آرشیو دیجیتالی مجله بازی رایانه

متاسفانه از آخرین فعالیتشون 1 سال میگذره تقریبا
گفتم شاید شماره ای در قسمت اطلاعاتشون باشه

من خدمت خودتونم توی اینستا پیام دادم اگر شد نگاه کنید ممنون میشم.
ارادت نوید جان
بله پیامت رو تو اینستاگرام دیدم و از سردبیر مجله پرسیدم اما متاسفانه هیچ شماره ای رو دیگه برای فروش ندارن که با توجه به گذشت 11 سال از تعطیلی مجله طبیعیه.با این حال اگر می خوای شماره های مورد نظرت رو بگو شاید بشه پیداشون کنیم.

• Like
Reactions: navid98
ارادت نوید جان
بله پیامت رو تو اینستاگرام دیدم و از سردبیر مجله پرسیدم اما متاسفانه هیچ شماره ای رو دیگه برای فروش ندارن که با توجه به گذشت 11 سال از تعطیلی مجله طبیعیه.با این حال اگر می خوای شماره های مورد نظرت رو بگو شاید بشه پیداشون کنیم.
سلام اقا رضا، ارادت
کاش حداقل ارشیو الکترونیکی ایش رو اشتراک میذاشتن، اینطوری حداقل اطلاعات و تاریخ این مجله و تاریخ مطبوعاتی گیمینگ‌ حداقل داخل ایران حفظ میشد
البته فکر کنم مشکل حقوقی داشته باشه ولی اگر میشد خیلی عالی بود

ارادت نوید جان
سلام و درود
ممنون از پیگیریتون لطف کردین

من این چند شماره رو نیازم دارم
00-01-02-03-04-05-06-08-21-22-71

کلا 11 شمارس

هرکس هم پیاممو میبینه اگر داره لطف میکنه اطلاع بده که هر مبلغی مدنظرشونه خدمتشون پرداخت کنم

• Like
Reactions: rezvideo
سلام اقا رضا، ارادت
کاش حداقل ارشیو الکترونیکی ایش رو اشتراک میذاشتن، اینطوری حداقل اطلاعات و تاریخ این مجله و تاریخ مطبوعاتی گیمینگ‌ حداقل داخل ایران حفظ میشد
البته فکر کنم مشکل حقوقی داشته باشه ولی اگر میشد خیلی عالی بود
سلام و درود مهدی جان
بله منم فکر می کنم بحث حقوقی مطرح هست.ولی پیشنهادش رو به وحید عبداللهی می دم.
ممنون

سلام و درود مهدی جان
بله منم فکر می کنم بحث حقوقی مطرح هست.ولی پیشنهادش رو به وحید عبداللهی می دم.
ممنون
اگر بشه کاری کرد خوب میشه
متاسفانه یا خوشبختانه اینجور چیزها ادمی رو به عنوان مسئول بالادستمیخواد که خوش ذوق باشه و بدونه تاریخ باید حفظ بشه، الان از لحاظ مالی شاید ارزش خاصی درونش نباشه ولی از لحاظ بررسی ها و منابع به شدت عالی هستند ! الان من یه مقاله داستان کامل سری هیلو به قلم حمید الیسیوم رو هنوز یادمه ! :D
خوب این ارزش داره
کل اون نقدها پیش نمایش هایی که چه شما چه دیگران نوشتند منبع به حساب میان

ای کاش اقای عبدالهی ها بتونه اوکیش کنه

اگر بشه کاری کرد خوب میشه
متاسفانه یا خوشبختانه اینجور چیزها ادمی رو به عنوان مسئول بالادستمیخواد که خوش ذوق باشه و بدونه تاریخ باید حفظ بشه، الان از لحاظ مالی شاید ارزش خاصی درونش نباشه ولی از لحاظ بررسی ها و منابع به شدت عالی هستند ! الان من یه مقاله داستان کامل سری هیلو به قلم حمید الیسیوم رو هنوز یادمه ! :D
خوب این ارزش داره
کل اون نقدها پیش نمایش هایی که چه شما چه دیگران نوشتند منبع به حساب میان

ای کاش اقای عبدالهی ها بتونه اوکیش کنه
ارادت مهدی جان
والله پیدا کردن وحید کمی سخته چون دائم بین ایران و آلمان در تردده
بهش پیام دادم منتظر جوابم

سلام.
قصد دارم این آرشیو با ارزش رو برای فروش بزارم. کسی خواست پیام بده. شهرستان هستم، استان گیلان، ارسال با پست یا تیپاکس
تصاویر هم پیوست شد

شماره های موجود:

شماره 0 - بهمن 83
شماره 1 - اردیبهشت 84
شماره 2 - تیر 84
شماره 3 - مرداد 84
شماره 4 - مهر 84
شماره 5 - آذر 84
شماره 6 - بهمن 84 (روی این نسخه نوشته ضمیمه 5 ولی فکر میکنم اشتباه چاپ شد اون موقع، همون شماره 6 هست چون تاریخش برای بهمن 84 هست)
شماره 7 - اسفند 84
شماره 8 - خرداد 85
شماره 9 - تیر 85
شماره 10 - شهریور 85
شماره 11 - مهر 85
شماره 12 - آذر 85
شماره 13 - دی 85
شماره 14 - بهمن 85
شماره 15 - فروردین 86
شماره 16 - خرداد 86
شماره 17 - مرداد 86
شماره 18 - آبان 86 (این نسخه 2 عدد موجود دارم)
شماره 19 - دی 86
شماره 20 - اسفند 86
شماره 23 - اردیبهشت و خرداد 87
شماره 24 - تیر 87
شماره 25 - مرداد 87
شماره 26 - مهر و آبان 87
شماره 27 - دی 87
شماره 28 - اسفند 87
شماره 29 - اردیبهشت 88
شماره 30 - خرداد و تیر 88
شماره 34 - اسفند 88
سلام عزیز موجود هستش؟

View attachment 398994View attachment 398995
View attachment 398996
خدا وکیلی دستگاه اسکنر ندارم اگر داشتم منم در تکمیل آرشیو دیجیتالی کمک میکردم
به نظرم با camscanner یا ابزار مشابه و‌ دوربین گوشی فعلا کار رو دربیارید تا بعد فکر جاهای دیگه اش رو‌ کرد، ساده تر هم هست، به خود جلدها هم فشاری وارد نمیشه
من خودم چندین نسخه داشتم که در اسباب کشی نابود شدن :|

به نظرم با camscanner یا ابزار مشابه و‌ دوربین گوشی فعلا کار رو دربیارید تا بعد فکر جاهای دیگه اش رو‌ کرد، ساده تر هم هست، به خود جلدها هم فشاری وارد نمیشه
من خودم چندین نسخه داشتم که در اسباب کشی نابود شدن :|
میترسم اگر از برنامه های پی دی اف ساز تبدیل عکس به پی دی اف گوشی استفاده کنم کیفیتش بیاد پایین از یه طرف هم من همیشه از جزوه با گوشیم عکس میگرفتم دستم میلرزید و تار میشد حالا بخوام اینجوری پی دی افش کنم بد میشه

میترسم اگر از برنامه های پی دی اف ساز تبدیل عکس به پی دی اف گوشی استفاده کنم کیفیتش بیاد پایین از یه طرف هم من همیشه از جزوه با گوشیم عکس میگرفتم دستم میلرزید و تار میشد حالا بخوام اینجوری پی دی افش کنم بد میشه
از camscanner استفاده کنید ، کیفیت قابل قبولی میده . خودش هم تبدیل به pdf میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or