آریا استارک سریال Game of Thrones در نقش الی The Last of Us

Sorena Asadi

کاربر سایت
last-of-us-movie-promo-sdcc.jpg

در جریان نمایشگاه کمیک کان امسال آقای نیل دراکمن خالق اصلی بازی تحسین شده ی The Last of Us برای اولین بار به صورت رسمی در رابطه با ساخت فیلم سینمایی The Last of Us صحبت کردند. با توجه به گفته های ایشان آقای Sam Raimi کارگردان سه گانه ی مرد عنکبوتی تهیه کنندگی این فیلم را بر عهده دارد و خود دراکمن فیلمانه The Last of Us را خواهد نوشت. نیل در طول صحبت ها به این موضوع اشاره کرد که چراغ سبز به او داده شده و سعی میکند فیلمنامه را همانند داستان اصلی بازی بنویسد.

سم ریمی همچنین صحبت هایی با نیل انجام داده و به او و تمامی تیمش گفته است که آن ها نیازی به تغیر بزرگ ندارند چرا که داستان باید همانند داستان اصلی بازی باشد. آن ها یک سری صحبت ها هم انجام داده اند در خصوص استفاده از بازیگر توانایی هم چون Maisie Williams ( آریا استارک سریال Game of Thrones) در نقش الی که هنوز این موضوع 100% نشده است و بیشتر در حد یک مذاکره میباشد.

همچنین از آن ها سوال شد که ایا برای نقش جوئل از بازیگری همانند Bruce Campbell استفاده میکنند که ریمی به صورت جمله ای طنز آمیز پاسخ داد" یک جا هم برای بروس پیدا خواهیم کرد ، ریمی همیشه جایی برای همه پیدا میکند خبر دارید که !"
کارگردان این فیلم هنوز مشخص نشده اما نیل بر روی این موضوع تاکید کرد که قصد ندارد این فیلم به یک اقتباس کاملا معمولی از بازی انان تبدیل شود . نیل خودش کارگردان را انتخاب خواهد کرد و به این موضوع اهمیت میدهد کسی که نقش جوئل را ایفا میکند باید درکی کاملا درست از این نقش داشته باشد.
تاریخ اکران این فیلم هنوز مشخص نیست اما اینطور که به نظر میرسد ساخت فیلم The Last of Us تازه شروع شده و حالا حالا ها نباید منتظر اکران رسمی آن باشیم.

من کم کم دارم نسبت به این بازی یه حسی پیدا میکنم که یه عده به خاطر باور هایی که دارن به خودشون بمب میبندن و انتحاری یه جا رو نابود میکنن !! یعنی TLOU از دیدی عده ای میتونه انقلابی در صنعت سینما ،هوا فضا ، پزشکی ، اقتصاد جهانی ،مبارزه با استکبار و بسیاری موضوعات دیگه رو تحت شعاع خوش قرار بده !!!

من خیلی وقته اینجوری شدم حالم داره از این بازی به هم می خوره! یعنی اگر بحث بازی platform هم بشه یه جوری این رو میکشن وسط! از بس دیگه از این به عنوان شاهکار حرف زدن لوس شده. هیچ کس هم حاضر نیست به ضعف هاش بپردازه و نقدش کنه. خود اون داستانش رو اگر دقیق همون جوری پیاده کنن به هیچ وجه منتقد ها نمیان بگن شاهکاره برای مثال. تازه اگر هم این کار رو کنن مسخره بازی میشه! من امیدوارم خوب در بیاد ولی بعید میدونم از به فیلم معمولی چیز بیشتری در بیاد، source material اش برای فیلم شدن خیلی خفن نیست.

اكثرا اقتضاي سن و سال كه "بت سازي" تو اين سن و سالا زياد اتفاق مي افته:d(البته فقط واسه عده خاصي هست و اكثريت رو كاري ندارم)

و گرنه هيچوقت هيچ فيلم و بازي و داستان و ......اينقدر اهميت ندارن و همه فقط براي لذت بردن هستند نه غرق شدن و هضم شدن داخلشون و به مقام پرستش رسوندنشون;)

.

