آزمایش دایرکتکس۱۲ توسط Anandtech و تاثیر آن

• Thread starter Thread starter PDPR
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

PDPR

کاربر سایت
new-microsoft-logo-600x170.jpg

بعد از معرفی‌ ویندوز ۱۰ و معرفی‌ دایرکتکس۱۲ یکی‌ از وبسایت‌های تخصصی تست‌هایی‌ رو بر روی دایرکتکس ۱۲ انجام داده تا ببین عملکرد آن به چه اندازه هست که به نتیجه‌های جالبی‌ رسیده که در زیر اونارو برسی‌ می‌کنیم
توی این برسی‌ که وبسایت تخصصی AnandTech انجام داده
دایرکتکس۱۲ می‌تونه عملکرد کارتهای AMD رو ۴۰۰درصد و کارت‌های انویدیا رو ۱۵۰درصد افزایش بهبودی بده که این واقعاً شگفت انگیزه اما این تست هارو اناندتک روی دموی تکنیکی‌ Star Swarm انجام داده که باید بدونیم بر روی چه کارت‌های این تست انجام شده
بر روی دایرکتکس۱۱ ، کارت GTX980 تونست ۲۶.۷ فریم بر ثانیه رو نمایش بده در حالی‌ که با دایرکتکس۱۲ بر روی همین کارت تونست به رقم ۶۶.۸ فریم برسه
حال بر روی کارت Radeon R9 290x روی دایرکتکس۱۱ این کارت ۸.۳ فریم رو نشان داد در حالی‌ که روی دایرکتکس۱۲ به ۴۹.۲ رسید
که واقعاً این عدد نشون میده که دایرکتکس ۱۲ تا چه حد می‌تونه تاثیر گذار باشه که این جواب خیلی‌ از افرادی که می‌گفتن درصد کمی‌ باعث افزایش کارایی می‌شه اما نتایج نشان دهندهٔ تغییرات بالایی‌ هست
نتیجه بالا با از تقسیم وظایف میان تمام هسته‌های cpu به دست آماده..در واقع وظیفه هرAPI اینه که سنگینی‌ کار رو بین هسته‌ها تقسیم کنه و بازدهی و کارایی و افزایش بده

62029659c17d7577c491f49c5e8358419ac5fcae.jpg

از اینجا به بعد مربوط به منبع نمی‌شه و خودم اضافه کردم اما صحبت‌هایی‌ هست که نادلا و اسپنسر بارها و بارها تو کنفرانس گفتن
و در خبرگزاری‌های رسمی‌ گفته شده

طبقه گفت‌های مایکروسافت در کنفرانس‌های اخیر و صحبت‌های نادلا و توئیت‌های فیل اسپنسر قراره که ماکرو دنیای جدیدیو برای گیمر‌های pc و ایکس‌باکس وان بوجود بیاره که با این تست‌ها به خوبی‌ وجود موثر دایرکتکس۱۲ ثابت می‌شه اما باید دید بر روی بازی‌ها روی ۲ پلتفرم ذکر شده تا به چه اندازه می‌تونه بهینه باشه و تا چه اندازه می‌تونه کاربر‌های pc و ایکس‌باکس وان رو راضی‌ کنه.

آخرین ویرایش:
تازه اومدی بازیسنتر عادیه اوایل اشنا نیستی با قوانین :)
ناظم عزیز یه اخطار خفن بده به این بعد تاپیکو پاک کن :دی

تازه اومدی بازیسنتر عادیه اوایل اشنا نیستی با قوانین :)
ناظم عزیز یه اخطار خفن بده به این بعد تاپیکو پاک کن :دی
دلیلی‌ وجود نداره که تاپیک بخواد حذف بشه یا اخطاری داده شه تو تاپیک قبلی‌ منبع رفرنسی بود از AnandTechکه سایت VG247 قرار داده بود منم خواستم رفرنس مستقیمو قرار بدم به همین خاطر سایت AnandTech رو گذاشتم بخاطر این قفل شد....
الان اگه منبع رو نگاه کنید با متن تفاوتی‌ نداره من می‌خواستم یه منبع کامل تر بذارم که توش کلیپ یوتیوب
Star Swarm
بود که ایراد گرفتن
اگه قرار باشه بخاطر سلیقه حق کسی‌ اینجا پایمال بشه که من مجبور میشم با شخصه آقای مجرد مدیره سایت صحبت کنم
حالا منبع اصلیو قرار دادم که مشکل برطرف شه ...خوبه که به کاربرا احترام بزارن به وقتی‌ که میذارن واسه ترجمه حالا هرچی‌ که کوتاه باشه به‌هرحال یه خبر جدید منم نه انتظار لایک دارم نه نظر دادن قصدم گذاشتن خبره

