه.سوال!
بازی روی گیم پس، جزو آمار فروش محسوب میشه؟
اگر آمار دانلود بود آره، ولی فروش...همممم...
از این سه ماه، 20 روز رو XB1 و PS4 بوده
بقیش رو روی PC و Switch فروخته... بعدی
در عرض سه ماه به چنین فروشی رسیده! و نکته جالب اینکه همچین بازی مستقل پرفروشی از روز اول عرضه (نسخه اکس باکس) روی گیم پس دردسترس بوده و جالب تر دوستان این مسله رو ترول هم میکنند!
روز اول عرضه نسخه اکس باکس وان رو باید درشت تر بکنم؟
ضمنا بازی در نینتندو دایرکت معرفی شده، در برنامه شب چله رضا رشیدپور و یا در TGA چه فرقی داره در اینکه روی نینتندو سوییچ شما باید 20 دلار حروم این بازی بکنی و من روی Xbox با گیم پس میتونم مفته تجربه اش کنم؟
نمایش اختصاصی توی مراسم گیم اواردز و اون نمایش پاپت ها هم هیچی مثلا !!!حالا بد نیست به اینم اشاره کنیم
اول کار بودن در نینتندو دایرکت، باعث ایجاد اینقدر توجه نسبت بهش بود و باعث شد meme ها سرازیر شن
واقعا هر چیزی هم که باشه و هرچقدرم موضوع بی ربط باشه بزور میخوای به گیم پس و مایکروسافت بچسبونیش.روز اول عرضه نسخه اکس باکس وان رو باید درشت تر بکنم؟
ضمنا بازی در نینتندو دایرکت معرفی شده، در برنامه شب چله رضا رشیدپور و یا در TGA چه فرقی داره در اینکه روی نینتندو سوییچ شما باید 20 دلار حروم این بازی بکنی و من روی Xbox با گیم پس میتونم مفته تجربه اش کنم؟
View attachment 126444
طبق آماری که NPD منتشر کرده:
40 درصد از صاحب های Nintendo Switch تو آمریکا، یه Xbox One یا Playstation 4 رو نیز به عنوان کنسول خونگی دارند
این الان یک موفقیت برای نینتندو محسوب میشه یا سونی و مایکروسافت ؟
فکر میکردم بیشتر باشهView attachment 126444
طبق آماری که NPD منتشر کرده:
40 درصد از صاحب های Nintendo Switch تو آمریکا، یه Xbox One یا Playstation 4 رو نیز به عنوان کنسول خونگی دارند