این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
انگار انتظاراشون همه پول های دنیاست!خب این فیک بود... عوضش یه خبر نسبتا ناگوار دیگه هم دارم..
یوبیسافت تو گزارش مالی اش اعلام کرده Division 2 در حد انتظاراتشون عمل نکرده
وات دع فاهکک... عین خر فروخت اون بازی اول سال... چه میزنن این مدیر مالی های یوبی؟
انتظارشون این بود که لوت باکس ها و قمار خونه ای که داخل بازی راه انداختن براشون پول چاپ کنه که خب خوشبختانه تو این مورد میدل فینگر ملت نصیبشون شده فقطانگار انتظاراشون همه پول های دنیاست!
براي همينم الان يه هفته هست غير از F2P كردن بازي قيمت بازي رو هم ٢٠ دلار گذاشتنخب این فیک بود... عوضش یه خبر نسبتا ناگوار دیگه هم دارم..
یوبیسافت تو گزارش مالی اش اعلام کرده Division 2 در حد انتظاراتشون عمل نکرده
وات دع فاهکک... عین خر فروخت اون بازی اول سال... چه میزنن این مدیر مالی های یوبی؟
این که Ghost Recon: Breakpoint هم از نظر یوبیسافت عملکر زیر حد انتظاری داشته هم فکر نکنم براتون خیلی مهم باشه
البته وقتی توی چارت UK زباله ای مثل Breakpoint سوم میشه نشون میده یوبی سافت میدونه جنس های بُنجلش رو به کی بندازه.انظارشون این بود که لوت باکس ها و قمار خونه ای که داخل بازی راه انداختن براشون پول چاپ کنه که خب خوشبختانه تو این مورد میدل فینگر ملت نصیبشون شده فقط
انتمفکر کنم این رو جا گذاشته بودم... این 10 بازی پرفروش 2019 تا الان تو آمریکا است... دو تاش مال 2019 نیستن (که خب بر و بساطشون با پوکمون و کال آف جمع میشه به زودی)
View attachment 120492
بسیار هم عالی. تا باشه از این ضرر های مالی.وضعیت سهام یوبیسافت بعد از اعلام عملکرد ضعیف دیویژن 2 و بدتر از اون بریک پوینت! افت 20% ای به خود دیده
View attachment 120599
البته الان به 16.5% رسیده و کمی جبران مافات شده
پیش بینی اپدیت شده درامد سال مالی 19/20 یوبیسافت هم بشدت کاهش یافته (نارنجی رنگ)
پیش بینی قبلی از سال مالی 18/19 هم بهتر بوده
View attachment 120600
فروش دو بازی Star Wars Battlefront 1 و 2 در مجموع به 33 میلیون نسخه رسیده!