آریا استارک سریال Game of Thrones در نقش الی The Last of Us

Sorena Asadi

کاربر سایت
last-of-us-movie-promo-sdcc.jpg

در جریان نمایشگاه کمیک کان امسال آقای نیل دراکمن خالق اصلی بازی تحسین شده ی The Last of Us برای اولین بار به صورت رسمی در رابطه با ساخت فیلم سینمایی The Last of Us صحبت کردند. با توجه به گفته های ایشان آقای Sam Raimi کارگردان سه گانه ی مرد عنکبوتی تهیه کنندگی این فیلم را بر عهده دارد و خود دراکمن فیلمانه The Last of Us را خواهد نوشت. نیل در طول صحبت ها به این موضوع اشاره کرد که چراغ سبز به او داده شده و سعی میکند فیلمنامه را همانند داستان اصلی بازی بنویسد.

سم ریمی همچنین صحبت هایی با نیل انجام داده و به او و تمامی تیمش گفته است که آن ها نیازی به تغیر بزرگ ندارند چرا که داستان باید همانند داستان اصلی بازی باشد. آن ها یک سری صحبت ها هم انجام داده اند در خصوص استفاده از بازیگر توانایی هم چون Maisie Williams ( آریا استارک سریال Game of Thrones) در نقش الی که هنوز این موضوع 100% نشده است و بیشتر در حد یک مذاکره میباشد.

همچنین از آن ها سوال شد که ایا برای نقش جوئل از بازیگری همانند Bruce Campbell استفاده میکنند که ریمی به صورت جمله ای طنز آمیز پاسخ داد" یک جا هم برای بروس پیدا خواهیم کرد ، ریمی همیشه جایی برای همه پیدا میکند خبر دارید که !"
کارگردان این فیلم هنوز مشخص نشده اما نیل بر روی این موضوع تاکید کرد که قصد ندارد این فیلم به یک اقتباس کاملا معمولی از بازی انان تبدیل شود . نیل خودش کارگردان را انتخاب خواهد کرد و به این موضوع اهمیت میدهد کسی که نقش جوئل را ایفا میکند باید درکی کاملا درست از این نقش داشته باشد.
تاریخ اکران این فیلم هنوز مشخص نیست اما اینطور که به نظر میرسد ساخت فیلم The Last of Us تازه شروع شده و حالا حالا ها نباید منتظر اکران رسمی آن باشیم.

یک شاهکار وقتی موندگار میشه که اقتباسم ازش دست نخورده باقی بمونه . توی تاپیکای PS3 که خیلیا رنگشو ندیدن و تازه میخوان روی PS4 تجربش کنن بدونن هر کس فقط یک بار با این شخصیت ارتباط برقرار کنه شیفته ی همه چیش میشه (طوری شده بود بچه ها تا مرز ازدواج پیش رفتن :))) شیفتگیشون دیوار حدومرزو شکسته بود:d . درسته این بازیگر در نقش آریا خیلی خوب بود ولی فقط واسه اون نقش ساخته شده . اگه خود ELLEN این نقشو بازی میکرد خیلی راحت با این نقش ارتباط برقرار میکرد چون شخصیت کلون خودشه و حتی این بازی رو انجام داده . کارگردان میخواسته یه هنرپیشه آمریکایی بزاره تابلوئه از بین هنرپیشه هایی که انتخاب کرده . در مورد ELLEN که میگن پیره واسه این نقش (لول) ، گریمورها یه کاری میکنن پیرزن 70 ساله 30 ساله جلوه کنه اونموقع یکم بچه تر کردن الن حالا مشکل بوده !~!

