این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
DS فروشش تو ژاپن اوله که طبیعیه
Death Stranding Climbs to the Top of the Japanese Sales Charts
وات د فاز؟ چه ربطی داشت؟ تازه اونم طبیعیه بازیی که هایپ سرشه میفروشه دیگه چی گفتم من؟فروشش توی ژاپن اول بشه طبیعیه. ولی توی انگلستان بعد از مدرن وارفر( پرفروش ترین کالاف دهه اخیر ) و بالاتر از فیفا 20 ( جز خر فروش ترین بازیهای این منطقه) قرار میگیره میشه شکست و رفتن تو دیوار و عدم توانایی در درآوردن هزینه ساخت
حاجی اسم hideo kojima روشه ها! من خودم از بازی خوشم نیومد مثل خیلا ولی خیلیا هم با کله میخرن!چی؟ پوکمون جای دث استرندینگ رو بگیره تو ژاپن یا نه؟
کفر میگی مرد مومن!؟
یه درصد فکر کن یه آیپی جدید با رده سنی +18 که همین جوریش گیم پلی اش به اندازه کافی Niche هست بیاد تو هفته دوم از لانچ گنده ترین غول تبلیغاتی ژاپن که از کافه و عروسک و مرچندایز و انیمه و... داره، پوکمون!!! بیشتر بفروشه!!!؟؟؟
من داشتم رو عددش فکر می کردم
این که رتبه اول میشه که اصن شکی نیست
منظورم شما نبود بیشتر برا بقیه دلواپسان بودش یه دور پستها رو بخونوات د فاز؟ چه ربطی داشت؟ تازه اونم طبیعیه بازیی که هایپ سرشه میفروشه دیگه چی گفتم من؟
حاجی اسم hideo kojima روشه ها! من خودم از بازی خوشم نیومد مثل خیلا ولی خیلیا هم با کله میخرن!
یعنی واقعا چیو به چی ربط میدی نکته لیست این بود ؟نمیگی که نکات لیست رو که... خودم باید بگم
فروش Persona 5 Royal با کله خورده زمین
فروش هفته دوم بازی 20K بوده (اونم وقتی فروش هفته اولش، بهترین فروش رو بین ری ریلیزهای این شکلی آتلوس داشته)
معلوم نیست چی چرخیده بین فن ها که این جوری سقوط کرده تو یه هفته فروش اش
ولی با این اوصاف بعید نیست یهو یه چی مثل P5S ازش تو فروش ژاپن جلو بزنه
===
عاقبت این که قدم اول مارکتینگ بازی رو با Smash Ult رو سوییچ برمیداری بعد بازی رو روی اون کنسول نمیدی
نکته های لیست همینن دیگه... این که DS اوله و اینا رو که راحت میشه فهمیدیعنی واقعا چیو به چی ربط میدی نکته لیست این بود ؟
فروش P5R چه ربطی به حضور جوکر تو Smash داره و اصلا چه مارکتینگی باهاش برا P5R داشتن
P5R در واقع همون نسخه کامل تر P5 هست و تا الان غیر از یه بخش محدود هر کی میخواسته بازیو تجربه کنه خریده و بازی کرده ، هر کی دوست داشته برا بازی دوباره هزینه کنه قطعا فن شدید بازی بوده و همون هفته اول بازیو تهیه کرده پس به این چیزایی که گفتی هیچ ربطی نداره .
P5S هم اگر بیشتر از P5R بفروشه خیلی طبیعیه نه بخاطر اینکه برا سوییچ هم میاد بلکه بخاطر اینکه یه بازی کاملا جدا و جدید هست تازه با این حال که اسپین آفه و تو یه سبک دیگه بازم اتفاق عجیبی نیست اگر بیشتر از P5R باشه .
Outer Worlds
هفته پیش هم از تاثیر مثبتی که گیم پس رو فروش برخی بازی ها میتونه بزاره گفتم.
البته این امار ربطی به گیم پس نداره طبق امار UK هم اگه اشتاه نکنم 70 درصد اینجورا فروشش رو PS4 بوده تو امریکا هم قاعدتا باید همین حدودا باشههفته پیش هم از تاثیر مثبتی که گیم پس رو فروش برخی بازی ها میتونه بزاره گفتم.
واقعا the outer worlds حقش بود. اخر سال یه ده بیست تا گوتی هم بگیره ایشالا.
عجب
Here are the best-selling games of October 2019 by platform:
PlayStation 4
Xbox One
- Call of Duty: Modern Warfare 2019
- The Outer Worlds
- NBA 2K20
- Madden NFL 20
- Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
- WWE 2K20
- FIFA 20
- Borderlands 3
- Mortal Kombat 11
- Grand Theft Auto V
از معجزات gamepass اینکه رتبه دوم به خاطر فروش نسخه ps4
- Call of Duty: Modern Warfare 2019
- Madden NFL 20
- The Outer Worlds
- NBA 2K20
- Borderlands 3
- WWE 2K20
- FIFA 20
- Grand Theft Auto V
- Gears 5
این هم معجزه ماه قبل gamepass و رکورد فروش شگفت انگیز gears 5
Here are the September 2019 game sales rankings (based on dollar sales, not units):
- NBA 2K20
- Borderlands 3
- FIFA 20
- The Legend of Zelda: Link's Awakening*
- Madden NFL 20
- Gears 5**
- Code Vein
- NHL 20
- Mario Kart 8*
- Minecraft***
- Grand Theft Auto V
- Super Smash Bros. Ultimate*
- Spyro Reignited Trilogy
- Red Dead Redemption II
- Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
- Plants vs Zombies: Battle For Neighborville
- Marvel's Spider-Man
- Catherine
- The Legend of Zelda: Breath of the Wild*
Here are the best-selling games of September 2019 by platform:
- *Does not include digital sales
- **Does not include Steam sales
- ***Minecraft digital sales include Xbox One and PlayStation 4, but not other digital sales.
PlayStation 4:
Xbox One
- NBA 2K20
- Borderlands 3
- FIFA 20
- Madden NFL 20
- NHL 20
- Code Vein
- Marvel's Spider-Man
- Catherine
- Minecraft
- Borderlands 3
- NBA 2K20
- Gears 5
- FIFA 20
- Madden NFL 20
- NHL 20
- Plants vs Zombies: Battle For Neighborville
- Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
- Grand Theft Auto V
Phil Spencer: Gears 5 sold well for us. It sold better than Gears 4. And we feel good about it