آغاز دنیای 3D سونی از ماه جون!

Cloud Strife

Loyal Member
از چهارم ماه جون و همزمان با عرضه تلویزیون های سه بعدی مدل HX803 سونی (که در سایزهای 40 و 46 اینچ عرضه میشه) کنسول PS3 با دریافت یک آپدیت جدید قابلیت اجرای بازی های 3D را پیدا خواهد کرد.

خریداران این تلویزیون میتوانند از همان تاریخ به بعد چهار عنوان Super Stardust HD, Pain, Motor Storm PacificRift و Wipeout HD را به طور رایگان از PSN دانلود و در نمایشگرهای جدید خود به انجام آنها بپردازند. البته این سیستم در حال حاظر تنها برای کشورهای اروپایی در نظر گرفته شده و انتظار میرود در آینده ای نزدیک مشابه آن نیز در کشورهای دیگر نظیر آمریکا نیز راه اندازی شود.

لازم به ذکر است که قابلیت پخش فیلم های 3D نیز بزودی و در یک آپدیت جداگانه به کنسول PS3 اضافه خواهد شد.

خریداران این تلویزیون ها میتوانند علاوه بر بازی ها ذکر شده از عینک های مخصوص که در مدل ها و اندازه های مختلف و با طول عمر باتری 100 ساعت عرضه میشود نیز استفاده کنند.

آخرین ویرایش:
با طول عمر باتری 100 ساعت عرضه میشود نیز استفاده کنند.
یعنی چی طول عمر باطری 100 ساعت؟؟؟؟ مگه اینا از کودوم عینک ها هستن که باطری میخوره؟؟

البته این سیستم در حال حاظر تنها برای کشورهای اروپایی در نظر گرفته شده و انتظار میرود در آینده ای نزدیک مشابه آن نیز در کشورهای دیگر نظیر آمریکا نیز راه اندازی شود.
الان من دقیق نفهمیدم,منظورت از کشورهای اروپا یعنی PSN اروپا هست نه؟

الان من دقیق نفهمیدم,منظورت از کشورهای اروپا یعنی PSN اروپا هست نه؟

منظورش همون باندله! فقط تو اروپا همچین offer ـی هست که 4 تا بازی رایگان داره.
---------
تلویزیون های 3D همه جا عرضه میشه. فوقش اوایل عرضه قیمتش کمی نجومیه، که اونم یواش یواش جا میوفته، درست مثل HDTV

ما یه چیزی رو نگرفتیم.مگه 3d نیاز به 120 فریم توی بازی و یه تلویزیون 1080p نداره؟ ببینم کسی میدونه تکنولوژی به کار گرفته شده این تلوزیونا چیه؟

ما یه چیزی رو نگرفتیم.مگه 3d نیاز به 120 فریم توی بازی و یه تلویزیون 1080p نداره؟ ببینم کسی میدونه تکنولوژی به کار گرفته شده این تلوزیونا چیه؟
دوست عزیز اولا مطمئن باش که خبر دروغ نیست چون GT رو به صورت 3D رونمایی کردن .ولی والا چیزی به عنوان بازی 120 فریم در ثانیه :eek::eek::eek: ما نشنیدیم ! تا جایی که من می دونم تلویزیون باید 120 hz به بالا پشتیبانی کنه ؟! حمله نکنید ! فقط گفتم تا جایی که من شنیدم اینجوری بوده. آخه اگه قراره یه بازی 3d بخواد 120 فریم در ثانیه باشه !!!!!! پس اون gt ای که به صورت 3d نشون دادن چی بود؟!

دوست عزیز اولا مطمئن باش که خبر دروغ نیست چون GT رو به صورت 3D رونمایی کردن .ولی والا چیزی به عنوان بازی 120 فریم در ثانیه :eek::eek::eek: ما نشنیدیم ! تا جایی که من می دونم تلویزیون باید 120 hz به بالا پشتیبانی کنه ؟! حمله نکنید ! فقط گفتم تا جایی که من شنیدم اینجوری بوده. آخه اگه قراره یه بازی 3d بخواد 120 فریم در ثانیه باشه !!!!!! پس اون gt ای که به صورت 3d نشون دادن چی بود؟!
من شنيده بودم كه 3D ميشه فريم بازي نصف ميشه
شايد به اين دليل ايشون گفتن 120 :biggrin1:

یعنی چی طول عمر باطری 100 ساعت؟؟؟؟ مگه اینا از کودوم عینک ها هستن که باطری میخوره؟؟

از این باطری های سکه ای 2025 بهشون میخورِ....از اینایی که روی همه ی مادربُرد ها هست..