من به فیلمش هیچ اعتقادی ندارم . حیف فیلنامه ی نیل :| . من ellen رو میخوام :((

من واقعا این شخصیتو تو GoT دوست دارم اما اصلا آپشن خوبی برای این نقش نیست چون خودم تا به فیلم TLOU فکر میکنم ، پیش خودم میگم چرا Chloe Grace مثلا الی نباشه ؟ چون واقعا تا حدودی شبیه هست به الی !
اصلا چه اصراریه از رو بازی فیلم بسازن !؟
ویرایش : اصلاح میکنم منظورم از نظر قیافه و شباهت بود نه بازیگری !
یه وقت مهندسین بزرگ بازیسنتر منظورو اشتباه نگیرن :)

آخرین ویرایش:
به به، اینبار کارشناسان بازی سنتر در مورد انتخاب کاراکتر بازیگری فیلم نظر میدن. نظر دادن مشکلی نداره ها، مسئله اینجاست که یه جوری نظر میدن که کسی ندونه فکر میکنه همه بیشتر از 20 سال تجربه نویسندگی و کارگردانی و تهیه کنندگی دارن.

پ.ن:
الزاما قرار نیست بازیگر شبیه کاراکتر اقتباس شده باشه.

به نظر من تو نقش الی صدا بیشتر مهم هست تا چهره !
اریا هم صدایه جالب و خوبی واسه این نقش داره !
به قول یکی از دوستان تو فیلمهایه اقتباسی چهره اصلا مهم نیست مثلا مارک والبرگ خیلی شبیه مکس پین بود؟

نمی دونم چند نفرتون Behind the Scene مربوط به GOW A Live Action رو دیدید :دی

Maisie Williams شباهتش به الی بیشتر از شباهت این بابا به کریتوس نباشه کمتر نیست :دی

والا نوع روایت و داستان و گیم پلی و همه چیز The Last Of US خودش بهتر از 70 درصد فیلم های هالیوود هست و روایت خیلی سینمایی تر و جذاب تری نسبت به اون درصد از فیلم های هالیوود داره !

دلیلی واقعا نمیبینم که چرا باید بازی هایی که خودشون نمونه و مثالی برای بازی های سینمایی هستند باید فیلم بشند ! بازی های امثال MGS ,TLOU,Uncharted , GOW,GeOW,و ....... خودشون شبیه یه فیلم سینمایی تعاملی هستند که کارگردانش خود بازیباز هست اون وقت چرا باید تبدیل به فیلم بشند ؟

بعنوان مثال سری COD خودش عملا فیلم سینمایی هست و صحنه های اکشن و ز پیش تعیین شده اش از اکثر فیلم های اکشن هالیوود بهتره !

خیلی مسخره هست ! بازی از رو فیلم ساختن رو به شخصه قبول دارم ولی برعکس رو اصلا کلا خیلی بی منطق هست !

قرار باشه الن پیج نقش الی رو بازی کنه که من میرم خودم رو میندازم تو دره :| :-"
همین خوبه دیگه ، به قیافه اش هم خیلی گیر ندید یه چیزی این روزها اومده به اسم گریم :دی

U can Do THis Right Now ! :D

پ.ن : الن پیج قیافش اوکیه , قدش بلند نبود همونُ میوردن! هرچند قدم میتونن درست کنند کوتاه بنظر بیاد

مایسی ویلیامز عالیه. کاراکترش تو سریال خیلی خیلی عالیه و مخصوصا که خیلی شبیه الی هست! هم مقداری معصومه و خشن! اگه قطعی بشه قطعا با دیدن فیلم خیلی خوب میشه با کاراکتر رابطه برقرار کرد! انتخاب این واقعا عالیه. قیافه رو با دو گریم ساده میشه درست کرد!. (البته به نظرم کلوئه گریس مورتز هم عالیه)
--------------------------------------
دوستان لطفا یکم هوشمندانه نظر بدین!
بابا بخدا اگه بیاند نبود نصفتون اصن خیال الن پیج هم تو سرتون نبود! الن خیلی پیره برا این نقش! واقعا انتخاب بدیه!!!
اصن به نظرم بهترین بازیگر برای نقش جوئل ، مریل استریپه! هم بازیگریش شاهکاره و هم قیافش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or