البته من خیلی قبول ندارم ها قسمت دومت رو! داستان و فیلم هایی هستن که اینقدر شاهکار هستن که تا حد زیادی ارزش در اون حد داشته باشن، در مورد بازی هم تا الان به نظر من یه چند تایی هستن در اون حد: shadow of clussous و journey برای مثال. اینها از نظر من برای این ارزششون بالاس که با استفاده از خود بازی داستانشون رو می گن و برای اون از cutscene و voice acting زیاد از حد استفاده نمیکنن. به نظر من اینجوری داستان سرایی تو بازی هنره نه تکیه به خاصیت های فیلم.

قدیما از فیلمهای معروف بازی میساختن که یه چیز گندی از آب در میومد ولی الان زمونه عوض شده و از بس فیلما آبکی شده دارن از رو گیمها فیلم میسازن ، که حسم بهم میگه اینم قرار هستش به سرنوشت قبلیا دچار بشه.
در ضمن باران کوثری خودمون هم میتونه این نقش رو بازی کنه:d

طرف واسه بازی تو یه فیلم انتخاب شده (هنوز هم قطعی نیست) عوض اینکه در مورد بازیگریش حرف بزنین دارین در مورد قیافش نظر میدین ؟ برین از خدا بترسین :d

source material اش برای فیلم شدن خیلی خفن نیست.

شدید قبول دارم ! بازی یه بازی هست ولی تو صنعت سینما بخاطر نبود همون گیم پلی داستانش بطور کلی خیلی چیز عجیبی نیست ! نهایتش فیلم The Road بوده که خیلی هم خوب بود و خود نیل و بروس هم ذکر کرده بودند که از منابع الهام گیریشون بوده !

کلا خیلی حماقت هست ساختن فیلم این بازی ! بخوای عنصر های تاثیر گذار و نقطه قوت های بازی TLOU رو بسنجی تو صنعت سینم اون عناصر وجود ندارن ! صدا گذاری و موسیقی و داستان فقط میمونه ! در حلی اکثر به جمعیت کسانی که با TLOU حال کردن اول بخاطر گیم پلی عالی و بی نقص و بعد هم گرافیک رئال و فوق العاده اش بوده که هر دو اینها تو نسخه سینما میماسه !

خود نیل نباید بزار همچین اتفاقی بیوفته ! ارزش بازی رو میاره پایین !

من نمیدونم یک سری تو زندگیشون چه مشکلی دارند که حتی چشم دیدن صحبت مردم ندارند... تاپیک مربوط به بازی tlou طرفداراشم اومدند راجع به فیلم نظر میدند به شماها چه ربطی داره چی میگن که میاید واسه ما منطق میبافید؟ ناراحتی نیا تو تاچیک اومدیم نظرتو بده فقط... حال کردند 5 صفحه راجع به قیافه طرف حرف بزنند به شما چه ربطی داره که میای با اظهار تنفرت از بازی اعصاب طرفداراشو خورد کنی؟ چشم نداری موفقیت و طرفداری از چیزی که خودت دوست نداریو ببینی حداقل اینقدر خودتو تابلو نکن... خب بازی طرفدار زیاد داره طبیعتا اسمشم جاهای زیادی شنیده میشه طاقت نداری ببینی بورو خودتو درست کن... دقیقا عین بچه های زیر 10 سال که طاقت ندارند مثلا برتری تیم مورد علاقه دوستشونو بدونند... فقط خودتونو با این کارها کوچیک میکنید
---
به شخصه از رو تجربه امیدی به فیلم ندارم:(

اصلا بحث انتخاب بازیگر و کاراکتر به کنار ، هدف از ساخت فیلم ـه Last of Us چی هست؟:-/
ولی Chloe Moretz بهتر بود:-":d
For a Few Dollars More:d
از خارجکی نوشتن متنفرم ولی خو چون اسم یه فیلم بود ... :-"
یه چیزی نگید که یه چیزی بگم که بن برم :| :| :| :d

اكثرا اقتضاي سن و سال كه "بت سازي" تو اين سن و سالا زياد اتفاق مي افته:d(البته فقط واسه عده خاصي هست و اكثريت رو كاري ندارم)

و گرنه هيچوقت هيچ فيلم و بازي و داستان و ......اينقدر اهميت ندارن و همه فقط براي لذت بردن هستند نه غرق شدن و هضم شدن داخلشون و به مقام پرستش رسوندنشون;)

.

