آغاز عضو گیری گروه Premium - Gold

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خواهشا مدیران عزیز رسیدگی کنن.

پست #16

والا خیلی از پیشنها هایی که دوستان در آن تاپیک ارائه کردند پیشاپیش به ذهن خودمون رسیده بود یا با توجه به درخواست های زیادی که مطرح میشد به آنها فکر شده بود.
بحث قرعه کشی هم از زمان شروع به کار premium یعنی تقریبا 3-4 سال پیش انجام میشد و به کاربران اشتراک مجله اهدا میشد. در واقع چیز جدیدی نیست.

;) Ok

آخرین ویرایش:
خواهشا مدیران عزیز رسیدگی کنن.

پست #

والا خیلی از پیشنها هایی که دوستان در آن تاپیک ارائه کردند پیشاپیش به ذهن خودمون رسیده بود یا با توجه به درخواست های زیادی که مطرح میشد به آنها فکر شده بود.
بحث قرعه کشی هم از زمان شروع به کار premium یعنی تقریبا 3-4 سال پیش انجام میشد و به کاربران اشتراک مجله اهدا میشد. در واقع چیز جدیدی نیست.

اگر فایل هایی که آپلود میشن در پستی مورد استفاده قرار نگیرند بعد از گذشت زمان مقرر به صورت اتوماتیک حذف میشن.

این مورد شامل عکسهای موجود تو کلوب هم میشه ؟ من الان یه کلوب زدم با یه سری عکس ، پاک میشن یا نه ؟!

از اون چت باکس چند تا عکس بزارید ببینیم :دی Features ها Gold هندونه سربسته نباشه :دی.
FMP.png

- - -ویرایش - - -

برای تخفیف از گیم-آی آر باید درخواست نمایندگی رو بزنید تا 5٪ برای هر خرید مشمول تخفیف بشید

سلام دوستان
واسه ورد به سایت حتما با ید عضو کلوپ گلد بشیم اگر نه کی فروم ها باز میشن
اگر اجباری هست
خیلی بیرحمیه واسه تازه واردان که واسه پرسیدن یک سوال هم باید پول بدهند ؟؟؟؟؟؟؟
مسخرس
متاسفم واسه ادمین فروم

سلام دوستان
واسه ورد به سایت حتما با ید عضو کلوپ گلد بشیم اگر نه کی فروم ها باز میشن
اگر اجباری هست
خیلی بیرحمیه واسه تازه واردان که واسه پرسیدن یک سوال هم باید پول بدهند ؟؟؟؟؟؟؟
مسخرس
متاسفم واسه ادمین فروم
دوست عزیز اگه اینطور بود شما الان اینجا چیکار میکنید !؟
اصلا اینطور نیست و کاربر های عادی به 90% سایت دسترسی دارند !

درود
پایان مهلت پرمیوم من 05-04-2014 با توجه به این زمان زیادش امکان نصف شدن زمان باقی مانده و تبدیل به گلد وجود نداره ؟ :دی
ممنون :دی

الان 140*640 است و استفاده کردن از این ابعاد بستگی به نظر کاربر داره دیگه
علی جان دیشب 240*640 بود، چرا کم شد؟ :دی به نظرم 140 خیلی کمه، حداقل یه کم ارتفاع امضا بیشتر بشه بهتره، الان امضای من ارتفاعش 204 هست (البته اگه قانونش تغییر نکنه، عوضش میکنم)، به نظرم این اندازه نبود یه کم کمتر بشه ولی دیگه 140 خیلی کمه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or