خب...بهروز هستم، 21 سالمه يعني پاييز امسال مي رم داخل 21، دوسال كنكور شركت كردم دفعه اول كه رفتم تو باقاليا!دفعه دومم كه امسال باشه منتظر نتيجه ام ببينم چه گندي زدم:cheesygri
دليلم براي خريد psp همه بازيهاش بود و همينطور چون كنسول روياهاي من بود(از بچگي ارزوي همچين كنسولي با اين قابليت ها رو داشتم ، هميشه فكر مي كردم ايا كنسولي مي ياد كه گرافيك خيلي خفني داشته باشه و من اونو بتونم با خودم همه جا ببرم كه خوب يه روز ديدم اين فكرم به واقعيت پيوست؛ (با تشكر از سوني!)، يك وسيله قدرتمند كه مهمترين خصوصيتش قابل حمل بودنش هست.
بيشتر اهنگ با سبك ترنس گوش مي دم ولي وقتي تو حسم آهنگهاي آروم مثل سياوش قميشي البته قديمياش جديداش خراب كرده، گوگوش اونم قديميها و از خارجي ها انريكه ، برايان و بلو و تركيه اي مصطفي سندل رو گوش مي دم.
عاشق سكوت و تنهايي هستم.
علاقه شديدي به گيم داشتم البته الانم دارم ولي نه به اون شدت يكم سردتر شدم و شايد روزي 2 ساعت هم بازي نكنم !در حالي كه تا همين 2 سال پيش نصف روزم با گيم پر مي شد!(بدليل يه سري مسائل عشقي كه برام پيش اومد...شديدا توصيه مي كنم تو اين سن دنبال اين قضايا نريد بمن كه خيلي ضربه زد مثلا داخل ورزش وزنم از 95 كيلو اومد روي 78 كيلو در عرض يك سال و متاسفانه از هدفم كه پيشرفت تو رشته بدنسازي بود خيلي دور شدم يا باعث شد خيلي اخلاق و رفتارم تغيير كنه طوري كه اطرافيانم شك مي كنن من همون بهروزي كه 1 ساعت رو زمين بند نمي شد باشم!!!... خلاصه بسوزه پدر عاشقي كه اين جوونارو دونه دونه پرپر مي كنه!!!:cheesygri ...ولي خدا رو شكر الان دارم بهتر مي شم...بگذريم)
از خريد psp خيلي راضيم ولي پشيمونم كه 360 خريدم چون اوني كه فكر مي كردم از آب در نيومد.
از بازي هاي تو سبك شوتر خيلي بدم مي ياد....بيشتر از بازي هاي سري كراش، تيكن، متال گير،اويل، تامب رايدر، توئيستد متال، بازي هاي ورزشي EA Sports ، و باقيش تو امضام مشخصه
خوشم مي ياد.
اعتقاد دارم كه روند بازي ها خيلي مسخره شده و هدف بازي سازا مثل گذشته روي گيم پلي خلاصه نمي شه و فقط فكر در امد خودشونن بخاطر همين تمام بازي هاي شاهكاري كه شاهدشون بوديم و با شورو شوق بازي سازا همراه مي شدن با اومدن نسل جديد كنسولارنگ ديگه اي به خودشون گرفتن به خاطره ها پيوستن مثل كراش يا كراك يا ري من يا سونيك يا اويل 1 كه بنظر من از اويل 4 خيلي بهتر بود و ... واقعا از ps1 به بعد غير از MGS و DMC بازي ديگه اي نبوده كه برام خاطره بشه و ازش لذت ببرم.
بيشتر به قسمت گفتگوي ازاد و مخصوصا psp سر مي زنم چون احساس مي كنم بچه هايي كه تو اين قسمت هستن(psp) پاك و صادق ترن (خاكي ترن)بهر حال اگرم من اشتباه مي كنم جوش كه اينطوري نشون مي ده.
زياد تايپ كردم خستم شد!
با آرزوي شادي و موفقيت براي همتون.اميدوارم هيچوقت افسرده و بيحال نباشيد مثل من!
بچه ها يه خواهش دارم لطفا به صاحب تاپيك و موضوع تاپيك احترام بزاريد، حداقل يكم به موضوع اصلي كه معرفي خودتون هست بپردازيد همراه بااونم چيز اضافه اي خواستيد بگيد.
چون من الان اين 5-6 صفحه رو مي خوندم فقط حدود 8 نفر خودشون رو درست و حسابي معرفي كرده بودن.ممنون.