آفرین .... اقتضای سن ، دقیقا همینه . حرف دل مارو زدی .(*)
این قضیه فقط مربوط به TLOU نمیشه.....

اگر کامیک TLOU رو خونده باشید متوجه میشید انتخابشون خیلی هم بد نبوده و بیشتر شبیه شخصیت الی توی کامیک هست تا بازی

lastcomic6101.jpg

American_Dreams_Preview-05.jpg

American_Dreams_Sketches_03.jpg

تاپیک در مورد انتخاب بازیگر فیلم The Last of Us هستش اونوقت یه سری بحث رو به چه چیزایی که نمیکشونن8-|
به حق این روز های آخر ماه مبارک همه رو شفا بده:bighug:
پی نوشت: اکثر من 200 جایزه لعبه العام:d

من نمیدونم یک سری تو زندگیشون چه مشکلی دارند که حتی چشم دیدن صحبت مردم ندارند... تاپیک مربوط به بازی tlou طرفداراشم اومدند راجع به فیلم نظر میدند به شماها چه ربطی داره چی میگن که میاید واسه ما منطق میبافید؟ ناراحتی نیا تو تاچیک اومدیم نظرتو بده فقط... حال کردند 5 صفحه راجع به قیافه طرف حرف بزنند به شما چه ربطی داره که میای با اظهار تنفرت از بازی اعصاب طرفداراشو خورد کنی؟ چشم نداری موفقیت و طرفداری از چیزی که خودت دوست نداریو ببینی حداقل اینقدر خودتو تابلو نکن... خب بازی طرفدار زیاد داره طبیعتا اسمشم جاهای زیادی شنیده میشه طاقت نداری ببینی بورو خودتو درست کن... دقیقا عین بچه های زیر 10 سال که طاقت ندارند مثلا برتری تیم مورد علاقه دوستشونو بدونند... فقط خودتونو با این کارها کوچیک میکنید
---
به شخصه از رو تجربه امیدی به فیلم ندارم:(

منم نمیدونم شما چه کاره تاپیک هستی اومدی میپری به هر کی منتقد هست... کسی هم نیومد از بازی اظهار تنفر کنه، میگن انتخاب هنر پیشه ربطی به قیافه طرف نداره، بعید می دونم توهین به بازی یا اظهار تنفر باشه. شمایی که حالا یه نفر میاد از بازی مورد علاقت بد میگه اعصابت خورد میشه مشکل داری. اتفاقا جنبه داشتن نشونه بزرگیه شما نیا خودت رو کوچیک کن.

ما نظر کارشناسانه نمیدیم ، فردین 80 درصد فیلمای هالیوودیم آش دهن سوزی نیستن ، کارگردان ؟ برو IMDB متای فیلما رو نگاه کن ببین چند تا فیلم در سال ساخته میشه و چند تاشون به زور متاشون به 7 میرسه !! . خودتون خودتونو کوچیک میکنید با این حرفا ، درسته نخوردیم نون گندم ولی ... . نظر شخصیمون اینه که هر کسی را بهر کاری ساختن ، وقتی شخصیت بازی انقدر تاثیرگذار بوده حتما بهترین گزینه بوده .

آقایون روشنفکری که میگید اقتباس از یک بازی ربطی به چهره کاراکتر نداره . میشه برا من بگید کدوم فیلم تا الان ساخته شده که اقتباس از بازی مورد علاقتون ، حتی نصفه و نیمه انتظارتونو از اون کاراکترو فیلمنامه برآورده کرده باشه ؟ . و امثال اینها که حتی اسمشون ارزش آوردن نداره .

این فیلم یک اقتباس از یک بازی پرفروشو تاریخیه . تموم شد . اگه میخوان بگن ما تقلید نکردیم اسم فیلمم پس عوض کنن ، طرفداران عاشق کاراکترای بازین ، حتی کسانی مثل بعضیا که هنوز دستشون به بازی نخورده چند تا تریلر از این بازی ببینن عاشق کارکتراش میشن )

پستای aiat_gamer رو هیچوقت من نقل قول نمیکنم ، پستامم نقل کنه جوابشو نمیدم . کارش فقط بر هم زدن جو تاپیکه از من میشنوید نقل قولش نکنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or