بالاخره درست نفهمیدیم DX12 روی AMD بهتر جواب میده یا Nvidia ?! یه جا یه تست بود که میگفت انویدیا بهتر جواب میده الان برعکس .
مرسی از فردین بابت جمع کردن اون تاپیک. DX12 یه ویژگی ای هست که اصولا مربوط به کارتهای گرافیک جدید میشه و قراره یه سطح ساپورتی هم از کارتهای DX11 که XO هم شاملش میشه بکنه ولی متاسفانه فن بازیها باعث شده فقط روی این مساله حرف زده بشه درحالی که اصل داستان اساسا کنسولها نیستن

یه سوالی :
اگر دایرکت ایکس 12 منتشر بشه سونی نمیتونه از اون توی PS4 استفاده کنه ؟
الان PS4 از DX11 استفاده میکنه ؟

یه سوالی :

بله میتونه اما استفاده نمیکنه سونی برعکس ماکروسافت که از DX استفاده میکنه از Opengl و API های مخصوص خودش استفاده میکنه به خاطر همین نیازی به DX نداره بر عکس ماکروسافت از طرف دیگه سونی با توجه به استفاده openGl که مشخصا میدونی دارم فقط توضیح میدم که متن باز هستش توابع کتابخوانه ای خودش به وجود اورده و استفاده میکنه هر جا که نیاز به تغییر داشته باشه سریع تغییر میده و استفاده میکنه .

فقط بعضی بازی های شرکت های 3rd party ازش استفاده میکنن .

یه توضیح هم اضافه کنم حتی اگه بعضی خصوصیات DX12 بگیم سخت افزاری باشه و GPU سونی جوری طرحای نشده باشه که بتونه اون نوع عمل انجام بده که موضوع مهمی هم باشه میشه به صورت نرم افزار شبیه سازی کرد اون عمل شاید کارکرد دقیق و با کیفیت اون نباشه اما بازم کار نشد نداره به قولی .;)

آخرین ویرایش:
یه سوالی :
یکی از قابلیتهای کارت ps4 استفاده از منتله که امکان استفاده از قابلیتهای سطح پایین رو فراهم میکنه درست مثل اصلیترین کاری که میخواد dx12 انجام بده که توسط amd نزدیک به دو ساله از زمان معرفی کنسولهای نسل جدید اومدن ارایه شده و این چیزی بود که ماکرو سافت رو مجبور کرد این قابلیت رو به dx اضافه کنه

بله میتونه اما استفاده نمیکنه سونی برعکس ماکروسافت که از DX استفاده میکنه از Opengl و API های مخصوص خودش استفاده میکنه به خاطر همین نیازی به DX نداره بر عکس ماکروسافت از طرف دیگه سونی با توجه به استفاده openGl که مشخصا میدونی دارم فقط توضیح میدم که متن باز هستش توابع کتابخوانه ای خودش به وجود اورده و استفاده میکنه هر جا که نیاز به تغییر داشته باشه سریع تغییر میده و استفاده میکنه .

فقط بعضی بازی های شرکت های 3rd party ازش استفاده میکنن .

یه توضیح هم اضافه کنم حتی اگه بعضی خصوصیات DX12 بگیم سخت افزاری باشه و GPU سونی جوری طرحای نشده باشه که بتونه اون نوع عمل انجام بده که موضوع مهمی هم باشه میشه به صورت نرم افزار شبیه سازی کرد اون عمل شاید کارکرد دقیق و با کیفیت اون نباشه اما بازم کار نشد نداره به قولی .;)

سونی از API خودش استفاده مبکنه نه DX12 یا OpenGL (که ورژن جدید اون GLnext هم داره میاد) یا منتل. در واقع یک APIـه سطح پایین و یک API سطح بالا با اسمهای GNM و GNMX داره (یه چیزی شبیه به DX12 و DX11).

شبیه سازی اون کارهایی که شما میگید بصورت نرم افزاری خیلی کند هستن. این پست برنامه نویس سری Trial در این مورد هست:

[LTR]
The new DirectX 11.3/12 features do not allow anything radically new. You can do software virtual texturing for 3d texture tiles, you can do conservative rasterization with geometry shaders and you can do rasterizer ordered view techniques with linked lists (and other constructs). The important thing is that all these software solutions are either considerably slower and/or have issues in corner cases. But same can be said about some important DirectX 10 and 11 features. You could do tessellation also with geometry shaders and multipass stream out (very slowly... just like the conservative rasterization emulation). You could also emulate indirect draw calls with stream out and DrawAuto as well (super slowly).

I am personally super exited about these new features. All of these features are very useful for real games. You can't say the same thing about geometry shaders or some other buzzword additions. These features feel like they solve real problems requested by real developers.
[/LTR]

https://forum.beyond3d.com/posts/1823149/

داره میگه این روشها بصورت نرم افزاری به مقدار قابل ملاحظه ای کندتر هستن و/یا در موارد خاص با مشکل روبرو هستن. تفاوت DX10 و DX11 رو هم در همین موارد (سخت افزاری VS نرم افزاری) عنوان کرده.