کاش LG دست بکار بشه سایزِ 22" یا 26" LCD بزنِ...

به طور کلی طبق برسی های ادیتور های معتبر مثل دیوید کاتزمایر عملکرد lcd ها در 3d به طور بنیادی مشکل داره و احتمالا در نسل های بعدی این مشکل با اظافه کردن عملکردی همانند سابفیلد درایو پلاسما های پاناسونیک که از سابفیلد درایو 600hz بهره میبرن البته به شکلی دیگر مثلا ارتقا کریستالها به کریستالهای همنوع نگار (در اینده در صورت عدم جاگذینی کریستال پنلهای lcd به oled های نسل ایتده دیگه نیازی نیست کریستالها برای گذراندن یه فرکانس مخصوص نوری تغییر حالت با ولتاژ معین بدن بلکه با استفاده از تغییرات حالت کریستال های اطراف خود خودش رو به اون حالت معین میرسونه)که احتمالا در 2 نسل اینده مورد استفاده قرار میگیرن و هنوز بعد از چندین سال به صورت تئوریک در حال برسیه.

مشکل کلی lcd پنل ها برای نمایش 3d ایجاد رد تصویر و نداشتن پاسخ سریع کرستالها برای نمایش اینو نوع تصاویر هستش.برای ایجاد یک تصویر 3d تروموشن و نرخ نوسان سازی 120hz کاملا کافیست اما نکته مهم اینه که در lcd ها حتی با داشتن 240hz نوسانسازی در هر ثانیه که حقیقست اما تجاری مشکل دیگری پیش روست.این مشکل عدم پاسخ سریع کریستالها حتی در صورت نمونه برداری صحیح از سیگنال برای تغییر ولتاژ کریستال هستش چون این مقدار زمان بسیار طولانیست به همین علت همیشه یک رد تصویر برای lcd ها در 3d باقی میمونه.

نحوه ی 3d سازی به چند شکله که در صورت علاقه دوستان کمی در این مورد میتونم توضیح بدم

برای درک بهتر این موضوع بهتره در تاپیک زیر که چندی پیش در همین مورد ایجاد کردم مراجعه کنید و سوالات شما دوستانو اونجا جواب میدم

نگاهي نيمه تخصصي بر تكنولوژي Crosstalk Reduction Technology

همچنین مقایسه 2 3d tv فعلی که در بازار جهانی موجود هستن

مقايسه پنلهاي 3D سامسونگ و پاناسونيک

چندی پیش سونی nx800 توسط سایت cnet برسی شده بود که تنها تفاوتش با hx800 نداشتن قابلیت 3d و اینکه مدل hx800 از motion flow pro 240hz بهره میبره اما nx800 از motion flow 240hz
از لحاظ پرفورمنس nx800 بسیار ضعیف عمل کرده که از موارد ضعف اون میشه به بازتولید رنگ مشکی ضعیف که از مهمترین فاکتورهای کیفیت تصویر هستش و مشکی اون در صحنه های تاریک به ابی میل میکنه که برای پنل به این گرونی اصلا جالب نیست. پنل edge lit led این محصولی خیلی براقه و در نور اتاق باعث رفلکشن زیاد نور میشه.از مزایای اون هم میشه به طراحی فوقولاده زیبا و نواورانه و البته امکانات جانبی اون اشاره کرد
سوالی در هرمورد بود درخدمتیم

آخرین ویرایش:
این حرف رو از خودم نزدم.اینو
Tameem Antoniades (سازنده heavenly sowrd) تو یه مصاحبش گفته که مصاحبش هم تو همین بخش اخبار موجوده خودتون برید ببینید.
اینم دقیقا چیزی که گفته: تنها مشكل اينجاست كه براي 3D حداقل به 60 فريم بر ثانيه و 720p رزولوشن احتياج است. ولي در اصل اين قابليت به رندرينگ 120 فريم در ثانيه و 1080p احتياج است كه كنسول هاي نسل حاضر با اين تنظيمات ميتوانند گرافيك خيلي تازه و ابتدايي را پردازش كنند.!
خب اگه واقعا اینطوری باشه که کنسولا سر پردازش 30تاش موند دیگه چه برسه به 60 یا 120:eek:..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or