se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Feb 22, 2013 #137 خوب من بازی رو دیروز پلات کردم UNCHARTED 2 نسبتا آسون بود البته اگر من سر اون تروفی دقت کرده بودم گرفته بودمش به راحتی آب خوردند
خوب من بازی رو دیروز پلات کردم UNCHARTED 2 نسبتا آسون بود البته اگر من سر اون تروفی دقت کرده بودم گرفته بودمش به راحتی آب خوردند
AMiR_LORD کاربر سایت Mar 12, 2013 #138 KILLZONE2 . UNCHARTED 1. UNCHARTED 2 . UNCHARTED 3 . COD MW2 . COD MW3 . COD BLACK OPS . GOW3 . GOW2 . GOD1 . L A NOIR . NFS HP . TERMINATOR و ... از آسون ترین آن ها بوده-__-
KILLZONE2 . UNCHARTED 1. UNCHARTED 2 . UNCHARTED 3 . COD MW2 . COD MW3 . COD BLACK OPS . GOW3 . GOW2 . GOD1 . L A NOIR . NFS HP . TERMINATOR و ... از آسون ترین آن ها بوده-__-
Victor Sullivan کاربر سایت May 28, 2013 #139 نوشته شده توسط AMiR_LORD: KILLZONE2 . UNCHARTED 1. UNCHARTED 2 . UNCHARTED 3 . COD MW2 . COD MW3 . COD BLACK OPS . GOW3 . GOW2 . GOD1 . L A NOIR . NFS HP . TERMINATOR و ... از آسون ترین آن ها بوده-__- بیشتر... چییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ killzone2 اسون بود:-o
نوشته شده توسط AMiR_LORD: KILLZONE2 . UNCHARTED 1. UNCHARTED 2 . UNCHARTED 3 . COD MW2 . COD MW3 . COD BLACK OPS . GOW3 . GOW2 . GOD1 . L A NOIR . NFS HP . TERMINATOR و ... از آسون ترین آن ها بوده-__- بیشتر... چییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ killzone2 اسون بود:-o
R rjammehr کاربر سایت Jun 10, 2013 #142 Resident Evil 5 برای من راحت تر بود آخرین ویرایش: Jul 17, 2013
Zack_Fair کاربر سایت Jun 27, 2013 #146 اگه می شه چند تا بازی آرکید که راحت پلات شن معرفی کنید. بعد این بازی های سگا جنسیس که تعدادشونم تو پلی استیشن استور زیاده کدوماشون تروفی دارن؟
اگه می شه چند تا بازی آرکید که راحت پلات شن معرفی کنید. بعد این بازی های سگا جنسیس که تعدادشونم تو پلی استیشن استور زیاده کدوماشون تروفی دارن؟
javani2012 کاربر سایت Jun 28, 2013 #147 نوشته شده توسط m_d: حال شما خوبه! 95 تا ماشین خودش یه پلات بود! بیشتر... بله درسته بالاخره هر بازی یکی دو تا تروفی سخت داره اینم سختترین تروفی L.A.NOIRE هستش
نوشته شده توسط m_d: حال شما خوبه! 95 تا ماشین خودش یه پلات بود! بیشتر... بله درسته بالاخره هر بازی یکی دو تا تروفی سخت داره اینم سختترین تروفی L.A.NOIRE هستش
Miladosos کاربر سایت Jun 28, 2013 #148 Start the Party :d پلات کردنش خیلی راحت بود. Flower هم بد نبود.
freddy krueger کاربر سایت Jul 13, 2013 #149 من یه بازی پلات کردم کلا اونم عشقم naruto بود shippuden :ultimate ninja storm 3 اصلنم تروفی آنلاین نداره ولی اکانتم بن شده شانسه داریم؟
من یه بازی پلات کردم کلا اونم عشقم naruto بود shippuden :ultimate ninja storm 3 اصلنم تروفی آنلاین نداره ولی اکانتم بن شده شانسه داریم؟