نکته دیگه این هست که اگر تستهای انجام شده رو نگاه کنید برای مواردی که دارن اثر تعداد هسته های CPU بر پرفورمنس GPU رو بررسی میکنن مشاهده میشه که از 2 هسته به بالا خود Command Processorـه GPU تبدیل به گلوگاه میشه و پرفورمنس GPU ثابت باقی میمونه. این همون چیزی هست که Brad Wardell در آپدیت مقاله بهش اشاره کرده:

71449.png

71448.png

که البته اوضاع برای Nvidia کمی بهتر هست و از 4 هسته به بالا این مشکل مشاهده میشه.

آخرین ویرایش:
یه سوالی :

سونی نیازی به DX نداره چون ازAPI خودش استفاده. در کل چون کنسول سونی مبتنی بر ویندور نیست لزوما هم DX به کارش نمیاد.

سونی از API خودش استفاده مبکنه نه DX12 یا OpenGL (که ورژن جدید اون GLnext هم داره میاد) یا منتل. در واقع یک APIـه سطح پایین داره و یک API سطح بالا با اسمهای GNM و GNMX داره (یه چیزی شبیه به DX12 و DX11).

شبیه سازی اون کارهایی که شما میگید بصورت نرم افزاری خیلی کند هستن. این پست برنامه نویس سری Trial در این مورد هست:

https://forum.beyond3d.com/posts/1823149/

داره میگه این روشها بصورت نرم افزاری به مقدار قابل ملاحظه ای کندتر هستن و/یا در موارد خاص با مشکل روبرو هستن. تفاوت DX10 و DX11 رو هم در همین موارد (سخت افزاری VS نرم افزاری) عنوان کرده.

نکته دیگه این هست که اگر تستهای انجام شده رو نگاه کنید برای مواردی که دارن اثر تعداد هسته های CPU بر پرفورمنس GPU رو بررسی میکنن مشاهده میشه که از 2 هسته به بالا خود Command Processorـه GPU تبدیل به گلوگاه میشه و پرفورمنس GPU ثابت باقی میمونه. این همون چیزی هست که Brad Wardell در آپدیت مقاله بهش اشاره کرده:

71449.png

71448.png

که البته اوضاع برای Nvidia کمی بهتر هست و از 4 هسته به بالا این مشکل مشاهده میشه.

جالبه که x1 دوتا gcp داره.

جالبه که x1 دوتا gcp داره.

یکی از کاربرهای Beyond3d که قبلاً در مورد افزایش فرکانس CPUـه XB1 به بیش از 1.6GHz خبر داده بود مدعی شده که اوایل 2016 دومین GCP هم برای بازیها در دسترس قرار میگیره که با صحبتهای اخیر Brad Wardell که گفته DX12 اواخر 2015 عرضه میشه همخوانی داره. اگر یکی از دلایل مایکروسافت برای بکار گیری دو تا GCP کاستومایز شده با بهره وری بیشتر نسبت به GCPـه عادی که در GPUهای AMD بکار گرفته میشن رفع همین گلوگاه بوده باشه اونوقت باید گفت که برنامه نویسی سطح پایین در DX12 از خیلی وقت پیش (قبل از منتل) در دستور کار مایکروسافت بوده که تونستن این گلوگاه در ساختار GPUها رو بشناسن و بعد رفعش بکنن اونم توی سخت افزاری که اواسط-اوایل 2013 نهایی شده.

همون روزی که dx12 معرفی شد مایکروسافت و انویدیا گفتن سه ساله دارن رو پروژه کار میکنن .

میدونم، اما یسری نظریه وجود داره که AMD با ساخت منتل مایکروسافت رو مجبور کرده در این مسیر قدم برداره. من منظورم این بود که اگر چنین چیزی صحت داشته باشه (که احتمالاً تا چند روز دیگه مشخص میشه صحت داره یا نه) این نظریه رد میشه.

آخرین ویرایش:
یکی از کاربرهای Beyond3d که قبلاً در مورد افزایش فرکانس CPUـه XB1 به بیش از 1.6GHz خبر داده بود مدعی شده که اوایل 2016 دومین GCP هم برای بازیها در دسترس قرار میگیره که با صحبتهای اخیر Brad Wardell که گفته DX12 اواخر 2015 عرضه میشه همخوانی داره. اگر یکی از دلایل مایکروسافت برای بکار گیری دو تا GCP کاستومایز شده با بهره وری بیشتر نسبت به GCPـه عادی که در GPUهای AMD بکار گرفته میشن رفع همین گلوگاه بوده باشه اونوقت باید گفت که برنامه نویسی سطح پایین در DX12 از خیلی وقت پیش (قبل از منتل) در دستور کار مایکروسافت بوده که تونستن این گلوگاه در ساختار GPUها رو بشناسن و بعد رفعش بکنن اونم توی سخت افزاری که اواسط-اوایل 2013 نهایی شده.
همون روزی که dx12 معرفی شد مایکروسافت و انویدیا گفتن سه ساله دارن رو پروژه کار میکنن .

