آغاز دنیای 3D سونی از ماه جون!

Cloud Strife

Loyal Member
از چهارم ماه جون و همزمان با عرضه تلویزیون های سه بعدی مدل HX803 سونی (که در سایزهای 40 و 46 اینچ عرضه میشه) کنسول PS3 با دریافت یک آپدیت جدید قابلیت اجرای بازی های 3D را پیدا خواهد کرد.

خریداران این تلویزیون میتوانند از همان تاریخ به بعد چهار عنوان Super Stardust HD, Pain, Motor Storm PacificRift و Wipeout HD را به طور رایگان از PSN دانلود و در نمایشگرهای جدید خود به انجام آنها بپردازند. البته این سیستم در حال حاظر تنها برای کشورهای اروپایی در نظر گرفته شده و انتظار میرود در آینده ای نزدیک مشابه آن نیز در کشورهای دیگر نظیر آمریکا نیز راه اندازی شود.

لازم به ذکر است که قابلیت پخش فیلم های 3D نیز بزودی و در یک آپدیت جداگانه به کنسول PS3 اضافه خواهد شد.

خریداران این تلویزیون ها میتوانند علاوه بر بازی ها ذکر شده از عینک های مخصوص که در مدل ها و اندازه های مختلف و با طول عمر باتری 100 ساعت عرضه میشود نیز استفاده کنند.

آخرین ویرایش:
قیمت حدودیش اون جوری که داییم آمریکا پرسیده بود قیمتی بین 4-6 هزار دلار داره میگفت قیمتی نداره من داشت فکم میخورد زمین .:biggrin1: بهش گفتم اگه قیمتی نداره یکی هم برا ما بفرست گفت بیا بعدم با TV من استفاده کن .:biggrin1:

شما به فکرت رجوع کن ببینی واقعا میشه که عینک 3D مال دهه 70-90 رو با تکنولوژی دیگه ای استفاده کرد که اصلا از پایه با هم متفاوت هستن ؟ یه سری هم تاپیک های که قبلا بچه ها توضیح دادن بزنی بد نیست .;)

wtf
!
4-6 هزار دلار!
اون پنل جدید پاناسونیک (VT25) که 3D ِ و خیلی ازش تعریف و تمجید شده و تو مقایسه ها هم سر تر بوده(u tub3) هم سرچ کنی ویدیو زیاد داره که از پنجاه اینچ شروع میشه قیمت پایش 3 هزار دلارِ و. پنل های بزرگ تر گرانتر!
اونوقت این چرا اینقدر گرونه:-":eek:

چیز خوبی نیست بزارید نتال بیاد تمام این ها باید برن بوق بزنن.
جدی گفتی یا شوخی کردی:)؟

آخرین ویرایش:
wtf
!
4-6 هزار دلار!
اون پنل جدید پاناسونیک که 3d هم و خیلی ازش تعریف و تمجید شده و تو مقایسه ها هم سر تر بوده)u tub3) هم سرچ کنی ویدیو زیاد داره که از پنجاه اینچ شروع میشه قیمت پایش 3 هزار دلارِ و. پنل های بزرگ تر گرانتر!
اونوقت این چرا اینقدر گرونه:-":eek:

40 لش رو نگفتم اشتباه برداشت نکن 60 تایش رو گفتم.

اتفاقا چند وقت پیش ویدیویی دیدم که نشون میداد GeOW 2 رو دارند 3 بعدی بازی می کنند!
امیر جان بچه ها که گفتن (:biggrin1:) 3d داریم تا 3d !:biggrin1: این بحثش از اونی که شما دیدی جداس :biggrin1:
----------------------------
این حرف رو از خودم نزدم.اینو
Tameem Antoniades (سازنده heavenly sowrd) تو یه مصاحبش گفته که مصاحبش هم تو همین بخش اخبار موجوده خودتون برید ببینید.
اینم دقیقا چیزی که گفته: تنها مشكل اينجاست كه براي 3D حداقل به 60 فريم بر ثانيه و 720p رزولوشن احتياج است. ولي در اصل اين قابليت به رندرينگ 120 فريم در ثانيه و 1080p احتياج است كه كنسول هاي نسل حاضر با اين تنظيمات ميتوانند گرافيك خيلي تازه و ابتدايي را پردازش كنند.!
خب اگه واقعا اینطوری باشه که کنسولا سر پردازش 30تاش موند دیگه چه برسه به 60 یا 120:eek:..
در حال حاضر GT5 در حالت 1080P با 60 فریم در ثانیه اجرا میشه و فک نمی کنم مشکل زیادی با 3D داشته باشه ! البته به قول یامائوچی اگه "جالب" باشه !

