آرشیو دیجیتالی مجله بازی رایانه

متاسفانه از آخرین فعالیتشون 1 سال میگذره تقریبا
گفتم شاید شماره ای در قسمت اطلاعاتشون باشه

من خدمت خودتونم توی اینستا پیام دادم اگر شد نگاه کنید ممنون میشم.
ارادت نوید جان
بله پیامت رو تو اینستاگرام دیدم و از سردبیر مجله پرسیدم اما متاسفانه هیچ شماره ای رو دیگه برای فروش ندارن که با توجه به گذشت 11 سال از تعطیلی مجله طبیعیه.با این حال اگر می خوای شماره های مورد نظرت رو بگو شاید بشه پیداشون کنیم.

• Like
Reactions: navid98
ارادت نوید جان
بله پیامت رو تو اینستاگرام دیدم و از سردبیر مجله پرسیدم اما متاسفانه هیچ شماره ای رو دیگه برای فروش ندارن که با توجه به گذشت 11 سال از تعطیلی مجله طبیعیه.با این حال اگر می خوای شماره های مورد نظرت رو بگو شاید بشه پیداشون کنیم.
سلام اقا رضا، ارادت
کاش حداقل ارشیو الکترونیکی ایش رو اشتراک میذاشتن، اینطوری حداقل اطلاعات و تاریخ این مجله و تاریخ مطبوعاتی گیمینگ‌ حداقل داخل ایران حفظ میشد
البته فکر کنم مشکل حقوقی داشته باشه ولی اگر میشد خیلی عالی بود

ارادت نوید جان
سلام و درود
ممنون از پیگیریتون لطف کردین

من این چند شماره رو نیازم دارم
00-01-02-03-04-05-06-08-21-22-71

کلا 11 شمارس

هرکس هم پیاممو میبینه اگر داره لطف میکنه اطلاع بده که هر مبلغی مدنظرشونه خدمتشون پرداخت کنم

• Like
Reactions: rezvideo
سلام اقا رضا، ارادت
کاش حداقل ارشیو الکترونیکی ایش رو اشتراک میذاشتن، اینطوری حداقل اطلاعات و تاریخ این مجله و تاریخ مطبوعاتی گیمینگ‌ حداقل داخل ایران حفظ میشد
البته فکر کنم مشکل حقوقی داشته باشه ولی اگر میشد خیلی عالی بود
سلام و درود مهدی جان
بله منم فکر می کنم بحث حقوقی مطرح هست.ولی پیشنهادش رو به وحید عبداللهی می دم.
ممنون

سلام و درود مهدی جان
بله منم فکر می کنم بحث حقوقی مطرح هست.ولی پیشنهادش رو به وحید عبداللهی می دم.
ممنون
اگر بشه کاری کرد خوب میشه
متاسفانه یا خوشبختانه اینجور چیزها ادمی رو به عنوان مسئول بالادستمیخواد که خوش ذوق باشه و بدونه تاریخ باید حفظ بشه، الان از لحاظ مالی شاید ارزش خاصی درونش نباشه ولی از لحاظ بررسی ها و منابع به شدت عالی هستند ! الان من یه مقاله داستان کامل سری هیلو به قلم حمید الیسیوم رو هنوز یادمه ! :D
خوب این ارزش داره
کل اون نقدها پیش نمایش هایی که چه شما چه دیگران نوشتند منبع به حساب میان

ای کاش اقای عبدالهی ها بتونه اوکیش کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or