آغاز به کار تالار بازارسنتر(بازارچه)

من دوتا مورد واسه فروش اپ کرده بودم درست قبل از اپدیت سایت ولی الان نمیتونم پیدا کنم!!!! یعنی پولم پریده؟
دوست عزیز شما الان میتونید بدون هیچ هزینه ای هر دو آگهیتون رو بار دیگه تو قسمت بازارچه قرار بدین.

• Like
Reactions: Adam
شکل ظاهری، فرمت، نحوه دسته بندی کالا که به صورت درختی بود و سهولت در پیدا کردن و دیدن مشخصات کالا در بازار سنتر خیلی عالی بود و بازارچه فعلی یه پسرفت چندین ساله به قبل محسوب میشه
اگر میشد قوانین فعلی رو با همون قالب قبلی بازارسنتر وفق میداد خیلی عالی میشد.

• Like
Reactions: bd5ive
دقیقا مشکل فعلی این بارارچه بازارسنتر نداشتن نظم تو نمایش کالاها و از هم سیختگی هست در نمایش اجناس و نبود دسته بندی مثل بازارسنتر متاسفانه مشخصه که بازارسنتر سر همون فرد کلاه بردار اوردن داخل سایت تا مثلا بگن ما از این طریق مدیریت میکنیم که ناظم ها بتونن رو تایپک ها نظارت کنن که هیج فرقی نداره کسی که بخواد کلاه برداری کنه کارش انجام میده ..

سلام
من توی سیستم قبلی 20 هزارتومن پرداخت کرده بودم برای چاپ آگهی و فقط یکیشو استفاده کردم
تکلیف بقیش چی میشه؟

سلام
میتونیم اشتراک 6 ماه Gold را براتون فعال کنیم.
اگر نطرتون مثبت هست اعلام کنید تا انجام بشه.

درود

با توحه به درخواست های تغییراتی در بسته های ویژه فروشندگان این تالار ایجاد شد که به صورت زیر است.

بسته فروشنده معتبر به صورت سالیانه و با مبلغ 20 هزارتومان خواهد بود، نشان کاربری فرد پس از خریداری این بسته به فروشنده معتبر تغییر خواهد کرد اما دسترسی های فرد مانند سایر کاربران خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشترتاپیک
فعالیت به عنوان فروشنده معتبر در بازارچه را مطالعه کنید.

کلیه گزینه های مربوط به بسته مخصوص فروشندگان ارتقا پیدا کرده است و شخص قادر به مدیریت تاپیک خود خواهد. رای کسب اطلاعات بیشترتاپیک بسته مخصوص فروشندگان جهت فعالیت در بازار‌سنتر را مطالعه کنید.

آن دسته از افرادی که تمایل دارند گفتگوی خود را همواره در بالای لیست قرار دهند با پرداخت هزینه ماهیانه 30 هزارتومان از این امکان بهره‌مند خواهند شد.

جهت مشاهده و خرید اشتراک ها از طریق قسمت خرید امکانات ویژه اقدام کنید.

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or