دمت گرم از داييت بپرس قيمت 40 لش هم بگير !! :biggrin1:
چه شود فيلم 3D رو PS3 ! آواتارو بايد خريد .

بعد 22 سال امد بود ایران حالا امشب برمیگرده آمریکا برسه بهش زنگ میزنم که برام یه سر بره سوال کنه خیلی حال میده اما خدا کنه 40 ش حدود 2 M یا زیر 2 باشه بهتره بیشتر افراد میتونن بگیرن .;)

بعد 22 سال امد بود ایران حالا امشب برمیگرده آمریکا برسه بهش زنگ میزنم که برام یه سر بره سوال کنه خیلی حال میده اما خدا کنه 40 ش حدود 2 M یا زیر 2 باشه بهتره بیشتر افراد میتونن بگیرن
اينكه زير 2 تومن باشه رو از ذهنت بيرون كن !! كاملا...

با آپدیت قابلیت ساپورت بلو-ری های 3d اضافه نمیشه:crying:
فقط میشه از بازیهای 3d لذت برد.
http://www.joystiq.com/2010/04/16/no-3d-blu-ray-movie-support-for-ps3-this-summer/

یه چیزی نمیدونی بی خود حرف نزن میدونی چرا چون با اولین آپدیت 3d PS3 اصلا فقط برای بازی کردن 3d هستش و آپدیت بعدی برای این هستش که PS3 بتونه به همراه 3D GAME هم 3D BD هم پشتیبانی کنه .

یعنی اپدیت اول برای 3D GAME و آپدیت دوم برای 3D BD MOVIE هستش .

نگفته اصلا این قابلیت روی PS3 اصلا وجود نداره چون اگه وجود نداشت جکی میشود برای خودش .

یه چیزی نمیدونی بی خود حرف نزن میدونی چرا چون با اولین آپدیت 3d PS3 اصلا فقط برای بازی کردن 3d هستش و آپدیت بعدی برای این هستش که PS3 بتونه به همراه 3D GAME هم 3D BD هم پشتیبانی کنه .

یعنی اپدیت اول برای 3D GAME و آپدیت دوم برای 3D BD MOVIE هستش .

نگفته اصلا این قابلیت روی PS3 اصلا وجود نداره چون اگه وجود نداشت جکی میشود برای خودش .
شرمنده متن خبر رو کامل نخوندم.:blushing:

@vivanred:
فدا سرت.

آخرین ویرایش:
شرمنده متن خبر رو کامل نخوندم.:blushing:
شما هم یاد بگیر لحن صحبت کردنتو درست کنی.:mad:

شرمنده قصد بی احترامی نداشتم یه احمقی دیشب کنارم بود هرچی چرت و پرت بود میگفت و میخندید داشتم تایپ میکردم هرچی فکر میکردم چی بگم این که چرت و پرت میگفت تایپ میکردم آخر پرتش کردم بیرون .

اما یادم رفت بخونم به همین دلیل بود شرمنده بازم اینم اون گفته بود و داشتم تایپ میکردم .:-"

من وقتی میخوام تایپ کنم باید حتما فکر کنم وقتی یکی رو مخم باشه نمیفهمم چی میتایپم تازه یک خط نوشتم دیدم تمامش فوش بود انداختمش بیرون که درست فکر کنم جواب بدم شرمنده دیگه .:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or