نمیدونم احتمالا زیادی این چند وقته در مورد Dx12 مطلب بالا بردی یکم سنگین بوده نمیدونم چرا پست نقل قول میکنی بعد صحبت خودت تایید صحبت منه بعد تکذیب میکنی پست من چجوریه ؟
سونی از API خودش استفاده مبکنه نه DX12 یا OpenGL (که ورژن جدید اون GLnext هم داره میاد) یا منتل. در واقع یک APIـه سطح پایین و یک API سطح بالا با اسمهای GNM و GNMX داره (یه چیزی شبیه به DX12 و DX11).

احتمالا من به زبان دیگه ای گفتم ؟
بله میتونه اما استفاده نمیکنه سونی برعکس ماکروسافت که از DX استفاده میکنه از Opengl و API های مخصوص خودش استفاده میکنه

شبیه سازی اون کارهایی که شما میگید بصورت نرم افزاری خیلی کند هستن.
حتی اگه بعضی خصوصیات DX12 بگیم سخت افزاری باشه و GPU سونی جوری طرحای نشده باشه که بتونه اون نوع عمل انجام بده که موضوع مهمی هم باشه میشه به صورت نرم افزار شبیه سازی کرد اون عمل شاید کارکرد دقیق و با کیفیت اون نباشه اما بازم کار نشد نداره به قولی .;)

اون صحبت سازنده منظورش اینکه اگه بخوای دقیقا همون کد شبیه سازی کنی منظور من دقیقا استفاده از اون کد نبود برعکس روشی که بخواد خروجی نزدیک و مشابه بده.

بعد از اینکه ناظم عزیز فردین تذکر دادن تصمیم بر این شد که تاپیک ویرایش بشه و ایشون لطف کنن اونو حذف کنن و من هم با توجه به
قوانین که ایشون فرمودن تاپیک رو بزنم به منبع که توجه کنید کاملا خط به خط هست و کوتاه بودنش هم مشکله من نیست میتونید به
منبع بگید مطالبش و طولانی‌ کنه که منم طولانی‌ ترجمه کنم (منبع هم تغییر پیدا کرد که تمام شبیه به منبع باشه)
قرار بر این هم نیست که ۱۰ صفحه توضیح باشه اصول اطلاع رسانی اینه که با کوتاه‌ترین متن بتونی‌ اطلاعاتو به مخاطبت برسونی
امیدوارم بیشتر به وقت کاربرا احترام گذاشته شه.. منم بخاطر اینکه دوستان بتونن نظراته خودشون رو بدن و نظر بدن این تاپیک رو دوباره
گذاشتم و تیمه مدیریت هم لطف کنن قبلیو پاک کنن
خبر میزنید یا اعتراض دارید به مدیریت؟ مشخص کنید وضعیت رو. کسی نمیخواد حرف های دل شما رو اول خبر بخونه.
از اینجا به بعد مربوط به منبع نمی‌شه و خودم اضافه کردم اما صحبت‌هایی‌ که هست که نادلا و اسپنسر بارها و بارها تو کنفرانس گفتن و حق اینو دارم که نظر خودمو تو مقاله اضافه کنم

طبقه گفت‌های مایکروسافت در کنفرانس‌های اخیر و صحبت‌های نادلا و توئیت‌های فیل اسپنسر قراره که ماکرو دنیای جدیدیو برای گیمر‌های pc و ایکس‌باکس وان بوجود بیاره که با این تست‌ها به خوبی‌ وجود موثر دایرکتکس۱۲ ثابت می‌شه اما باید دید بر روی بازی‌ها روی ۲ پلتفرم ذکر شده تا به چه اندازه می‌تونه بهینه باشه و تا چه اندازه می‌تونه کاربر‌های pc و ایکس‌باکس وان رو راضی‌ کنه.
همین الان هم میتونم خبرتون رو قفل کنم. باید بگم که خیر حق ندارید چیزی که میخواید رو توی خبر اضافه کنید. اگر مقاله شخصی دارید میتونید جای دیگه براش تاپیک بزنید و هر چی تو ذهنتون هست رو توش بنویسید. اینجا بخش خبره و نمیتونید هر چی تو مغزتون هست رو اینجا بازگو کنید. برای رفتارتون تصمیم گرفته خواهد شد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or