axel2 کاربر سایت Mar 25, 2014 #166 The walking dead va sly collection va madagascar 3 va penguins madagascar از اسانترين بازيها هستند كه با يك بار تموم كردن 100% complete ميشه
The walking dead va sly collection va madagascar 3 va penguins madagascar از اسانترين بازيها هستند كه با يك بار تموم كردن 100% complete ميشه
se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Jun 27, 2014 #170 من همین امروز بازی [h=2]God of War®: Chains of Olympus[/h] رو پلات کردم دو روز نشستم پاش و پلات شد به همین اسانی باور نکردینه اصلا باورم نمیشه خیلی زود پلات شد و اولین بازیمه که به این سرعت پلاتش کردم
من همین امروز بازی [h=2]God of War®: Chains of Olympus[/h] رو پلات کردم دو روز نشستم پاش و پلات شد به همین اسانی باور نکردینه اصلا باورم نمیشه خیلی زود پلات شد و اولین بازیمه که به این سرعت پلاتش کردم
sa-sot1 ʙʀᴇᴀᴋ ɪᴛ ᴛᴏ ᴍᴇ کاربر سایت Jul 5, 2014 #171 سلام اسون ترین پلاتم: ratchet & clanck:A crack in time
axel2 کاربر سایت Aug 19, 2014 #173 Ben 10 omnivers 1&2 و puss in boot از بازييايي بود كه خيلي plat كردنش حال داد....،،
JOHN-5 کاربر سایت Jan 16, 2017 #174 Heavy fire Afghanistan میشه گفت اگه دوساعت بازیرو زودتر شروع می کردم تو همون روز پلاتینوم شده بود