آغاز دنیای 3D سونی از ماه جون!

Cloud Strife

Loyal Member
از چهارم ماه جون و همزمان با عرضه تلویزیون های سه بعدی مدل HX803 سونی (که در سایزهای 40 و 46 اینچ عرضه میشه) کنسول PS3 با دریافت یک آپدیت جدید قابلیت اجرای بازی های 3D را پیدا خواهد کرد.

خریداران این تلویزیون میتوانند از همان تاریخ به بعد چهار عنوان Super Stardust HD, Pain, Motor Storm PacificRift و Wipeout HD را به طور رایگان از PSN دانلود و در نمایشگرهای جدید خود به انجام آنها بپردازند. البته این سیستم در حال حاظر تنها برای کشورهای اروپایی در نظر گرفته شده و انتظار میرود در آینده ای نزدیک مشابه آن نیز در کشورهای دیگر نظیر آمریکا نیز راه اندازی شود.

لازم به ذکر است که قابلیت پخش فیلم های 3D نیز بزودی و در یک آپدیت جداگانه به کنسول PS3 اضافه خواهد شد.

خریداران این تلویزیون ها میتوانند علاوه بر بازی ها ذکر شده از عینک های مخصوص که در مدل ها و اندازه های مختلف و با طول عمر باتری 100 ساعت عرضه میشود نیز استفاده کنند.

آخرین ویرایش:
تیتر خبر گفته دیگه ، "خریداران تلویزیون های 3D" ، احتمالا کدی دریافت میکنن برای DL بازی ها!
UPDATE 3D هم که همگانی هست.
تمام گیمرها قدرت خرید HX803 ندارن. تمام خریداران HX803 م ps3 ندارن ( منظور ps3 به عنوان کنسول نه BD Player ).

تمام گیمرها قدرت خرید HX803 ندارن. تمام خریداران HX803 م ps3 ندارن ( منظور ps3 به عنوان کنسول نه BD Player ).
فریدون تمام تلویزیون های 3D با مارکهای مختلف بعد از آپدیت میتونن PS3 رو سه بعدی ببینن. نیازی نیست حتمآ مارک Sony باشه !
فقط گفته شده اگه فلان مدل ما رو بخرین , بهتون 4 تا بازی مجانی هم میدیم ! چیزی که توی دنیا رسمه و با خرید بعضی چیزها , یه هدیه هم روش میذارن :دی
در ضمن به جز توی بازیسنتر هم کسی فقط به خاطر دیدن فیلم PS3 نمیخره ! انواع Blu-Ray Player های سونی و پاناسونیک و سامسونگ و ... از قیمت 129 دلار تا 189 دلار به راحتی در دسترس هستن !

خب تیتر خبر اینو گفته ... با خرید TV 3D مارک "سونی" میتونین اون بازیها رو هم داشته باشین.
حالا یکی فقط واسه پخش شبکه ها و فیلم و ... 3D رو میخره و اون کد به کارش نمیاد ... یکی هم که کنسول داره بالتبع از هدیه استفاده میکنه.

"ضمن این که این هدیه رو با توجه به خبر ، فط به خریداران مارک سونی میدن"

این بازی ها باندل مدل HX803 هستن، هر کی این مدل رو خرید این بازی هارو هم مفتی دانلد میکنه، هر کی هم نخرید این بازی هارو مفتی دانلد نمیکنه!

این بازی ها باندل مدل HX803 هستن، هر کی این مدل رو خرید این بازی هارو هم مفتی دانلد میکنه، هر کی هم نخرید این بازی هارو مفتی دانلد نمیکنه!
خب خود ماکان هم گفت و فکر نمیکنم حرفی بمونه ... ;) ؛ فقط مشکل قیمتش هست که اوایل حتما فضاییه!:biggrin1:

این حرف رو از خودم نزدم.اینو
Tameem Antoniades (سازنده heavenly sowrd) تو یه مصاحبش گفته که مصاحبش هم تو همین بخش اخبار موجوده خودتون برید ببینید.
اینم دقیقا چیزی که گفته: تنها مشكل اينجاست كه براي 3D حداقل به 60 فريم بر ثانيه و 720p رزولوشن احتياج است. ولي در اصل اين قابليت به رندرينگ 120 فريم در ثانيه و 1080p احتياج است كه كنسول هاي نسل حاضر با اين تنظيمات ميتوانند گرافيك خيلي تازه و ابتدايي را پردازش كنند.!
خب اگه واقعا اینطوری باشه که کنسولا سر پردازش 30تاش موند دیگه چه برسه به 60 یا 120:eek:..

اصل و فرع نداریم... رزولوشن که تفاوت آن چنانی نداره ولی بازی هایی که در 60 فریم رندر میشن، در حالت 3D تبدیل میشن به 30 فریم در ثانیه چون بین چشم های تقسیم میشه و هر چشم 30 فریم جداگانه نیازه. حالا بازی هایی که 120 فریم هستند، در حالت 3D میشن 60fps.
این 4 تا بازی هم که نام برده شده احتمالا همشون 120fps هستند. Wipeout HD رو که مطمئنم 120 ـه

حالا یه سوال تخصصی دوستان عزیز

این جناب HX803 قیمت جهانیش قراره چند باشه ؟

قیمت حدودیش اون جوری که داییم آمریکا پرسیده بود قیمتی بین 4-6 هزار دلار داره میگفت قیمتی نداره من داشت فکم میخورد زمین .:biggrin1: بهش گفتم اگه قیمتی نداره یکی هم برا ما بفرست گفت بیا بعدم با TV من استفاده کن .:biggrin1:

چند وقت پیش یکی از بچه ها گفت میشه با دو طلق یکی آبی یکی قرمز از این عینکا ساخت:biggrin1:
میشه واقعا؟:biggrin1:

شما به فکرت رجوع کن ببینی واقعا میشه که عینک 3D مال دهه 70-90 رو با تکنولوژی دیگه ای استفاده کرد که اصلا از پایه با هم متفاوت هستن ؟ یه سری هم تاپیک های که قبلا بچه ها توضیح دادن بزنی بد نیست .;)

قیمت حدودیش اون جوری که داییم آمریکا پرسیده بود قیمتی بین 4-6 هزار دلار داره میگفت قیمتی نداره من داشت فکم میخورد زمین .:biggrin1: بهش گفتم اگه قیمتی نداره یکی هم برا ما بفرست گفت بیا بعدم با TV من استفاده کن .:biggrin1:

شما به فکرت رجوع کن ببینی واقعا میشه که عینک 3D مال دهه 70-90 رو با تکنولوژی دیگه ای استفاده کرد که اصلا از پایه با هم متفاوت هستن ؟ یه سری هم تاپیک های که قبلا بچه ها توضیح دادن بزنی بد نیست .;)
خب حالا قیمت این عینکا چنده:-"

پس جریانِ نسخه ی ویرایش شده ی بَتمن آرخام به صورت 3D چیه؟...که قابل اجرا روی 360 ه...

اون همون تکنولوژی قدیمیه هستش که عینکش یک چشمش آبی هستش یک چشمش قرمز اون تکنولوژی زمین تا زیرزمین با هم فرق داره . اون کاغذی ها رو که با 5تومان میشه گیر آورد .

خب حالا قیمت این عینکا چنده:-"

عینکش حدود قیمت رنجش بین 15-50 تومان هستش بسته به مدلش داره .;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or